-
Γνωριζει καποιος ποτε ερχεται στην Ελλαδα?
Απο τιμες (περιπου)?
Κινητηρες?
Και γενικα καθε ειδους πληροφορια -
Απο τιμες (περιπου)?
Κινητηρες?
Απο τιμες (περιπου)?
Κινητηρες?
Τό μόνο πού γνωρίζω,είναι ότι τά στελέχη τής Νισσάν,είπαν ότι θά διατηρήσει τόν σκληροτράχηλο χαρακτήρα τού μοντέλου πού αντικαθιστά.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τό μόνο πού γνωρίζω,είναι ότι τά στελέχη τής Νισσάν,είπαν ότι θά διατηρήσει τόν σκληροτράχηλο χαρακτήρα τού μοντέλου πού αντικαθιστά.Μμμμ, αυτο ακουγεται καλο.
-
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
Τό μόνο πού γνωρίζω,είναι ότι τά στελέχη τής Νισσάν,είπαν ότι θά διατηρήσει τόν σκληροτράχηλο χαρακτήρα τού μοντέλου πού αντικαθιστά.
Μμμμ, αυτο ακουγεται καλο.
-
Σύμφωνα με πληροφορίες (απο Διευθυντή αντιπροσωπείας Nissan) στην Ελλάδα έρχεται εντός 6μηνου.Το αρχικό σχέδιο έλεγε οτι θα βγει το Φλεβάρη στην Ελλάδα, αλλά αποφάσισαν να μην γίνει πανευρωπαική πρεμιέρα μιας και είχαν κακό προηγούμενο με το Micra.Ετσι μου είπαν ετσι σας λέω.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα σχέδια, θα υπάρχει μια έκδοση με τιμή ~€43000.
Οι πληροφορίες είναι έγκυρες αλλά δεν είναι οριστικές αποφάσεις.Ισχύουν με την ενημέρωση που τους έχουν κάνει μέχρι τώρα.
Επίσης απο κινητήρα νομίζω οτι θα βγαίνει μόνο με ενα 2.5 λίτρα common rail 2ης γενιάς με 177 ίππους.Αυτό το διάβασα σε περιοδικό.
Αντε και το περιμένω πως και πως.
-
Καμια καλη φωτογραφια του που θα βρουμε?
-
http://www.nissanusa.com/vehicles/Media ... tml#photos
-
Thanks.Και γαμω τα 4x4 φαινεται παντως.
Κριμα που θα ερθει στην Ελλαδα πολυ αργα.
Θα ηταν μια απο τις υποψηφιες επιλογες για 4χ4 -
Με συγχωρείτε ρε παιδιά, για να έρθει εδώ δεν πρέπει πρώτα να γίνει η επίσημη διεθνής παρουσίαση του μοντέλου? Δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο για την 'ευρωπαϊκή έκδοση' έτσι δεν είναι?
Και στους 4Τ γράφει πως η διεθνής παρουσίασή του θα γίνει 'εντός 2005'.
Εκτός και αν γίνει νωρίς, έτσι ώστε να είναι εδώ εντός εξαμήνου...
Προσωπικά εμένα μου φαίνεται δύσκολο. Μάλλον προς τα τέλη του χρόνου το βλέπω. (Μην πω από 2006 και γίνω και υπερβολικός! )
Γενικά πάντως φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον μοντέλο. Μου αρέσει αρκετά! -
Τωρα που το σκεφτομαι στο Autocar ειχα διαβασει οτι θα ερθει γυρω στο καλοκαιρι
-
Πάντως στο site του Θεοχαράκη το έχει στα νέα μοντέλα μαζί με τα Murano, 350Z Roadster και Micra CC. Aν αναλογιστεί κανείς ότι το Μurano ήδη παρουσιάστηκε επίσημα και έρχεται στην Ελλάδα εντός 2-3 μηνών, δεν νομίζω να αργήσει και το Pathfinder...
Μάλιστα στους 4Τ τα 350Z Roadster και Micra CC γράφουν και αυτά 'εντός 2005'. -
Aκόμα περισσότερες πληροφορίες για το ευρωπαικό μοντέλο
-
Πάντως έτσι προς πληροφορία το είχε το ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ σήμερα το απόγευμα μαζί με το murano και το καινούργιο patrol
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Πάντως έτσι προς πληροφορία το είχε το ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ σήμερα το απόγευμα μαζί με το murano και το καινούργιο patrolΣοβαρά?? Το έχασα να πάρει....
Pathfinder και Patrol μαζί.... Κρίμα....
Είπε τίποτα για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Pathfinder??
Για να το έχει πάντως στην εκπομπή, δε νομίζω να αργεί.... -
Για πες καμιά πληροφορία που είπανε και για Patrol, Pathfinder (και τα 2 είναι σοβαροί υποψήφιοι)
-
Νεο Patrol ? Ποτε? Που ?
Καμια φωτο? -
Εν τω μεταξύ, απ' οτι βλέπω στο αγγλικό site της Nissan, απο τον Σεπτέμβριο το Pathfinder θα έρχεται και με βενζινοκινητήρα 4 λίτρω και 269 ίππων.
-
Ο χρήστης Johnkok έγραψε:
Εν τω μεταξύ, απ' οτι βλέπω στο αγγλικό site της Nissan, απο τον Σεπτέμβριο το Pathfinder θα έρχεται και με βενζινοκινητήρα 4 λίτρω και 269 ίππων.Και θα κανει πιθανοτατα πανω απο 60000 οπως και το Murano...
Nissan Pathfinder