-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Είναι θέμα τρέλλας και προσπάθειας...δεν υπάρχει κόλπο.
Απλά σκέφτεσαι ότι το αυτοκίνητο είναι μια ζυγαριά και προσπαθείς να σπάσεις την ισορροπία.Υ.Γ: Ποιοι γράφουν αυτές τις αηδίες ότι και καλά δεν γυρνάει? Όλα γυρνάνε παιδιά...
Προφανώς και υπάρχει τρόπος με τον οποίο ο Insane γυρνάει τόσο στρωτά το αμάξι του σε κάθε στροφή που εκείνος επιθυμεί. Απλά το κάνει πλέον τόσο αυθόρμητα που η κίνηση έρχεται από μόνη της, και έτσι δεν μπορεί να το αναπτύξει εγγράφως για να ικανοποιηθούμε εμείς γνωστικά.
Ας είναι! Το θέμα παραμένει πως αυτό που κάνει το κατέχει, το κάνει καλά, το κανει κατά βούληση, και δείχνει πως οι ικανότητες του τόσο στη στρωτή οδήγηση όσο και στην οδήγηση 'υπό γωνία' είναι δεόντως επαρκείς!
Αυτό και μόνο για την ηλικία του αρκεί και για να ικανοποιούμαστε με το θέαμα που προσφέρει αλλά και με την άριστη τεχνική που έχει, την οποία και οφείλει να μεταφερθεί και σε άλλους συνομίληκους του (εγώ είμαι συνομήλικός σου άραγε;;; :lol) , όχι στα πλαίσια βέβαια της επίδειξης σε δημ. δρόμους αλλά της βελτίωσης της οδηγικής τους συμπεριφοράς σε αυτούς. -
Ώπα, φρένα Δημήτρη....Δώσε εξηγήσεις......
Περιμένω με ενδιαφέρον και το πμ που μου είπες.....
-
Εγώ πήγα στο Open Day του TFRC μόνο και μόνο για να ικανοποιήσω την απαίτηση συνφορουμά για βόλτα με την Αλίκη. Δεν είχε νόημα να πάει κάποιος και να περιμένει με τις ώρες μέσα στον ήλιο για να κάνει τέσσερις γύρους όλους κι όλους, ειδικά αν είχε 'λυσσάξει' την προηγούμενη μέρα με την ησυχία του, αφού τα αυτοκίνητα ήταν πολύ λιγότερα. Το πολύ-πολύ να πήγαινε ως θεατής για την κατηγορία drift ή για να δει τέσσερις Λότους μαζί στην πίστα.
-
Ο χρήστης Dimitris Mpistiolis έγραψε:
ΕΙΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΘΗΝΑ( AΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΤΕΒΗΚΑ) ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΚΑΠΙΕΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΠΗΓΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ TRACK DAY TOY ΤFRC...
Ο INSANDRIVER EINAI MONO 19 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ..ΟΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ( JOHNNYB) ME TO 200SX ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΑΠΟ ΤΟ TFRC KAI ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ.
ΤΟ ΛΥΠΗΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΟΠΟΥΣ ΚΑΙ FORUM ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΕΣΧΩ/CLUB...ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η 'ΚΑΚΙΑ' ΣΕ ΤΕΤΙΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ TFRC H ΚΑΠΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ..
:Δημήτρη , δεν υπάρχει 'ΚΑΚΙΑ' ..... δεν μπορώ να καταλάβω πως το συμπέρανες αυτό. !!
Προσωπικά θα πήγαινα και στο ΤD του TFRC (είχα δηλώσει συμετοχή άλλωστε) , όπως είχα πάει και στο προηγούμενο.
Και πολλοί από αυτό το φόρουμ είχαν πάει και θα ξαναπάνε.
Δεν καταλαβαίνω .... -
ΕΙΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΘΗΝΑ( AΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΤΕΒΗΚΑ) ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΚΑΠΙΕΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΠΗΓΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ TRACK DAY TOY ΤFRC...
Ο INSANDRIVER EINAI MONO 19 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ..ΟΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ( JOHNNYB) ME TO 200SX ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΑΠΟ ΤΟ TFRC KAI ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ.
ΤΟ ΛΥΠΗΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΟΠΟΥΣ ΚΑΙ FORUM ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΕΣΧΩ/CLUB...ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η 'ΚΑΚΙΑ' ΣΕ ΤΕΤΙΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ TFRC H ΚΑΠΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ..
