-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ΥΓ. Επρεπε να άνοιγα νέο θέμα ... ευτυχώς υπάρχει και ο Κώστας
, Βασίλη αν θες άλλαξε και τον τίτλο με κάτι που θες!
OK Κώστα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Γιατί είμαι σίγουρος ότι αν έβγαζε η Alfa , Peugeot , Renault , Lancia , Audi κλπ. αυτό το αυτοκίνητο με τα δικά της σήματα , οι οπαδοί της φίρμας ακόμα θα πανηγύριζαν και θα μίλαγαν για τη μεγάλη επιστροφή κλπ κλπ.. ;;;
Ή αν είχε 'δυνατή' αντιπροσωπεία
Τώρα αυτό τι το πες
'Δυνατή' σε τι ;;
σε πωλήσεις ;;
σε δημόσιες σχέσεις ;;
στη διαπλοκή ;;
σε τι ;; -
Οι χρονοι εχουν ΠΟΛΥ μεγαλο ενδιαφερον!!
Καλα εκανες Βασιλη και ανοιξες το θεμα.Καλοριζικο και απο μενα!
-
Παιδιά,όλοι αυτοί οι χρόνοι είναι καταπληκτικοί γιά τήν πίστα τών Σερρών.
Ακόμα καί τό τελευταίο αυτοκίνητο πού έγραψε κάτι παραπάνω από 1:47 τό θεωρώ καί πάλι αρκετά καλό.
Μή νομίζετε ότι η επίδοση τής Αλφα είναι γιά κλάμματα,ειδικά από τήν ώρα πού είναι (δηλωμένα) GT καί όχι GTI. -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Γιατί είμαι σίγουρος ότι αν έβγαζε η Alfa , Peugeot , Renault , Lancia , Audi κλπ. αυτό το αυτοκίνητο με τα δικά της σήματα , οι οπαδοί της φίρμας ακόμα θα πανηγύριζαν και θα μίλαγαν για τη μεγάλη επιστροφή κλπ κλπ.. ;;;
Τώρα αυτό τι το πες
'Δυνατή' σε τι ;;
σε πωλήσεις ;;
σε δημόσιες σχέσεις ;;
στη διαπλοκή ;;
σε τι ;;'όνομα'
-
Ασχετο αλλά το έχω εδώ και πολύ καιρό απορία. Στο ίδιο περιοδικό το δεύτερο ταχύτερο στην πίστα είναι το EVO VIII. Κανείς ποτέ δεν αμφισβήτησε το εκπληκτικό στήσιμο αυτού του αυτοκινήτου και την μοναδική του ικανότητα να καλύπτει αποστάσεις σε DT.Τι είναι αυτό λοιπόν που κάνει την Mitsu να μην παρουσιάζει ένα ελκυστικό εμφανισιακά (σαν το RX8 ,350z ή κάπως έτσι), μοντέλο πάνω στα μηχανικά μέρη και το πάτωμα του EVO , σε ελκυστικά τιμή (
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Τώρα αυτό τι το πες
'Δυνατή' σε τι ;;
σε πωλήσεις ;;
σε δημόσιες σχέσεις ;;
στη διαπλοκή ;;
σε τι ;;'όνομα'
Ονομα ......
παρεξηγημένη και διφορούμενη έννοιαΔηλ. για να καταλάβω .... εγώ ο Lanciάκιας εάν παρουσιασθεί μια νεα Deltona που υποθετικά στρίβει χειρότερα από το RX-8 .... θα πρέπει να υποκλίνομαι στον θεό της Lancia ή να αναγνωρίσω την ανωτερότητα του αντιπάλου ;;
Αν και η ερώτηση ήταν ως προς τις αντιπροσωπείες .... -
Ο χρήστης trelovet έγραψε:
Ασχετο αλλά το έχω εδώ και πολύ καιρό απορία. Στο ίδιο περιοδικό το δεύτερο ταχύτερο στην πίστα είναι το EVO VIII. Κανείς ποτέ δεν αμφισβήτησε το εκπληκτικό στήσιμο αυτού του αυτοκινήτου και την μοναδική του ικανότητα να καλύπτει αποστάσεις σε DT.Τι είναι αυτό λοιπόν που κάνει την Mitsu να μην παρουσιάζει ένα ελκυστικό εμφανισιακά (σαν το RX8 ,350z ή κάπως έτσι), μοντέλο πάνω στα μηχανικά μέρη και το πάτωμα του EVO , σε ελκυστικά τιμή ( -
Tι χρόνο κάνει το EVO στις Σέρρες?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Tι χρόνο κάνει το EVO στις Σέρρες?Κοντά στό 1:37:00
-
Φαντάσου τώρα,εκείνο τό ριμάδι τό Hatchiroku πού γύριζε στό '1:33:κάτι',καί μέ 115 άλογα.
-
Επίσης , ποια η γνώμη σας για το 1:41:45 των Astra & C4 με το C2 με τα 125?
