-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Νικολα θα σταθω μονο στο 'δεν υπαρχει ΣΟΑΑ' που εγραψες. Οπως εχουν εξελιχθει τα πραγματα, πρεπει να σου γραψω οτι αν οντως δεν υπαρχει ΣΟΑΑ θα παψουμε να υπαρχουμε κι εμεις (ως αγωνιζομενοι).
Απλα γιατι ΣΟΑΑ (η οπως αλλιως θελεις να ονομασεις το συλλογικο μας οργανο) ΠΡΕΠΕΙ ναμαστε ολοι εμεις.
Κακα τα ψεμματα. Ο Αντωνιαδης, ο Χαλιβελακης, η Κα Χαλιβελακη, ο Πλατης, ο Σακελλαριου κι ο Νασιοπουλος εχουν δωσει τα περισσοτερα απ αυτα που θα μπορουσαν να δωσουν. Με τα σωστα και τα λαθη τους. Τωρα ειναι σειρα σας, εσας των νεων, να βαλετε τα καφαλια κατω, να εκτεθειτε και να εκθεσετε και να πατε το σπορ μπροστα. Και με τετοια αποστασιοποιηση, αυριο εσεις θα κανετε τους ιδιους αγωνες μ αυτους που καναμε εμεις το 1978, χωρις καμια προοδο και υποχειρια καποιων πιο καπατσων.
Τοχω ξαναγραψει. Το οτι εισαι γυιος του Ρον και της Κατερινας, δεν πρεπει (και δεν επιτρεπεται) να σε φορτωνει ευθυνες εναντι τριτων. Αντιστοιχα ομως πρεπει σαν νεος, υγιης και φυσιολογικα ονειροπολος, να ξεχωρισεις τις ιδιοτητες και εξαρτησεις και να δωσεις κι εσυ τη μαχη σου.
Και φυσικα οχι μονος. Γι αυτο, αλλο τα οποια προσωπικα μας, που αρκετες φορες πρεπει αναγκαστικα να 'θαβουμε' κι αλλο οι γενικες θεσμικες διεκδικησεις που 'περπατανε' μονο αν ειναι βασισμενες σε συλλογικη δουλεια. Αλλιως...
Συγγνωμη για το 'πατρικο' υφος. Ετσι το αισθανθηκα, ετσι το μεταφερω,οπως παντα κανω.
ΚαλημεραΠολυ ωραια,Πολυ σωστα!ευχαριστω!να δωσω την μαχη μου σαν Νικολας ομως!οπως και κανω!
Καλημερα! -
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ , ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ .
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ , ΣΑΣ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ , ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ , ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣΤΡΕΧΕΙ ΚΙ Ο ΝΤΟΛΑΣ , ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΒΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ...............ΘΑ ΔΕΙΤΕ
-
ΚΥΡΙΟΙ
ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΛΗΒΕΛΑΚΗ.
Πολύ από εσάς ίσως να είχαν προβλήματα στο παρελθόν με τον πατέρα η την μητέρα Χαληβελακη.
Είναι άδικο και κυρίως άνανδρο να τα βάζετε με τα παιδιά τους!
Με κάνατε να σκεφτώ ότι όταν μεγαλώσει ο υιός μου ίσως να έχει τέτοια προβλήματα.
Εύχομαι να μην ασχοληθεί ποτέ με τους ελληνικούς αγώνες γιατί τα παράσιτα θα υπάρχουν πάντα.
Κύριε CASTOR δεν σας γνωρίζω αλλά θα σας πω την γνώμη μου για τα παραπάνω λόγια σας.
Την γνώμη του μπορεί να την πει ο οποιοσδήποτε αγωνιζόμενος είναι αυτός είτε για μέλη του ΣΟΑΑ είτε για μέλη της ΕΘΕΑ γιατί χωρίς εμάς δεν θα υπήρχαν αυτοί και κύριος δεν θα τα τσεπώνανε χωρίς εμάς…άρα καλά κάνει ο Νικόλας και μιλάει.
Τώρα απ’δώ και πέρα μην περιμένετε να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σας γιατί δεν θα το κάνω, απλά θα συμφωνήσω για άλλη μια φορά με τον κύριο Αναγνωστόπουλο…Αυτό το άθλημα δεν σώνεται με τίποτα ,στην χωρά μας !
