-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Χωρις να ψαξω wild guess θα ελεγα τον Ντε Τσεζαρις.Καλή η wild guess σου greo!
Οντως είναι ο Andrea de Cesaris. Αλλαξε 10 ομάδες (Alfa Romeo, Brabham, Tyrrell, Ligier, Rial, Dallara, McLaren, Minardi, Jordan and Sauber).
Βεβαια υπάρχει καταγεγραμένος και ο Maurice Trintignant ο οποιος άλλαξε 11 ομάδες! (ξεκινησε στη φορμουλα καπου το 1950 νομίζω.. )
Your turn!
-
Kαι παλι τριβια για να προχωραμε γρηγορα:
Ποιοι οδηγοι, ποτε και με ποια μονοθεσια χρησιμοποιησαν τους περισσοτερους τυπους μονοθεσιων μεσα σε μια σεζον; -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Χωρις να ψαξω wild guess θα ελεγα τον Ντε Τσεζαρις.
Καλή η wild guess σου greo!
Οντως είναι ο Andrea de Cesaris. Αλλαξε 10 ομάδες (Alfa Romeo, Brabham, Tyrrell, Ligier, Rial, Dallara, McLaren, Minardi, Jordan and Sauber).
Βεβαια υπάρχει καταγεγραμένος και ο Maurice Trintignant ο οποιος άλλαξε 11 ομάδες! (ξεκινησε στη φορμουλα καπου το 1950 νομίζω.. )
Your turn!
Συγγνώμη που παρεμβαίνω...
Αυτός τι σας λέει; Chris Amon....
http://en.wikipedia.org/wiki/Chris_Amon
Δεν έχω καταλάβει με πόσες ομάδες έχει οδηγήσει ακριβώς! Μπορεί να είναι και 12...
-
Δεν σε συγχωρουμε, εκνευριστικε τυπε!
Μα αμα δεις δίπλα ρε γιατρε στο πινακακι που εχει λέει teams -- Ferrari, March, Matra, Tecno, Tyrrell, BRM, Ensign, Wolf
Eμενα μου βγαζει 8 αυτο!!
8
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Δεν σε συγχωρουμε, εκνευριστικε τυπε!
Μα αμα δεις δίπλα ρε γιατρε στο πινακακι που εχει λέει teams -- Ferrari, March, Matra, Tecno, Tyrrell, BRM, Ensign, Wolf
Eμενα μου βγαζει 8 αυτο!!
8
Τι τάξη πας είπαμε??Το πινακάκι έχει Team - season start και Team - season end...
Ομάδες λέει:
Parnell, Raby, Cooper, Amon, Ferrari, March, Matra, Tecno, Tyrell, BRM, Ensign, Wolf.Με τη γνωστή αριθμητική αυτές είναι 12 ομάδες!
Εγώ πάω 2α δημοτικού! Εσύ, κοριτθάκι;;;
-
κι εγω δευτερα πάω αγοράκι αλλά εχω ένα προβλημα μυωπίας και δεν είδα τις από πάνω ομάδες, είδα από την ευθεία του teams και κάτω..
Εκανα λάθος, το ξεχνάμε και δεν το ξανααναφερουμε, ε??
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
κι εγω δευτερα πάω αγοράκι αλλά εχω ένα προβλημα μυωπίας και δεν είδα τις από πάνω ομάδες, είδα από την ευθεία του teams και κάτω..Εκανα λάθος, το ξεχνάμε και δεν το ξανααναφερουμε, ε??
Αυτό είναι που κάποιοι λένε 'συγγνώμη' ;
Να φανταστώ πως αυτό σημαίνει πως πρέπει να βάλω ερώτηση;
Τέλος πάντων, επειδή στις ερωτήσεις είμαι χειρότερος και από την funis, απαντήστε σε αυτήν του greo.
Ελπίζω αυτός τουλάχιστον να ξέρει τη σωστή απάντηση στην ερώτηση που έβαλε...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αυτό είναι που κάποιοι λένε 'συγγνώμη' ;Πρωτη φορά την ακούω αυτην την λέξη
Ελπίζω αυτός τουλάχιστον να ξέρει τη σωστή απάντηση στην ερώτηση που έβαλε...
Απαραδεχτος.-
-
Aν ισχυει η ερωτηση που εβαλα σας πληροφορω οτι θα λειψω για 2 βδομαδες. Οποτε οποιος το βρει μπραβο του και συνεχιζει.
