-
Θαναση τον εφιαλτη δεν τον εχω δει οποτε δεν ξερω! Αλλα επειδη το ακουσα κι απο αλλους, θα το δω για να εκφερω αποψη!
Ισως απλα να μην μου ταιριαζει εμενα το συγκεκριμενο στυλ του Τιμ Μπαρτον γιατι ακουσα πολλες καλες γνωμες (διθυραμβικες μαλιστα) για μια ταινια καλουτσικη μεν, αλλα που και να μην την ειχα δει δεν αισθανομαι οτι θα ειχα χασει κατι!
-
Πρέπει να το δεις!
Φυσικά μπορεί να μην σου αρέσει.
Εγώ τουλάχιστον το έχω δει πάνω από 10 φορές.
Δεν λέω ότι είναι ΤΟ έργο, απλά δεν ξέρω κάτι μου κάνει κλικ (αν δεν κάνει σε εμένα που το κατέχουμε και το επάγγελμα σε ποιον θα κάνει ), δεν ξέρω κάτι με την ατμόσφαιρα του έργου... κάτι με τον ήρωα ιδέα δεν έχω.
Τέσπα δες το και μου λες μετά.Σήμερα είδα το: Modigeliani – Ο καταραμένος ζωγράφος.
Ωραίο εργάκι γλυκό-ξινό. Θαυμάσια ερμηνεία. -
Α! αυτές τις ημέρες που έχει πέσει λίγο η δουλειά, έχω αδειάσει το video club... και τι δεν έχω δει... ωραία πράγματα... – να κάνεις τον videoκλαμπά πλούσιο-
-
Θα το δω λοιπον (γιατι μου κινεις και την περιεργεια) και θα σε πω!
-
-
ψήνομαι τρελλά να δώ τους Grimm Brothers που βγαίνει σήμερα στις σκοτεινές αίθουσες.. ξέρω πάνω κάτω τι είναι, δεν περιμένω να δώ την έβδομη τέχνη στο απόγειο της, αλλα να διασκεδάσω οπως με Batman, το αλλο που κυνηγούσε τον Δράκουλα (θυμάτε κανείς τίτλο) κτλ..
-
Την περασμένη Παρασκευή είδα τη 'Νάρνια' και για να είμαι ειλικρινής δεν μου άρεσε. Υπερβολικό παραμύθι και παρόλο που πήγε να μοιάσει με τον 'Άρχοντας', δεν είχε καμία σχέση. Πολύ παιδική και πολύ ηθικοπλαστική για τα γούστα μου -όπως και των περισσοτέρων στο σινεμά (πολλοί θεατές εκφράσανε την ειρωνεία τους- Village γαρ).
Περιμένω το 'Καληνύχτα και καλή τύχη' του Τζορτζ Κλούνεϊ που εκτός από πολύ ωραίο τίτλο (που κολλάει σε πολλές περιπτώσεις) λένε ότι είναι και πολύ καλή...
-
Εγώ μόλις είδα το 'Άρωμα Γυναίκας' και έμεινα μαλ@κας...(όχι και η καταλληλότερη των εκφράσεων αλλά αυτή μου ήρθε 1η στο μυαλό )
Ταινία που την θυμάσαι για μια ζωή, αφήστε το ότι μου αρέσει και ο Πατσίνο -
ωραια ταινια!
-
Eιδα το 'λουφα και παραλλαγη' και μπορω να πω οτι ηταν πανω των προσδοκιων μου!! Ωραιες ατακες και χαρακτηρες!! Ολα τα λεφτα ο κρητικος!! Και ο Πακιστανος με τα αρθρα!!
Ειδα επισης τρειλερ απο ταινια του Γουντι Αλεν στα προσεχως και μου φανηκε πολυ ενδιαφερον!! H ταινια νομιζω λεγεται Match Point!!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ειδα επισης τρειλερ απο ταινια του Γουντι Αλεν στα προσεχως και μου φανηκε πολυ ενδιαφερον!! H ταινια νομιζω λεγεται Match Point!!!
Eίναι ΣΙΓΟΥΡΑ πολύ ενδιαφέρουσα ταινία! Παίζει η Σκάρλετ, γι' αυτό!
-
ωραία
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Την Γιόχανσον εννοείς?
EDIT: Είμαστε λιγούρια ή μου φαίνεται ......
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
μπα... Μαλλον λογω Jonathan Rhys Meyers θα ειναι ενδιαφερουσα!
-
Ω, ναι!
-
Έχοντας ξεφύγει στο τσακ από καρδιακή προσβολή, να θυμήσω την αναφορά που είχε γίνει σε αυτήν την 'αξιόλογη' ηθοποιό κάποιες σελίδες πριν.
ΥΓ) Άλλη φορά να προειδοποιείς πριν βάλεις τέτοιες φωτογραφίες
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Έχοντας ξεφύγει στο τσακ από καρδιακή προσβολή, να θυμήσω την αναφορά που είχε γίνει σε αυτήν την 'αξιόλογη' ηθοποιό κάποιες σελίδες πριν.ΥΓ) Άλλη φορά να προειδοποιείς πριν βάλεις τέτοιες φωτογραφίες
Φρόντισε να μείνει ανεξήτιλη η εικόνα στη μνήμη σου!
Έτσι, δεν θα κινδυνεύεις να ξαφνιαστείς την επόμενη φορά!
-
Επειδη νυσταξα τωρα θα συζητησουμε αλλη ωρα τους προβληματισμους μου για το γουστο σου Γιατρε!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Επειδη νυσταξα τωρα θα συζητησουμε αλλη ωρα τους προβληματισμους μου για το γουστο σου Γιατρε!BAN HER!
Εσύ δεν είσαι απ' αυτές που τους αρέσει ο κακάσκημος Βενσάν Κασέλ; (της Μόνικας)
-
δεν ειναι και το ιδανικο μου αλλα δεν ειναι και κακασχημος ο ανθρωπος!! Μια χαρα ειναι!
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]