-
Ο χρήστης Vlachos έγραψε:
ΚΥΡΙΟΙΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΛΗΒΕΛΑΚΗ.
Πολύ από εσάς ίσως να είχαν προβλήματα στο παρελθόν με τον πατέρα η την μητέρα Χαληβελακη.
Με κάνατε να σκεφτώ ότι όταν μεγαλώσει ο υιός μου ίσως να έχει τέτοια προβλήματα.
Εύχομαι να μην ασχοληθεί ποτέ με τους ελληνικούς αγώνες γιατί τα παράσιτα θα υπάρχουν πάντα.
Κύριε CASTOR δεν σας γνωρίζω αλλά θα σας πω την γνώμη μου για τα παραπάνω λόγια σας.
Την γνώμη του μπορεί να την πει ο οποιοσδήποτε αγωνιζόμενος είναι αυτός είτε για μέλη του ΣΟΑΑ είτε για μέλη της ΕΘΕΑ γιατί χωρίς εμάς δεν θα υπήρχαν αυτοί και κύριος δεν θα τα τσεπώνανε χωρίς εμάς…άρα καλά κάνει ο Νικόλας και μιλάει.
Τώρα απ’δώ και πέρα μην περιμένετε να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σας γιατί δεν θα το κάνω, απλά θα συμφωνήσω για άλλη μια φορά με τον κύριο Αναγνωστόπουλο…Αυτό το άθλημα δεν σώνεται με τίποτα ,στην χωρά μας !
προσεχε λιγακι γιατι και ο μαντουβαλος βγηκε βουλευτης και τωρα θα γινει προεδρος στη μπουζου
-
Ο χρήστης ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΦΑΓΑΔΑΚΗΣ έγραψε:
προσεχε λιγακι γιατι και ο μαντουβαλος βγηκε βουλευτης και τωρα θα γινει προεδρος στη μπουζουΞεφυγαμε...
-
Δεν ξεφύγαμε καθόλου κύριε 'pavlos'. Η αλήθεια πάντα πονάει!!!
-
ΚΥΡΙΟΙΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΛΗΒΕΛΑΚΗ.
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ Vlachos , ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΟΡΓΙΑΖΕΙ , ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ , ΑΝΤΙΘΕΤΑ , ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ , ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ, ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ , ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΣΕ ΜΠΑΚΕΤ ΖΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑΝΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ .
**ΕΔΩ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΟ ΕΩΣ ΑΡΚΕΤΑ ΦΛΟΥ !
ΚΟΙΝΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΙΣ ΣΚΕΛΑΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ !ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ , ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ , ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ...ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ , ΑΠ'ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΜΕΡΙΑ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟΥ , ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ , ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ .
ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΥΝΘΗΜΑ , ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ , ΡΩΤΑ , ΜΑΘΕ , ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ , ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΦΛΟΥΔΟΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ .**
! -
Κύριε Χρήστο για το μόνο που είμαι μπερδεμένος είναι αυτό περί στριγκάκια.
Τώρα περί Μιχαλακοπούλου δεν χρειάζεται καν να περάσει κάποιος τα βλέπει ακόμα και όταν είναι θεατής.
Αυτό το άθλημα θα σωθεί όταν έρθουν νέοι άνθρωποι που δεν θα έχουν σχέση με τσεποκοσκοτάδες.
-
Κύριε Χρήστο για το μόνο που είμαι μπερδεμένος είναι αυτό περί στριγκάκια.Τώρα περί **Μιχαλακοπούλου **δεν χρειάζεται καν να περάσει κάποιος τα βλέπει ακόμα και όταν είναι θεατής.
Αυτό το άθλημα θα σωθεί όταν έρθουν νέοι άνθρωποι που δεν θα έχουν σχέση με τσεποκοσκοτάδες.
Ούτε εγώ θα αντιπαρατεθώ μαζύ σου γιατί είσαι μακραάααααν νυχτωμένος , αν αναφέρεσαι στο προσωπό μου για 'τσεποκοσκοτάδες'! Αν μη τι άλλο θα πρέπει να μπορείς και να το δικαιολογήσεις!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Κύριε Χρήστο για το μόνο που είμαι μπερδεμένος είναι αυτό περί στριγκάκια.
Τώρα περί **Μιχαλακοπούλου **δεν χρειάζεται καν να περάσει κάποιος τα βλέπει ακόμα και όταν είναι θεατής.
