-
Μιάς και πιάσατε θέμα για φαγητά σας επαναφέρω εγώ στο θέμα των Quiz
Που μπορεί κάποιος να βρεί σύραγγες συνολικού μήκους 96.000 khm ?
-
Ο χρήστης dimitrios2004 έγραψε:
Στην ΓΗ;;;
-
Στην Αττικη Οδο... !!! (Ετσι δεν λενε στις διαφημησεις τους??)
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Στην ΓΗ;;;
Ναι φυσικά στη Γή, αλλα κάπου πιο συγκεκριμένα
Όλες οι σύραγγες (tunnels) μαζεμένες μαζί -
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Στην Αττικη Οδο... !!! (Ετσι δεν λενε στις διαφημησεις τους??)
Λένε 96,000χμ σε σύραγγες;;;
-
Και συγκεκριμενα εντος φορουμ γκουχου γκουχου.... ονοματα δεν λεμε
-
Oι απαντήσεις πότε πρέπει να δωθούν;
Αν μένει για πολύ ώρα αναπάντητο κάτι βάση του κανόνα να μπαίνει το επόμενο quiz αφοτου απαντηθεί το προηγουμενο , υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση. Συν του ότι έχουμε και διαφορά ώρας εδώΦιλικά,
Δημήτρης -
Η μονάδα που ακολουθεί τον αριθμό είναι χλμ ή κάτι άλλο?
Οι σήραγγες είναι με η, με υ είναι οι σύριγγες με τις οποίες γίνονται οι ενέσεις! Τα συρραπτικά επίσης με υ όπως αυτά που βάζουν αγκράφα σπέσιαλ στα στομάχια για να αδυνατίσουν αυτοί που δυσκολεύονται με τις δίαιτες.... ...για να μην βγαίνουμε εκτός θέματος!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Η μονάδα που ακολουθεί τον αριθμό είναι χλμ ή κάτι άλλο?Οι σήραγγες είναι με η, με υ είναι οι σύριγγες με τις οποίες γίνονται οι ενέσεις! Τα συρραπτικά επίσης με υ όπως αυτά που βάζουν αγκράφα σπέσιαλ στα στομάχια για να αδυνατίσουν αυτοί που δυσκολεύονται με τις δίαιτες.... ...για να μην βγαίνουμε εκτός θέματος!
Η μονάδα που ακολουθεί είναι χιλιόμετρα.
Συγνώμη για το ορθογραφικό λάθος . Σήραγγες ήθελα να γράψω.
Δυστηχώς δεν μιλάω όσο καλά θα έπρεπε τα Ελληνικά.
Ευχαριστώ για τη διόρθωση.Με εκτίμηση,
Δημήτρης -
Συγνώμη για το ορθογραφικό λάθος. Ευχαριστώ για τη διόρθωση.Αν το έκανε μόνο ο πρώτος λάθος (και μάλιστα εξ Αμερικής) δε θα το διόρθωνα.... αλλά είδα ότι το κακό συνεχιζότανε και από τους άλλους!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Συγνώμη για το ορθογραφικό λάθος. Ευχαριστώ για τη διόρθωση.
Αν το έκανε μόνο ο πρώτος λάθος (και μάλιστα εξ Αμερικής) δε θα το διόρθωνα.... αλλά είδα ότι το κακό συνεχιζότανε και από τους άλλους!
Εκανες πολύ καλά και το διόρθωσες . Είναι καλό να μαθαίνουμε την ορθογραφία μας και δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα απο το να γίνονται καλοπροαίρετες διορθώσεις.
Μακάρι να υπήρχε κάποιος να μου διορθώνει κάθε λάθος να βελτιώσω και εγώ λίγο την ορθογραφία μουΦιλικά,
Δημήτρης -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αν το έκανε μόνο ο πρώτος λάθος (και μάλιστα εξ Αμερικής) δε θα το διόρθωνα.... αλλά είδα ότι το κακό συνεχιζότανε και από τους άλλους!
Εντάξει μωρέ ένα αθώο λαθάκι ήταν...