-
Δεν μου λενε τιποτα για τα κρατηματα ενος αυτοκινητου οι χρονοι σε μια πιστα οπου ακομα και μια 911 ειναι πιο γρηγορη απο μια 360 η ενα typer πιο γρηγορο απο μια 147Gta.Oι αλφα λογω υποστροφης σαφως και χανουν χρονο στα κλειστα κομματια της πιστας οπου ενας γνωστης της που θα μπει με το πλαι με το πισωκινητο RX8 δεν θα χασει τοσο πολυ χρονο.Αυτο δεν σημαινει οτι το RX8 κραταει καλυτερα απο το
Golf GTi,A3 Sportback TFSI,Gt,......Ειδικα η GT3.2 ειναι περισσοτερο υποστροφικη και απο την 2.0jts λογω περισσοτερου βαρους μπροστα και γιατι δεν εχει το στησιμο μιας 156GTA.Και για να γενικευσω οι νεοι χρονοι του Top Gear.Ριχτε μια ματια ποσα αυτοκινητα εχει περασει η Gtam!Λετε σε ενα δημοσιο δρομο να ειναι πιο γρηγορη απο ενα sti,911..k.τ.λ.
The Stig's power lap times
Ferrari F60 Enzo - 1.19.0
Porsche Carerra GT - 1.19.8
Mercedes McLaren SLR - 1.20.9
Ford GT - 1.21.9
Ferrari 360 CS - 1.22.3
Porsche GT3 RS - 1.22.3
Murcielago - 1.23.7
Zonda - 1.23.8
Koenigsegg - 1.23.9
Noble - 1.25.0
Gallardo - 1.25.8
Lotus Exige - 1.26.4
Chevrolet Corvette - 1.26.8
Porsche 911 GT3 - 1.27.2
TVR 350c - 1.27.5
BMW M3 CSL - 1.28.0
Dodge Viper SRT-10 - 1.28.5
MG SV - 1.28.6
Porsche 911 Carrera S - 1.28.9 (very wet)
Mitsubishi Evo VIII - 1.28.9
BMW Alpine Z8 - 1.29.0
Mercedes CL65 - 1.29
Alfa 3.7 GTA - 1.30.0
Subaru Impreza STI - 1.30.1
Aston Martin DB7 GT - 1.30.4
Audi S4 - 1.30.9
Porsche 911 turbo - 1.31.0
Vauxhall VX 220 turbo - 1.31.3
Honda NSX Type R - 1.31.6
BMW M3 - 1.31.8
Nissan 350Z - 1.31.8
Mazda RX8 - 1.31.8
Ford Focus RS - 1.32.2
Lotus Esprit V8 - 1.32.5
Audi TT V6 - 1.32.7
MG ZT - 1.33
Noble - 1.33.1
Mercedes SL 55 AMG - 1.33.2
Volkswagen Golf R32 - 1.33.2
Volvo S60R - 1.35.0
Ferrari 575 - 1.35.2
Alfa 147 GTA - 1.35.6
Lotus Elise - 1.35.6
Aston Martin Vanquish - 1.36.2
Renault Clio v6 - 1.36.2
Honda Civic Type R - 1.36.5
Saab 95 hot aero - 1.37.9
Mazzer - 1.38.0
Bowler Wildcat - 1.39.4
Bentley Arnarge - 1.40.8
Overfinch - 1.44.0 -
Δηλ. για να καταλάβω .... εγώ ο Lanciάκιας εάν παρουσιασθεί μια νεα Deltona που υποθετικά στρίβει χειρότερα από το RX-8 .... θα πρέπει να υποκλίνομαι στον θεό της Lancia ή να αναγνωρίσω την ανωτερότητα του αντιπάλου ;;
Αν και η ερώτηση ήταν ως προς τις αντιπροσωπείες ....Μα Βασιλη πολυς κοσμος ειναι κολημενος με μαρκες, φιρμες κτλ κτλ... Βεβαια, αυτοι χανουν την ουσια και την ευκαιρια να αποκτησουν ενα καλο αυτοκινητο, αλλα ετσι και αλλιως ειναι δικο τους προβλημα αυτο!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Παιδιά,όλοι αυτοί οι χρόνοι είναι καταπληκτικοί γιά τήν πίστα τών Σερρών.
Ακόμα καί τό τελευταίο αυτοκίνητο πού έγραψε κάτι παραπάνω από 1:47 τό θεωρώ καί πάλι αρκετά καλό.
Μή νομίζετε ότι η επίδοση τής Αλφα είναι γιά κλάμματα,ειδικά από τήν ώρα πού είναι (δηλωμένα) GT καί όχι GTI.Αντρέα , δεν έχω λογο να διαφωνήσω για τους χρόνους.
Ομως και το RX-8 GT είναι και δεν παύει να είναι ταχύτερο όλων .
Δεν είναι TypeR ούτε Focus RS , για να μπορεί να ισχυριστεί κάποιος 'ειδικό' χαρακτήρα. -
Alfa 3.7 GTA????
ποια ειναι αυτη, μηπως καποια ειδικη εκδοση???Για κοιτα και που ειναι η 147GTA
-
Αντρέα , δεν έχω λογο να διαφωνήσω για τους χρόνους.