Ούτε εγώ θα αντιπαρατεθώ μαζύ σου γιατί είσαι μακραάααααν νυχτωμένος , αν αναφέρεσαι στο προσωπό μου για 'τσεποκοσκοτάδες'! Αν μη τι άλλο θα πρέπει να μπορείς και να το δικαιολογήσεις!
Νυχτωμένος είσαι εσύ τελικά,σου ξαναέγραψα και πιο πάνω οτι δεν σε ξέρω.
Τελικά όπιος έχει την μήγα...
-
Τελικά δεν είναι να λέει κάποιος την γνώμη του εδώ μέσα γιατί, θα πέσουν η 5 η 10 τσιφλικάδες που έχουν κάνει κόμμα και θα τον βαράνε.
Μάλλον γι’αυτό οι περισσότεροι την έχουνε κάνη με ελαφρά…
-
Τελικά δεν είναι να λέει κάποιος την γνώμη του εδώ μέσα γιατί, θα πέσουν η 5 η 10 τσιφλικάδες που έχουν κάνει κόμμα και θα τον βαράνε.Μάλλον γι’αυτό οι περισσότεροι την έχουνε κάνη με ελαφρά…
Είπα και γω!
'Τσεποκοσκοτάς' ο Castor???Όχι λοιπόν, αλλά 'τσιφλικάς με κόμμα'!
Ναι γειά σου, τώρα τα λες καλά...(Ποιος βαράει ποιον δεν έχω καταλάβει...)
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Τελικά δεν είναι να λέει κάποιος την γνώμη του εδώ μέσα γιατί, θα πέσουν η 5 η 10 τσιφλικάδες που έχουν κάνει κόμμα και θα τον βαράνε.
Μάλλον γι’αυτό οι περισσότεροι την έχουνε κάνη με ελαφρά…
Είπα και γω!
'Τσεποκοσκοτάς' ο Castor???Όχι λοιπόν, αλλά 'τσιφλικάς με κόμμα'!
Ναι γειά σου, τώρα τα λες καλά...(Ποιος βαράει ποιον δεν έχω καταλάβει...)
κατσε ρε γιωργο που ξερεις εσυ ,ακου τον φωτεινο παντογνωστη να μαθαινεις,γιατι του χρονου που θα ειναι στη βουλη ποιος τον πιανει,και ας λεει ο παυλος οτι ξεφυγαμε,ειναι γιατι καποιοι πινουν ληγμενα και περιμενουμε να κανουν ban την υπογραφη του apr .αντε να μη γ........
-
Θεόφιλε στα λόγια είσαι ο my number 1 αλλά θα σε πάω και εκεί κόντρα εφόσον το θες…κοίτα να ασχοληθείς με κανένα μονοκινητήριο και άσε τους αγώνες βρε παιδί αφού βλέπεις ότι δεν το κατέχεις το άθλημα.
Από το 97 που σε γνώρισα ο ίδιος είσαι.
Θυμάσαι πως σε γνώρισα, σου έδωσε το rallye του 1.6 8v ο illusions για να τιμήσεις τα rallye σαν οδηγός αγώνων αλλά το swift 1.3 gti μου ήταν και πάλι μπροστά.
Και μιας και ρωτούσες και πέρσι να έρθεις και εσύ στο micra cup αλλά δεν ήσουν έτοιμος από θέμα χρόνου, σε πληροφορώ ότι θα τρέχουμε και το 2006.
Λοιπών τι λες θα προλάβεις;
Όσον αφορά το θέμα παντογνώστη εκεί έχεις πραγματικά τα πρωτεία.
Γεια σου πιλότε.
-
Γα..... ακόμα, γιατί σε κανέναν αγώνα δεν σε έχουμε δει να το κάνεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τώρα αν εννοείς εμένα όποτε θες.
Κανένας άλλος υπάρχει;
-
καλημερα,
Διαβασα την αποφαση του ΣΟΟΑ σχετικα με τα γεγονοτα του τελευταιου αγωνα στα Μεγαρα. Δεν ειδα τον αγωνα οποτε δεν εχω αποψη ουτε προκειται να κρινω τις αποφασεις. Δεν με αφορα, ουτε ειναι δουλεια μου.
