-
Ο χρήστης MOTOSOTO έγραψε:
ΦΙΛΕ ΜΟΥ NASS ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΕΧΕΙΣ ΕΒΓΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΘΕΑΤΗ Η ΑΜΑ ΣΚΩΤΟΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ ΒΕΒΑΙΑ.Σε καλύπτει (= αστική ευθύνη). Ποιές είναι ακριβώς οι καλύψεις δεν ξέρω (νομίζω κάπου τα λέει στο θέμα για το 29ο ράλι ΕΛΠΑ)
-
ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΣΤΗ ΡΙΤΣΩΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΤΡΕΞΕΙ ΕΙΧΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΡΙΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΑΣ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΝΕΙ Η ΛΕΣΧΗ ΕΣΥ ΒΓΕΝΕΙΣ ΑΘΩΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΕΙΝΗ Η ΛΕΣΧΗ
-
Ο χρήστης MOTOSOTO έγραψε:
ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΣΤΗ ΡΙΤΣΩΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΤΡΕΞΕΙ ΕΙΧΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΡΙΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΑΣ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΝΕΙ Η ΛΕΣΧΗ ΕΣΥ ΒΓΕΝΕΙΣ ΑΘΩΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΕΙΝΗ Η ΛΕΣΧΗΗ ασφάλεια σε προστατεύει από το να πληρώνεις άμα βγεις και πέσεις πάνω στο αυτοκίνητο ενός θεατή και του το κάνεις λιώμα. Επίσης πληρώνει σε περίπτωση που χτυπήσεις κάποιο θεατή. Αλλά αν συμβεί το τελευταίο ή αν, και αυτό είναι το χειρότερο, σκοτωθεί κάποιος, τότε καμία ασφάλεια δεν σε σώζει από το ποινικό μέρος της υπόθεσης, διότι μπαίνει στη μέση ο εισαγγελέας. Και αυτό έγινε και στη Ριτσώνα, με ποινικά δικαστήρια έτρεχαν.
-
ΑΡΑ ΟΥΕ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΜΑ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΙ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΟΣ !! -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Απ΄ όσο ξέρω είναι κλασσική ασφάλιση αστικής ευθύνης, δηλ. καλύπτει ζημιές που (χτύπα ξύλο) θα κάνεις με το αγωνιστικό σου (το οποίο δεν καλύπτεται από την κανονική του ασφάλεια κατά τη διάρκεια του αγώνα) σε τρίτους: θεατές, κριτές, **άλλους αγωνιζόμενους (με επιφύλαξη αυτό), **κολώνες της ΔΕΗ κοκ.Άν ισχύει αυτό, ωραία, έχασα κάποια λεφτά ...
-
Κύριε Νικο καταρχήν σέβομε όλα τα αναγραφόμενα σου και στέκομε στο γεγονός και τις δικιάς σου αντίδρασης για τα αυξημένα παράβολα των μικρών κλάσεων που σε είδα να το λες στην γνωστή εκμπομπή του Στράτου.Ναι όντως αντέδρασες και το χάρηκα εγώ και όλοι οσοι είμαστε στην μοιρα των κλάσεων αυτών.Συμφωνώ πολύ περισσότερο στο να μας πει καποιος αυτό που λες και εσύ που πάνε όλα αυτά τα χρήματα.Αν δεν βγένουνε γιατί ζητάνε αγώνες?Εμείς πρέπει να πληρώσουμε το free τις πίστας αν έχει γίνει για αυτόν τον λόγο?Δεν λέω μια λέσχη έχει εξοδα και σίγουρα πρέπει να καλυφθούνε.Νομίζω πως το τσεκούρι αυτό ήταν πολύ βαρύ αυτή την φορά.Ολοι θέλουμε συμετοχές στους αγώνες και γεμάτες κλάσεις.Την Εθεα την νοιάζουνε τα παράβολα και δίνει αγώνες αβέρτα χωρις να νοιάζετε αν θα έχει λίγες συμετοχές και μια λέσχη μπεί μέσα ή βγάλει εναν αγώνα με στερήσεις.γιατί δεν δίνει λιγότερους αγώνες ώστε ο οι περισσότεροι αγωνιζώμενοι να έχουνε την δυνατότητα συμετοχής σε όλόκληρο τον οποιοδήποτε θεσμο και τους αναγκάζει να κάνουνε επιλεκτικούς αγώνες?Αν μια λέσχη έχει αρκετές συμετοχές δεν έχει ανάγκη 300αρες ενώ με λίγες ούτε αυτά δεν θα της φτάνουνε.(8)αναβάσεις Χ 300=2,400 ευρώ μόνο συμετοχές ποιος κοινός θνητός ελληνας με ένα μισθό θα μπορέσει να ανταπεξέλθει,γιατί κακά τα ψέματα δεν είναι όλοι οι αγωνιζώμενοι επειχειρειματίες και προπάντώς δεν έχουνε χορηγούς.Κύριε Νίκο ξέρω την λογική σου και λυπάμε πραγματικά που δεν γίνοντε τα πράγματα έτσι οπως τα σκεφτεσε εσυ,εγώ και σχεδόν οι περισσότεροι απο εμας.Ευχαριστώ για τον χρόνο σου και τις διεκρινίσεις σου που είναι απόλυτα σεβαστές.Αν το συγγρού 300 δεν είναι σχήμα λόγου είμαστε και γείτονες,στο 314 βόσκω Ίσως ο APR να έχει δίκιο που έχει σαν σλόγκαν το γνωστό....αυτό το αθλημα δεν σώζετε με τίποτα στην χώρα μας.
