-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Τεσπα, αφου με την παρατηρητικοτητα μου, την εξυπναδα μου,την ομορφια μου,** την τσαχπινια μου και τη μετριοφροσυνη μου** βρηκα τους περισσοτερους, ας βαλω μια ερωτησουλα...Ποια χρονια η αποσταση ενος αγωνα εγινε αυτη που ισχυει και σημερα;
Λοιπόν, η απόσταση είναι 305 χλμ. Η χρονια είναι το 1958?
-
Tα κιταπια μου δεν το λενε ετσι αγαπητη μου...
Μαλιστα καποια χρονιά αποφασιστηκε οριο χιλιομετρων 300-400χλμ, αλλα εφαρμοστηκε 3 χρόνια αργοτερα αυτο που εφαρμοζεται...Με την ευκαιρια, μια 2η bonus ερωτηση: Η αποσταση ισχυει για ολους τους αγωνες;
-
αχα ξερω τη δευτερη........ ο αγωνας πρεπει να τελειωσει σε 2 ώρες ακομα και αν δε διανυθουν τα 305 χλμ.
ο αγωνας του μονακο ειναι καπου 260 χλμ.
-
Μενει η πρωτη...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Tα κιταπια μου δεν το λενε ετσι αγαπητη μου...H δική μου τσαχπινια, εξυπναδα και μετριοφροσύνη δεν ήταν αρκετες ως φαίνεται!!
Λοιπόν, το προηγουμενο που είπα δεν ισχύει διότι το 1971 η μεγιστη απόσταση ορίστηκε στα 325 km, οπότε και δεν καλύπτεται το σκελος 'που έχουμε και σήμερα'.
Δεν το βρίσκω (και σκάω ) αλλά με το χιντ που έδωσες των +3 χρόνων να τολμήσω να πω 1974?
-
Τοτε ειχαμε εκ των υστερων αλλαγη που δεν την ειχε η πηγη μου (την οποια και δε δινω γιατι απο εκει ψαρευω ερωτησεις ).
Εγω διαβασα για αποφαση του 63 που εφαρμοστηκε απο το 66 -
Δεν ξερω τι να πω πολυαγαπημενε greo.
Βάλε την επόμενη (αν θες) και αν κάποιος βρει κατι άλλο επι του θέματος, ας μας διαφωτήσει.
-
Μπα! Συνέχα το εσυ... Οι δικες μου ερωτησεις ειναι συνηθως ομιχλωδεις
-
Και οι δυο είστε ....
Τα δικά μου κιτάπια αν το θέλετε ... λένε για 1979Βγάλτε τα κιταπια σας να τα ελέγξουμε ....
-
Καλα θα ξαναβαλω εγω, αυτη τη φορα εκανα ελεγχο και εχω επισημα στοιχεια.
Ποιος πιλοτος της F1, παρατησε το σχολειο και για να τρεχει στα καρτ δουλευε πουλοντας ανταλλακτικα για καρτ σε 2 αλλους πιλοτους (παλιοτερης γενιας);
-
Το παλευει κανεις; Να δωσω βοηθεια αν ειναι...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Να δωσω βοηθεια αν ειναι...Eίναι. Να δώσεις.
-
Και οι 3 εχουν σταματησει εδω και καιρο. Ο πιτσιρικος της ιστοριας με τα πολλα και με αυτοσχεδια καρτ πηρε μεχρι και το πρωταθλημα Καρτ της χωρας του, ενω στη συνεχεια κατεκτησε και νικες στην F1.
Οι δυο 'πελατες' του δεν εκαναν νικη αλλα ειναι γνωστα ονοματα χωρις να ειναι ποτε στους 'καλους' οδηγους. Ειδικα ο ενας αφησε ιστορια για καποιο λογο.
Οι 3 ειναι διαφορετικης εθνικοτητας μεταξυ τους.Το αφηνω ετσι μεχρι αυριο και αυριο αν δεν υπαρξει απαντηση δινω και την υπολοιπη βοηθεια.
-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
Και οι δυο είστε ....
Τα δικά μου κιτάπια αν το θέλετε ... λένε για 1979Βγάλτε τα κιταπια σας να τα ελέγξουμε ....
Εψαξα την εγκυκλοπαίδεια της Φ1 που εχω και έχει αποστάσεις αγώνων κλπ.....
Αυτή λοιπόν λέει 1984 !!!!!
Με ρούμπωσα !!!!! -
antsakalis καλα ειμαστε ολοι...
Δευτερον χιντ: Ο πιτσιρικος της ιστοριας πολυ λεμε, εχει κατακτησει λιγες νικες αλλα η μια ιστορικη και πασιγνωστη. Εχει παρει και ενα κατασκευαστων. Περσι ηταν παλι στην F1 αλλα οχι ως πιλοτος
Απο τους 2 πελατες ο ενας ηταν μεγας στουκαδορος
-
Moυ βγαλες την ψυχή greo!
Johnny Herbert. Πουλούσε ανταλλακτικά στους Andrea de Cesaris και Eddie Cheever. Από πέρυσι είναι Sporting Relations Manager στην Jordan- Midland f1- Spyker ΜF1 (και όπως αλλιώς θα ονομαστεί )
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Johnny Herbert. Από πέρυσι είναι Sporting Relations Manager στην Jordan- Midland f1- Spyker ΜF1 (και όπως αλλιώς θα ονομαστεί )Αν δεν κανω λαθος απολυθηκε γιατι δεν ταιριαζε στη φιλοσοφια της νεας ομαδας
-
Eπιτελους, συνεχιζεις Funis
-
Eπιτέλους δε λες τίποτα!!
Λοιπόν, δεν θυμαμαι αν εχει ξαναμπει, αν ναι διορθωστε με. Ποιος οδηγός έχει κερδίσει από τον πρώτο του κιόλας αγώνα και πότε ήταν αυτός ο αγώνας.
-
Αν το δούμε εντελώς στατιστικά μήπως αναφέρεσαι στην πρώτη χρονιά που έγινε πρωτάθλημα F1 δηλαδή το 1950 και στον πρώτο αγώνα, νομίζω Μονακό που κέρδισε ο Ascari...;
Quiz F1!