Ο χρήστης kouk έγραψε:
O Alan Jones!
..... εκεί εσύ !!!
Χρονιά: 1986, πίστα νομίζω Jerez
12: Ayrton Senna, Lotus Renault 98T
5: Nigel Mansell, Williams Honda FW11
επίσης φαίνονται οι: Nelson Piquet (Williams), Stefan Johanson (Ferrari), Alain Prost και Keke Rosberg (McLaren),
Ο χρήστης morbid death έγραψε:
Χρονιά: 1986, πίστα νομίζω Jerez12: Ayrton Senna, Lotus Renault 98T
5: Nigel Mansell, Williams Honda FW11επίσης φαίνονται οι: Nelson Piquet (Williams), Stefan Johanson (Ferrari), Alain Prost και Keke Rosberg (McLaren),
Αχά σε τσακώσαμε επιτέλους!!!
Η πίστα δεν είναι η Jerez... το Detroit είναι!!
Δεν πειράζει, όλα τα άλλα είναι σωστά...με μικρή αμφιβολία τον Keke Rosberg, νομίζω είναι ο Alain Prost...
Neeeext!!!
Ειναι απο αγωνα ή απο κανενα Γκουντγουντ;
Αν ειναι απο αγωνα, θα πω τον Little Teo.
Από αγώνα είναι, αλλά δεν είναι ο Teo Fabi
Ωστόσο για Hint αναφέρω ότι ο εικονιζόμενος έχει υπάρξει team mate του Ιταλού
Δεν ειναι ο βελγος μπακαλης, αρα ειναι ο Μπεργκερ με κρανος το οποιο δεν ειναι το συνηθισμενο μαλλον.
Εμενα για γερος μου φαινεται παντως
Πολύ σωστά, είναι ο Berger!
Το κράνος του δεν είναι το συνηθισμένο, διότι η Benetton, το 1985 και 86 περιλάμβανε όρο στα συμβόλαια των οδηγών της ότι μπορεί να βάφει τα κράνη τους όπως η ίδια επιθυμεί έτσι ώστε να ταιριάζουν με το χρώμα του μονοθεσίου
Σειρά σου!
Ayrton Senna, Ralt-Toyota Novamotor RT3 E (Theodore Racing)
Formula 3-Grand Prix Macau, 20 Νοεμβρίου 1983;
Κοίταξε, όσο για το παγκάκι δεν το γνωρίζω...
Αλλά το ότι είναι ο Senna έιναι προφανές, το ότι είναι Formula 3 επίσης, το οτι οδηγούσε Ralt το γνώριζα (τον κινητήρα και την ομάδα έψαξα), και ότι είναι το Macau φαινεται (την ημερήνία τη βρήκα ψάχνοντας κινητήρ/ομάδα και το κότσαρα και αυτή...)
Ερώτηση: Τι και που είχε συμβεί στο Johnny Herbert το 1988 στη Formula 3000 και τι επιπτώσεις είχε στον ίδιο αυτό;
Στις 21 Αυγούστου 1988 τραυματίστηκε σοβαρά μετά από σύγκρουση στο Brands Hatch.
Σωστός!
Το αποτέλεσμα ήταν ένα από τα δυο πόδια του να είναι μερικά εκατοστά πιο κοντό από το άλλο...
Βάλε ερώτηση!
Derek Daly, Theodore TY02-Ford, Κyalami, Νοτια Αφρική, 1982;;;
Ο χρήστης morbid death έγραψε:
Μόνο την πίστα βρήκες
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Μόνο την πίστα βρήκες
Αμα δεν το βρηκε ο morbid ποιος θα το βρει ρεεεεε????
Τετοιο κρανος σε ανοιχτοχρωμο μονοθεσιο την εποχη του ground effect ειχε ο Ζαμπούιγ. Αλλα δεν μπορω να βρω καποιο link ή καποια φωτο ή εστω καποια αναφορα σε ατυχημα του στο Κυαλαμι. Μπορει να μην ηταν σε αγωνα, αλλα τοτε γιατι να πηγαινε γρηγορα με σακατεμενο μονοθεσιο;
Να το πάρει το ποτάμι?
O Alan Jones!
Ο χρήστης kouk έγραψε:
O Alan Jones!
..... εκεί εσύ !!!