-
Το πρωτο ειχε φλας στα φτερα,ταμπουρα πισω και ραδιοκασσετοφωνο.
Το δευτερο ειχε και αυτο φλας στα φτερα (λευκα) δισκους πισω και ραδιοσιντι.
Και στα δυο το ταμπλο και τα οργανα ηταν τα ιδια.
Και στο τελευταιο μοντελο υπαρχουν τα φλας στους καθρεπτες,διαφορετικα οργανα και ταμπλο και το κλιμα.Νομιζω επισης οτι το πρωτο μοντελο ειχε μηχανικο γκαζι ενω τα επομενα ηλεκτρονικο.
-
οχι το δεύτερο δεν εχει ηλεκτρικό γκάζι
-
Φίλοι Jazzaκηδες είμαι απαρηγόρητος...
Την περασμένη εβδομάδα κάποιος μπήκε σε γκαράζ πιλωτής όπου παρκάρω και μου έκλεψε το καθρέπτη του οδηγού... Όλο το άλλο σύστημα είναι ανέπαφο αλλά βλέπετε του έλειπε ο θερμαινόμενος καθρέπτης οπότε και τον πήρε... Ξέρει κανένας καμμία λύση-συνεργείο ή οτιδήποτε να μην πληρώσω εξαρχής τον καθρέπτη;
-
Παιδιά λέω να το πάρω αυτό που βρήκα
Είναι jazz του 2003 με κασετόφωνο και έχει και σιντιέρια 6δισκη της honda με προβολείς ομίχλης και με αεροτομή.
όλα αυτά με 45000 χιλιόμετρα με 10500 -
Δεν είναι και φτηνο..... 4 χρονια αμάξι
-
Καινούριο κάνει κάπου 15.000 με το κλειδί στο χέρι σωστά; Αυτό έχει σχεδόν 50.000 χιλιόμετρα και είναι και το παλιό μοντέλλο... Νομίζω πως μπορείς να πετύχεις καλύτερη τιμή... Κι όσο για την άψογη κατάσταση που λες, είναι πολύ μικρή η επιβάρυνση για να το πετύχεις αυτό... Ενα καλό καθάρισμα εσωτερικού χώρου και ένα γυαλιστικό χρώματος! Ειδικά οι έμποροι μπορούν πολύ φτηνά να βάψουν τα πάντα...
Ψάχτο λίγο, στην τελική σκέψουν ν' αγοράσεις ένα καινούριο, που λόγω 7ετούς εγγύησης , όταν θα το πουλήσεις θα πάρεις τα λεφτά που έδωσες παραπάνω πίσω! Είναι μικρή η διαφορά... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Καινούριο κάνει κάπου 15.000 με το κλειδί στο χέρι σωστά; Αυτό έχει σχεδόν 50.000 χιλιόμετρα και είναι και το παλιό μοντέλλο... Νομίζω πως μπορείς να πετύχεις καλύτερη τιμή... Κι όσο για την άψογη κατάσταση που λες, είναι πολύ μικρή η επιβάρυνση για να το πετύχεις αυτό... Ενα καλό καθάρισμα εσωτερικού χώρου και ένα γυαλιστικό χρώματος! Ειδικά οι έμποροι μπορούν πολύ φτηνά να βάψουν τα πάντα...
Ψάχτο λίγο, στην τελική σκέψουν ν' αγοράσεις ένα καινούριο, που λόγω 7ετούς εγγύησης , όταν θα το πουλήσεις θα πάρεις τα λεφτά που έδωσες παραπάνω πίσω! Είναι μικρή η διαφορά...Μου παίρνει το παλιό το αυτοκίνητο με 6000
-
Αχ ασε ρε φιλαρακι και εγω το ιδιο θα εκανα αλλα παει πολυ πιο πανω το civic και δεν με περνει.
