-
Μαμηστερή. Καλοκαβαλίκωτη και πάντα όρθιος!
-
dimik , απαράδεκτος ρε συ!
Μα να μην περιμένεις τα σκουτεράκια που θα κυκλοφορήσει η VW..................καλοτάξιδη και να είσαι προσεκτικός.
-
Ευχαριστώ για τις ευχές....για σκουτεράκι ξεκίνησα και σε 600cc και 100hp κατέληξα...προς το παρόν καβαλάω με φόβο...στο μέλλον θα δούμε
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Σε όλους αλλά ειδικά σε αυτήν.......To νέο μου απόκτημα.....
Oχι ρε συ!Μαχαιρι στη καρδια μου εμπηξες!
Γυρναει στο μυαλο μου απο το καλοκαιρι!Αν συνεχιστει ετσι η κατασταση (εννοω να σταθεροποιηθει σε αυτα τα χαλια και να μην παει παρακατω) μεχρι τον Ιουνιο θα την εχω και εγω στα χερια μου! -
Tσ..τσ...τσ... λεφτά υπάρχουν
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Tσ..τσ...τσ... λεφτά υπάρχουνΑσε τωρα ρε Εβραιε!
Βγαλε τη σκουφια σου και βαρα μας!
Ουρτ!!!!! -
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Ουρτ!!!!!
Να σε δω μετά...θα ακους τριγμούς και θορύβους
-
Ουρτ!!!!!
Να σε δω μετά...θα ακους τριγμούς και θορύβους
Αν φτάσει σε αυτό το σημείο....
Καλορίζικη dimik
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
...προς το παρόν καβαλάω με φόβο...Και έτσι να μείνεις !!!
Καλοτάξιδο το εργαλείο!
-
Αλλο πραγμα η μηχανη!Δεν ασχολεισαι με τριγμους και μαλακιες εκει!
-
Αλλο πραγμα η μηχανη!Δεν ασχολεισαι με τριγμους και μαλακιες εκει!ούτε με καταναλώσεις....
-
Ναι , δεν εχει ομως μεγάλες επιφανειες για να γυαλίζεις.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
ούτε με καταναλώσεις....
ΠΕΣΤΑ ΡΕ DIMIK με τον Εβραιο που μπλεξαμε!
Και για να ξερεις εχεις αρκετες επιφανειες για γυαλισμα αν θελεις!
ΦΛΩΡΕ!!!!! -
ούτε με καταναλώσεις....
ΦΛΩΡΕ!!!!!χε...χε...
ο κατά της οικονομίας και της μικρής κατανάλωσης , αναζητεί μοτοσακό για να εξικονομεί καύσιμα , με τη δικαιολογία οτι έχει και μεγάλες επιφάνειες γυαλίσματος
Ω καιροί , ω ήθη. -
ούτε με καταναλώσεις....
ΦΛΩΡΕ!!!!!χε...χε...
ο κατά της οικονομίας και της μικρής κατανάλωσης , αναζητεί μοτοσακό για να εξικονομεί καύσιμα , με τη δικαιολογία οτι έχει και μεγάλες επιφάνειες γυαλίσματος
Ω καιροί , ω ήθη.Ο πωλητής όταν πήγα για κράνος μου είπε ότι μπορώ να το γυαλίζω με κερί για το αυτοκίνητο....κάτι μου λέει ο dickdick θα έχει το πιο γυαλιστερό
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Ο πωλητής όταν πήγα για κράνος μου είπε ότι μπορώ να το γυαλίζω με κερί για το αυτοκίνητο....κάτι μου λέει ο dickdick θα έχει το πιο γυαλιστερό
Εννοειται αυτο ρε συ!!!
-
Κατάρα.
5 βαθμοί Κελσίου και ελαφρά χαλαζόπτωση.
-
Αυτά είναι!!!
-
Μετά τη χθεσινή βροχή , αραιή συννεφιά σήμερα και ευκαρία για απόδραση και ξεμούδιασμα.
Τρίκαλα - Παναγία (πριν την έξοδο στην Εγνατία) και δεξιά για Κατάρα σε οδό με σήμανση ως 'κλειστή' (επιστροφή από την ίδια διαδρομή).
Σύνολο διαδρομής 153 χιλιόμετρα. Τρίκαλα - Καλαμπάκα ανοίγματα μέχρι τα 2α 100 (και σήκωμα του ποδιού απο το γκάζι στη θέα λευκης Xsara χωρίς διακριτικά , για το φόβο των Ιουδαίων).
