-
-
Χρονιά: 1986, πίστα νομίζω Jerez
12: Ayrton Senna, Lotus Renault 98T
5: Nigel Mansell, Williams Honda FW11επίσης φαίνονται οι: Nelson Piquet (Williams), Stefan Johanson (Ferrari), Alain Prost και Keke Rosberg (McLaren),
-
Ο χρήστης morbid death έγραψε:
Χρονιά: 1986, πίστα νομίζω Jerez12: Ayrton Senna, Lotus Renault 98T
5: Nigel Mansell, Williams Honda FW11επίσης φαίνονται οι: Nelson Piquet (Williams), Stefan Johanson (Ferrari), Alain Prost και Keke Rosberg (McLaren),
Αχά σε τσακώσαμε επιτέλους!!!
Η πίστα δεν είναι η Jerez... το Detroit είναι!!Δεν πειράζει, όλα τα άλλα είναι σωστά...με μικρή αμφιβολία τον Keke Rosberg, νομίζω είναι ο Alain Prost...
Neeeext!!!
-
-
Ειναι απο αγωνα ή απο κανενα Γκουντγουντ;
Αν ειναι απο αγωνα, θα πω τον Little Teo.
-
Από αγώνα είναι, αλλά δεν είναι ο Teo Fabi
Ωστόσο για Hint αναφέρω ότι ο εικονιζόμενος έχει υπάρξει team mate του Ιταλού
-
Δεν ειναι ο βελγος μπακαλης, αρα ειναι ο Μπεργκερ με κρανος το οποιο δεν ειναι το συνηθισμενο μαλλον.
Εμενα για γερος μου φαινεται παντως -
Πολύ σωστά, είναι ο Berger!
Το κράνος του δεν είναι το συνηθισμένο, διότι η Benetton, το 1985 και 86 περιλάμβανε όρο στα συμβόλαια των οδηγών της ότι μπορεί να βάφει τα κράνη τους όπως η ίδια επιθυμεί έτσι ώστε να ταιριάζουν με το χρώμα του μονοθεσίου
Σειρά σου!
-
Ayrton Senna, Ralt-Toyota Novamotor RT3 E (Theodore Racing)
Formula 3-Grand Prix Macau, 20 Νοεμβρίου 1983;
-
Κοίταξε, όσο για το παγκάκι δεν το γνωρίζω...
Αλλά το ότι είναι ο Senna έιναι προφανές, το ότι είναι Formula 3 επίσης, το οτι οδηγούσε Ralt το γνώριζα (τον κινητήρα και την ομάδα έψαξα), και ότι είναι το Macau φαινεται (την ημερήνία τη βρήκα ψάχνοντας κινητήρ/ομάδα και το κότσαρα και αυτή...)
Ερώτηση: Τι και που είχε συμβεί στο Johnny Herbert το 1988 στη Formula 3000 και τι επιπτώσεις είχε στον ίδιο αυτό;
-
Στις 21 Αυγούστου 1988 τραυματίστηκε σοβαρά μετά από σύγκρουση στο Brands Hatch.
-
Σωστός!
Το αποτέλεσμα ήταν ένα από τα δυο πόδια του να είναι μερικά εκατοστά πιο κοντό από το άλλο...
Βάλε ερώτηση!
-
-
Derek Daly, Theodore TY02-Ford, Κyalami, Νοτια Αφρική, 1982;;;
-
Ο χρήστης morbid death έγραψε:
Derek Daly, Theodore TY02-Ford, Κyalami, Νοτια Αφρική, 1982;;;Μόνο την πίστα βρήκες
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Derek Daly, Theodore TY02-Ford, Κyalami, Νοτια Αφρική, 1982;;;
Μόνο την πίστα βρήκες
Αμα δεν το βρηκε ο morbid ποιος θα το βρει ρεεεεε????
-
Τετοιο κρανος σε ανοιχτοχρωμο μονοθεσιο την εποχη του ground effect ειχε ο Ζαμπούιγ. Αλλα δεν μπορω να βρω καποιο link ή καποια φωτο ή εστω καποια αναφορα σε ατυχημα του στο Κυαλαμι. Μπορει να μην ηταν σε αγωνα, αλλα τοτε γιατι να πηγαινε γρηγορα με σακατεμενο μονοθεσιο;
-
Να το πάρει το ποτάμι?
-
O Alan Jones!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
O Alan Jones!..... εκεί εσύ !!!
Quiz F1!