-
το αμαξι το παιρνεις μονο αν ξεραινεις το σκατο σου και φυσικα δεν εισαι σε αλλη πολη και να πληρωνεις με τα λεφτα της δουλειας τα εξοδα σου... Μιλαω για φοιτητες που σπουδαζουν αθηνα και μενουν αθηνα ας πουμε, και δουλευουν 3ωρα στον ΟΤΕ στο 131 και παιρνουν 400 ευρω το μηνα. Αν τα κρατας, ειναι 5.000 το χρονο. Και λιγα να ξοδευεις, παλι μαζευονται... Επισης ξερω φοιτητες που δουλευουν με 600 ευρω το μηνα 8ωρα, και αυτα ειναι 7200 το χρονο... Αν τα μαζευεις, παλι μαζευονται. Γνωριζω ατομο που μαζευει ετσι λεφτα για αμαξι και βελτιωσεις... δεν τα λεω στον αερα... Αλλα αυτος προφανως δεν βγαινει με τα λεφτα αυτα στα κλαμπ, και δεν κανει τον large στις γκομενες...
καθενας με τις επιλογες του... Προσωπικα ποτε δεν θα στενευομουν τοσο για να μαζεψω λεφτα για αμαξι, καλυτερα λαντα με 500 ευρω... -
Ρε παιδιά του το σκίσατε το topic του ανθρώπου...
Λοιπόν, από τις προτάσεις που ακούστηκαν, οι πιο ελκυστικές για μένα είναι ένα twingo ή ένα civic.
Το μεν Twingo το έχει κολλητός (το 16v) και είναι απόλυτα ευχαριστημένος, το δε civic είναι γνωστή ποσότητα, αξιοπιστο, σβέλτο, με καλους χώρους για το μέγεθός του, μόνο σε οδική συμπεριφορά υστερεί λίγο.Προσωπικά είχα ένα civic του '91, 1600άρι (όχι το VTEC) και ήταν ο,τι πρέπει για την χρήση που το θες εσύ, φτηνό, αξιόπιστο και αρκετά καλό στα ταξίδια.
Θα μπορούσα να σου προτείνω αρκετά άλλα σε αυτή τη τιμή, αλλά αυτό το 'Χαλκίδα-Θεσσαλονίκη' με προβληματίζει... Με 3000 Ε παίρνεις πολύ καλό Cinque 1100άρι, αλλα στο ταξίδι δε μπορώ να σου πω τι λεει, ίσως κάποιος που έχει ένα μπορεί να μας διαφωτίσει σχετικά. Πάντως σε επαρχιακό δρόμο με στροφές είναι αρκετά ευχάριστο, αυτό μπορώ να σου το επιβεβαιώσω και εγώ.
-
ΓΙα χαλκιδα-Θεσσαλονικη Θες τουλαχιστον Κλιο! Μιλαμε για να πηγαινεις ξεκουραστα. Πιστευω οτι με cinque twingo και τα λοιπα, το ταξιδι θα ειναι κουραστικο... Οχι οτι δεν μπορει να το κανει, απλα θα κουραζει...
Σορρυ που σκισαμε το τοπικ!
-
Να με πηγαίνει με ασφάλεια θέλω, τα υπόλοιπα (άνεση, ευχαρίστηση κτλ) δεν με ενδιαφέρουν και τόσο πολυ προς το παρόν. Αυτά μάλλον για μετά τη σχολή αν πιασω καμια καλη δουλειά. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση, βοηθήσατε πολύ!! Απο σήμερα οικονομία μηπως και μαζεψω τίποτα μέχρι το Σεπτέμβρη!!!
-
Γεια σου συμπολίτη! Είμαι και εγώ από Χαλκίδα και σπουδάζω Θεσσαλονίκη (ηλεκτρολόγος).
Αν ενδιαφέρεσαι, ρίξε μια ματιά στην αγγελία μου. Πουλάω ένα Clio 1.4 (80 άλογα) και δίνω δώρο και έναν φορητό!
Φτηνό αυτοκίνητο...