:Νομίζω ότι μονο αυτος που θελει να το δει έτσι, εχει αυτη την γνώμη.
Υπερβολική καχυποψία..
Μολις εφτασε στα αυτιά μου ότι κυκλοφορουν φημες οτι το ένα Club σνομπάρει τις εκδηλώσεις του άλλου κλπ, και μαλιστα καποιοι το προχωράνε ακομα παραπέρα..
Αφου θυμισω ότι καθε ανθρωπος ειναι ελευθερος και κανενα Club δεν του υποδυκνύει ή τον δεσμευει στο τι θα κάνει, θα πω οτι ειναι τουλαχιστον χαζό να ψαχνουμε να βρουμε ή να φτιαξουμε αν δεν υπάρχουν αντιπαλότητες μεταξύ των αυτοκινιτιστικών ομάδων.
Πιστευει κανεις οτι καποιος υπευθυνος ενος Club εχει τη δυνατότητα να καθοδηγεί τόσο εντονα τους συμμετέχοντες σε αυτό (πες τε τους και μέλη) ωστε να τους υποδυκνύει σε ποια event θα συμμετέχουν?
Ας σοβαρευτουμε..Καθένας μας μπορεί να επιλέγει σε ποιες εκδηλώσεις θα συμμετέχει.
Ειναι αυτονόητο ότι ειναι δυσκολο να ακολουθει καποιος όλες τις εκδηλώσεις. Αυτομάτως λοιπον, αν ακολουθησουμε την παραπανω λογική του post που παρέθεσα, καποιο Club θα μεινει .. 'παραπονεμενο'.**Εαν επισης καποιος συμμετέχει καπως ενεργά σε καποιο Club, γνωριζει ποσο δυσκολο ειναι να βρεθει βολική ημερομηνία διεξαγωγής καποιοας δραστηριότητας. **
Με συγχωρείτε για την παρενθεση και την εκμεταλευση του χώρου για κάτι το οποίο δεν αφορά τόσο εμμεσα το TD του 4Tforum..
Για τον InsaneDriver με το 316..
Ουτε χειρόφρενο, ουτε μεταφορά βαρους/φλικ ουτε τίποτα..
Ισως να χρησιμοποιείτο κιβώτιο αρχικά, αλλά μετά ισσοροπεί το BMW πολύ ωραία με το τιμόνι και το γκάζι (αν και με αυτη τη δυναμη, το γκάζι θα ειναι στο πατωμα ) -
:Ανευ ουσίας και άνευ σημασίας το παραπάνω. Τους λόγους τους είπαν όλοι οι παραπάνω.
Έβαλα μέσα την 147 σήμερα και περιμάνω την διάγνωση. Πάντως η απόσταση του ψαλιδιού που είχε ελαττωθεί (για όσους το είδαν) μετά την επιστροφή μου στην Αθήνα, ήταν πάλι κανονική Έβαλα λοιπόν πάνω ξανά τον τροχό και έβρισκε ελάχιστα. Ξανάβαλα ρεζέρβα και τον πήγα μέσα. Καμμία εξήγηση?
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
...Το πολύ-πολύ να πήγαινε ως θεατής για την κατηγορία drift ή για να δει τέσσερις Λότους μαζί στην πίστα.Τις οποίες εν τέλει τις είδες και σε ελλειπή σύνθεση καθώς λόγω ανωτέρας βίας δεν μπόρεσα να παρασταθώ σε όλο το event παρά μόνο στους πρώτους γύρους...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Έβαλα μέσα την 147 σήμερα και περιμάνω την διάγνωση. Πάντως η απόσταση του ψαλιδιού που είχε ελαττωθεί (για όσους το είδαν) μετά την επιστροφή μου στην Αθήνα, ήταν πάλι κανονική Έβαλα λοιπόν πάνω ξανά τον τροχό και έβρισκε ελάχιστα. Ξανάβαλα ρεζέρβα και τον πήγα μέσα. Καμμία εξήγηση?
Μάλλον έχουν παραμορφωθεί τα silent blocks γι'αυτό και κάθεται η ρόδα διαφορετικά.
-
Καλημερα σε ολους και απο εμενα,
Περασα πολυ ωραια -ευχαριστω και δημοσια τον Nass για την βολτα με το Type R -
Καποιες φωτος απο εμενα και το βραδυ οι υπολοιπες ....
