-
Ο χρήστης DELINHO έγραψε:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΟΛΟΙ! ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΦΙΛΟΣ, VEYRON ΗΤΑΝΕ!
ΕΓΩ ΤΗΝ ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΚΑΙ Η ΓΙΑΝΝΑ ΗΤΑΝ **ΣΚΥΜΕΝΗ **ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ. ΔΕ ΜΙΛΟΥΣΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΚΘΕΣΩ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ...xmmm...
-
Δεδομένου πως η Βέιρον ήταν στην Γενεύη στις 3 και 4/3 που την είδα, και η έκθεση διαρκούσε μέχρι τις 13/3, αλλά και στην ΣεΜπιτ που είναι 10-16/3 μιλάμε για 2 εκθεσιακές (είναι πολύ σημαντικές εκθέσεις για να έχουν Βέιρον στις μισές μέρες τους.)
Κάποτε είχα διαβάσει πως η Νο 2 που θα παραγόταν είχε ήδη πουληθεί στην γυναίκα κάποιου μεγάλου 'αυτοκινητοβιομηχανοκεφαλιού' (κάπως έτσι φτιάχνουν λέξεις και οι Γερμανοί!! )
Οπότε έχει ΗΔΗ πουληθεί αυτή η Βέιρον που λέμε, μιας και χαζεύουμε ήδη δύο; -
Το ότι έχουν πουληθεί κάποια αυτοκίνητα δεν σημαίνει και ότι έχουν παραδοθεί.....ο Λυμπεράκης άραγε θα φέρει καμιά για την έκθεση τον Νοέμβριο?....
-
Σαφώς και δε σημαίνει πως έχουν παραδοθεί.
Αλλά το να έχει πουληθεί το δεύτερο που θα παραχθεί, και να έχουμε ήδη δύο σε εκθέσεις, δε σημαίνει πως έχουν παραχθεί περισσότερα από 2; Εκτός αν εκθέτουν 'ξένο πράγμα'!
Βέβαια μπορεί να τις βαφτίσουν πρωτότυπα προπαραγωγής και τελειώνει το θέμα...
-
Ο χρήστης DELINHO έγραψε:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΟΛΟΙ! ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΦΙΛΟΣ, VEYRON ΗΤΑΝΕ!
ΕΓΩ ΤΗΝ ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΚΑΙ Η ΓΙΑΝΝΑ ΗΤΑΝ ΣΚΥΜΕΝΗ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ. ΔΕ ΜΙΛΟΥΣΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΚΘΕΣΩ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ...Και τι απ'τα δύο κάνει η Γιάννα; 'Ταγκανίκα' ή 'Χονολουλού';
ΕΙΔΑ ΜΙΑ BUGATTI VEYRON ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ!!!