-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μόλις μίλησα στον τηλέφωνο με τον GTI. Είναι σε απομακρυσμένο φυλάκιο στην Τρίπολη και φυλάει τα πάτρια εδάφη από κάτι γύφτους σε παρακείμενο καταυλισμό...
Είναι η μοναδική σκοπιά που θα κάνει με όπλο... αυτή η μαλακία που τους την πέφτουν και ρωτάνε συνθήματα μλκίες κλπ.
Εννοείται άδειος γεμιστήρας γιατί πέρσυ μου είπε ότι κάποιος είχε αυτοκτονήσει...νομιζω εδω και χρονια εχεις σφραγισμενο κουτι με σφαιρες κ δεν εχεις μεσα στο οπλο..
-
Εμείς είχαμε ραμμένες τελαμώνες μίας γεμιστήρας (ή τεσσάρων, αν επρόκειτο για την περίπολο) και κουτιά με μολυβοσφραγίδες (εγώ τις έβαζα ).
-
Με 'γεμάτη' μόνο στην πύλη φυλάνε, οι άλλες σκοπιές έχουν κασελάκι και τελαμόνα! Εγώ έπαιζα με τις σφαίρες τις εβγαζα...τις έβαζα....ξανακούμπωνα την γεμιστήρα και όπλιζα.....ξαναόπλιζα και πέταγε μια σφαίρα....το έκανα μέχρι να αδειάσει...να δω πόσες σφαίρες θα πιάσω στον αέρα...ξέρω μαλακία αλλά πολλές ώρες σκοπια ρε γμτ!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μόλις μίλησα στον τηλέφωνο με τον GTI. Είναι σε απομακρυσμένο φυλάκιο στην Τρίπολη και φυλάει τα πάτρια εδάφη από κάτι γύφτους σε παρακείμενο καταυλισμό...
Είναι η μοναδική σκοπιά που θα κάνει με όπλο... αυτή η μαλακία που τους την πέφτουν και ρωτάνε συνθήματα μλκίες κλπ.
Εννοείται άδειος γεμιστήρας γιατί πέρσυ μου είπε ότι κάποιος είχε αυτοκτονήσει...'Καθε' περσυ καποιος ειχε αυτοκτονησει .Μυθος για να ψαρωνουν οι νεοι.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εμείς είχαμε ραμμένες τελαμώνες μίας γεμιστήρας (ή τεσσάρων, αν επρόκειτο για την περίπολο) και κουτιά με μολυβοσφραγίδες (εγώ τις έβαζα ).Εσύ λόγω ηλικίας πρέπει να γνώρισες και τον Αίαντα τον Τελαμώνιο άρα γι αυτό σε άφηναν να βάζεις μολυβοσφραγίδες.
-
back home. Γύρισα με μετάθεση για ΣΜΥΝ. `Αντε να δούμε..
Εντυπώσεις από Λέρο και ΝΠΡ: Θετικές, το κλίμα όμορφο, τα παιδιά οκ, και απ'τη στιγμή που ήμασταν εντάξει στη 'δουλειά' μας δεν υπήρχε πρόβλημα κανένα.
Ενιωθες ότι είχες το πάνω χέρι, αρκεί φυσικά να μη χάσεις sg αλλιώς άκουγες το κράξιμο.
Ομορφες αναμνήσειςΑν ελήφθην πάμε τέλος.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
back home. Γύρισα με μετάθεση για ΣΜΥΝ. `Αντε να δούμε..Πέρνα απαρατήρητος. Πάσει θυσία.-
-
Εκτός αν είσαι καραφλός 2 μέτρα ύψος 140 κιλά με μια μύτη σα προβοσκίδα οπότε απαρατήρητος δεν θα περάσεις....προσπάθησε να κάνεις την μασκώτ του τάγματος!
