-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
αυτες οι εκδηλωσεις ειναι ΚΑΙ για τα αυτοκινητα που εβγαλαν περσυ ΔΤΤ ?
Δηλαδη πρεπει να ξαναπερασουν ολα τα αυτοκινητα η μονο αυτα που δεν εχουν περασει καθολου ?Οχι βέβαια, μόνο για όσους δεν έχουν!
-
Ο χρήστης xsystem σε άλλο θέμα έγραψε:
Σημερα διαβασα την ανακοινωση ΕΘΕΑ για την εκδοση ΔΤΤ σε αθηνα και θεσσαλονικη. Και ερωτω εαν καπιος δεν μπορεσει να παραβρεθη στις παραπανω ημερομηνιες για διαφορους λογους ...π.χ ο δικος μου ειναι οτι αλλαζω roll cages και το αυτοκινητο μου δεν ειναι ετοιμο... τι κανεις σε αυτες τις περιπτοσεις.Παρακαλω τους αγαπητους αγωνιζομενους τα φωτα σας.....
Ευχαριστω Θέμης
Καλύτερα να φέρεις το αυτοκίνητό σου όπως είναι (αν δεν τσουλάει, ακόμα και σε τρέιλερ ή σε καρότσα φορτηγού (:D έχει γίνει)) για να ξεκινήσει η διαδικασία και να εκδοθεί το ΔΤΤ, και ό,τι ελλείψεις υπάρχουν θα συμπληρωθούν αργότερα.
Στην Κρήτη ήρθε αυτοκίνητο μόνο πλαίσιο (δηλ. ούτε καν φτερά, πόρτες, καπό κτλ.) -κανένα πρόβλημα, εκτός ότι δεν βγήκε φωτο
Διαφορετικά (αλλά προσπαθούμε να μην το κάνουμε αν μπορούμε να το αποφύγουμε) με διπλό παράβολο μπορεί να εκδοθεί ΔΤΤ με ραντεβού.
Τέλος, μου κάνει εντύπωση που ρωτάς άλλους αγωνιζόμενους (κλασσικά 'μου είπαν...') και όχι στην ΕΘΕΑ
-
Εκτός του αυτοκινήτου τι άλλο πρέπει να έχει κανείς μαζί του?
Το παράβολο πόσο είναι? -
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Εκτός του αυτοκινήτου τι άλλο πρέπει να έχει κανείς μαζί του?
Το παράβολο πόσο είναι?Ο,τι χρειάζεται και σε ένα κανονικό έλεγχο εξακρίβωσης αγώνα, δηλ.:
Αδεια κυκλοφορίας
License
Δελτίο αναγνώρισης (αν υπάρχει)και παράβολο 40 ευρώ.
-
Kyrie nasso emena otan perasa sthn teleytaia ritswna toy 05 moy steilane to bibliaraki alla den moy dwsane aytokollhto... Ti ginetai se ayth thn periptwsh?
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Kyrie nasso emena otan perasa sthn teleytaia ritswna toy 05 moy steilane to bibliaraki alla den moy dwsane aytokollhto... Ti ginetai se ayth thn periptwsh?Στον επόμενο αγώνα που θα τρέξεις θα βάλουμε αυτοκόλλητο. Στείλε ΡΜ
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Kyrie nasso emena otan perasa sthn teleytaia ritswna toy 05 moy steilane to bibliaraki alla den moy dwsane aytokollhto... Ti ginetai se ayth thn periptwsh?
Στον επόμενο αγώνα που θα τρέξεις θα βάλουμε αυτοκόλλητο. Στείλε ΡΜ
Thank you.....
Εκδοση δελτίων τεχνικής ταυτότητας αυτοκινήτων