-
αγαπητε pista-racing...
υπαρχει ενα ρητο που λεει οτι οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια....
και σου απανταω ετσι για το τροπο που διαμαρτυρηθηκες...
ολοι θελουμε να τρεχουμε και να αγωνιζομαστε με ισους ορους, γεγονος που μπορει καποιες φορες να μην ισχυει.. απο την αλλη ομως πρεπει πριν κατηγορησουμε καποιον να κανουμε σκληρη κριτικη του εαυτου μας πρωτα και μετα να πουμε για αλλους
-
Διαβάζω εδώ και ημέρες τον 'πίστα κάπως' και τις απαντήσεις που δίνουν διάφοροι .
Εγώ έχω να πω τα εξής.
Πρώτον ότι ο συγκεκριμένος με τα λεγόμενα και τον τρόπο που τα αναλύει κάπου με πείθει
Είναι γνωστό άλλωστε από τους περισσότερους ότι άμα πετάξεις μπανάνα μέσα σε αγώνα γενικότερα θα δημιουργηθεί συνωστισμός.
Συμβαίνουνε πολλά ευτράπελα κατά καιρούς .
Δεύτερον λέει ονόματα συγκεκριμένα , τρόπους συγκεκριμένους , αγώνες συγκεκριμένους ………..Κ.Λ.Π
Τρίτο και σπουδαιότερο ο άνθρωπος είναι καραγκιοζάκος και κότα ληρατη γιατί δεν τα λέει επώνυμα ,και εγώ προσωπικά έτσι θεωρώ τους ανωνύμους , και μάλιστα κάποιες περιπτώσεις , περνάνε πράγματα , κάνουνε τη δουλειά τους στα μουλωχτά .
Κάποιοι του είπαμε γιατί δε τα λες και επώνυμα
Γιατί αν βγει και τα πει επώνυμα ο φουκαράς ,δε θα του μιλάει μετά ούτε ο καντινιέρης στη Ριτσώνα !
Αν λοιπον φοβατε , ας κανει το παγωνη και να μη μιλαει καθολου .
Εμένα πάντως με έπεισε κατά 70% , αν τα έλεγε και επώνυμα !!!!!!!!ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΥΤΕΡΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩΩΩΩΩ !!!!!!!.
-
Αν και ο «Θείος» είναι μαϊμουδιάρης τότε χάνουμε όλοι μια από τις βασικές αξίες του χώρου και τότε από που να πιαστούμε ρε γμτ.
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΔΕΛΦΕ ivan ?
ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΝΕΑΡΟΥ -ΑΣ , ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ , ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ-ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ , ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΑΞΙΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΙ Ο pista-racing ΛΕΕΙ , ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΑΡΕΣ ΠΛΗΝ ΨΗΛΟΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗΔΕΣ .ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Σ'ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ , ΟΔΗΓΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ(?) ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ , ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ Η ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ , ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΥΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ .
ΠΟΛΛΟΙ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ , ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ , ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΤΩΜΑΤΑ , ΑΛΛΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΒΟΥΚΙΝΟ , ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ .
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ , ΟΤΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΥΤΟΙ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΟΔΗΓΟΙ . ΣΑΝ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΡΑ , ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Η . ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ Η ΒΑΣΙΚΩΤΕΡΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ,( ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ΜΥΑΛΟ ), ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ .
ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ ΜΙΑ-ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΕΣ ? ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΠΑΝΤΩΣ ,ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ , ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ,ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΙ ΑΡΠΑΧΤΡΕΣ .
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ,(ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟΣΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ , ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ) ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ , ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΙΑΖΟΝΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ΄ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ !!!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Pista-racing,αυτά που λές είναι αναπόδεικτα και τουλάχιστον προσβάλουν κάποιον!
Τέτοιες συμπεριφορές δεν απαγορεύονται μόνο από τον Κανονισμό του Forum,αλλά και από τους κανόνες ηθικής!Σε παρακαλώ είτε να τα αποδείξεις είτε να ανακαλέσεις!
Ολες πειράζουν!Αλλά ειδικά αυτές που αναφέρονται χωρίς καμμιά απόδειξη σε συγκεκριμένα πρόσωπα είναι απαράδεκτες!!
Δεν συμφωνείς?Είπαμε ελεύθερο Φόρουμ είναι!Αλλά όχι και να αρχίσουμε να λέμε τις διάφορες παπαριές που λέγονται αριστερά και δεξιά στις εξέδρες από άσχετους!