Πλακίτσα Γενικά ρε παιδιά παντου΄παρατήρητος πρέπει να περνάς!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εγώ έπαιζα με τις σφαίρες τις εβγαζα...τις έβαζα....ξανακούμπωνα την γεμιστήρα και όπλιζα.....ξαναόπλιζα και πέταγε μια σφαίρα....το έκανα μέχρι να αδειάσει...να δω πόσες σφαίρες θα πιάσω στον αέρα...ξέρω μαλακία αλλά πολλές ώρες σκοπια ρε γμτ!Όντως μαλακία... Με το συμπάθειο δηλαδή, απλά όταν τύχαινε να έχω όπλο με σφαίρες έτρεμα!!! Γενικά με τα όπλα δεν τα πάω καλά... Ιδίως τα γεμάτα...
Εγώ στο φυλάκιο (πέρασε μία έφοδος... πριν 3 χρόνια... και μία δεύτερη μία μέρα που δεν ήμουν εγώ, οπότε ήξερα ότι μέχρι να απολυθεί η 2008Γ δεν θα ξαναπεράσει ψυχή... ) διάβαζα - έπαιζα τάβλι - κοιμόμουν και στη μονάδα έκανα υπομονή... (πολύ υπομονή...)
-
οκ ρε συ αλλα όταν βαράς σκοπιά επι 3-4 μήνες 6 ώρες κάθε μέρα σχεδόν ε κάτι πρέπει να κάνεις, τα βράδια κοιμάσε -καμιά φορά- τις άλλες ώρες μιλάς στο τηλέφωνο, αν ο σκοπός της κοντινής σκοπιάς ήταν φιλαράκι κάνατε διπλοσκοπιά...αντικειμενικά είναι μαλακία όμως!
-
Καθώς η 'ώρα' πλησιάζει για να μπω και εγώ στα Ε.Σ. έχω αρχίσει να κάνω εναν μικρό αγώνα δρόμου για να δω τι μπορώ να γλυτώσω. Λόγο λάθους της φύσης έχω γενηθεί με ένα νεφρό. Προβλημα ουσιαστικό δεν έχω παρα μόνο μην χτυπήσω (είμαι και Ο- παναθεμα με) να μην πίνω πολλά 'ξύδια' και όχι κάπνισμα. Απο διάφορους έχω ακούσει κατα καιρούς οτι σίγουρα θα με βγάλουν Ι5 και δεν θα υπηρετήσω αλλα μεχρι και οτι θα υπηρετήσω κανονικά. Απο επισημη πηγη θα καταφέρω να μάθω μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας. Αν και δεν έχω πρόβλημα να πάω, θα είναι για εμένα ενα μεγάλο χάσιμο χρόνου καθώς έχω ήδη κάνει κάποια καλά βήματα με την δουλειά μου. Όποιος έχει κάποια γνώση στο τι γίνεται με περιπτωση σαν την δικιά μου ας μου απαντήση.
υγ. αν και βέβαια το θέμα είναι τι θα μου πούνε στη στρατολογία, θέλω να είμαι προετοιμασμένος.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Γενικά με τα όπλα δεν τα πάω καλά... Ιδίως τα γεμάτα...αφου....τα άδεια οπλα σκοτωνουν!!!!
Ετσι δεν μας λεγανε?Με τα γεματα δεν υπαρχει προβλημα!!!
-
ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ,20 μηνες θητεια
μπηκα 01/2000 και βγηκα 11/2001
αερονομος στονς Βολο(πτερυγα μαχης με F-16,το επελεξα εγω)
πριν Τριπολη,Ελληνικο για ειδικοτητα 2 μηνακια,βαραγαμε πους απς,με ενα χερι,δεν περπαταγαμε αλλα τρεχαμε παντα,τελεια εκπαιδευση σε αυτοαμυνα καθημερινα και γενικα πολυ καλο σχολειο)
μετα Πενταγωνο,με δικο μου Browning 9mm,και αρκετες βολες για εξοικιωση.Δεν ασχολιομουν ποτε με κανενα-ειδικα φανταρο εκτος αν με προκαλουσε-την εχω πει σε πολλους του Πεζικου,Ταγματαρχη,λοχαγο,και σε αρκετους ομοιδεατες μου,δεν παω τους κολλημενους γενικα....
