-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Σιγα αν δεν ξερεις κολυμπι ρε παιδια, να γινεται να τη γλυτωσεις απο τα 5-6 μετρα. Μα θα τρελαθουμε τελειως???
Απο τα 5-6 μετρα δεν ξερω αν μου φτανει η ανασα εμενα που ξερω κολυμπι να αναδυθω (υποθετοντας οτι εχω μεινει μεσα στο αμαξι μεχρι να γεμισει αρα δεν εχω καλη αναπνοη) θα φτασει σε καποιον που δεν ξερει να αναδυθει μονο με την ανωση απο το νερο??? ουτε μια στο εκατομυριοΟ μεσος ανθρωπος εχει 45δευτ. με 1 30λεπτο απνοια,οποτε υπολογισε αμα μεινει μεχρι να γεμισει η καμπινα και ο βυθος ειναι 10 μετρα μαλλον δεν του φτανει.
-
Αμαν πια , δεν μπορείτε να αποφασίσετε.
Το Σάββατο θα κάνω μια δοκιμή στην 'γλύστρα' της Γλυφάδας. Εγώ προσφέρομαι σαν πειραματόζωο. Βάζει κάποιος το αυτοκίνητο?
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Αμαν πια , δεν μπορείτε να αποφασίσετε.Το Σάββατο θα κάνω μια δοκιμή στην 'γλύστρα' της Γλυφάδας. Εγώ προσφέρομαι σαν πειραματόζωο. Βάζει κάποιος το αυτοκίνητο?
Δυσκολο να πει καποιος με σιγουρια. Κανεις δεν ειχε τετοια εμπειρια - οχι οτι το ευχομαι - οι παραμετροι που επιρεαζουν ειναι πολλοι, οπως και οι κινδυνοι.
Αυτο που ρωταω εγω μπορει να το απαντησει καποιος; Γιατι δεν προστατευονται οι γ@μ@#$%νες οι προβλητες;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Το Σάββατο θα κάνω μια δοκιμή στην 'γλύστρα' της Γλυφάδας. Εγώ προσφέρομαι σαν πειραματόζωο. Βάζει κάποιος το αυτοκίνητο?
Δυσκολο να πει καποιος με σιγουρια. Κανεις δεν ειχε τετοια εμπειρια - οχι οτι το ευχομαι - οι παραμετροι που επιρεαζουν ειναι πολλοι, οπως και οι κινδυνοι.
Αυτο που ρωταω εγω μπορει να το απαντησει καποιος; Γιατι δεν προστατευονται οι γ@μ@#$%νες οι προβλητες;
Αστειεύομουν βέβαια.
Πάντως, πολλές προβλήτες ΔΕΝ μπορούν να προστατευθούν γιατί έτσι καταργήται η χρηστικότητά τους. Τα σκάφη που θα δέσουν?
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Αστειεύομουν βέβαια.
Πάντως, πολλές προβλήτες ΔΕΝ μπορούν να προστατευθούν γιατί έτσι καταργήται η χρηστικότητά τους. Τα σκάφη που θα δέσουν?
Σιγουρα καποια σημεια πρεπει να υπαρχουν ελευθερα, αλλα εκει στη Θεσσαλονικη ποσα καραβια δενουν στην προβλητα αυτη; Γιατι να μενει ετσι 'χυμα' η προβλητα;
-
Γιατί βρε Μανώλη εμάς είναι καλύτερα;
Παρόλο που τα πλοία δένουν σε συγκεκριμένα σημεία στην άκρη της κάθε προβλήτας δεν υπάρχει τίποτα να εμποδίζει τα αμάξια να πέσουν στη θάλασσα. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Γιατί βρε Μανώλη εμάς είναι καλύτερα;
Παρόλο που τα πλοία δένουν σε συγκεκριμένα σημεία στην άκρη της κάθε προβλήτας δεν υπάρχει τίποτα να εμποδίζει τα αμάξια να πέσουν στη θάλασσα.Ναι αλλα μιλαμε οτι στη Θεσσαλονικη ειναι και τεραστια η ακαλυπτη προβλητα. Ενω εδω τουλαχιστον ειναι πολυ μικροτερη. Οχι οτι και εδω δεν χρειαζεται προφυλαξη.
Βύθιση αυτοκινήτου σε νερό και ασφαλής έξοδος