Και δεν καταλαβαίνω την αντίρρησή σου!
Αν είναι έτσι και τα ξέρει ο pista-racing,ας μας το αποδείξει!
Και ας πάει και στον επόμενο αγώνα να κάνει ένσταση να κερδίσει εκείνος το τσιγκάκι!!!υπάρχει MODERATOR που να επαναφέρει στην τάξη τους MODERATORς?
συμφωνούμε ή όχι δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να λέμε ότι λέει π...ές
σε τελική ανάλυση η νέα μόδα εδώ μέσα είναι η επαναφορά στην τάξη αυτών που δεν είναι αρεστοι στους MODERATORς ενώ για τους δικούς τους υπάρχει ασυδοσία και τρέχει μετά ο ΣΧ να τα μαζεύει και να τους ψάχνει για να επέμβουν και μην μου πείτε όχι γιατί δεν έχω χρόνο να κάνω 2 σελίδες copy-paste συν την απαραίτητη αναζήτηση μπορεί να μην γράφω αλλά διαβάζω 2 φορές την μέρα καιδυστυχώς έχω και καλή μνήμη
όσο γι΄ αυτό που είπε ο κος Ορφανός αν είχα εγώ αποδείξεις θα τα έλεγα για να τα έχω καλά με τον εαυτό μου κι ας μην μου μίλαγε ούτε η μάνα μου αλλά γι΄αυτό όλα πάνε κατά δ....ου γιατί είμαστε όλοι ματαιόδοξοι και το μόνο που μας νοιάζει είναι να λέμε πως όλοι είναι φίλοι μας -
Ο χρήστης DAN έγραψε:
Τέτοιες συμπεριφορές δεν απαγορεύονται μόνο από τον Κανονισμό του Forum,αλλά και από τους κανόνες ηθικής!Σε παρακαλώ είτε να τα αποδείξεις είτε να ανακαλέσεις!
Ολες πειράζουν!Αλλά ειδικά αυτές που αναφέρονται χωρίς καμμιά απόδειξη σε συγκεκριμένα πρόσωπα είναι απαράδεκτες!!
Δεν συμφωνείς?Είπαμε ελεύθερο Φόρουμ είναι!Αλλά όχι και να αρχίσουμε να λέμε τις διάφορες παπαριές που λέγονται αριστερά και δεξιά στις εξέδρες από άσχετους!
Και ας πάει και στον επόμενο αγώνα να κάνει ένσταση να κερδίσει εκείνος το τσιγκάκι!!!υπάρχει MODERATOR που να επαναφέρει στην τάξη τους MODERATORς?
σε τελική ανάλυση η νέα μόδα εδώ μέσα είναι η επαναφορά στην τάξη αυτών που δεν είναι αρεστοι στους MODERATORς ενώ για τους δικούς τους υπάρχει ασυδοσία και τρέχει μετά ο ΣΧ να τα μαζεύει και να τους ψάχνει για να επέμβουν και μην μου πείτε όχι γιατί δεν έχω χρόνο να κάνω 2 σελίδες copy-paste συν την απαραίτητη αναζήτηση μπορεί να μην γράφω αλλά διαβάζω 2 φορές την μέρα καιδυστυχώς έχω και καλή μνήμη
όσο γι΄ αυτό που είπε ο κος Ορφανός αν είχα εγώ αποδείξεις θα τα έλεγα για να τα έχω καλά με τον εαυτό μου κι ας μην μου μίλαγε ούτε η μάνα μου αλλά γι΄αυτό όλα πάνε κατά δ....ου γιατί είμαστε όλοι ματαιόδοξοι και το μόνο που μας νοιάζει είναι να λέμε πως όλοι είναι φίλοι μαςΑν αυτά που λες ότι θα έκανες είναι αλήθεια , θα ήθελα πολύ να σε δω να σε γνωρίσω και να σου σφίξω το χέρι , ίσως και να με αφήσεις να πουλάω μούρη και να λέω ότι είσαι φίλος μου .