Ομως και το RX-8 GT είναι και δεν παύει να είναι ταχύτερο όλων .
Δεν είναι TypeR ούτε Focus RS , για να μπορεί να ισχυριστεί κάποιος 'ειδικό' χαρακτήρα.Δέν διαφωνώ στό σκεπτικό σου Βασίλη,απλά λέω ότι όλα τα αυτοκίνητα αυτά,είναι όντως πολύ καλά,καί τά όριά τους στήν πίστα,πολύ υψηλότερα από αυτά πού έχουμε οι περισσότεροι από εμάς όταν οδηγούμε.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ασχετο αλλά το έχω εδώ και πολύ καιρό απορία. Στο ίδιο περιοδικό το δεύτερο ταχύτερο στην πίστα είναι το EVO VIII. Κανείς ποτέ δεν αμφισβήτησε το εκπληκτικό στήσιμο αυτού του αυτοκινήτου και την μοναδική του ικανότητα να καλύπτει αποστάσεις σε DT.Τι είναι αυτό λοιπόν που κάνει την Mitsu να μην παρουσιάζει ένα ελκυστικό εμφανισιακά (σαν το RX8 ,350z ή κάπως έτσι), μοντέλο πάνω στα μηχανικά μέρη και το πάτωμα του EVO , σε ελκυστικά τιμή (
Γιατί θα το αγόραζαν πάρα πολλοί για την εμφάνισή του και μόνο (κάτι που έχει γίνει και το Ρο Χι, αλλά σε μικρότερο βαθμό). Το EVO όπως και το STi έχει συγκεκριμένο κοινό
Άλλωστε, όμορφα αυτοκίνητα σχεδιάζει οποιαδήποτε εταιρεία. Αρκεί μία συμφωνία με ιταλικό σχεδιαστικό οίκο
Εμένα πάντως δεν θα με χαλούσε να το αγόραζα μαζί με μερικούς (χιλιάδες ?) άλλους !! Εσένα ?
-
RX-8 192 ..................................... 1' 38'' 60
Golf GTi ...................................... 1' 39'' 70
TT roadster 3.2 DSG ..................... 1' 39'' 80
A3 Sportback TFSI ....................... 1' 39'' 85
Alfa GT 3.2 .................................. 1' 40'' 25
Megane Sport .............................. 1' 40'' 35
Ibiza Cupra ................................. 1' 40'' 75
Astra 2.0T ................................... 1' 41'' 45
C4 VTS ........................................1' 41'' 45
C2 VTS ........................................1' 41'' 45 !! -
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Δεν μου λενε τιποτα για τα κρατηματα ενος αυτοκινητου οι χρονοι σε μια πιστα οπου ακομα και μια 911 ειναι πιο γρηγορη απο μια 360 η ενα typer πιο γρηγορο απο μια 147Gta.Oι αλφα λογω υποστροφης σαφως και χανουν χρονο στα κλειστα κομματια της πιστας οπου ενας γνωστης της που θα μπει με το πλαι με το πισωκινητο RX8 δεν θα χασει τοσο πολυ χρονο.Αυτο δεν σημαινει οτι το RX8 κραταει καλυτερα απο το
Golf GTi,A3 Sportback TFSI,Gt,......Ειδικα η GT3.2 ειναι περισσοτερο υποστροφικη και απο την 2.0jts λογω περισσοτερου βαρους μπροστα και γιατι δεν εχει το στησιμο μιας 156GTA.Και για να γενικευσω οι νεοι χρονοι του Top Gear.Ριχτε μια ματια ποσα αυτοκινητα εχει περασει η Gtam!Λετε σε ενα δημοσιο δρομο να ειναι πιο γρηγορη απο ενα sti,911..k.τ.λ.
The Stig's power lap times
Alfa 3.7 GTA - 1.30.0
Subaru Impreza STI - 1.30.1
BMW M3 - 1.31.8
Nissan 350Z - 1.31.8
Mazda RX8 - 1.31.8
Ford Focus RS - 1.32.2
Volkswagen Golf R32 - 1.33.2
Alfa 147 GTA - 1.35.6sakiss
Μάλλον δεν κατάλαβες το αρχικό μου ποστ. Εσένα μπορεί να μην σε ενδοιαφέρουν οι χρόνοι στη πίστα , αυτή όμως ή διαφορά στο συνολικό κράτημα υπάρχει και στο δρόμο.
Κράτησα μερικούς χρόνους ...... φυσικά το τέρας (147 3.7 GTA) της Autodelta είναι πιο γρήγορη ...... η διαφορά ενός normal RX-8 με την 147 GTA πόση είναι ;;Και το ξαναλέω προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Η εμφάνιση και το πόσο σε φτειάχνει ένα αυτοκίνητο είναι για μένα το σπουδαιότερο κριτήριο επιλογής. (η GT εδώ ... σκοτώνει )
Αλλο φρούτο είναι όμως η αποτελεσματικότητα .... κι αυτό είναι πολύ νόστιμο
Ποιο είναι πιο γρήγορο στην πίστα?