-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
εχει κανεις το δρακουλα των εξαρχειων (ετσι δε λεγεται;;;) μιλαω για την ταινια με πανουση και αλλους.... εχω ακουσει πολυ καλα λογια για την underground αυτη ταινια
Αξίωμα : Ταινία με Τζούμα δεν τη χάνουμε ποτέ!! Εαν πλαισιώνεται από Τζώνη Βαβούρα ακόμα καλύτερα
Αν σου αρέσουν οι ταινίες του Ζερβού (Τηλεκανίβαλοι, Γυναίκες Δηλητήριο) να τη δεις δίχως άλλο.
Δεν είναι ακριβώς underground μάλλον παρωδία της τότε κοινωνίας(1980 ή 81) μου φάνηκε εμένα αλλά πολλά πολλά δεν ξέρω.Ρίξε κι εδώ μια ματιά
http://www.edu.uoc.gr/~math2172/panousi ... racula.htmΚαλα, απιστευτο. Νομιζα οτι ημουν απο τους ελαχιστους που τους αρεσε αυτη η ταινια οταν την ειχα δει πριν πολλα χρονια!! Ποιος αρρωστος εφτιαξε αυτο το site ???
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δε γνωρίζω αν έχει ξαναειπωθεί, αλλα έχετε δει το 'Βλέπω το θάνατό σου 2' ? Εχει μια αρκετά εως απίστευτα εντυπωσιακή σύγκρουση οχημάτων....!!!!!!!!
Eιναι εκει που φευγουν οι κορμοι απο ενα φορτηγο και γινεται ο χαμος;
Nαι ακριβώς εκει....Μου κόπηκε η ανάσα απο την αναπαράσταση της σύγκρουσης...!!!!!!!!!! Απίστευτοι οι τύποι...
-
παίδες, είδα το σ/κ σε dvd το team america. Εννοείτε ότι πρέπει να το δείτε εξάπαντος, το συστήνω με χίλια!!! είναι με μαριονέτες, αλλά φοβερή παραγωγή και πανέξυπνη σάτυρα!!!
-
...father Merin και Rituale Romanum ...τώρα στο STAR!
Λάβετε θέσεις! -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Λάβετε θέσεις!θα το πήξουν στη διαφήμιση ρε γμτ...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Λάβετε θέσεις!θα το πήξουν στη διαφήμιση ρε γμτ...
Σωστό!! όπως και να το κάνεις είναι δοκιμασία νεύρων να βλέπουμε ταινία από την ΤV Εγώ λέω να το δω. Είναι καλό
-
εγώ το βλέπω ήδη, για 5η φορά μάλλον... ας ελπίσουμε να μας λυπηθούν.
-
Λοιπόν, αυτές τις μέρες είδα τα παρακάτω.
- Μισέλ Βεγιάν (δεν υπάρχει περίπτωση να το γράψω στα γαλλικά χωρίς να το εκτελέσω). Πέρα από την υπερβολή, και μόνο για τον ήχο αξίζει! (2η φορά)
- Einstein, η ζωή του και το έργο του. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!
- Σύγκρουση τιτάνων. Καταπληκτική ταινία, αν ήταν λιγότερο 'αμερικάνικη' θα ήταν ακόμα καλύτερη. (2η φορά)
- Van Wilder. Από τις καλύτερες κωμωδίες που έχω δει. Όλα τα λεφτά η Tara Reid!!! (5η φορά )
- Η κόρη του αφεντικού μου. Νερόβραστη κωμωδία. Ευτυχώς που υπάρχει η Tara και σώζει κάπως την κατάσταση. (2η φορά)
- Butterfly Effect. ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ ταινία! Δείτε τη οπωσδήποτε! Amy Smart, η γυναίκα της ζωής μου (την έχω και στο background του pc μου... ).
Κάποιος διάβαζε για την εξεταστική...
-
Είδα προχθές το 'Γυρίστε το Γαλαξία με ωτοστόπ' στον κινηματογράφο.Πολύ καλό πως θα μπορούσε να μην είναι άλλωστε,αφού είναι πιστό στο πνεύμα του βιβλίου του Douglas Adams.
Αν πάει καλά εισπρακτικά,κρίνοντας από τον τρόπο που τελειώνει η ταινία,φαντάζομαι ότι θα δούμε ταινίες βασισμένες και στα υπόλοιπα βιβία του Adams.
-
Mόλις γύρισα από το 'Mr & Mrs Smith'. Καλό, αν και σε ορισμένα σημεία τραβηγμένο. Η Αγγέλα ( ) όλα τα λευτά!
-
σημερα στο star εχει δρακουλας 2000 στης 23.15 παιζοθν τζονι λι μιλερ τζαστιν γουαντελ κ.α καλη πρεπει να ειναι?