Γέφυρα Μουργκάνι μέχρι έξω από το χωριό Παναγία , εναλλαγές στην κίνηση από αρκετή έως καθόλου.Κάνοντας δεξιά , η 'κλειστή' πια διαδρομή προς Κάμπο Δεσπότη και Κατάρα , αποκαλύπτει τις ομορφιές και το ιδιαίτερο ανάγλυφο του τοπίου. Δυστυχώς λόγω της εγκατάλειψης του δρόμου , πρέπει κανείς να έχει τεταμένη την προσοχή του για πέτρες (αλλά και κοπάδια προβάτων) στο οδόστρωμα.
Στο ανέβασμα , και λίγο πριν την Κατάρα , ζευγάρι οδοιπόρων που κινούνταν επί του οδστρώματος με κατεύθηνση προς Τρίκαλα , στα 1400 μετρα υψόμετρο , σέρνοντας ένα τροχήλατο καροτσάκι με αποσκευές. Χαρακτηριστική ήταν η κίνηση που έκαναν χαιρετώντας με. Άλλη μορφή 'φευγιού' αυτή.Kρύο (5 βαθμοί) , δυνατός αέρας και ψιλό χαλάζι στην Κατάρα.
Ενα 13,8l/100km είναι το συνήθες νούμερο για τέτοιου είδους διαδρομές και ρυθμούς και φυσικά επαναλήφθηκε.
Αναστροφή και πιο χαλαροί ρυθμοί στην επιστροφή , με βροχή σε μεγάλο μέρος της διαδρομής.
Μια στάση για ακόμη μια φωτογραφία...
και βουρ στην κάθοδο γιατί το στομάχι άρχισε να διαμαρτύρεται
Τελευταία παιχνίδια στην ευθεία Καλαμπάκας - Τρικάλων....και τέλος. Τα κεφάλια μέσα.
Λίγο πριν την επιστροφή στη δεκαετία του 80..... -
Κυριακη σημερα με μουντο καιρο και συνεφια που σου μαυριζε την ηδη μαυρισμενη ψυχη.
Εχοντας λοιπον συνενοηθει 11 ακριβως ειμαι στο μαγαζι του Λακη και περιμενουμε τον Αντωνη για βολτουλα στο Ταξιαρχη.Ετσι για να καψουμε λιγο βενζινη.Με τα πολλα και αφου το ετερον ημισυ του Λακη τον αλλαξε (απουσια Δνεα αλλαγης )στο μαγαζι ξεκινησαμε.
Ενα kia cerato με 109 (δεν ειμαι σιγουρος για το νουμερο) κορεατικα και λυσασμενα αλογα,ενα mitsubishi czT με 200+ αλογα και εγω.Ζεσταμα των ελαστικων στη πορεια με προσπερασεις και πολλα πειραγματα στο Λακη γιατι την ειχε μικροτερη............................................την ιπποδυναμη . Ο δρομος καλος αλλα με σημεια που κρατουσαν υγρασια.Εκει φανηκε η αξια των καινουργιων Goodyear που δουλεψαν 100% σημερα και ''αναγκαζουν'' να δηλωσω ικανοποιημενος.Οι αλλοι δυο με ελαστικα φθαρμενα δυσκολευτηκαν ειδικα το coltακι που επρεπε να βαλει κατω και τοση δυναμη.Φυσικα δεν υπηρχε καποιο θεμα αλλα θα ηταν καλυτερα αν ειχαν λαστιχα σε καλη κατασταση οπως δηλωσαν αργοτερα στο καφε.
Καφεδακι στην Αρναια οπου ειχαμε την ευκαιρια να πουμε κατι λιγα, να γελασουμε και να θαυμασουμε τα πλουσια ελεη του Κυριου (τα οποια τονιζονταν λογω κρυου βλ. ρωγα απο σταφυλι) στο Ανοτολικο μπλοκ μελος του οποιου μας σερβιρε καφε.
Επιστροφη στη Θεσσαλονικη με χαλαρους ρυθμους και απολυτο θαυμασμο στον ιδιοκτητη ενος hyundai accent, που πηρε προσβολη την προσπεραση που του καναμε και οι τρεις νωριτερα και σε ολη τη διαδρομη οδηγουσε-προσπερνουσε χωρις αυριο.Δυνατος ο παιχτης λοιπον.
Υποψιν οτι ο coltακιας ειναι μελος του φορουμ (ευχαριστη εκπληξη για μενα) και ειπε τα καλυτερα για το τοπικο μας.Σε επομενο ποστ (μολις τελειωσει η μεταφορτωση) θα ανεβασω φωτο και βιντεο
Fiat Bravο 2007