-
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
ΗΥUNDAI!!!!!!!!!!!!!!!Ελπίζω να κάνεις πλάκα!
-
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
ΗΥUNDAI!!!!!!!!!!!!!!!Φίλε πρέπει να έχεις μία μικρή δόση τρέλας για να βάλεις 450 άλογα σε Ηyundai!! Στρίβει αυτό το πράγμα?? Άσε που το πλαίσιο θα τα έχει παίξει!
-
Ψάξε να βρεις ένα βιντεάκι στο DC++ με όνομα '5th Gear - Hyundai Accent WRC.avi'. Θα δεις ένα Nissan Skyline να γίνεται ρεζίλι σε πίστα από το Hyundai Accent WRC. Κι αυτό δεν ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ πλάκα.
EVO2, ΑΞΙΟΣ!!!
-
Χιουντάι είναι το θηρίο??? και το μοτέρ τι είναι??? Μίτσου???
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ψάξε να βρεις ένα βιντεάκι στο DC++ με όνομα '5th Gear - Hyundai Accent WRC.avi'. Θα δεις ένα Nissan Skyline να γίνεται ρεζίλι σε πίστα από το Hyundai Accent WRC. Κι αυτό δεν ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ πλάκα.EVO2, ΑΞΙΟΣ!!!
Το έχω το βιντεάκι που λες! Και μάλιστα το οδηγάει γυναίκα το accent!! Το θέμα όμως είναι ότι αυτό είναι τετρακίνητο και το πλαίσιο του είναι δεμένο με 50 μέτρα roll cage!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ψάξε να βρεις ένα βιντεάκι στο DC++ με όνομα '5th Gear - Hyundai Accent WRC.avi'. Θα δεις ένα Nissan Skyline να γίνεται ρεζίλι σε πίστα από το Hyundai Accent WRC. Κι αυτό δεν ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ πλάκα.EVO2, ΑΞΙΟΣ!!!
Και τι σχέση έχει το WRC με ένα προσθιοκίνητο με κινητήρα x ίππων;
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Ψάξε να βρεις ένα βιντεάκι στο DC++ με όνομα '5th Gear - Hyundai Accent WRC.avi'. Θα δεις ένα Nissan Skyline να γίνεται ρεζίλι σε πίστα από το Hyundai Accent WRC. Κι αυτό δεν ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ πλάκα.
EVO2, ΑΞΙΟΣ!!!
Το έχω το βιντεάκι που λες! Και μάλιστα το οδηγάει γυναίκα το accent!! Το θέμα όμως είναι ότι αυτό είναι τετρακίνητο και το πλαίσιο του είναι δεμένο με 50 μέτρα roll cage!
Δεν είναι μόνο αυτές οι διαφορές. Το WRC δεν είχε ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ σε ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ με τα παραγωγής!
-
Λέει ο άνθρωπος ότι του έχει αλλάξει μέχρι και σασί (ενώ σε άλλο θέμα είχε γράψει ότι του είχε βάλει τρελά φρένα). Δεν είναι μαμά Hyundai δηλαδή με τερατώδες μοτέρ.
-
ναι, αλλά έχει 450 ολόκληρα άλογα στον μπροστινό άξονα
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Λέει ο άνθρωπος ότι του έχει αλλάξει μέχρι και σασί (ενώ σε άλλο θέμα είχε γράψει ότι του είχε βάλει τρελά φρένα). Δεν είναι μαμά Hyundai δηλαδή με τερατώδες μοτέρ.Άλλαξε σασί; Δηλαδή πως γίνεται αυτό; Παίρνουμε σασί από Evo και το κάνουμε Huyndai;
Μην τρελλαθούμε κιόλας! Εκτός αν έραψε το σασί ή στην χειρότερη ακόμα περίπτωση το τροποποίησε!
Οπότε η δομική αντοχή ..... πέταξε! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Λέει ο άνθρωπος ότι του έχει αλλάξει **μέχρι και σασί **(ενώ σε άλλο θέμα είχε γράψει ότι του είχε βάλει τρελά φρένα)Έμεινε και κάτι άλλο...;
-
Δεν επικροτώ την κατασκευή, αλλά μάλλον έπεσε μεγάλη μελέτη στο εγχείρημα. Αφού τσούλαγε και δεν κοβόταν στη μέση, πρέπει να ήταν σωστά φτιαγμένο το όχημα. Δηλαδή αν σας έλεγε ότι ήταν VW ή Ford θα νιώθατε καλύτερα;
Αλλά τι κάθομαι και συζητάω; Ρωτήστε καλύτερα τον ίδιο πως το έφτιαξε. Εμένα μου έμεινε η ικανοποίηση. Από σήμερα θα μπαίνω στο Accentάκι μου με άλλο αέρα.
