-
Ο χρήστης dieselaki έγραψε:
Έχει κάποιος άποψη για το πρατήριο στο ύψος του Κατ ? Μάλλον ξεχείλωσε το ρεζερβουαρ του αυτοκινητου μου .
Φίλε μου γενικά ήξερα ότι ο συγκεκριμένος έχει καλή βενζίνη..έχω βάλει κάμποσες φορές και δεν είχα πρόβλημα..τώρα δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι..:/
Δεν ειπε οτι δεν εχει καλη βενζινη,ειπε οτι η βενζινη του ειναι συμπυκνωμένη
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Έχει κάποιος άποψη για το πρατήριο στο ύψος του Κατ ? Μάλλον ξεχείλωσε το ρεζερβουαρ του αυτοκινητου μου .
Φίλε μου γενικά ήξερα ότι ο συγκεκριμένος έχει καλή βενζίνη..έχω βάλει κάμποσες φορές και δεν είχα πρόβλημα..τώρα δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι..:/
Δεν ειπε οτι δεν εχει καλη βενζινη,ειπε οτι η βενζινη του ειναι συμπυκνωμένη
Μπερδεway....
-
Καταρχήν να ευχαριστήσω πολύ όσους απάντησαν!
Πήγα προχθές στην ΕΚΟ στην Καστέλλα και ζήτησα να μου το φουλάρει (-> 43 ευρώ) και αυτή τη φορά ο δείκτης του twingo ήταν σωστός, οπότε υποθέτω ότι κάτι τρέχει με το συγκεκριμένο βενζινάδικο στη Μεταμόρφωση.
-
Καλησπέρα παιδιά...ξεκίνησα να διαβάζω και τις 51 σελίδες για να βγάλω άκρη αλλά ζαλίστηκα... θα ήθελα να μου πείτε αν είναι εύκολο, όποιος βέβαια το έχει τεστάρει.., κάποιο πρατήριο στα βόρεια προάστια που να έχει ανόθευτο πετρέλαιο κίνησης..χίλια ευχαριστώ...βάζω κάποιες φορές στο shell απέναντι απο το υγεια όπως ανέβαινεις την κηφισιας πριν τη Σπύρου λουη. Ανήκει στα λεγόμενα εταιρικα της shell. ( υποτίθεται ότι τα εταιρικα δε νοθεύουν, μακάρι να ισχύει.)
-
Έχει αλλάξει η διοίκηση του πρατηριου.
Στο δίπλα κτήριο είναι τα γραφεία των βαρδηνογιαννηδων και νομίζω Ότι το πήραν απο κάποιον που το δούλευε και είχε τις Avin στην εο στα Μέγαρα. Επειδή εξυπηρετεί και τα αφεντικά λογικά δεν γίνονται βλακείες.
Εγώ βάζω είτε εκεί είτε στην Έκο στην άνοδο στην στροφή απο την στιγμή που μπήκε καινούργιος πρατηριουχος ο οποίος είναι Κύριος. Ο προηγούμενος τον είχαν σφραγίσει πολλές φορές.
Ας γράψει κάποιος και για το κύκλωμα που εξαρθρώθηκε. Βγήκαν και ονόματα εταιρειών.
-
εγω βαζω στην ΕΚΟ στη Λεωφορο Διονυσου...ειναι ακριβουτσικος αλλα επειδη ειναι περιφερειακο μαγαζι και δουλευει με μονιμους πελατεσ (γειτονες) μεχρι τωρα (8χρονια που παω) ειναι ΟΚ, και σε ποιοτητα και σε ποσοτητα ( στην τιμη με χαλαει λιγο, αλλα εν γνωσει μου )....με πιστωτικη μου κανει εκπτωση 3% και ερχεται μια η αλλη με τον μεσο ορο...
-
Ο χρήστης dexter13 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά...ξεκίνησα να διαβάζω και τις 51 σελίδες για να βγάλω άκρη αλλά ζαλίστηκα... θα ήθελα να μου πείτε αν είναι εύκολο, όποιος βέβαια το έχει τεστάρει.., κάποιο πρατήριο στα βόρεια προάστια που να έχει ανόθευτο πετρέλαιο κίνησης..χίλια ευχαριστώ...
