-
Το παλευουμε κ. Χριστο, στον αγωνα ανεβηκα νωρις με το αυτοκινητο πανω και δεν προλαβα να δω κανεναν. Θα περασω καμια βολτα εχω και φωτο απο το Φορντ. Ευχαριστω για τα καλα λογια.
-
Ο χρήστης katman έγραψε:
Go For Pole ταμειο στους ελληνικους αγωνες δεν κανεις. Οσοι κυνηγουν τα επαθλα εχουν αφιερωσει τοσο χρονο και χρημα σε πιστες, μηχανικους βενζινες κλπ που απλα προσπαθουν να το μειωσουν αισθητα. Για να κανεις πρωταθλητισμο πρεπει σχεδον να μην δουλευεις συνεπως δεν εχει δωρο πασχα και χριστουγεννων δεν εχει επειδομα αδειας δεν ειχει ΙΚΑ κλπ αντιθετα εχει λαστιχα για δοκιμες βενζινες για δοκιμες, φθορες στις δοκιμες, τρακαρισματα στις δοκιμες, σπασμενα μοτερ σε δοκιμες εξελιξης κλπ. Οτι δωσεις αναλογο θα ειναι και το αποτελεσμα στο τελος του αγωνα.Αν δε εισαι μηχανικος ακομα καλυτερα γλειτωνεις κατι αλλιως δεν ειναι ευκολα τα πραγματα. Ας αφησουμε την αξια του αυτοκινητου ετσι?.Τωρα αν καποια αυτοκολητα αντιπροσωπιων μπαινουν κατοπην ειδικων συμφωνιων καλα κανουν και λογος δεν πεφτει σε κανεναν.
Αυτο που περιγραφεις ειναι γενικο. Γενικα λοιπον οντως για να πρωταγωνιστησει κανεις πρεπει να ξοδεψει πολυ παραπανω απο τον αμεσο ανταγωνιστη του που εχει σα σκοπο την απλη συμμετοχη.
Ομως εδω το θεμα που τεθηκε ηταν συγκεκριμενο, αφορα συγκεκριμενους θεσμους και λιγο πολυ συγκεριμενους ανθρωπους.
Επι της ουσιας λοιπον:
Εβγαλαν ή δεν εβγαλαν λεφτα καποιοι απο το ενιαιο με τα Μικρα το 03?
Εβγαλαν ή δεν εβγαλαν λεφτα καποιοι απο το ασφαλτινο καπ των Γιαρις το 03?
Ποσο τους οφελησε μακροπροθεσμα το κεφαλαιο που μαζεψαν?
Θα τους οφελουσε περισσοτερο αν αντι για χρημα επαιρναν γνωσεις ή καποιο κινητρο για να πανε εξωτερικο?
Υπαρχουν ονοματα Ευρωπαιων πιλοτων που συμμετεχουν σε ενιαια και δηλωνουν επαγγελματιες?
Τελικα κατα ποσο ειναι σωστο να μιλαμε για Ελληνες επαγγελματιες οδηγους τη στιγμη που αρκετοι απο τους ασσους του ETCC ας πουμε εχουν κανονικα πρωινη δουλεια?Και μια διευκρινηση, δε δινω δεκαρα για το πως κινουνται-συναλλασονται ή ας πουμε επιβραβευονται διαφοροι συμμετεχοντες στα καπ. Ειναι σεβαστη επιλογη τους αφου τους παρεχεται η δυνατοτητα. Προσπαθω ομως να συζητησω με επιχειρηματα αν και με ποιο τροπο θα επρεπε να τους δινεται αυτη η επιβραβευση. Εσυ λες οτι λογος δε πεφτει σε κανενα, εγω λεω οτι λογος πεφτει και στην ΕΘΕΑ αλλα και στον ΣΟΑΑ γιατι πιστευω ειλικρινα οτι με το χαρτζιλικωμα βλαπτεται το μελλον νεων και ταλαντουχων που θα μπορουσαν να προσφερουν πολλα περισσοτερα στον Ελληνικο μηχανοκινητο αθλητισμο.