Αυτο που μου με ξαφνιασε ειναι η αναφορα στον Αμερικανο!! Ετρεχα μαζι του απο το 1997 εως και το 2002 σε ολες τις μορφες ενιαιου στη πιστα. Τις περισσοτερες απο αυτες τις χρονιες οι μαχες για τις πρωτες θεσεις ηταν ομηρικες. Τουλαχιστον 10 οδηγοι πρωταγωνιστουσαν! Ηταν δυσκολο να εισαι στη 10αδα!!! Ονοματα οπως Μιχελακακης, Καιτατζης, Ζαχος,Ιαβερης Αρης, Ιαβερης Junior, Κοτζιας, Γκαμπλετζας, Κυρκακος, Αμερικανος,Καισαρ,Ριζικαρης και ισως και γω. ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν ειχα δει τον Αμερικανο ΟΣΟ και αδικιμενος να ηταν να φωναξει, ποσο μαλλον να κανει φασαρια στα πιτς!(Νομιζω πως ο ΑRP μπορει να με επιβεβαιωσει). Τι τον εκανε να εξαγριωθει?
Μηπως εχει δικιο? Ασχετο με την επιπληξη.Καλως εγινε, αλλα ο Αμερικανος ειχε να φωναξει 7 χρονια, τι τον επιασε ξαφνικα?Φιλικα
Στελιος Χαλδαιος -
Παιδια ψυχραιμια,μην Γ@.....!δεν υπαρχει λογος να ασχολεισαι Νικο!το πες και μονος σου!δεν ειναι να λες την γνωμη σου εδω μεσα!θα βρουνε τροπο να σε μειωσουν!δεν αξιζει να χαλιεσαι!ασ τους να λεν τα δικα τους και να δινουν δικια ο ενας στον αλλον!(δεν τους παιρνει ολους οι μπαλα, υπαρχουν και οι σεβαστες εξαιρεσεις οπως ο Κυριος Πλατης και 2-3 αλλοι,αλλα απορω γιατι ασχολουνται ακομα με το Φορουμ)Λοιπον κυριοι το κανατε παιδικη χαρα σας εδω μεσα και σας ενοχλει οποιος λεει την γνωμη του και δεν συμφωνει με την δικη σας!και μετα αρχιζετε ξεφτιλισμενες επιθεσεις χωρις ιχνος ντροπης!κραζεται ολη μερα !εχετε γινει κλικα εδω μεσα που συμφωνειτε μονο μεταξυ σας!με γεια σας & με χαρα σας λοιπον να τα λετε μονοι σας εδω μεσα εσεις και η εμπειρια σας και ο σεβασμος σας!εγω σεβομαι μονο προσωπικοτητες που εχουν κερδισει τον σεβασμο μου με τα λογια και τις πραξεις τους και οχι μονο λογο της Ιστοριας τους!δεν λεω καλη η εμπειρια αλλα το αποτελεσμα μετραει!και δεν βλεπω αποτελεσματα δυστηχως!και υπαρχουν και αυτοι που εχουν εμπειρια και θα πρεπε να εμπνεουν σεβασμο αλλα αντι να ηρεμουν τα πνευματα, να δειχνουν καποια ανοχη σε παρορμητικες συμπεριφορες μικροτέρον ,και να βαζουν μια ταξη εδω μεσα, αναλωνονται σε ανωριμες συμπεριφορες!και ξερω τι θα πειτε!πηγαινε νικολακη στην μαμα σου και στον μπαμπα σου, εχουν παρει τα μυαλα σου αερα,τι λεει το μαλακισμενο!δεν πειραζει κυριοι!ενα ειναι το σιγουρο!δεν θα ξανασχοληθω μαζι σας εδω μεσα!μονο προσωπο με προσωπο!Ομως εγω θα συνεχισω να σας μιλαω στον Πλυθηντικο, να επικροτω τις σωστες προσπαθειες σας ,να αποδοκιμαζω τις μη σωστες και να συγχωρω τα λαθη σας!Πως να σωθει το αθλημα Κυριοι οταν ειμαστε-εισαστε μαλωμενοι?δεν θα σωθει!Αντιο λοιπον!τα λεμε στα βουνα οπου ελπιζω ο καθαρος αερας να μας καθαρισει τα μυαλα και τις σκεψεις και να καταφερουμε να συζητησουμε σας ανθρωποι μικροι κ μεγαλοι μπας και κανουμε κατι!Και κανεις μα κανεις δεν θα με εμποδισει να πω αυτα που νιωθω!ΟΥΤΕ ο ιδιος μου ο Πατερας!Τελος λοιπον το φορουμ και για μενα!γιατι δεν γουσταρω να τσακωνομαι ,θελω να συζηταω και αυτο δεν γινεται εδω μεσα! αρκετα ασχοληθηκα!