βάζω κάποιες φορές στο shell απέναντι απο το υγεια όπως ανέβαινεις την κηφισιας πριν τη Σπύρου λουη. Ανήκει στα λεγόμενα εταιρικα της shell. ( υποτίθεται ότι τα εταιρικα δε νοθεύουν, μακάρι να ισχύει.)
Το συγκεκριμενο στη λ. κηφιας δεν ανηκει στη σελλ αλλα σε ιδιωτη μεγαλοπρατηριουχο.
Ο ιδιος εχει και το πρατηριο της σελλ στο αεροδρομιο Ελ Βενιζελ. και αλλα 3 4 στην αθηνα αλλα δεν θυμαμαι το που
η επωνυμια ειναι sea levant -
Ο χρήστης gasgounis έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά...ξεκίνησα να διαβάζω και τις 51 σελίδες για να βγάλω άκρη αλλά ζαλίστηκα... θα ήθελα να μου πείτε αν είναι εύκολο, όποιος βέβαια το έχει τεστάρει.., κάποιο πρατήριο στα βόρεια προάστια που να έχει ανόθευτο πετρέλαιο κίνησης..χίλια ευχαριστώ...
βάζω κάποιες φορές στο shell απέναντι απο το υγεια όπως ανέβαινεις την κηφισιας πριν τη Σπύρου λουη. Ανήκει στα λεγόμενα εταιρικα της shell. ( υποτίθεται ότι τα εταιρικα δε νοθεύουν, μακάρι να ισχύει.)
Το συγκεκριμενο στη λ. κηφιας δεν ανηκει στη σελλ αλλα σε ιδιωτη μεγαλοπρατηριουχο.
Ο ιδιος εχει και το πρατηριο της σελλ στο αεροδρομιο Ελ Βενιζελ. και αλλα 3 4 στην αθηνα αλλα δεν θυμαμαι το που
η επωνυμια ειναι sea levantη απόδειξη γράφει εταιρία . Έχεις υπόψη σου για ποιότητα καυσίμων;
Αν δεν κάνω λάθος αυτα κ τα είναι τα λεγόμενα εταιρικα πρατηρια της shell.
Ισχύει ότι κ τα είναι τα εταιρικα της εκο; -
Ο χρήστης dexter13 έγραψε:
Ισχύει ότι κ τα είναι τα εταιρικα της εκο;Nαι και 2 ή 3 έχει η ΒΡ
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Ισχύει ότι κ τα είναι τα εταιρικα της εκο;
Nαι και 2 ή 3 έχει η ΒΡ
Με τί όνομα?
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Ισχύει ότι κ τα είναι τα εταιρικα της εκο;
Nαι και 2 ή 3 έχει η ΒΡ
Με τί όνομα?
-
Όχι,εννοώ ποιά είναι αυτά τα 2-3 εταιρικά της BP?
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Όχι,εννοώ ποιά είναι αυτά τα 2-3 εταιρικά της BP?Iφιγενειας το ενα και Ηρακλειου το αλλο
-
παιδιά πείτε κανένα βενζινάδικο με καθαρή diesel στην θεσσαλονικη...βοηθηστε λιγο
-
http://www.zougla.gr/automoto/article/t ... a-pratiria
-
εγκρίνω φυσικά την ενέργεια της ΕΚΟ όμως θεωρώ επίσης πιθανό να έχουν σφυρίξει στα πρατήρια τον αριθμό κυκλοφορίας και τον τύπο του οχήματος ώστε να κλέβουν τους πάντες εκτός από αυτούς!
-
Παιδιά υπάρχει κάποιο εμπιστο βενζινάδικο που να εχει καθαρά καύσιμα κ να μην κλέβει στην ποσότητα; Περιοχή Αγια Παρασκευή, Χολαργος, Χαλάνδρι, Γερακας. Κατα προτιμηση shell η ΕΚΟ. Ευχαριστω πολύ!
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
εγκρίνω φυσικά την ενέργεια της ΕΚΟ όμως θεωρώ επίσης πιθανό να έχουν σφυρίξει στα πρατήρια τον αριθμό κυκλοφορίας και τον τύπο του οχήματος ώστε να κλέβουν τους πάντες εκτός από αυτούς!Να μας κοινοποιεί, όμως, η ΕΚΟ τα αποτελέσματα της έρευνας αλλιώς δεν έχει νόημα...