Δεν πειραζει και το jazz μια χαρα αυτοκινητακι ειναι. -
ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΤΙ ΒΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ JAZZ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ MP3!!!!!!!!!!!!!!
http://www.kalogeropoulos.gr/displayITM2.asp?ITMID=6480
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ 'ΕΠΑΡΧΙΑ' ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΑΥΤΟ
ΣΤΟ SITE ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ JAZZ -
που να ξέρουμε αν είναι καλό...
Το μόνο που κατάλαβa είναι ότι αυτό μπαίνει εκει που θα είχες του cd changer.
Μπορεις να το δείξεις σε καποιον που ξέρεις και βαζει ηχοσυστηματα στον τοπο σου και να σου πει αν μπαίνει στο δικό σου ή στο μαγαζί που το αγόρασες όπου θα εχουν ηλεκτρολόγο σίγουρα.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
που να ξέρουμε αν είναι καλό...Το μόνο που κατάλαβa είναι ότι αυτό μπαίνει εκει που θα είχες του cd changer.
Μπορεις να το δείξεις σε καποιον που ξέρεις και βαζει ηχοσυστηματα στον τοπο σου και να σου πει αν μπαίνει στο δικό σου ή στο μαγαζί που το αγόρασες όπου θα εχουν ηλεκτρολόγο σίγουρα.
Εγώ δεν το έχω αγοράσει, απλά το είδα εχθές και είπα να σας το ποσταρο εδώ και αν μπορεί κάποιος να μας πει την γνώμη του αφού το δει από κοντά.
Που προφανώς θα είναι κάποιος από Αθήνα ή κάποιος που ξέρει απ 'αυτά. -
Το έχω μελετήσει το θέμα του mp3 φίλε... Είναι μια πονεμένη ιστορία!
Ο Καλογερόπουλος με τοποθέτηση ζήτησε 190 Ευρώ πρίν 4 μήνες που ρώτησα.
Πάντως άν το πάρεις στο παρακάτω link θα δείς αναλυτικότατα πώς να το τοποθετήσεις...!!!http://ausfit.proboards37.com/index.cgi ... 1122253145
ΥΓ. Για τον καθρέπτη που σας ρώτησα (και κανένας δεν μου απάντησε) τελικά το λαμόγιο που μου τον έκλεψε έκανε καλή δουλειά και δεν μου τον χάλασε οπότε στο συνεργείο μου τον αλλάξαν με 50 ευρώ το κρύσταλο μόνο οπότε γλίτωσα το χαράτσι... Άντε να δούμε τι άλλο θα μου πάρει
-
Το πήρα!!!
Το πήρα!!!
Το πήρα!!!
Το πήρα!!!
Το πήρα!!!
Το πήρα!!!Όλα άψογα !!!!
τώρα η οικογένεια έχει 2 jazz!!! -
Καλοτάξιδα και τα 2 λοιπόν!!
-
Ο χρήστης mkirikis έγραψε:
Το πήρα!!!
Το πήρα!!!
Το πήρα!!!
Το πήρα!!!
Το πήρα!!!
Το πήρα!!!Όλα άψογα !!!!
τώρα η οικογένεια έχει 2 jazz!!!Μπορείς να τα βάλεις σε ήσυχο χώρο για αναπαραγωγή τώρα....
Με γεια
-
Γουστάρω... Θα σε έχω για παράδειγμα για αυτούς που δεν με πιστεύουν οτι είναι πολύ καλό αυτοκίνητο...!!!
Καλοταξιδο λοιπόν!
-
Καλοτάξιδο!!!
-
Με πολλά ευτυχισμένα και ασφαλή χιλιόμετρα !!!!
-
καλοτάξιδο φίλε μου...αν βγάλουν jazzakia κράτα μου ένα
-
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ
Από που βλέπεις το γένος του κάθε jazz γιατί δεν είναι κακή ιδέα να τα βάλω σε παραγωγή (μήπως έτσι κάνουν και στην HONDA?)
Να σας πω την αλήθεια δεν τα έβαλα ακόμη κοντά να δω τι θα κάνουν
HONDA JAZZ