Αλλά συγνώμη ……… είναι πολλή όμορφα για να είναι αληθινά , μακάρι να λέω παπαρ…ς !! -
Ο χρήστης DAN έγραψε:
σε τελική ανάλυση **η νέα μόδα εδώ μέσα είναι η επαναφορά στην τάξη αυτών που δεν είναι αρεστοι στους MODERATORς **ενώ για τους δικούς τους υπάρχει ασυδοσία και τρέχει μετά ο ΣΧ να τα μαζεύει και να τους ψάχνει για να επέμβουν και μην μου πείτε όχι γιατί δεν έχω χρόνο να κάνω 2 σελίδες copy-paste συν την απαραίτητη αναζήτηση μπορεί να μην γράφω αλλά διαβάζω 2 φορές την μέρα καιδυστυχώς έχω και καλή μνήμη
όσο γι΄ αυτό που είπε ο κος Ορφανός αν είχα εγώ αποδείξεις θα τα έλεγα για να τα έχω καλά με τον εαυτό μου κι ας μην μου μίλαγε ούτε η μάνα μου αλλά γι΄αυτό όλα πάνε κατά δ....ου γιατί είμαστε όλοι ματαιόδοξοι και το μόνο που μας νοιάζει είναι να λέμε πως όλοι είναι φίλοι μαςΣοβαρά?!!!
Τρέχει ο ΣΧ να μας μαζέψει Κώστα?!!Για τους δικούς μας??!!Ποιούς δικούς μας?!!!
Με ξέρεις ρε γμτ!!Να'λεγα ότι δεν με ξέρεις!!!!
Κάνουμε (κάνω αν θες) επιλεκτικό Moderating?!!!Μπορεί ρε παιδιά!
Ισως οι 'Ελληνικοί Αγώνες' να θέλουν άλλου είδους έλεγχο!!!Ισως να πρέπει να σταματήσω.Αλλά αυτό το σήμερα έτσι αύριο αλλοιώς...!!!Πάντως και για να υπάρχει η άποψή μου!
Στα λεγόμενα του pista-racing εγω είδα μόνο όλα αυτά που κυκλοφορούν αριστερά και δεξιά!Ναι,τις παπαριές που κυκλοφορούν αριστερά και δεξιά!
Και το επισήμανα!Μερικοί από εσάς έχετε άλλη γνώμη!
Και πολύ καλά κάνετε!Επαναλαμβάνω όμως ότι τον Μιχελακάκη δεν μπορεί να τον προσβάλει κάποιος,έτσι,χωρίς στοιχεία!
Φαντάζομαι ότι αν το αφήσουμε για λίγο καιρό χύμα,θα βγούν μετά κάποιοι να παραπονεθούν γιατι δεν ελέγχουμε!!
Τι να πω?
Συγγνώμη για την επέμβαση!.-
-
Το να πω επωνυμα ποιος ειμαι, δεν το θελω και δεν γουσταρω στην τελικη, γιατι υπαρχει ενα πραγμα που λεγεται 'κλικα' και ξερω καλα πως δεν βγαζει ακρη κανεις. Εχω δει χιλαδες ευρω να χανονται σε ενστασεις, χωρις αποτελεσμα. γιαυτο δεν εκανα κιολας.
Ειπα καποια πραγματα, γιατι ηθελα να τα πω, γιατι ηθελα να τα ξερετε, γιατι ηθελα να ακουσετε την αποψη καποιου που εχει λιγο παραπανω ψαχτει.
Και ειναι λογικο να το κανω οταν βλεπω οδηγους να ξεκινανε στο ενιαιο και ξαφνικα ενω στην μεση τις Χρονιας να παιζουν απο το 12 και κατω, ξαφνικα να βγαινουν 1οι και να παιζουν μετα 3αδα.Απο και περα, αν θελετε τα δεχεστε, αν δεν σας αρεσουν, τα αποριπτεται, αλλα πιστευω οτι ειναι αποψεις μου, και οτι λεω συγκεκριμενα πραγματα, σε συγκεκριμενα σκηνικα.
**Εγω ηθελα να σκεφτειτε και να προβληματιστιτε με τα στοιχεια που δινω. Να ψαχτειτε και να εχεται να ρωτησετε συγκεκριμενα πραγματα. **
Δεν εχω δολο, καθως και δεν μπορω να καψω καποιον τωρα πια.
Δηλαδη με το να ψαχτειτε εννοω οτι μπορειτε να μαθεται με το να ρωτησετε. Για παραδειγμα Πιστευω πως δεν ειναι δυσκολο να ρωτησετε οποιονδηποτε θεατη ή οδηγο του ενιαιου στο αν μπλοκαραν οι πισω τροχοι στον τελευταιο αγωνα του mιcra στο ενιαιο. Ειναι απλα, απλα ρωτηστε
Συγνωμη αν πειραχτηκαν μερικοι, αν και την φασιστικη αντιδραση του Μonterator δεν τον τιμα.
ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΝΕΑΡΟΥ -ΑΣ , ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ , ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ-ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ , ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΑΞΙΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΙ Ο pista-racing ΛΕΕΙ , ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΑΡΕΣ ΠΛΗΝ ΨΗΛΟΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗΔΕΣ
Πραγματικα APR λυπαμαι που δεν θελεις να καταλαβεις, πως αυτα τα εχω δει με τα ματια μου ή μου τα εχουν πει οι ιδιοι οι κυριοι ( εκτος του κ Μιχελακακη που δεν εχει πει κατι, αλλα ειδαμε το αμαξι που πουλησε Ibiza).
Στην τελικη να τρεξω δεν το βλεπω κουραστηκα πια την αντιμετωπηση αυτη
και τον θιασο.Το μονο που εχει μεινει ζωντανο ειναι τα ραλλυ. Θυμαμαι που ηταν τα καρτ απο συμμετοχες και που καταντησαν, Ποσοι τρεχαν F3 στην τριπολη παλια και που ειναι η φορμουλα τωρα, που ηταν οι αλλες κατηγοριες στην πιστα και ποσοι ειναι τωρα.
-
Ο χρήστης Pista-racing έγραψε:
..... αν και την φασιστικη αντιδραση του Μonterator δεν τον τιμα.Φασιστική???!!!!
-
Kαλά, ότι οι Ελληνικοί Αγώνες δεν χρειάζονται moderation το μάθαμε και μπορούμε να ανεκτούμε οτιδήποτε!
Όσο για τον Pista-racing, είναι απλά άλλος ένας γραφικός που σπέρνει κατηγορίες και για μένα είναι εντελώς αδιάφορες. Και αφού δεν καταγγέλει επώνυμα με ενστάσεις, τα μηνύματά του θα περνάνε απαρατήρητα μέχρι να καταγγελθεί κάτι με την νόμιμη διαδικασία και να αποδειχτεί αληθινός.Πάντα από την πλευρά του θεατή.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
[Σοβαρά?!!!
Τρέχει ο ΣΧ να μας μαζέψει Κώστα?!!Για τους δικούς μας??!!Ποιούς δικούς μας?!!!
Με ξέρεις ρε γμτ!!Να'λεγα ότι δεν με ξέρεις!!!!
Κάνουμε (κάνω αν θες) επιλεκτικό Moderating?!!!Μπορεί ρε παιδιά!
Ισως οι 'Ελληνικοί Αγώνες' να θέλουν άλλου είδους έλεγχο!!!Ισως να πρέπει να σταματήσω.Αλλά αυτό το σήμερα έτσι αύριο αλλοιώς...!!!Πάντως και για να υπάρχει η άποψή μου!
Στα λεγόμενα του pista-racing εγω είδα μόνο όλα αυτά που κυκλοφορούν αριστερά και δεξιά!Ναι,τις παπαριές που κυκλοφορούν αριστερά και δεξιά!
Και το επισήμανα!Μερικοί από εσάς έχετε άλλη γνώμη!
Και πολύ καλά κάνετε!Επαναλαμβάνω όμως ότι τον Μιχελακάκη δεν μπορεί να τον προσβάλει κάποιος,έτσι,χωρίς στοιχεία!
Φαντάζομαι ότι αν το αφήσουμε για λίγο καιρό χύμα,θα βγούν μετά κάποιοι να παραπονεθούν γιατι δεν ελέγχουμε!!
Τι να πω?
Συγγνώμη για την επέμβαση!.-
φίλε Νίκο σε ξέρω και με ξέρεις
αλήθεια σου λέω στην αρχή σε θαύμαζα γιατί ήσουν αγνός δεν είχες κακό λόγο για κανέναν και δεν πίστευες τίποτα για κανέναν
σου λέω όμως με λύπη μου ότι τον τελευταίο καιρό οι φιλίες που έχεις κάνει σε έχουν κάνει να γέρνεις λίγο πιο στοργικά το βλέμα σου προς την μια πλευρά και να; κοιτάς λιγότερο γλυκά την άλλη
σου δίνω τον λόγο μου ότι μόλις ξεμπλέξω με ένα οικογενειακό πρόβλημά μου θα σου στείλω μεηλ με τις επιλεκτικές παρεμβάσεις σου θα αργήσω λίγο αλλά θα τομ κάνω έχεις τον λόγο μου -
Τι να σου πω τώρα Κώστα?!!!