Προς το παρον ας παρηγορηθουμε ολοι που υπαρχει ενα Ελληνοπουλο της διασπορας, ο Αλεξανδρος Μαργαριτης, που θα βαλει τη σημαια μας στα σαλονια του DTM. Ευχομαι καποια στιγμη μετα απο σωστη προεργασια εντος συνορων να τον ακολουθησουν και αλλα.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Προς το παρον ας παρηγορηθουμε ολοι που υπαρχει ενα Ελληνοπουλο της διασπορας, ο Αλεξανδρος Μαργαριτης, που θα βαλει τη σημαια μας στα σαλονια του DTM. Ευχομαι καποια στιγμη μετα απο σωστη προεργασια εντος συνορων να τον ακολουθησουν και αλλα.O οποίος Μαργαρίτης κατά το ήμισυ είναι ελληνόπουλο της διασποράς, κατά το άλλο ήμισυ είναι ντόπιο γερμανόπουλο.
Και αν είχε μεγαλώσει στην Ελλάδα ως γερμανόπουλο της διασποράς πρώτον το πολύ πολύ να έτρεχε σε καμιά Ριτσώνα, δεύτερον και εκεί θα έτρεχε σηκώνοντας την Γερμανική σημαία, και δε θα είχε και άδικο!!Βρε πλάκα θα έχει να έρθω να τρέξω καμιά φορά εκεί με ελβετική λισάνς, αλλά τσιγκουνεύομαι που το παράβολο του ΕΛΠΑ από 900 θα πάει στα 2000 ευρώ, επειδή θα κοκκινίσει το φόντο στον λευκό σταυρό της σημαίας...
-
O οποίος Μαργαρίτης κατά το ήμισυ είναι ελληνόπουλο της διασποράς, κατά το άλλο ήμισυ είναι ντόπιο γερμανόπουλο.
Και αν είχε μεγαλώσει στην Ελλάδα ως γερμανόπουλο της διασποράς πρώτον το πολύ πολύ να έτρεχε σε καμιά Ριτσώνα,Aς Μην ξεχναμε και οτι ο Πατερας του, εφτιαξε δικια του αγωνιστικη ομαδα, γιανα τρεξει το καμαρι του. Τι λεμε τωρα......
-
Ο χρήστης Pista-racing έγραψε:
Aς Μην ξεχναμε και οτι ο Πατερας του, εφτιαξε δικια του αγωνιστικη ομαδα, γιανα τρεξει το καμαρι του. Τι λεμε τωρα......Το οποιο σημαινει τι ακριβως;
-
Pista Racing,
Πρεπει να εισαι πολυ πικραμενος απο τους αγωνες...
Αφου σε ποναει και κατηγορεις τους παντες και τα παντα γιατι δεν τ΄αφηνεις...
-
Aς Μην ξεχναμε και οτι ο Πατερας του, εφτιαξε δικια του αγωνιστικη ομαδα, γιανα τρεξει το καμαρι του. Τι λεμε τωρα......
Το οποιο σημαινει τι ακριβως;
Αυτό απλά σημαίνει ότι υπάρχει αρκετό ρευστό, γι'αυτό και του δώθηκαν και τόσες πολλές ευκαιρίες! Χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι είναι κακό αυτό, αφού τα έχει καλά κάνει και τα ξοδεύει μ'αυτό τον τρόπο. Απόσο γνωρίζω ο πατέρας του έχει μια μεγάλη μεταφορική εταιρεία.
-
Ρευστο εχουν πολλοι, ταλεντο εχουν επισης πολλοι. Δε φτανουν ομως μονο αυτα.
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Και ένα μικρό διπλό κουίζ (όχι δύσκολο):
-
Ποιός πρώην λαλίστατος έχει να γράψει εδώ και τρείς εβδομάδες;
-
Γιατί;
α. Του κάηκε το πισί
β. Μπήκε στο κλαμπ 'δεν διαβάζω αλλά μου είπανε'
γ. Μπαίνει όλο με το καινούριο username και ξεχνά το παλιό
δ. Άλλο
Ο νικητής κερδίζει ένα δωρεάν παράβολο συμμετοχής σε Αγώνα Ταχύτητος.
