-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Tί εννοείς?
Σε ενόχλησε αισθητικά το μπουλούκι ή μήπως ότι ο νικητής έκανε 'μάγια' στην κληρωτίδα και χρειαζόταν οπτική επαφή?Στα περί αισθητικής συμφωνώ...
Περί του υπονοούμενου,σου λέγω ότι ο νικητής,τον οποίον έτυχε να γνωρίσω μέσω του Φόρουμ,ουδεμία προτέρα σχέση είχε με το περιοδικό πέραν αυτής του αναγνώστη...Με ενόχλησε το ότι δεν θεωρώ τους 4Τ κανένα συνοικιακό έντυπο που σχεδιάζει και διοργανώνει εκδηλώσεις στο πόδι...
Περίμενα καλύτερη οργάνωση σε ορισμένα θέματα...Μία ερώτηση, θα μπορούν να μετρήσουν παραπάνω από μία ψήφοι ανά άτομο;
Γιατί, την ημέρα εκείνη υπήρχε η δυνατότητα, με την επι τόπου αγορά του περιοδικού, να ψηφιστεί το GTi της χρονιάς...Είχα και εγώ απορία με το διαγωνισμό στα Μέγαρα. Αν κατάλαβα καλά, για τους περισσότερους ισχύει οτι θα κατέβουν ομαδόν στην Πίστα, θα αφήσουν το κουπόνι τους και μετά θα φύγουν, κατα πάσα πιθανότητα, άπρακτοι. Ετσι δεν είναι;
Σιγα μην πάω τότε.
Τι εννοείς;
Αν εξαιρέσεις τα παράπονά μου, ήταν μία ωραία εκδήλωση...
Θα δεις (και αν είσαι τυχερός θα συνοδηγήσεις) μερικά από τα γρήγορα, να γυρνάνε στην πίστα... -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Είχα και εγώ απορία με το διαγωνισμό στα Μέγαρα. Αν κατάλαβα καλά, για τους περισσότερους ισχύει οτι θα κατέβουν ομαδόν στην Πίστα, θα αφήσουν το κουπόνι τους και μετά θα φύγουν, κατα πάσα πιθανότητα, άπρακτοι. Ετσι δεν είναι;
Σιγα μην πάω τότε.
Τι εννοείς;
Αν εξαιρέσεις τα παράπονά μου, ήταν μία ωραία εκδήλωση...
Θα δεις (και αν είσαι τυχερός θα συνοδηγήσεις) μερικά από τα γρήγορα, να γυρνάνε στην πίστα...Δεν το αποκλείω, απλώς το promotion είναι λίγο ασαφές. Απ¨΄οτι φαίνεται, το πιο πιθανό είναι - να κατέβω στα Μέγαρα, να δώ κάποια GTi εξ¨αποστάσεως και μετά να φύγω. Ετσι το κατάλαβα
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
- Όλοι παίρνουν μέρος στην κλήρωση ανεξάρτητα τι ψήφισαν
- για συνοδήγηση κληρώνωνται μόνο στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο που ψήφισαν
- Ο νικητής εκείνης της χρονιάς ήταν....2 . O original ήταν ο chemic, μπορείς να διαβάσεις την εμπειρία του εδώ: http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=2621
ευχαριστώ για τις απαντήσεις...
@ maxmara: Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι μία ωραία βόλτα για τους φίλους του αυτοκινήτου, με ολίγο σασπένς για την κλήρωση και της συνοδήγησης και -φυσικά- του αυτοκινήτου...
-
Åãþ ðÜíôùò ëÝù ôï Mini Cooper S
-
Μία ακόμα ερώτηση προς το cmarin:
Με πόσα ψηφοδέλτια έχει δικαίωμα να συμμετάσχει κάποιος;
Με άλλα λόγια μπορώ να ψηφίσω πάνω απο μία φορά το GTi που μου αρέσει (και να αυξήσω και τις πιθανότητες να το κερδίσω); -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Με άλλα λόγια μπορώ να ψηφίσω πάνω απο μία φορά το GTi που μου αρέσει (και να αυξήσω και τις πιθανότητες να το κερδίσω);Ναι.
Στην κληρωση μπαινουν ολοι οσοι ψηφισουν,ανεξαρτητως του τι εχουν ψηφισει,συνεπως δεν ειναι αναγκη να ψηφισεις 3 φορες το πχ C2 αλλα μπορεις να μοιρασεις τους ψηφους σου..
