-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Πάμε και σε μια εύκολη.
Ποιο είναι το μονοθέσιο με τις περισσότερες νίκες στην F1, πόσες είναι αυτές, ποιες χρονιές αγωνίστηκε και πόσες Pole positions πέτυχε;Ferrari
Συμμετέχει από το 1950 ώς σήμερα.
Nίκες: 182
Pole: 178
1η νίκη 1951 Αγγλία J.F. Gonzalez -
Δεν ζητάει ομάδα αλλά συγκεκριμένο μονοθέσιο.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Πάμε και σε μια εύκολη.
Ποιο είναι το μονοθέσιο με τις περισσότερες νίκες στην F1, πόσες είναι αυτές, ποιες χρονιές αγωνίστηκε και πόσες Pole positions πέτυχε;Όχι κι έυκολη αυτή η ερώτηση. Εγώ πάντως δεν τη ξέρω... υποψιάζομαι ότι είναι ή της ΜακΛάρεν (MP4-2 ?) ή της Φεράρι. Δεν θα εκπλαγώ όμως αν σκάσει μύτη καμιά Lotus
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Επειδή το παρακολουθώ και ΘΕΛΩ να το παρακολουθώ δεν μπορώ να βλέπω συνέχεια τις ίδιες πάνω-κάτω ερωτήσεις.Έχει καταντήσει σπαστικό. Το πιο σπαστικό βέβαια είναι τα υποερωτήματα. Μία ερώτηση αρκεί.
Δεν είναι πια quiz γνώσεων αλλά quiz searching. Έτσι το έχουμε κάνει.
Αν βγει το searching από τη μέση φύγει η μισή γλύκα !!!
Χώρια ότια να δεν ψάξεις να βρεις την απάντηση πολύ δύσκολα θα την ξαναθυμηθείς μελλοντικά.
-
Xωρις να ψαξω για τις λεπτομερειες φανταζομαι οτι θα ειναι καποιο μονοθεσιο που κρατησε αρκετα χρονια στην κορυφη. Θα δοκιμασω στην τυχη λεγοντας Λοτους 49
-
Μου φαινεται πως ειναι η McLaren MP4-2 Porsche,η οποια και συμμετειχε τις χρονιες απο '84 εως και '86,με 22 νικες και 7 poles σε 95 συμμετοχες.
-
Φεράρι 312??
-
Άντε ripper, να το πάρει το ποτάμι!
Κι εμένα Φάνη η 1η μου σκέψη η MP4/2 ήταν, αλλά νομίζω πως υπάρχει μια Φεράρι με τουλάχιστον αντίστοιχες επιτυχίες (ίσως η 312 που ανέφερε ο JimmyClark).
Άντε ripper, να το πάρει το ποτάμι!
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Μου φαινεται πως ειναι η McLaren MP4-2 Porsche,η οποια και συμμετειχε τις χρονιες απο '84 εως και '86,με 22 νικες και 7 poles σε 95 συμμετοχες.Απόλυτα σωστός σε όλα.
Για τα άλλα αυτόκίνητα που αναφέρθηκαν η Lotus 49 έχει 12 νίκες (η Lotus 72 έχει 20) και η Ferrari 312 μόλις 9.
-
Δε μου λετε: Απο τα χαρτακια του Formula 1 mag τα βρηκατε τα στοιχεια;
Γιατι εγω εκει τελικα βρηκα την απαντηση -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Γιατι εγω εκει τελικα βρηκα την απαντησηΕγω απο εκει επιβεβαιωσα την απαντηση...
Για να ειμαι ειλικρινης εψαξα μεταξυ ΜΡ4-2,ΜΡ4-4 και της 312...
Δεν εχω κατι καλο,οποτε οποιος θελει ας βαλει. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Γιατι εγω εκει τελικα βρηκα την απαντησηΓι' αυτό είπα ότι είναι εύκολη η ερώτηση!
Πάντως τα στοιχεία είναι απόλυτα ακριβή. -
Aντε να βαλω μια ευκολουτσικη (πιστευω). Ποιος οδηγος, με τι αμαξι ποτε κλπ παντρεψε τη Γιουροβιζιον με τη Φορμουλα 1;
-
To παλευει κανεις;
Αν ναι, μια βοηθεια. Ποιο ειναι το μεγαλυτερο ονομα που αναδειχτηκε μεσω Γιουροβιζιον;
Εχει σχεση με F1; -
http://www.abbaplaza.com/index.asp?ID=4 ... ge=english
-
Ξεκολλησαμε!!! Συνεχιζεις.
-
Ερώτηση: Τι συνέβη σαν σήμερα 7/4 ?
-
1968, Jim Clark RIP
To θυμηθήκατε μπαγάσες...
Και επειδή είσαστε όλοι καλά παιδιά πάρετε ένα σκανάρισμα που βρήκα από παλιό AutoSport (ήμουν και γω συνδρομητής από το 1998 ως το 2004) που έχει την ιστορία του (κατ’ εμέ) καλύτερου αγώνα που έχει δώσει ποτέ πιλότος αγωνιστικού αυτοκινήτου..
http://img.photobucket.com/albums/v468/ ... yirain.jpg
Όσο για τον Slim Borgudd, συνέχισε μερικά χρόνια μετά να τρέχει σε Truck races, με τους τράκτορες. Άσχετο, αλλά πιτσιρίκι μου άρεσαν περισσότερο αυτοί οι αγώνες από F1.
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
1968, Jim Clark RIPΒεβαίως!
-
Βάζω:
Λοιπόν, μια εύκολη: Ποιός ήταν ο πρώτος αγώνας που τελείωσε χωρίς μηχανικές βλάβες σε κάποιο μονοθέσιο (χωρίς εγκαταλείψεις)
και επειδή θα λείπω Σαβ/κο, μια δύσκολη. Ποιός πιλότος F1 σε αγώνα του 1966 σταμάτησε για κατούρημα στη μέση του αγώνα (όχι στα πίτς), συνέχισε και κατάφερε να τερματίσει τελικά μέσα στη 10άδα.
Quiz F1!