4 ειναι παντως και δεν εννοω διαφορετικες μαρκες κατ'αναγκη. πχ προπερσι ο Ράικονεν οδηγησε 2 διαφορετικα αμαξια. ΜΡ 4/19 & 19Β.
-
Χιντ: Ενας οδηγος τη δεκαετια του 50 και 3 τη δεκαετια του 70 οδηγησαν 5 διαφορετικα μονοθεσια, οι 2 απο 3 διαφορετικες κατασκευαστριες οι αλλοι 2 απο τον ιδιο κατασκευαστη.
-
Χμ...εχω την εντυπωση η ΜακΛαρεν το 2003, Κουλθαρντ και Κιμι. Υποτιθεται ειχαν φτιαξει μονοθεσιο την ΜΡ4/18 αλλα λογω προβληματων πηρανε πιο παλιο μονοθεσιο...ΜΡ4/17D νομιζω δεν ειμαι σιγουρος...Ενδιαφερον ερωτηση
edit* τωρα ειδα το χιντ σου γκρεο μισο να σκεφτω...
-
Διορθωση στο χιντ. Ο οδηγος των 50'ς οδηγησε για 2 εταιριες, 4 διαφορετικα μονοθεσια για τη μια και ενα για την αλλη.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Διορθωση στο χιντ. Ο οδηγος των 50'ς οδηγησε για 2 εταιριες, 4 διαφορετικα μονοθεσια για τη μια και ενα για την αλλη.Ε δεν κανουμε δουλεια ετσι greo....
-
Ελα να αφησουμε τα γελια και να βρουμε την απαντηση γιατι ξινισε το ριζογαλο. Βγαινω τωρα και αυριο το πρωι που θα μπω να τα βρω ετοιμα
-
To '50 ρε ηταν εποχες Φαντζιο και Ασκαρι...ενας απο τους 2 πιστευω.
Το '70...δεν ηταν to Mατρα V12 kai oi Lotus 72? Πολυ παλια ρε συ...
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
To '50 ρε ηταν εποχες Φαντζιο και Ασκαρι...ενας απο τους 2 πιστευω.Το '70...δεν ηταν to Mατρα V12 kai oi Lotus 72? Πολυ παλια ρε συ...
O Fangio αποκλείεται να είναι... Οδήγησε για Maserati, Ferrari και Mercedes, 3 ομάδες.
-
Δεν καταλαβατε την ερωτηση μαλλον.
Δεν μιλαμε για διαφορετικους κατασκευαστες αλλα για 5 διαφορετικα μονοθεσια (εννοω τυπους και οχι κωδικους πλαισιου) ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΖΟΝ. Πχ ο ΜΣ εχει οδηγησει 11 αν δεν κανω λαθος διαφορετικες Φερραρι. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Kαι παλι τριβια για να προχωραμε γρηγορα:Προφητικό!!
Ποιοι οδηγοι, ποτε και με ποια μονοθεσια χρησιμοποιησαν τους περισσοτερους τυπους μονοθεσιων μεσα σε μια σεζον;
Οπως θα χεις διαπιστωσει greo δεν την παλευουμε την ερωτησουλα σου!
-
Το παιρνει λοιπον ο ποταμος ετσι αδοξα:
4 οδηγοι εχουν αγωνιστει με 5 διαφορετικους τυπους μονοθεσιων μεσα σε 1 μονο σαιζον:
Σας δινω τον πρωτο: 1957 Stuart Lewis-Evans. Με Connaught B-Alta ,Vanwall VW4, Vanwall VW5, Vanwall VW1 και Vanwall VW7Για να μην τη δωσω ολη, αφηνω ανοιχτη τη συνεχεια: Οι αλλοι 3 ειναι τη δεκαετια του 70.
Ο ενας ειναι θρυλος της αυτοκινησης (γενικοτερα) αν και δεν πηρε ΠΠ. Οδηγησε 5 διαφορετικα αμαξια 3 διαφορετικων κατασκευαστωνΤους αλλους 2 ξεχαστε τους γιατι αλλου δινουν 5 διαφορετικα μοντελα του ιδιου κατασκευαστη, αλλου λιγοτερα.
-
Εγώ λέω να την δώσεις όλη γιατί βαρεθήκαμε!
Quiz F1!