-
Ο χρήστης Γιώργος_i20 έγραψε:
εγκρίνω φυσικά την ενέργεια της ΕΚΟ όμως θεωρώ επίσης πιθανό να έχουν σφυρίξει στα πρατήρια τον αριθμό κυκλοφορίας και τον τύπο του οχήματος ώστε να κλέβουν τους πάντες εκτός από αυτούς!
Να μας κοινοποιεί, όμως, η ΕΚΟ τα αποτελέσματα της έρευνας αλλιώς δεν έχει νόημα...
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=63786398
Ειδικό σχέδιο ελέγχου νοθείας από την ΕΚΟ
Ειδικό πρόγραμμα ελέγχου νοθείας και αντιμετώπισης της καταδολίευσης αντλιών στα πρατήρια της εφαρμόζει η ΕΚΟ.Όπως ανακοινώθηκε σε ειδική εκδήλωση από τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας Γιάννη Ψυχογιό το πρόγραμμα περιλαμβάνει τον έλεγχο των καυσίμων στα διυλιστήρια, τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης και τα βενζινάδικα.
Συνδράμουν δύο ειδικά βαν επανδρωμένα με χημικούς του ΕΜΠ και δύο καμουφλαρισμένα αυτοκίνητα που κάνουν αιφνιδιαστικούς ελέγχους. Συμμετέχουν 400 από τα περίπου 1.000 πρατήρια υγρών καυσίμων της ΕΚΟ και σιγά, σιγά θα επεκταθεί σε όλα.
Επιπλέον οι οδηγοί θα μπορούν μόνοι τους να ζητούν επί τόπου τον έλεγχο νοθείας στη βενζίνη 100 οκτανίων και το πετρέλαιο κίνησης.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Να μας κοινοποιεί, όμως, η ΕΚΟ τα αποτελέσματα της έρευνας αλλιώς δεν έχει νόημα...
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=63786398
Ειδικό σχέδιο ελέγχου νοθείας από την ΕΚΟ
Ειδικό πρόγραμμα ελέγχου νοθείας και αντιμετώπισης της καταδολίευσης αντλιών στα πρατήρια της εφαρμόζει η ΕΚΟ.Όπως ανακοινώθηκε σε ειδική εκδήλωση από τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας Γιάννη Ψυχογιό το πρόγραμμα περιλαμβάνει τον έλεγχο των καυσίμων στα διυλιστήρια, τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης και τα βενζινάδικα.
Συνδράμουν δύο ειδικά βαν επανδρωμένα με χημικούς του ΕΜΠ και δύο καμουφλαρισμένα αυτοκίνητα που κάνουν αιφνιδιαστικούς ελέγχους. Συμμετέχουν 400 από τα περίπου 1.000 πρατήρια υγρών καυσίμων της ΕΚΟ και σιγά, σιγά θα επεκταθεί σε όλα.
Επιπλέον οι οδηγοί θα μπορούν μόνοι τους να ζητούν επί τόπου τον έλεγχο νοθείας στη βενζίνη 100 οκτανίων και το πετρέλαιο κίνησης.
Καλά ακούγονται όλα αυτά, αλλά περιμένω πρώτα να δώ ανακοινώσεις στον τύπο από την ΕΚΟ, σε τακτά διαστήματα, για συγκεκριμένα -χειροπιαστά- αποτελέσματα των ελέγχων της.
(π.χ 'Κατά το μήνα που προηγήθηκε, ελέγθηκαν τα 5 πρατήρια που εμφανίζονται παρακάτω... Διαπιστώθηκε ότι τα 4 πρώτα παρέδωσαν σωστή ποσότητα καυσίμου ενώ το 5ο παρέδωσε 15% λιγότερο καύσιμο. Κατόπιν τούτου στο 5ο πρατήριο επιβάλλονται οι κάτωθι κυρώσεις...)'
Κατά τη γνώμη μου οποιαδήποτε άλλη, λιγότερο εκμεταλλεύσιμη από τον κάθε απλό καταναλωτή, ενέργεια δε βοηθάει πραγματικά παρά μόνο δημιουργεί εντυπώσεις.
Ποιά Βενζινάδικα πιάστηκαν Νοθευμένα!