Καλημερα σας.
-
Θεόφιλε στα λόγια είσαι ο my number 1 αλλά θα σε πάω και εκεί κόντρα εφόσον το θες…κοίτα να ασχοληθείς με κανένα μονοκινητήριο και άσε τους αγώνες βρε παιδί αφού βλέπεις ότι δεν το κατέχεις το άθλημα.:συγνωμη δασκαλε δεν θα το ξανακανω,ειδικα τωρα που ηρθες εσυ που το κατεχεις θα αποχωρησω.
ευτυχως που εχω και αλλο χομπυαυτο ποτε εγινε? γιατι μονο σε ταινια επιστημονικης φαντασιας μπορει να εχει γινει,τωρα αν εχει γινει ειναι το αλτσχαιμερ και δεν το θυμαμε ,η εγινε στο εντερπραιζ με αντιπαλο τον σποκ,αλλα και τι εχει να λεει αυτο?τελος παντον σου χρωσταω 5 ευρο, τοσο μου περνουν για κουρεμα ,μαλλον ξυρισμα κεφαλιου.
[quote='Και μιας και ρωτούσες και πέρσι να έρθεις και εσύ στο micra cup αλλά δεν ήσουν έτοιμος από θέμα χρόνου, σε πληροφορώ ότι θα τρέχουμε και το 2006.
Λοιπών τι λες θα προλάβεις;:
και επειδη ρωτουσα ?τι εννοεις οτι φοβαμαι?πες μου για να αρχισω να γελαω,γιατι οπως θα ξερεις ποτε μου δεν υποτιμησα αντιπαλο,τουλαχιστον οποιος με ξερει το ξερει.
δεν νομιζω διοτι οπως θα εχεις δει δεν πεταγομαι εκει που δεν με σπερνουν,ο νικολακης εχει και φωνη και μυαλο για να υπερασπιστη τον εαυτο του ,δεν νομιζω οτι χρειαζεται δικηγορους,τωρα αν νομιζεις οτι κανεις κατι ετσι τοτε καλα να παθεις.
[quote='Γεια σου πιλότε.τουλαχιστον εκει πανω δεν μου ζαλιζει κανεις το ερωτα,σε καμια τετρακοσαρια χρονια θα γινει και αυτο στους αγωνες ,τωρα γιατι τρεχω ακομα,εεε ειμαι μαζοχα τι να κανουμε. [/color:nz3w5rr4]
-
Γα..... ακόμα, γιατί σε κανέναν αγώνα δεν σε έχουμε δει να το κάνεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τώρα αν εννοείς εμένα όποτε θες.
Κανένας άλλος υπάρχει;
για το πρωτο θα σου κανω δωρο ενα ζευγαρι κυαλια για να βλεπεις καλυτερα,για το δευτερο αν εννοουσα εσενα αναμεσα στο ΜΗ γ..... θα υπηρχε και ενα ΣΕ,τωρα αν θες να ερθουν πολλοι τοτε να κοιταξουμε να σου βρουμε ρε παιδακι μου,δεν ηξερα οτι το εχεις σεβντα,αλλα απο οτι ξερω εισαι παντρεμενος,μη παρεξηγηθει η κοπελα και βρουμε κανα μπελα
-
δεν νομιζω διοτι οπως θα εχεις δει δεν πεταγομαι εκει που δεν με σπερνουν
Τώρα θα μας τρελάνεις, εσύ μου απάντησες πρώτος.
Εσύ έγραψες πέρσι στο motorsport ert.gr και καλά (παιδιά να έρθω & εγώ στο cup) η μήπως δεν το θυμάσαι & αυτό.
Ειρωνείες και εξυπνάδες πούλατες αλλού γιατί εδώ δεν τις περνούμε ούτε τσάμπα.
Τώρα περί οικογένειας να μην ξανά αναφέρεις ούτε για αστείο!!!
Και λόγω ότι βαριέμαι να γράφω οπότε θες πεσ’μου να βρεθούμε να φας ένα καλό κράξιμο γιατί στα έχω μαζεμένα.
ΕΝΙΑΙΟ 2005