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Είδα προχθές το 'Γυρίστε το Γαλαξία με ωτοστόπ' στον κινηματογράφο.Πολύ καλό πως θα μπορούσε να μην είναι άλλωστε,αφού είναι πιστό στο πνεύμα του βιβλίου του Douglas Adams.Αν πάει καλά εισπρακτικά,κρίνοντας από τον τρόπο που τελειώνει η ταινία,φαντάζομαι ότι θα δούμε ταινίες βασισμένες και στα υπόλοιπα βιβία του Adams.
Καλό, καλό!
Βέβαια, εμείς που έχουμε διαβάσει τα βιβλία χάνουμε το concept 'τρελή κωμωδία' καθώς ξέρουμε περίπου τι απίστευτο θα γίνει μετά, αλλά δεν πειράζει. Όντως, ήταν ακριβώς το πρώτο βιβλίο, αλλά δεν βλέπω να βγαίνουν άλλες ταινίες
Έκπληξη ο John Malckovic! Από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς! Με απογοήτευσε λίγο η παραμόρφωση της σχέσης Άρθουρ-Τρίλλιαν.
For Douglas εννοείται η αφιέρωση... Όντως, κρίμα τόσο νέος... Ευτυχώς πρόλαβε να βάλει το χεράκι του και στην ταινία.
Με κίνδυνο να γίνω κουραστικός ξαναλέω... Αν δεν έχεις διαβάσει το πέμπτο βιβλίο, επιβάλλεται...
-
Επίκειται την Τετάρτη άλλη μια ταινία βασισμένη σε (πολύ καλό) βιβλίο, 'Ο Πόλεμος των Κόσμων' με Τομ Κρούιζ. Ας ελπίσουμε να μην έχουν βιάσει τον Χ. Τζ. Ουέλς (συγγραφέας), αν και το όνομα του Σπίλμπεργκ υπόσχεται χορταστικό αποτέλεσμα.
-
Επίκειται την Τετάρτη άλλη μια ταινία βασισμένη σε (πολύ καλό) βιβλίο, 'Ο Πόλεμος των Κόσμων' με Τομ Κρούιζ. Ας ελπίσουμε να μην έχουν βιάσει τον Χ. Τζ. Ουέλς (συγγραφέας), αν και το όνομα του Σπίλμπεργκ υπόσχεται χορταστικό αποτέλεσμα.Το Σαββατο λεω να παω να το δω.....
Ελπιζω να ειναι καλο.Το τρεηλερ που ειδα ηταν ωραιο παντως....
-
Batman begins!
Καλό και σε τελείως άλλο στυλ από ότι είχαμε συνηθίσει!
Το συνιστώ για 2 ευχάριστες ώρες!
-
Αύριο, στις 22.00 στον ΑΝΤ1, έχει το 'Κώδικας Τιμής'.
Μακράν η καλύτερη ταινία που έχω δει...
Το τέλος είναι, απλά, απίστευτο!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Αύριο, στις 22.00 στον ΑΝΤ1, έχει το 'Κώδικας Τιμής'.Μακράν η καλύτερη ταινία που έχω δει...
εννοείς το 'Μen of honor' με Robert DeNiro - Cuba Gooding Jr. - Charlize Theron ή το 'Α few good men' με Jack Nicholson - Tom Cruise??? Χωρίς να είμαι σίγουρος, ο τίτλος μεταφράστηκε το ίδιο ή σχεδόν το ίδιο στα ελληνικά
και τα δύο εξαιρετικά κατά την γνώμη μου.
-
Αύριο, στις 22.00 στον ΑΝΤ1, έχει το 'Κώδικας Τιμής'.
Μακράν η καλύτερη ταινία που έχω δει...
εννοείς το 'Μen of honor' με Robert DeNiro - Cuba Gooding Jr. - Charlize Theron ή το 'Α few good men' με Jack Nicholson - Tom Cruise??? Χωρίς να είμαι σίγουρος, ο τίτλος μεταφράστηκε το ίδιο ή σχεδόν το ίδιο στα ελληνικά
και τα δύο εξαιρετικά κατά την γνώμη μου.
Tο πρώτο πρέπει να εννοεί! Τουλάχιστον αυτό έχω δει να διαφημίζεται πρόσφατα....
Πολύ καλό.... Μην το χάσετε!!! -
'Μen of honor' με Robert DeNiro - Cuba Gooding Jr. - Charlize Theron
Αυτο εχει αυριο στον Αντ1.
Ισως η μονη ταινια που η Charlize δεν κανει (πολυ) αισθητη την παρουσια της -
Απεναντίας, παίζει και πολύ καλά μάλιστα! Το ντύσιμο '50's' σε αυτή τη γυναίκα είναι όλα τα λεφτά!
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]