Καλά έκανες και το διόρθωσες πάντωςΚαι επειδή πολύ έχουμε βγει ας επιστρέψουμε με έναν γρίφο:
Ένας ψαράς θέλει να ταξιδέψει αεροπορικώς µεταφέροντας µαζί του ένα καλάµι ψαρέµατος. Δυστυχώς ο υπεύθυνος της εταιρίας του λέει πως το καλάµι του έχει 5 εκατοστά µεγαλύτερο µήκος από αυτό που επιτρέπουν οι κανονισµοί. Ο ψαράς µελέτησε το πρόßληµα και ßρήκε έναν τρόπο για να το συσκευάσει χωρίς να το λυγίσει ή να το κοντύνει και χωρίς να παραßεί τους κανονισµούς. Τι έκανε;
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Εντάξει μωρέ ένα αθώο λαθάκι ήταν...
Καλά έκανες και το διόρθωσες πάντωςΚαι επειδή πολύ έχουμε βγει ας επιστρέψουμε με έναν γρίφο:
Ένας ψαράς θέλει να ταξιδέψει αεροπορικώς µεταφέροντας µαζί του ένα καλάµι ψαρέµατος. Δυστυχώς ο υπεύθυνος της εταιρίας του λέει πως το καλάµι του έχει 5 εκατοστά µεγαλύτερο µήκος από αυτό που επιτρέπουν οι κανονισµοί. Ο ψαράς µελέτησε το πρόßληµα και ßρήκε έναν τρόπο για να το συσκευάσει χωρίς να το λυγίσει ή να το κοντύνει και χωρίς να παραßεί τους κανονισµούς. Τι έκανε;
Πακετο αυτος ο γριφος!!!
-
Phre ena paketo sto mhkos pou epitrepoun oi kanonismoi kai ebale to kalami mesa diagwnia.
Sorry gia tous agglikous xarakthres, o ypologisths den yposthrizei ellhnika
-
Γιατί έχω την εντύπωση ότι έχει να κάνει με τον ανθρώπινο οργανισμό;
-
Ο χρήστης gorath έγραψε:
Phre ena paketo sto mhkos pou epitrepoun oi kanonismoi kai ebale to kalami mesa diagwnia.Sorry gia tous agglikous xarakthres, o ypologisths den yposthrizei ellhnika
Πολύ σωστά!
Όσο για τα greeklish για δες αυτό εδώ:
http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.aspΕίναι πραγματικά απίστευτο! Μέχρι και τόνους βάζει
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Το 'µ' είναι το γράμμα 'μ' και το 'ß' είναι το γράμμα 'β'. Το βρήκα;
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Phre ena paketo sto mhkos pou epitrepoun oi kanonismoi kai ebale to kalami mesa diagwnia.
Sorry gia tous agglikous xarakthres, o ypologisths den yposthrizei ellhnika
Ðïëý óùóôÜ!
¼óï ãéá ôá greeklish ãéá äåò áõôü åäþ:
http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.aspÅßíáé ðñáãìáôéêÜ áðßóôåõôï! ÌÝ÷ñé êáé ôüíïõò âÜæåé
Ευχαριστώ Ένα. Τρομερό το site
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Γιατί έχω την εντύπωση ότι έχει να κάνει με τον ανθρώπινο οργανισμό;
Σωστά.
Στις αρτηρίες, φλέβες και capillaries του ανθρωπίνου σώματος
-
Στις αρτηρίες, φλέβες και capillaries του ανθρωπίνου σώματοςΣτην αρχή σκέφτηκα ότι ίσως να είναι λεπτό/παχύ έντερο αλλά τα 96000 km ήταν υπερβολικά. Έχω την εντύπωση ότι είναι το πολύ 2m.
Μετά θυμήθηκα ότι το συνολικό μήκος των αιμοφόρων αγγείων είναι το 1/4 της απόστασης Γης-Σελήνης (Βιολογία κάποιας τάξης Γυμνασίου...)
QUIZ!!!!!!