-
Γειά χαρά,
Έχω ένα Citroen AX 1.1 με σπασμένο παρμπρίζ και δεν έχω ιδέα που να ρωτήσω για ανταλλακτικό και πόσο κάνει, στην Θεσσαλονίκη.
Φυσικά το αμάξι δεν είναι δικό μου και δεν έχω και πολλή χρόνο να το κοιτάξω γιαυτό και ζητάω την βοήθειά σας.Όποιος ξέρει πόσο θα μου κοστίσει μιά αλλαγή (απο αντιπροσωπεία ή μη) και που να κοιτάξω, θα ήμουν ευγνώμων.
-
Γειά χαρά,
Έχω ένα Citroen AX 1.1 με σπασμένο παρμπρίζ και δεν έχω ιδέα που να ρωτήσω για ανταλλακτικό και πόσο κάνει, στην Θεσσαλονίκη.
Φυσικά το αμάξι δεν είναι δικό μου και δεν έχω και πολλή χρόνο να το κοιτάξω γιαυτό και ζητάω την βοήθειά σας.Όποιος ξέρει πόσο θα μου κοστίσει μιά αλλαγή (απο αντιπροσωπεία ή μη) και που να κοιτάξω, θα ήμουν ευγνώμων.
-
Γειά χαρά,
-
ανεβαίνοντας την Λαγκαδά έχει παμπριζάδικο δίπλα σε βενζιναδικο ΒΡ.
πολύ καλή δουλειά και έχει 2-3 μαγαζιά στην πόλη.
Είναι μετά την αντιπροσωπεία της Πορσε αν δεν κανω λάθος. -
Ασφάλεια δεν έχει;
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
ανεβαίνοντας την Λαγκαδά έχει παμπριζάδικο δίπλα σε βενζιναδικο ΒΡ.
πολύ καλή δουλειά και έχει 2-3 μαγαζιά στην πόλη.
Είναι μετά την αντιπροσωπεία της Πορσε αν δεν κανω λάθος.Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, κατάλαβα ποιό λες, μόλις πέρασα απο εκεί και το στάμπαρα. Θα πάω απο Δευτέρα να ρωτήσω.
-
Ένας παρμπριζάς μπορεί να φτιάξει τζάμι σε κάθε σχήμα???
Ή απλά έχει κάποια και δοκιμάζει αν κάνουν? -
Λογικά αγοράζει το κατάλληλο τζάμι από την αντιπροσωπεία και ασχολείται με την τοποθέτηση με λάστιχα-κόλλες κλπ.
-
Αν το τζάμι είναι επίπεδο μπορεί να σου κόψει τρίπλεξ και να το τοποθετήσει. Αν όμως δεν είναι όπως τα περισσότερα σήμερα παρμπρίζ η λύση είναι φυσικά η αντιπροσωπία ή αν υπάρχει κάποιος ανεξάρτητος.
Μετά που θα στο τοποθετήσει κάνε του ένα καλό έλεγχο για στεγανότητα ποτέ δεν ξέρεις και οι καλύτεροι κάνουν λάθη. -
Εν τέλει έκανα δυο τρία τηλέφωνα και ανακάλυψα πως το κόστος για την αντικατάσταση του παρμπρίζ κυμαίνεται απο €90 εως €120. Οι τιμές περιλαμβάνουν και την τοποθέτησή του.
Πολύ καλές μου φάνηκαν, αφού λέω να πάρω και ένα δεύτερο να υπάρχει
Σπασμένο Παρμπρίζ