-
Που ειναι αυτες οι φωτο ρε παιδια δωστε κανενα link
-
Ναι ναι θελουμε link
-
Την απαντηση στο κουϊζ δεν την ξερω. Αυτο που ξερω ειναι οτι οταν παντρευτηκε ο Ραλφ την Κορα, αγορασε ΟΛΑ τα αρνητικα των επιμαχων φωτογραφιων και ΟΛΑ τα δικαιωματα τους, ενω επισης κυνηγησε τα σάιτ που φιλοξενουσαν τις φωτο αυτες.
Μαλλον ο Εντι ειχε κρατησει μερικες για προσωπικη χρηση και θελησε να τις μοιραστει με καποιους φιλους. Αν σκεφτουμε ποσα εδωσε ο Ραλφ για να τις εξαφανισει, λογικο ειναι να την εκανε ψωνιο. Απο την αλλη ομως δεν ηξερε ποια παντρευτηκε;
-
Παρε κοσμε φωτο της Cora...
Moνο που δεν γινεται μεγενθυνση...
http://www.znane.pl/znane-nago/c/cora-schumacher-nago/Τελικα τζαμπα λεφτα εδωσε ο Ralf...με λιγο ψαξιμο βρισκεις οτι θες...
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
http://www.znane.pl/znane-nago/c/cora-schumacher-nago/Τελικα τζαμπα λεφτα εδωσε ο Ralf...με λιγο ψαξιμο βρισκεις οτι θες...
Μπράβο ντετέκτιβ Φάνη! Θα κάνεις κανένα εκβιασμό στον Ράλφι, να δούμε αν θα τσιμπήσει...?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Μπράβο ντετέκτιβ Φάνη! Θα κάνεις κανένα εκβιασμό στον Ράλφι, να δούμε αν θα τσιμπήσει...?
Ναι του'στειλα mail...
-
18 Ιουνίου 1927: Πρώτος αγώνας στο Nurburgring με σπορ αυτοκίνητα
Νικητής: Rudolf Caracciola με Mercedes-Benz 680S (6κύλινδρος κινητήρας 6789 κ. εκ.) -
Και εγώ είχα δει κάπου 19 Ιουνίου αλλά στο επίσημο site τoυ ring λέει 18 οπότε βασίζομαι σε αυτό
-
Αν δεν έχει κάποιος αντίρρηση θα ήθελα να θέσω ερώτηση
(δεν ξέρω τόσα πολλά όσα και οι παραπάνω φίλοι, αλλά μιάς και το θέμα έχει κολλήσει ... )
Πόσες φορές έχει κερδίσει κάποιος που ξεκίνησε τον αγώνα από την τελευταία θέση;
-
Καμία;
-
O BARRICHELLO ME FERRARI F2000 TO 2000 ΣΤΟ HOCKENHEIM !!!!!!!!!! ΣΩΣΤΑ ?????????????
-
Νομίζω είχε ξεκινήσει 17ος, όχι τελευταίος...
Δεν είμαι όμως και 100% σίγουρος... -
Τελικά 18ος ξεκίναγε, μπροστά από τον Ντινίζ (19ος) με Ζάουμπερ, και τελευταίο τον Αλεζί με Προστ (οι οποίοι μάλλον εγκατέλειψαν μετά από μεταξύ τους σύγκρουση στον 29ο γύρο)
Οπότε πάμε για άλλα (ΑΝ υπάρχουν...)
-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
O BARRICHELLO ME FERRARI F2000 TO 2000 ΣΤΟ HOCKENHEIM !!!!!!!!!! ΣΩΣΤΑ ?????????????Με συγχωρείτε αν κάνω λάθος αλλά κι εγώ αυτόν είχα στο μυαλό μου...
και ήθελα απλώς να μάθω αν έχει ξαναγίνει...Θα το ξαναψάξω...
ΥΓ
Πάντως η συγκεκριμένη ήταν η πρώτη νίκη του Μπαρικέλο, για κάποιο λόγο είχε τιμωρηθεί να ξεκινήσει τελευταίος...ΥΓ
Είχα ξεκαθαρίσει απ' την αρχή οτι δεν ξέρωκαι πολλά έτσι... -
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο yeoryiosb , ΘΑ ΕΨΑΧΝΑ ΣΤΟ GRAND PRIX ENCYCLOPEDIA ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ....[/quote]
-
Ο Barrichello στην Γερμανία του 2000, δεν είχε τιμωρηθεί να ξεκινήσει τελευταίος(που ξεκίνησε 18ος τελικά), απλά στο qualifying είχαμε mixed weather και ξέρετε τι γίνεται συνήθως σε τέτοιες καταστάσεις προκριματικών όπως Βέλγιο 1994 & 1995, Σπα 2000, Γαλλία 1999 κ.ά. αν υπάρχουν.
-
ποιος κατουρούσε μέσα στο μονοθέσιο του οταν εγκατέλειπε για να εκδικηθεί τους μηχανικούς του που έπρεπε να συμαζέψουν μετά?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Ο Barrichello στην Γερμανία του 2000, δεν είχε τιμωρηθεί να ξεκινήσει τελευταίος(που ξεκίνησε 18ος τελικά), απλά στο qualifying είχαμε mixed weather και ξέρετε τι γίνεται συνήθως σε τέτοιες καταστάσεις προκριματικών όπως Βέλγιο 1994 & 1995, Σπα 2000, Γαλλία 1999 κ.ά. αν υπάρχουν.Για την ακριβεια στο πρωτο 20λεπτο των δοκιμαστικων ειχε στεγνο καιρο, αλλα ο Μπαριτσελο ηταν κινητοποιημενος στα πιτς περιμενοντας να του αλλαξουν κινητηρα (ή κατι τετοιο). 3 παρα 10 περιπου σταματησε να βρεχει και μπηκε με 5-6 γυρους καυσιμα και στον 3ο ή 4ο γυρο ειχε φτιαξει εναν (ας πουμε) στεγνοτερο διαδρομο στην ιδανικη γραμμη και στην τελευταια του προσπαθεια καταφερε να κατεβει το 107% και να περασει μαλιστα και κανα-δυο.
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
ποιος κατουρούσε μέσα στο μονοθέσιο του οταν εγκατέλειπε για να εκδικηθεί τους μηχανικούς του που έπρεπε να συμαζέψουν μετά?Johny Herbert
-
όχι...
Quiz F1!