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αλήθεια, γιατί απουσιάζει ΠΑΛΙ το Type R; δεν είναι GTi; δεν είναι νέο μοντέλο;Γιατί είναι σα να κλέβεις εκκληcία το να βάζεις το Type-R να ανταγωνιστεί ο,τιδήποτε άλλο σ'αυτήν την κατηγορία.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Αλήθεια, γιατί απουσιάζει ΠΑΛΙ το Type R; δεν είναι GTi; δεν είναι νέο μοντέλο;
Γιατί είναι σα να κλέβεις εκκληcία το να βάζεις το Type-R να ανταγωνιστεί ο,τιδήποτε άλλο σ'αυτήν την κατηγορία.
Εκτος ισως απο το 182...
-
Αααχχχ... Κι εγώ είμαι με το ταπεινό 1200άρι... Μήπως ήρθε η ώρα για τροπετation;
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Ναι.Στην κληρωση μπαινουν ολοι οσοι ψηφισουν,ανεξαρτητως του τι εχουν ψηφισει,συνεπως δεν ειναι αναγκη να ψηφισεις 3 φορες το πχ C2 αλλα μπορεις να μοιρασεις τους ψηφους σου..
Μπορεί να ακούγομαι σαν retard αλλά θα ήθελα να το επιβεβαιώσω:
Αν ρίξω δύο ψηφοδέλτια με το όνομά μου και τα στοιχεία μου (ασχέτως αν ψηφίσω το ίδιο ή δύο διαφορετικά αυτοκίνητα) ,θα συμμετάσχω κανονικά στην κλήρωση για το αυτοκίνητο;
Διότι κανονικά αυτό δεν πρέπει να ισχύει!
Καθώς, μπορώ για παράδειγμα να ρισκάρω 1.060 ευρώ, να αγοράσω το περιοδικό 200 φορές και να ρίξω 200 ψήφους έτσι ώστε να έχω σαφέστατο πλεονέκτημα έναντι σχεδόν όλων των άλλων που ελπίζουν.
Παρακαλώ κάποιος να απαντήσει με σαφήνεια σε αυτό...
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Με άλλα λόγια μπορώ να ψηφίσω πάνω απο μία φορά το GTi που μου αρέσει (και να αυξήσω και τις πιθανότητες να το κερδίσω);
Ναι.
Στην κληρωση μπαινουν ολοι οσοι ψηφισουν,ανεξαρτητως του τι εχουν ψηφισει,συνεπως δεν ειναι αναγκη να ψηφισεις 3 φορες το πχ C2 αλλα μπορεις να μοιρασεις τους ψηφους σου..
Βαγγελη αυτο που λες νομιζω δεν ισχυει. αν ηταν ετσι δεν θα ψηθιζες.
αλλωστε θυμαμαι απο περισυ οτι για την κληρωση ανοιξαν ΜΟΝΟ το κουτι με τις ψηφους του 206 και απο εκει βγηκε ο νικητης.
τους αλλους ψηφους τους ανοιξαν για να συνοδηγησεις... και μονο για αυτο
-
Ο χρήστης DJ Giorgio έγραψε:
Βαγγελη αυτο που λες νομιζω δεν ισχυει. αν ηταν ετσι δεν θα ψηθιζες.αλλωστε θυμαμαι απο περισυ οτι για την κληρωση ανοιξαν ΜΟΝΟ το κουτι με τις ψηφους του 206 και απο εκει βγηκε ο νικητης.
τους αλλους ψηφους τους ανοιξαν για να συνοδηγησεις... και μονο για αυτο
Μάλλον έχεις λάθος γιατί ο cmarin λέει το αντίθετο:
- Όλοι παίρνουν μέρος στην κλήρωση ανεξάρτητα τι ψήφισαν
- για συνοδήγηση κληρώνωνται μόνο στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο που ψήφισαν
ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑ:
ΑΝ ΨΗΦΙΣΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ (ΕΙΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ Ή ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ), ΘΑ ΕΞΑΙΡΕΘΩ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, Ή ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΨΗΦΟΙ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΩ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;
(ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΣΕΞΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΣΕς ΨΗΦΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ). -
λετε να κανει θορυβο το γκολφ στην εθνικη???? να ξερουμε αν θα κουραστουμε κατα το ανεβασμα.....
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
λετε να κανει θορυβο το γκολφ στην εθνικη???? να ξερουμε αν θα κουραστουμε κατα το ανεβασμα.....Εσύ θα γυρίσεις με τό τραίνο Γιάννη.
Στό καινούριο μου αυτοκίνητο,ΔΕΝ βάζω επιβάτες λέμε!!!
Ποιο είναι το GTi της χρονίας?