-
Συγχαρητήρια σε όσους παρευρέθησαν στην πίστα το Σάββατο, αγωνιζόμενους και μη. Χάρηκα που σας γνώρισα όλους και από κοντά. Για εμένα ήταν η πρώτη εμπειρία σε πίστα και το ευχαριστήθηκα αρκετά.
Βασίλη σε ευχαριστώ για τη βοήθεια στο να μάθω τις σωστές γραμμές της πίστας. (το ΤΙ πάει για χαμήλωμα )
Φίλε Krunestern ευχαριστούμε για τις ωραίες φωτό...
-
Ξεκινησαμε με ολο το καλο κεφακι για την πιστα αλλα η πρωτη ενοχληση φανηκε 3-4 χλμ πριν το τελος της Αττικης οδου που ειχαν ακινητοποιηθει ολα τ αυτοκινητα ως τα διοδια. Το ξεπερασαμε χρησιμοποιωντας την Παλια Εθνικη. Φτανωντας ομως το πρωτο που αντικρυσα ηταν την λαβωμενη Ιταλιδα στην K9.
Ευτυχως που δεν συνεβει κατι χειροτερο στο συγκεκριμενο συμβαν μια κ τα χλμ εκει αρκετα. Ελπιζω Βασιλη σε ταχεια αναρρωση της.Χαρηκα που γνωρισα κ αλλα μελη που δεν τα ειχα ξαναδει οπως χαρηκα που ειδα πολλα ομορφα οχηματα.
Εντος, μια μικροεξοδο στην Κ2 ευτυχως δεν ειχε ασχημα αποτελεσματα για το Sei μου μια κ το χωμα εκει ηταν μαλακο χωρις να προκληθει καμια ζημια.
Προς το τελος της ημερας γυριζοντας μεσα στην πιστα ενιωθα εναν κραδασμο στο τιμονι αρκετα εντονο. Θεωρησα οτι η αιτια ηταν τα μη ζυγοσταθμισμενα λαστιχα που φορουσα, μονο που στην συγκεκριμενη περιπτωση ο κραδασμος ηταν κ απο τα πολυ λιγα χλμ (50-60). Το κακο ομως ηταν οτι ειχε αρχισει κ τραβουσε δεξια κ ειχε χαλασει λιγο κ η ευθυγραμμιση (στραβο τιμονι). Μου εκανε μεγαλη εντυπωση μια κ δεν ειχα χτυπησει πουθενα (ουτε σε κερμπ) κ η εξοδος που ειχα δεν ειχε δειξει οτι ειχε επηρεασει πουθενα τ αυτοκινητο μια κ δεν χτυπησε απο κατω (κ ειχε γινει αρκετα νωρις) οποτε θα φαινοταν το οποιο προβλημα αμεσως μετα.
Τσπ επειδη ειχε ερθει κ η ωρα αναχωρησης σκεφτηκα οτι θα το σηκωσω οταν επιστρεψω μηπως κ ειχε στραβωσει κανα ψαλιδι ή τιποτα τετοιο. Τα λαστιχα φαινοντουσαν ok.
Τελικα οταν γυρισα κ αλλαξα τα λαστιχα με τα κανονικα, βγαζοντας το μπροστινο δεξι ειχε ενα καρουμπαλο μηκους περιπου 30εκατοστων κ πλατους περιπου 3-4, πανω στο πελμα. Δεν το πιστευα!
Κ καλα, λεω ενταξει ο κραδασμος, ενταξει κ το τραβηγμα. Να χαλασει την ευθυγραμμιση? Μολις εβαλα τα δρομου, δεν υπηρχε κανενα προβλημα κ το τιμονι ειχε επανελθει στην κανονικη του θεση!Krusenstern thanks για την φωτο!
Anyway καλα να 'μαστε, ελπιζω το επομενο TD να ερθει συντομα κ να ξαναμαζευτουμε γιατι οι ατυχιες στερησαν την καλη διαθεση απο forumαδες σε μια μερα που ειχε σχεδιαστει για να κεφαρουμε ολοι μαζι!
-
ΑΠΑΝΤΩ..
ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ , ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ..
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ' ΚΑΚΙΕΣ '..ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ..ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ' ΠΟΣΤΑΡΟΝΤΕΣ' ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ Η ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΟ..ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΟ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΑΓΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΡΙ
-
Αντιθετα με τη πιστα των Μεγαρων,τα πραγματα στη πιστα των Καλυβιων κυλησαν συμφωνα με το προγραμμα.
Ο,τι παρηγγελθη,εξηφανισθη σε χρονο dt μιας και ολοι οι αγωνιζομενοι εβαλαν το κεφαλι κατω και το σηκωσαν μονον οταν αρχισε τις ερωτησεις η Βιβη.