-
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
ΟΧΙΕχω 15 Δημοσιευσεις απο 25/2 μεχρι σημερα! ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΔΡΟΜΕΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Αυριο με τον κηδεμονα σου.
-
Go For Pole
Απο την απαντηση σου για αυτο που ειπα για α αυτοκολητα των αντιπροσωπων καταλαβαινω οτι υπαρχει κατι που δεν το γνωριζεις και δεν θελω να στο εξηγησω εγω εδω γιατι γενικα δεν ξερω αν ειναι ευρεως γνωστο και δεν θα θελα να εκθεσω αλλους. Παντως επιμενω οι συμφωνιες μεταξυ χορηγων και οδηγων αφορουν τους ιδιους και σε καμια περιπτωση την ΕΘΕΑ και τον ΣΟΑΑ.΄
Θα ηθελα να μου κανεις πιο συγκεκριμενα τα κατωθι: γνωσεις, κινητρα και εξωτερικο γιατι ειδικα το τελευταιο ολο το λεμε το λεμε αλλα τι ενοουμε τελικα?
Βοηθησε με να γινω και εγω πιο συγκεκριμενος -
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
ΚΕΡΔΙΣΑ????Οχι.
-
Ο χρήστης katman έγραψε:
Βοηθησε με να γινω και εγω πιο συγκεκριμενοςΝομιζω οτι καλυτερα θα ηταν να τα πουμε με πμ
-
Nαι καλύτερα να τα πείτε με pm, έχουμε σιχαθεί τη ζωή μας να διαβάζουμε τις λάσπες σας και τις μπηχτές σας με υπονούμενα και άθλιους χαρακτηρισμούς. Και ούτε μας ενδιαφέρει αυτού του είδους ο διάλογος στο φόρα παρτίδα, συνεχίστε με pm, ελπίζω εκεί τουλάχιστον να θάβεστε επώνυμα. Νισάφι πια!
Κωνσταντίνε δεν πάει για σένα προσωπικά αυτό, απλά θεώρησα καλή την πρότασή σου.
-
Ε, οντως μερικες φορες θα ηταν πιο χρησιμα τα pm αλλα τι να κανουμε, μερικοι χρησιμοποιουν το φορουμ μονο για εντυπωσεις και σαματα.
Μια διευκρινηση, θεωρω οτι ηταν καλυτερα τα pm σε αυτη την περιπτωση κυριως για να μην ερθει σε δυσκολη θεση ο katman και έπισης γιατι τις διευκρινησεις περι γνωσεων και ευκαιριων που θα επρεπε να προσφερει ενα ενιαιο τις εχω ξαναγραψει αρκετες φορες. Νομιζω θα κουραζα χωρις λογο.
Τελος για να ειμαι ειλικρινης μου κακοφαινεται που αλλοι συνομιλιτες εσπευσαν να ειρωνευτουν αλλα μετα απεφυγαν να απαντησουν επι της ουσιας. Ειλικρινα ειναι χαρα να διαβαζεις μια αντιθετη αποψη απο τη δικια σου οταν αυτη ειναι μετρημενη και τεκμηριωμενη. Αλλα ειναι σπανια χαρα.
-
Καβαλινο γνωριζομαστε? αν οχι μιλα καλυτερα. Ουτε μπηχτες εκανα ουτε λασπες για κανενα οπως δεν εχω κανει ποτε και δεν ειμαι ανωνυμος εχω γραψει αρκετες φορες το ονομα μου και η μια ηταν στην προηγουμενη δημοσιευση μου.υπόψην ειδικα με τον Γκο Φορ Πολ εχουμε συναντηθει και ζωντανα.
Β.Κατιφεογλου με λενε εμενα, εσενα?
-
Ομως εδω το θεμα που τεθηκε ηταν συγκεκριμενο, αφορα συγκεκριμενους θεσμους και λιγο πολυ συγκεριμενους ανθρωπους.
Επι της ουσιας λοιπον:
Εβγαλαν ή δεν εβγαλαν λεφτα καποιοι απο το ενιαιο με τα Μικρα το 03?