-
Το πιο σωστό είναι να μας έλεγε ο φίλος evo2 ότι το αμάξι ήταν στην αρχή Ηyundai!
-
την απορία τι κατασκευής είναι το μοτέρ ας μας λύσει ο φίλος και καθαρίσαμε
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν επικροτώ την κατασκευή, αλλά μάλλον έπεσε μεγάλη μελέτη στο εγχείρημα. Αφού τσούλαγε και δεν κοβόταν στη μέση, πρέπει να ήταν σωστά φτιαγμένο το όχημα. Δηλαδή αν σας έλεγε ότι ήταν VW ή Ford θα νιώθατε καλύτερα;Το ότι τσούλαγε χωρίς να κοπεί στη μέση ΔΕΝ είναι επιχείρημα.
Δεν έχει να κάνει πάντως με κάποια μάρκα συγκεκριμένη! Η απορία μου είναι κατ' αρχάς τι 'κατασκεύασμα' είναι τελικά αυτό για το οποίο γίνεται συζήτηση ...
Και από κει και πέρα τα ξαναλέμε.
Πάντως η τροποποίηση του 'σασί' είναι πολύ επικίνδυνη! Φαντάζομαι να καταλαβαίνεις γιατί! -
Δικό του θέμα η επικινδυνότητα και η ευθύνη για ό,τι προέκυπτε, γι'αυτό και έγραψα ότι δεν επικροτώ την κατασκευή. Εδώ αναρτήσεις άσχετες βάζει άλλος και φεύγει για τα χωράφια.
Μπορούμε να έχουμε μια φωτογραφία παρακαλώ πολύ;
-
**Αν **εχει κανει τετοιες τροποποιησεις στο αμαξι του ειναι δυνατον μετα να αναρωτιομαστε γιατι του το πηραν και γιατι πρεπει να περασει απο το υπουργειο;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
**Αν **εχει κανει τετοιες τροποποιησεις στο αμαξι του ειναι δυνατον μετα να αναρωτιομαστε γιατι του το πηραν και γιατι πρεπει να περασει απο το υπουργειο;Δεν προβλέπεται να μπορεί να περάσει απο το Υπουργείο και να πάρει έγκριση μια ιδιοκατασκευή, απ' όσο ξέρω. Και αυτό είναι επίσης ΚΑΚΟ!
Ποιός θα το ελέγξει; Ο ΔΥ που ξέρει να βάζει σφραγίδες; Με τι εξοπλισμό; Πως θα τεκμηριωθεί ότι δεν χειροτέρεψε η δομική αντοχή του αυτοκινήτου; -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
**Αν **εχει κανει τετοιες τροποποιησεις στο αμαξι του ειναι δυνατον μετα να αναρωτιομαστε γιατι του το πηραν και γιατι πρεπει να περασει απο το υπουργειο;
Δεν προβλέπεται να μπορεί να περάσει απο το Υπουργείο και να πάρει έγκριση μια ιδιοκατασκευή, απ' όσο ξέρω. Και αυτό είναι επίσης ΚΑΚΟ!
Ποιός θα το ελέγξει; Ο ΔΥ που ξέρει να βάζει σφραγίδες; Με τι εξοπλισμό; Πως θα τεκμηριωθεί ότι δεν χειροτέρεψε η δομική αντοχή του αυτοκινήτου;'υπουργειο συγκοινωνιων για φτιαγμενο μοτερ'
Επειδη μονο θεωρητικα μπορουμε να μιλησουμε,αφου δεν εχουμε δει το αμαξι,κατα τον ελενχο του ανοιξαν το καπο και ειδαν μοτερ απο MITSUBISHI.Ή ψαχνοντας τους αριθμους της μηχανης βρηκαν αλλους.
Αυτο υποψιαζομαι οτι εγινε.
Μια φωτο θα μας ελυνε πολλες αποριες. -
το οτι το αυτοκινητo μοιραζοταν τα ιδια μηχανικα με τα πρωτα EVO σας λεει κατι?
ετσι λοιπον εγινε το project,τα δυσκολα ηταν να το κανεις απο 270, 450hp,
ναι δεν στριβει σαν evo αλλα δεν εκανε κιχ για 50000κμ,το μονο που διελυσε ηταν ενα quaife διαφορικο σε μια δυσκολη στιγμη.
ΑΝΥWAY ΘΕΩΡΗΤΕ ΣΩΣΤΟ να μου παρουν το αμαξι επειδη εκανα μια σφηνα για να ξεφυγω απο τα σαλιγκαρια της Κυριακης????????
ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!HAPPY END!!!!!!