-
Eγώ ξέρω ότι ο Fangio κατουρούσε τη μηχανή του αυτοκινήτου που οδηγούσε για να κρυώσει... Οπότε υποθέτω ότι αυτός πάλι έκανε την βρωμοδουλειά!!!!!
-
τσου..
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
τσου..Moυ φαινεται πρεπει να ειναι ή ο Berger ή ο Piquet...
-
James Hunt;
-
Συμφωνώ με morbid death. Απάντηση στο προηγούμενο ερώτημα έχουμε;
Νομίζω ότι είχα απαντήσει σωστά. -
ΣΑΝ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΣΤ , Ο ΚΑΤΡΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ;;;;
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
ποιος κατουρούσε μέσα στο μονοθέσιο του οταν εγκατέλειπε για να εκδικηθεί τους μηχανικούς του που έπρεπε να συμαζέψουν μετά?Μην αργεις να δινεις την απαντηση...
-
Χάκινεν?
-
Ο χρήστης yeoryiosb έγραψε:
Πόσες φορές έχει κερδίσει κάποιος που ξεκίνησε τον αγώνα από την τελευταία θέση;Από το 1950 μέχρι το 1970, κανένας δεν κέρδισε GP από την τελευταία θέση της εκκίνησης, πάω να ελέγξω και τις άλλες για να δούμε αν την πέτυχε ο ripper.
Updated: 1950 - 2005 nothing. Ripper επικοινώνησε με moderator για την επιταγή!
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
ποιος κατουρούσε μέσα στο μονοθέσιο του οταν εγκατέλειπε για να εκδικηθεί τους μηχανικούς του που έπρεπε να συμαζέψουν μετά?
Μην αργεις να δινεις την απαντηση...
Ναι!! Δεν φτανει που εβαλες ενα σιχαμερο κουιζ μας ταλαιπωρεις κιολας με την απαντηση!! Μας εχει φαει η αγωνια ποιος ειναι αυτος ο αηδιαστικος τυπος!
-
χάλφ-πόιντ στον Fanis, καθως απάντησε με δυο οδηγους..
**
And the answer is: **
Piquet o πατήρΔεν ξέρω μήπως και ο Κίμι πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα του παλιού μπας και τσιμπήσει κανα Drivers Championship
-
Καλα το θυμομουν τελικα...απλα τον Berger τον εβαλα για καλυψη...
Οποιος θελει ας βαλει ερωτηση... -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Updated: 1950 - 2005 nothing. Ripper επικοινώνησε με moderator για την επιταγή!Μην ανησυχείς όλα είναι κανονισμένα! Βάλτε μου ένα πόντο
Λοιπόν μιας και μετά από 20 και πλέον χρόνια η Minardi μας τελείωσε, ποια ήταν τα χρώματα του πρώτου της μονοθεσίου;
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Updated: 1950 - 2005 nothing. Ripper επικοινώνησε με moderator για την επιταγή!
Μην ανησυχείς όλα είναι κανονισμένα! Βάλτε μου ένα πόντο
Λοιπόν μιας και μετά από 20 και πλέον χρόνια η Minardi μας τελείωσε, ποια ήταν τα χρώματα του πρώτου της μονοθεσίου;
1985 Minardi M85 κίτρινο-μαύρο με βασικό χορηγό 'Simod'.
-
Σωστός ο Theo.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Σωστός ο Theo.Ας βάλει κάποιος άλλος όμως ερώτηση επειδή εγώ δεν ξέρω και τόσο πολλά:oops:
-
Λοιπον ζηταμε...
Χρονια,ομαδα,κινητηρα και κωδικη ονομασια του μονοθεσιου... -
http://www.statsf1.com/default.asp?From ... 266%26LG=2
Παντου ξεχωριζει μια παχουλη Osella!! (απο τα υπερατου που ειχα μικρος θυμαμαι τα Osella να εχουν παντα το μεγαλυτερο βαρος )
Παμε ερωτηση!
Απο τους δοκιμαστες του φετινου χειμωνα καποιος ξεκινησε την καριερα του απο τις... αναβασεις. Ψαχνουμε το ονομα του φυσικα. -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
http://www.statsf1.com/default.asp?From=/cars/modele.asp?idmodele=266%26LG=2Παντου ξεχωριζει μια παχουλη Osella!! (απο τα υπερατου που ειχα μικρος θυμαμαι τα Osella να εχουν παντα το μεγαλυτερο βαρος )
Ενταξει δεν μπορεις να πεις οτι ηταν και απο τα πιο ''παχουλα'' μονοθεσια που ειχε βγαλει η Osella...
Συνεχιζεις... -
Andy Priaulx
Quiz F1!