Εβγαλαν ή δεν εβγαλαν λεφτα καποιοι απο το ασφαλτινο καπ των Γιαρις το 03?
Ποσο τους οφελησε μακροπροθεσμα το κεφαλαιο που μαζεψαν?
Θα τους οφελουσε περισσοτερο αν αντι για χρημα επαιρναν γνωσεις ή καποιο κινητρο για να πανε εξωτερικο?Λοιπόν επι της ουσίας!!!!
Αν δεν ειχε πρίμ το Μίκρα θα ειχε 2-3 συμμετοχές,
σίγουρα πιο λίγες συμμετοχές απο 106-MG γιατι το αυτοκίνητο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί πουθενά αλλού!!!
και σου υπενθυμίζω οτι εδω στην Ελλάδα δεν μπορούμε να εχουμε πολυτέλειες του τύπου 'αυτοκίνητα για πίστα'η 'αυτοκίνητα για αναβάσεις' κλπ.
Οσο αφορά την ευρωπαική προοπτική!!
την ενδιαφέρει την εδώ αντιπροσωπεία κάτι τέτοιο??Και η Toyota με την Fiat που το τόλμησαν τι εγινε????.
Επίσης,μπορεί μερικοί οδηγοί στο εξωτερικό να εχουν και αλλη δουλειά αλλά προφανώς δεν χρειάζονται να την αφήσουν 5 μέρες (τουλαχιστον,σε κάθε αγώνα και δεν ξέρω πόσες για τυχόν δοκιμές εξέλιξης κλπ).
Αλήθεια, εσύ που το ξέρεις οτι αυτοί οι 'τύποι' εβαλαν λεφτά στην τσέπη και δεν τα διέθεσαν μεχρι τελευταίου ευρώ για τους αγώνες???
Ναι, ετρεξαν φθηνά ως και 'τζάμπα' αλλά δεν νομίζω να εβγαλαν και χαρτζηλίκι,τελος πάντων δεν το γνωρίζω το θέμα.
Αλλά πρέπει να σημειώσω οτι απο την λιγη εμπειρία μου στο σπορ οσα λέφτα και να εχεις 'χωράνε για να τα χώσεις'!!!!!!!!! .ΥΓ.Αυτά προς το παρόν για να μην λές πως 'δεν συμμετέχουν στη κουβέντα οσοι παλιότερα σου απαντησαν σε ειρωνευτικαν και δεν απάντησαν επι της ουσίας' η κατι τέτοιο.
-
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Αν δεν ειχε πρίμ το Μίκρα θα ειχε 2-3 συμμετοχές,
σίγουρα πιο λίγες συμμετοχές απο 106-MG γιατι το αυτοκίνητο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί πουθενά αλλού!!!
και σου υπενθυμίζω οτι εδω στην Ελλάδα δεν μπορούμε να εχουμε πολυτέλειες του τύπου 'αυτοκίνητα για πίστα'η 'αυτοκίνητα για αναβάσεις' κλπ.Υπεροχα λοιπον, τα πριμ ειναι για να καλυπτουν τις αδυναμιες τις προκυρηξης; Ή για να ειμαστε πιο συγκεκριμενοι τις λαθος επιλογες της αντιπροσωπιας που αποφανθηκε οτι το τερας των 90 ιππων της που ηταν μια χαρα για πιστα επρεπε να αρχισει τις ανηφορες για να ξεδιπλωσει τις αρετες του.
Τι εχουμε λοιπον; Πριμ που απο τη μια κακομαθαινουν τους νεους (σε αυτο δεν τοποθετηθηκες) και απο την αλλη ειναι το δολωμα για να παρεις ενα ακαταλληλο κουβα και να γινεις εξαρτημενος της οποιας εταιριας. Να περιμενεις δηλαδη καθε Δεκεμβρη να μαθεις αν το ακριβοπληρωμενο σου τετρατροχο αξιζει ακομη ή ειναι για την αποθηκη. Το ακομη πιο αστειο ειναι οτι υπαρχει ενα καπ που ειναι εξασφαλισμενο απο τωρα και για το 06 αλλα οι υπευθυνοι του δεν το ανακοινωνουν επισημα γιατι...... ετσι.
