-
βρήκα το 8!!!
edit: και το 1!!!
-
Δε σε προλαβαίνω ρε...
-
Αει σιχτήρ...
Google
Τα βρήκα όλα -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Αει σιχτήρ...
Google
Τα βρήκα όλαΡΕ! Τζάμπα με ξενυχτάς???
-
Τι θες να πεις; Ειχες να κανεις τιποτα καλύτερο τέτοια ώρα;;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Τι θες να πεις; Ειχες να κανεις τιποτα καλύτερο τέτοια ώρα;;Να κοιμηθώ!!! 8 η ώρα πετάω αύριο!
δώσε hint για τα 3,7,9, έχω σκαλώσειedit: βρέθηκε και το 28
edit2: στο 3 μην δώσεις hint, το βρήκα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Να κοιμηθώ!!! 8 η ώρα πετάω αύριο!
δώσε hint για τα 3,7,9, έχω σκαλώσειΑρχαιολογικό-Ιστορικό, Πατριωτικό, Ανατομικό
Καλό ταξίδι!! (για που; )
-
Για βάλτε με κι εμένα στο παιχνίδι.Δεν το χω καταλάβει το σκηνικό...Φταίει η ώρα;;!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Για βάλτε με κι εμένα στο παιχνίδι.Δεν το χω καταλάβει το σκηνικό...Φταίει η ώρα;;!!Πήγαινε εκεί
http://briefcase.pathfinder.gr/file/duke_h/37415/485542
και κατέβασε το excel αρχειο -
Δεν παίζει η ώρα θα φταίει.Το κατέβασα το εξελάκι απλά δεν κατάλαβα τι πρέπει να κάνεις.Τί εννοεί πρέπει να βρώ τι σημαίνουν τα γράμματα;Δώσε 1 παράδειγμα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δεν παίζει η ώρα θα φταίει.Το κατέβασα το εξελάκι απλά δεν κατάλαβα τι πρέπει να κάνεις.Τί εννοεί πρέπει να βρώ τι σημαίνουν τα γράμματα;Δώσε 1 παράδειγμα...Νο 0: 24 Ωρες σε μια Μέρα.
Χρήστο: Θενξ. Μάλτα!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δεν παίζει η ώρα θα φταίει.Το κατέβασα το εξελάκι απλά δεν κατάλαβα τι πρέπει να κάνεις.Τί εννοεί πρέπει να βρώ τι σημαίνουν τα γράμματα;Δώσε 1 παράδειγμα...
Νο 0: 24 Ωρες σε μια Μέρα.
Χρήστο: Θενξ. Μάλτα!
ΩΡΑΙΟΣΣΣΣΣ!!!!!!!!
Καλά να περάσεις!!
-
Πάντα γράφει πως είναι λάθος;
Γράφω πχ στο 0: ώρες μέρα, με τόνους, χωρίς τόνους, κεφαλάια, μικρά, κεφαλάιο το πρώτο, όλη τη φράση, πάντα λάθος!! -
24 ώρες σε μια μέρα
σε αυτή τη μορφή!
-
Όπως ακριβώς το γράφεις πιο πάνω: 24 ωρες σε μια μερα. Δεν χρειάζονται τόνοι ή κεφαλαία..
-
Καταραμένε hrdoukas! Έσπασα το κεφάλι μου όλη μέρα.
Δεν βρίσκω με τίποτα τα 7,8,27 και 30.
ΒΟΗΘΕΙΑ!!! -
Εγώ μάγκες ασχολήθηκα 10 λεπτά και βρήκα 14 (Έξυπνος). Τα υπόλοιπα τα γκούγκλισα
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εγώ μάγκες ασχολήθηκα 10 λεπτά και βρήκα 14 (Έξυπνος). Τα υπόλοιπα τα γκούγκλισαΧάρη σε πέρασα.
Σε περίπου 40 δευτερόλεπτα είχα τη λύση.
Έσωσα το αρχείο σαν .txt και μετά απλά το διάβασα. -
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Εγώ μάγκες ασχολήθηκα 10 λεπτά και βρήκα 14 (Έξυπνος). Τα υπόλοιπα τα γκούγκλισα
Χάρη σε πέρασα.
Έσωσα το αρχείο σαν .txt και μετά απλά το διάβασα.Ωραίος!!
Εγώ είπα να ασχοληθώ λιγάκι, αλλά ο τύπος που το έφτιαξε πρέπει να ήταν πρώην διευθυντής του... Αουσβιτς! Δεν εξηγείται αλλιώς τόσος... σαδισμός
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Χάρη σε πέρασα.
Έσωσα το αρχείο σαν .txt και μετά απλά το διάβασα.Ωραίος!!
Εγώ είπα να ασχοληθώ λιγάκι, αλλά ο τύπος που το έφτιαξε πρέπει να ήταν πρώην διευθυντής του... Αουσβιτς! Δεν εξηγείται αλλιώς τόσος... σαδισμός
Kαι εγώ είπα να ασχοληθώ αλλά μου την έσπασε γιατί μόνο false βγάζει. Aκόμα και τώρα που είδα τα σωστά και τα γράφω αυτό έμεινε στο false.
QUIZ!!!!!!