Ποιές παρέες εννοείς?Γιατι εγω δεν τις ξέρω!!!
Με τους αγώνες και τους περί αυτών ασχολούμαι όσο ασχολιόμουν και παλιά!Από τις πλαγιές θεατής!!
Μήπως εννοείς κάτι που δεν καταλαβαίνω?!!
Και σίγουρα ότι έκανα,κάνω!!
Αλλο αν κάποιοι θέλουν να το βλέπουν όπως εκείνοι θέλουν!!Αλλά πάλι,μπορεί να μην έχει και νόημα Κ¨ωστα!!
Με βάζεις σε μια θέση που δεν είμαι ούτε θέλω να είμαι!!
Αυτή του σχετικού με τους Αγώνες!!!
Μακριά κι αλάργα από μένα τέτοιες ιστορίες!! -
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΣΥΝΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΚ ΣΤΟΝ ΠΙΣΤΑΡΕΙΣΙΝΓΚ.ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΟΜΣΟΣ.
ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΩΛΟΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΑΝΔΡΟ.
-
ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ? ΠΟΤΕ, ΠΟΥ, ΠΟΣΑ ? ΠΕΣΤΑ (ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?)!!! ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΘΕΑ !
Ελα ρε Roadrunner ολα ετοιμα τα θες.
οκ θα πω ενα. Στα micra Σερρες Ο καιτατζης εκανε ενσταση στον Ζαχο για παρανομη camper. το αμαξι φαινοτανε απο μακρια οτι ειχε πολυ καμπερ, (δεν βρησκαν εκει καμπερομετρο. τι περιεργο) Το αμαξι το εφεραν στην Αθηνα, οπου ειπαν οτι ειχε μονο 2,80 αρνητικη, ενω Σερρες φαινοτανε πολυ μα πολυ παραπανω απο τα αλλα που οντως ειχαν 2,80. πανε τα λεφτα......
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Ενταξει μεχρι τωρα ξεραμε χρηστες που ειχαν διπλα και τριπλα ονοματα χρηστη. Τωρα βλεπω με χαρα οτι εχει δημιουργηθει νεο ειδος με ονομα χρηστη - παρτουζα... Να δουμε ως που θα φτασει αυτη η γελιοτητα...
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ενταξει μεχρι τωρα ξεραμε χρηστες που ειχαν διπλα και τριπλα ονοματα χρηστη. Τωρα βλεπω με χαρα οτι εχει δημιουργηθει νεο ειδος με ονομα χρηστη - παρτουζα... Να δουμε ως που θα φτασει αυτη η γελιοτητα...είπαμε... ο... ντούτσε (Benito Koukolini) τα φταίει όλα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ενταξει μεχρι τωρα ξεραμε χρηστες που ειχαν διπλα και τριπλα ονοματα χρηστη. Τωρα βλεπω με χαρα οτι εχει δημιουργηθει νεο ειδος με ονομα χρηστη - παρτουζα... Να δουμε ως που θα φτασει αυτη η γελιοτητα...
είπαμε... ο... ντούτσε (Benito Koukolini) τα φταίει όλα
Αυτός,αυτός!!:D Heil!!!!
-
Νίκο, άστο σε παρακαλώ.
There is no point.Πρέπει επιτέλους να γίνει μια κουβεντούλα με τους αρμόδιους. Δεν νομίζεις;
-
Ο χρήστης Pista-racing έγραψε:
ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ? ΠΟΤΕ, ΠΟΥ, ΠΟΣΑ ? ΠΕΣΤΑ (ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?)!!! ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΘΕΑ !
Ελα ρε Roadrunner ολα ετοιμα τα θες.
οκ θα πω ενα. Στα micra Σερρες Ο καιτατζης εκανε ενσταση στον Ζαχο για παρανομη camper. το αμαξι φαινοτανε απο μακρια οτι ειχε πολυ καμπερ, (δεν βρησκαν εκει καμπερομετρο. τι περιεργο) Το αμαξι το εφεραν στην Αθηνα, οπου ειπαν οτι ειχε μονο 2,80 αρνητικη, ενω Σερρες φαινοτανε πολυ μα πολυ παραπανω απο τα αλλα που οντως ειχαν 2,80. πανε τα λεφτα......
Παιζει ρολο η καμπερ στο μετατροχιο ναι η οχι?
Μπαμπης Κολιγιαννης
ΕΝΙΑΙΟ 2005