-
TO 1200 Λειει τιποτα?..
-
TO 1200 Λειει τιποτα?..
-
είναι σαν το παλιό με ac
-
μια ερώτηση:
Πόσο σας κόστισε το πρώτο μεγάλο service γιατί είμαι στις μέρες μου?
-
Ο χρήστης aggelos74 έγραψε:
μια ερώτηση:Πόσο σας κόστισε το πρώτο μεγάλο service γιατί είμαι στις μέρες μου?
Aν εννοείς στα 15.000 :
55 (Πάπρας) + 33(Λάδια δικά μου)= 88Ε
-
Μόνο τόσα???
Αυτά πλήρωσα στο Δεληγιάννη Μεσογείων στα 7500!! -
Ο χρήστης aggelos74 έγραψε:
Μόνο τόσα???
Αυτά πλήρωσα στο Δεληγιάννη Μεσογείων στα 7500!!Ε, δεν έχει και μεγάλη διαφορά το 7.500 από το 15.000.
Στο 7.500 έχεις Λάδι+Φίλτρο Λαδιού.
Ενώ στα 15.000 Λάδι+Φίλτρο Λαδιού+Φίλτρο Αέρος.Επίσης η εργασία στα 7.500 κοστίζει πολύ λιγότερο (νομίζω 7Ε)
-
Εγώ πάντως στα 60000 (λαδιά μπουζί βαλβολινες φιλ. αιρκοντίσιον) πλήρωσα 240 ευρα στον Παπρα και μου φανήκαν κάπως πολλά
-
Μπραβο ρε θηριο.Ποτε ςφτασες 60000?
Παντως τα σερβις δεν ειναι και ιδιαιτερα ακριβα.
Εχω ακουσει για 500ευρω swrvice για το POLO 1.2.Μου εδειξε και την αποδειξη γιατι δε το πιστευα -
Για όσους έχουν S2000 ή type_R
Σας καίει λάδια καθόλου? Εμένα δεν έχει κάψει ακόμη, απλώς ρωτάω...
Και στα πόσα τα αλλάζουμε? και τι λάδια βάζετε?
-
Ο χρήστης antonitrans έγραψε:
Μπραβο ρε θηριο.Ποτε ςφτασες 60000?
Παντως τα σερβις δεν ειναι και ιδιαιτερα ακριβα.
Εχω ακουσει για 500ευρω swrvice για το POLO 1.2.Μου εδειξε και την αποδειξη γιατι δε το πιστευαΦίλε Αντώνη είμαι από τους πρώτους κατόχους jaaz (sep.2002) σε ενημερώνω ότι 4 χρόνια τώρα το αμαξάκι έχει αποδειχτεί αστέρι
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Για όσους έχουν S2000 ή type_RΣας καίει λάδια καθόλου? Εμένα δεν έχει κάψει ακόμη, απλώς ρωτάω...
Και στα πόσα τα αλλάζουμε? και τι λάδια βάζετε?
S2000 εχω και απο δω και μπρος θα αλλαζω καθε 10.000. Αλλαξα στα 5.000 την πρωτη φορα γιατι ηθελα να βγαλω τα Motul 300V απο μεσα (που ειναι εξαιρετικα αλλα πρεπει να αλλαζονται συχνα) και να βαλω Redline. 10-40 και στις 2 περιπτωσεις. Καιει λιγο (200ml ανα 1000 χλμ maximum και αν το σκιζεις πολυ) αλλα ειναι φυσιολογικο για VTec μοτερ. Εσυ τι εχεις ?
-
A RE TYXERE MAKARI NA EIXAME ENA S 2000 NA SKIZOYME THN ASFALTO
-
Βρήκα ένα βιντεάκι από το Jazz 1.5 CVT. Κοιτάξτε πως επιταχύνει το άτιμο......
http://video.google.co.uk/videoplay?docid=2048364818378291005&q=honda+jazz+cvt -
kserete an kapoia etairia exi feri giltro aeros poy na mpaini sto filtrokoyti mas ?
-
Εννοώ φίλτρο αέρος .
-
Απο οσο εχω ψαξει δεν εχει ερθει κατι ουτε βλεπω να ερχεται.Μονο αν εισαι τυχερη και φερει κανενας εμπορος καποια κομματια απο μονος του.
Καπως ετσι βρηκα εγω ενα κιτ φιλτροχωανης της Κ&Ν που εχω βαλει. -
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Βρήκα ένα βιντεάκι από το Jazz 1.5 CVT. Κοιτάξτε πως επιταχύνει το άτιμο......
http://video.google.co.uk/videoplay?docid=2048364818378291005&q=honda+jazz+cvtΤο θέμα είναι που επιταχύνει! Ταιριάζει άνετα και στο topic 'ζώα, ζώα, ζώα'
-
Μετά από 1 χρόνο από την απόκτηση του jazz από την γυναίκα μου και μετά από 13.000 χιλιόμετρα μου κόλλησε στο μυαλό να αγοράσω και εγώ ένα και για μένα
Έχω βρει μετά από πολύ ψάξιμο ένα του 2003 και θέλω να μου πει κάποιος από εδώ που ξέρει ακριβός το τι διαφορές έχει το νέο με το παλιό jazz.
Ξέρω ότι έχει ταμπούρα πίσω και όχι δίσκους ότι έχει A/C και όχι κλίμα ότι έχει τα φλας τα πλάγια στο φτερό και όχι στον καθρέπτη αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει και κάτι ακόμη. Έχει διαφορά στα όργανα; έχει cd; Δείκτη θερμοκρασίας κινητήρα που το νέο δεν έχει; Εξωτερικής θερμοκρασίας; Κλπ (να μην σας ζαλίζω άλλο)
Όποιος ξέρει ας βοηθήσει -
του 2004 χωρις φλας υπαρχουν και με δισκόφενα πίσω
3 jazz υπάρχουν
- χωρις φλας με ταμπούρα πίσω
- χωρις φλας με δίσκους πίσω (2004)
- με φλας και δίσκους
HONDA JAZZ