Κωστα καλως ορισες στο club των ανορεχτων. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αντιθετα με τη πιστα των Μεγαρων,τα πραγματα στη πιστα των Καλυβιων κυλησαν συμφωνα με το προγραμμα.
Ο,τι παρηγγελθη,εξηφανισθη σε χρονο dt μιας και ολοι οι αγωνιζομενοι εβαλαν το κεφαλι κατω και το σηκωσαν μονον οταν αρχισε τις ερωτησεις η Βιβη.
Κωστα καλως ορισες στο club των ανορεχτων.Τον σίργκους εννοείς?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Κωστα καλως ορισες στο club των ανορεχτων.Τον σίργκους εννοείς?
yes sir.
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Ας είναι! Το θέμα παραμένει πως αυτό που κάνει το κατέχει, το κάνει καλά, το κανει κατά βούληση, και δείχνει πως οι ικανότητες του τόσο στη στρωτή οδήγηση όσο και στην οδήγηση 'υπό γωνία' είναι δεόντως επαρκείς!
Αυτό και μόνο για την ηλικία του αρκεί και για να ικανοποιούμαστε με το θέαμα που προσφέρει αλλά και με την άριστη τεχνική που έχει, την οποία και οφείλει να μεταφερθεί και σε άλλους συνομίληκους του (εγώ είμαι συνομήλικός σου άραγε;;; :lol) , όχι στα πλαίσια βέβαια της επίδειξης σε δημ. δρόμους αλλά της βελτίωσης της οδηγικής τους συμπεριφοράς σε αυτούς.Λοιπόν ευχαριστώ για τα καλά λόγια όλων σας.
Ίσως με ένα πιο δυνατό αυτοκίνητο να μπορούσα να κάνω περισσότερα και να ''δημιουργούσα'' στροφές και στην ευθεία.Τheo όποτε θες πάμε παρέα στα μέγαρα. Το Lotus έχει πολλά περιθώρια ακόμα...Δυστυχώς ο Κώστας(Λοτουσάκιας) δεν έχει καταφέρει να με φέρει σε επαφή με κάποιον φίλο του ιδιοκτήτη Elise, ώστε να μπορέσω να έχω μια εμπειρία στο τιμόνι αυτής. Είναι όνειρο ζωής να καταφέρω να οδηγήσω πισωκίνητη Lotus και M3 e-46 ξέρεις...
-
Όποτε κανονιστεί το 4TF TD #6.1 (γιατί δεν βλέπω να αντέχουμε μέχρι το #7) ειδοποιήστε με, αφού έχω αφήσει τα A032R στο πάρκινγκ για εύκολη φόρτωση/εκφόρτωση και έχω και κάτι απορίες ακόμα όσον αφορά την επίδραση της πίσω αντιστρεπτικής στην οδική συμπεριφορά της Αλίκης (σας έχω πρήξει, έτσι; )
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Τheo όποτε θες πάμε παρέα στα μέγαρα. Το Lotus έχει πολλά περιθώρια ακόμα...Δυστυχώς ο Κώστας(Λοτουσάκιας) δεν έχει καταφέρει να με φέρει σε επαφή με κάποιον φίλο του ιδιοκτήτη Elise, ώστε να μπορέσω να έχω μια εμπειρία στο τιμόνι αυτής. Είναι όνειρο ζωής να καταφέρω να οδηγήσω πισωκίνητη Lotus και M3 e-46 ξέρεις...Αφού εμείς βρεθήκαμε και πήγαμε και μαζί μια βόλτα, έχεις και παράπονο πως δεν γνώρισες κάποιον από κοντά;;; τσκ τσκ τσκ Νεολαία του 2005!
Σου'χω στείλει εδώ και μέρες mail για να μου στείλεις τα στοιχεία σου να βρισκόμασταν, αλλά μου φαίνεται πως δεν το τσεκάρεις συχνά!!!
-
When is next?
-
Πολύ ωραίο track day παιδια. Ήλιος, όμορφα αυτοκίνητα (προσωπικά ξεχώρισα την Elise του theo και το παιδικό μου όνειρο, την μαύρη καλλονή Alfa Veloce), μα πάνω απ'όλα καλή διάθεση παρά τις αρκετές ατυχίες!
Τα λέμε στο επόμενο!
Λευτέρης
4TF-TD6::Να μπει κανείς ή να μην μπει?Ιδου η απορία!