Ειναι ολα αυτα σωστα; Δεν πρεπει να επιβληθει καποια ταξη απο την ΕΘΕΑ;
Οσο αφορά την ευρωπαική προοπτική!!
την ενδιαφέρει την εδώ αντιπροσωπεία κάτι τέτοιο??Και η Toyota με την Fiat που το τόλμησαν τι εγινε????Η Fiat εκανε οντως κινηση ουσιας και αξιζει να μεινει εξω απο καθε κριτικη. Ομως η Toyota τι ακριβως προσπαθησε; Το ενα ραλι, αγνωστων στοιχειων καπου στην Ιταλια που δεν ειχε ψυχη στην ιδια κλαση (μαλλον τυχαιο) ή μηπως τον ενα αγωνα στο Βελγιο για τον Ζαχο; Πυροτεχνηματα χωρις ουσια και το κακο ειναι οτι ολος ο τυπος ακριτα και στο παιχνιδι των δημοσιων σχεσεων εσπευσε να χειροκροτησει τη στιγμη που με τα ιδια λεφτα θα μπορουσε η Toyota να στειλει πακετο Ζαχο, Κυρκο, Καιτατζακο και Γκικα στις δοκιμες της επισημης ακαδημιας της ομαδας της F1 της εταιριας. Περισσοτερο καλο θα τους εκανε η εμπειρια γενικως ακομη και αν δεν τους καθοταν να τους επιλεξουν. Αν παλι επιλεγοντουσαν, η Toyota Ελλας δε θα εβαζε φραγκο και θα απολαμβανε δωρεαν δημοσιοτητα.
Καλα να παθουμε λοιπον αφου η αντιπροσωπια τα γραφει ολα στεγνα αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν πρεπει αυτος που νοιαζεται για την προοδο του σπορ να προσπαθει και να ζηταει (με μπουσουλα την λογικη παντα) απο αυτον που εχει τη διαθεση να δωσει. Στη περιπτωση μαλιστα ενος θεσμου που απευθυνεται αποκλειστικα σε νεους οπως το 206 junior καποιος πρεπει να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ή να ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ για τη σωστη εκπαιδευση τους. Περα βρεχει ομως.
Επίσης,μπορεί μερικοί οδηγοί στο εξωτερικό να εχουν και αλλη δουλειά αλλά προφανώς δεν χρειάζονται να την αφήσουν 5 μέρες (τουλαχιστον,σε κάθε αγώνα και δεν ξέρω πόσες για τυχόν δοκιμές εξέλιξης κλπ).
Αυτο που ξερω ειναι οτι ρωτησα την αφροκρεμα του ETCC αν εχει πρωινη εργασια και πηρα αρκετες θετικες απαντησεις. Προφανως, ισχυει το οποιος θελει βρισκει τροπο, οπως επισης ισχυει και το οτι οι δοκιμες ειναι αυστηρα οριοθετημενες και γνωστες απο την αρχη της χρονιας. Επισης ισχυει οτι οι οδηγοι των ενιαιων κατω απο τα κορυφαια πρωταθληματα ΔΕΝ ειναι επαγγελματιες.
Αλήθεια, εσύ που το ξέρεις οτι αυτοί οι 'τύποι' εβαλαν λεφτά στην τσέπη και δεν τα διέθεσαν μεχρι τελευταίου ευρώ για τους αγώνες???
Τα επενδυσαν την επομενη χρονια στους αγωνες τους. Βραχυπροθεσμο οφελος οπως διαπιστωνουν φετος. Υπαρχει και μια χριστιανικη παραβολη για το θεμα, αυτη με το ψαρεμα
ΥΓ.Αυτά προς το παρόν για να μην λές πως 'δεν συμμετέχουν στη κουβέντα οσοι παλιότερα σου απαντησαν σε ειρωνευτικαν και δεν απάντησαν επι της ουσίας' η κατι τέτοιο.
Ειπα κατι συγκεκριμενο και οχι 'κατι τετοιο'.
ΕΝΙΑΙΟ 2005