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
3. ΑΠΟΝΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ , ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΙ CUPS ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ??? ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ???!!!Αυτο τωρα ειναι κακο?
Δηλαδη αν γινοταν πιο πριν η απονομη για πιστα και ενιαιο, θα ειχαμε αναβαθμιση? -
- ΠΟΙΟΣ 'ΕΨΗΣΕ' ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ 'ΠΟΣΑ' ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ 'ΨΗΣΙΜΟ'!
Λένε πως ο υποφαινόμενος δεν πήρε μία για πάρτι του, απλά και μόνο οργάνωσε την φιέστα (ηχητικά, βίντεο, σκηνοθεσία, χορούς, συνοδούς κ.λπ.) που φυσικά πληρώθηκε..
Tο αστείο είναι πως πληρώθηκε και η κυρία της βραδιάς, που παρά την επιβλητική της παρουσία έδειξε πως δεν κατέχει τον χώρο, κόντεψε να «βάλει γλώσσα» στο... αφεντικό της και η φωνή της σου έσκιζε το αυτί. Nόμιζες πως πλακώθηκαν οι νοικοκυρές που μοιράζονται την κοινή αυλή...
Kατά τα λοιπά, καλή (και AKPIBH) η προσπάθεια, αλλά η ώρα της αναμονής δεν αντέχεται με τίποτα. Oύτε ο άτυχος πατήρ Kολιοπάνος δεν άντεξε, ενώ ο υφυπουργός του Mτφρ. Nεράτζης ήλθε, είδε και απήλθε εντός 10λέπτου.
Έχω και πρόταση: Tα περιφερειακά κύπελλα και έπαθλα να απονέμονται στις βάσεις τους με τοπικές εκδηλώσεις που σίγουρα θα έχουν μεγαλύτερη επιτυχία από την κεντρική που κανείς δεν γνωρίζει κανέναν. -
Ο χρήστης axerolas έγραψε:
Tο αστείο είναι πως πληρώθηκε και η κυρία της βραδιάς, που παρά την επιβλητική της παρουσία έδειξε πως δεν κατέχει τον χώρο, κόντεψε να «βάλει γλώσσα» στο... αφεντικό της και η φωνή της σου έσκιζε το αυτί. Nόμιζες πως πλακώθηκαν οι νοικοκυρές που μοιράζονται την κοινή αυλή...Έχασα πάλι να πάρει!!
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα!!!
-
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Tο αστείο είναι πως πληρώθηκε και η κυρία της βραδιάς, που παρά την επιβλητική της παρουσία έδειξε πως δεν κατέχει τον χώρο, κόντεψε να «βάλει γλώσσα» στο... αφεντικό της και η φωνή της σου έσκιζε το αυτί. Nόμιζες πως πλακώθηκαν οι νοικοκυρές που μοιράζονται την κοινή αυλή...
Έχασα πάλι να πάρει!!
ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙΡΟΣ...
ΤΡΕΞΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗ ΣΧΙΖΟΨΟΝΑΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ. ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΙΣΤΗ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΜΑΘΗΣ ΟΤΙ ΠΗΡΕ 1500 ΕΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ Κ΄ΛΙΤΕΧΝΗΜΑ -
Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα!!!
ΚΟΥΚ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ! ΕΚΕΙ ΒΑΛΕ ΟΣΗ ΚΑΝΕΛΛΑ ΘΕΛΕΙΣ!
Βασικά μην χάνεις την ψυχραιμία σου!
Πάντως μου αρέσουν οι παρατηρήσεις...διορθώνομαι!!!
-
Ο χρήστης ΝΑΣΕΝΑ έγραψε:
ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΙΣΤΗ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΜΑΘΗΣ ΟΤΙ ΠΗΡΕ 1500 ΕΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ Κ΄ΛΙΤΕΧΝΗΜΑTι λες τώρα...
Μπορεί να είμαι άσχετη και να μην είχα ιδέα ποιά είναι η κοπέλα που (συν)παρουσίαζε την εκδήλωση αλλά απλά σαν θεατής της τελετής οφείλω να ομολογήσω ότι εντάξει μπορεί η φωνή να ήταν απλά εκνευριστική... η άγνοια όμως ήταν εξοργιστική!
Ούτε καν μια προσπάθεια για τα προσχήματα;
-
[quote='ΝΑΣΕΝΑ
ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙΡΟΣ...
ΤΡΕΞΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗ ΣΧΙΖΟΨΟΝΑΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ. ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΙΣΤΗ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΜΑΘΗΣ ΟΤΙ ΠΗΡΕ 1500 ΕΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ Κ΄ΛΙΤΕΧΝΗΜΑ[/quote]Πως κανεις ετσι για 1500 παλιοευρω καημενε ΝΑΣΕΝΑ , λιγο να πας το μυαλο σου πισω , εκει στις Σερρες , οταν σκημενη στα κλιπονς της απριλια ζοριζοταν και εσυ πλαγιασμενος στο κ4 απο πισω , οραματιζοσουν οτι σκιστικε το καβαλο της δερματινης στολη της , ειχες κανει το ταχυτερο γυρο , εεεεεε χαλαλι πια
Ολα τα λεφτα στην ΕΛΠΑ;;;;;;;;;;;