απο τα καλυτερα 20 μηνα της ζωης μου,με πολλες εμπειριες λιγους και καλους φιλους,καλο φαγητο,και πολλες βολες..
ειδικα το 6 μηνο στην Ν.Αγχιαλο πολυ καλη εμπειρια -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
back home. Γύρισα με μετάθεση για ΣΜΥΝ. `Αντε να δούμε..
Πέρνα απαρατήρητος. Πάσει θυσία.-
+100000000000000
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
Ελληνικο για ειδικοτητα 2 μηνακια,βαραγαμε πους απς,με ενα χερι,δεν περπαταγαμε αλλα τρεχαμε παντα,τελεια εκπαιδευση σε αυτοαμυνα καθημερινα και γενικα πολυ καλο σχολειο)Θες να πας να δεις τώρα την εκπαίδευση του αερονόμου στο Ελληνικό?
Κοιμούνται (στην κυριολεξία) στο γυμναστήριο τα παληκάρια!
-
MichalisCorsa είσαι τόσο γκαντέμης εσύ αγόρι μου που και κανονική θητέια να σου πούνε να κάνεις, μόλις πας να παρουσιαστείς θα γκρεμιστεί το Κέντρο εκπαίδευσης!
-
Τι να πώ.... ήξερα οτι έσεις με τα γαλλικά κρουασανάκια είσαστε με τη χολή στο στόμα αλλα όχι και έτσι...
υγ.Εγώ χτές με τον Hannibal βρήκα υπο ποιές προυποθέσεις είμαι γκαντέμης.... μη με βάλετε ποτέ συνοδηγό σε Ford. 3 στα 3 έχω
-
Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
:fryingpan:Τι να πώ.... ήξερα οτι έσεις με τα γαλλικά κρουασανάκια είσαστε με τη χολή στο στόμα αλλα όχι και έτσι...
Καλύτερα με τη χολή παρά με την ψυχή.
Για να μην πω και τίποτα βαρύτερο και μας διαβάζουν και μικρά παιδιά.
-
σωστός ο n_olympios
Εγώ να σε βάλψ συνοδηγό σε ford? Γενικά μάλλον συνοδηγό? Μόνο στον εχθρό μου και στον γκόμενο καμιάς που γουστάρω!
Σοβαρά τώρα πάρε κάποιο χαρτί απο δημόσιο νοσοκομείο για το νεφρό σου, και όταν καταταγείς το δηλώνεις στους γιατρούς και θα σε στείλουν λογικά για εξέταση στο 401, εκεί που είναι νορμαλ οι άνθρωποι θα μπορέσεις να βγάλεις άκρη, το Ι4 το έχεις άνετα πιστεύω, και μετά ξέρεις δεν θα σε λέμε μόνο γκαντέμη αλλά και γιωτά!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Σοβαρά τώρα πάρε κάποιο χαρτί απο δημόσιο νοσοκομείο για το νεφρό σου, και όταν καταταγείς το δηλώνεις στους γιατρούς και θα σε στείλουν λογικά για εξέταση στο 401, εκεί που είναι νορμαλ οι άνθρωποι θα μπορέσεις να βγάλεις άκρη, το Ι4 το έχεις άνετα πιστεύω, και μετά ξέρεις δεν θα σε λέμε μόνο γκαντέμη αλλά και γιωτά!
Αν μπορεις,επειδη ισως η ιατρικη εξεταση στο ΚΕΝ και η αποστολη στο 401 παρει λιγο χρονο,να γνωστοποιησεις στον επιλοχα απο την αρχη οτι υπαρχει αυτο το προβλημα.Ισως ετσι γλυτωσεις και καποιες αγγαριες.
Θητεία? Ωχωχωχ...