-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Μόνος δηλαδή στην Π.Α ?Βυσμα!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μόνος δηλαδή στην Π.Α ?
Βυσμα!!!!!!!!!
...και μοδιστρούλα...
-
Μην κοροιδεύετε τους αεροπόρους ρε
Κώστα μην τους ακούςΠέτρο ... καλή θητεία και για σένα
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Μόνος δηλαδή στην Π.Α ?Οι περισσότεροι έχουν βύσμα για γουώκμαν.
Λίγοι πλέον χρησιμοποιούν τα παλιά μεγάλα που είχε στα μπομπινόφωνα!!!Καλά να περάσεις!!!!
-
θα ναι πολυ πιο ευκολα και χαλαρα απο τον ΣΞ...ΘΒ,ΡΦ
-
Άντε και σε 1 εβδομάδα το forum θα ησυχάσει από μένα...
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Άντε και σε 1 εβδομάδα το forum θα ησυχάσει από μένα...Και μία εβδομάδα μετά και από εμένα...
Καλή μας θητεία sirgus!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Άντε και σε 1 εβδομάδα το forum θα ησυχάσει από μένα...
Και μία εβδομάδα μετά και από εμένα...
Καλή μας θητεία sirgus!
-
Άντε καλές διακοπές και στους δύο παίδες! Κοιτάχτε να τις ευχαριστηθείτε, θα είναι οι μακρύτερες της ζωής σας!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Άντε καλές διακοπές και στους δύο παίδες! Κοιτάχτε να τις ευχαριστηθείτε, θα είναι οι μακρύτερες της ζωής σας!Το παραπάνω δεν πάει για τον... αεροπόρο μας, στον οποίο αφιερώνεται το παρακάτω:
http://www.jamstec.go.jp/jamstec-e/IFREE_center/photo-e/MCS-e/image/012-Connector.JPG
(δεν βάζω την εικόνα γιατί είναι αντίστοιχη του βύσματος σε μέγεθος, για κάντε κλικ όμως!!!) -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Άντε καλές διακοπές και στους δύο παίδες! Κοιτάχτε να τις ευχαριστηθείτε, θα είναι οι μακρύτερες της ζωής σας!
Το παραπάνω δεν πάει για τον... αεροπόρο μας, στον οποίο αφιερώνεται το παρακάτω:
http://www.jamstec.go.jp/jamstec-e/IFREE_center/photo-e/MCS-e/image/012-Connector.JPG
(δεν βάζω την εικόνα γιατί είναι αντίστοιχη του βύσματος σε μέγεθος, για κάντε κλικ όμως!!!)Αυτό φέρνει λίγο με αυτό που κράταγα εγώ στην αεροπορία (βλέπε... πυροσβέστης... αχαχαχαχα) όταν μου έπερναν τις 2... τσουγκράνες
Κώστα τι ακούω? πότε πας? που πας? λέγε λεπτομέριες μπας κ κανά ΣΚ μας φέρει ο δρόμος προς τα εκεί σε κανά επισκεπτήριο (όχι με την 'Τζέσικα' όμως )
Εύχομε να περάσει όσο ποιό άνετα κ ευχάριστα γίνεται κ είμαι σίγουρος ότι θα σου μείνουν πολύ καλές στιγμές κ εντυπώσεις από τον χρόνο αυτό!!!Φίλε markvag τα ίδια εύχομε κ σε εσένα
θα μας λείψετε από το 4TF
Φιλικά
Νικόλας -
Σε 1 εβδομάδα Νικόλα!
Τρίπολη! -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Κώστα τι ακούω? πότε πας? που πας? λέγε λεπτομέριες μπας κ κανά ΣΚ μας φέρει ο δρόμος προς τα εκεί σε κανά επισκεπτήριο (όχι με την 'Τζέσικα' όμως )
Εύχομε να περάσει όσο ποιό άνετα κ ευχάριστα γίνεται κ είμαι σίγουρος ότι θα σου μείνουν πολύ καλές στιγμές κ εντυπώσεις από τον χρόνο αυτό!!!Φίλε markvag τα ίδια εύχομε κ σε εσένα
Φιλικά
ΝικόλαςΠολυ καλη ιδεα.Αλλωστε εγω ειμαι διπλα .
-
όμορφα! ελπίζω να το κανονίσουμε
χμμμ Τρίπολη καλοκαιριάτικα θα έχει λίγη ζέστη μόνο! αλλά υπομονή μόνο 45 μέρες θα είναι θα περάσουνΑχχχ τι μου θυμήσατε τώρα! Τρίπολη κ Σαλόνικα ήταν τα καλύτερα μου!
-
Παιδιά (της Ελλάδος παιδιά) αν η μαμά πατρίδα σας ρίξει προς Αλεξανδρούπολη μεριά (ή κάπου εκεί κοντά τέλος πάντων) ρίξτε pm,για να βρεθούμε σε καμιά έξοδο...
Άντε και καλή θητεία! -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Παιδιά (της Ελλάδος παιδιά) αν η μαμά πατρίδα σας ρίξει προς Αλεξανδρούπολη μεριά (ή κάπου εκεί κοντά τέλος πάντων) ρίξτε pm,για να βρεθούμε σε καμιά έξοδο...
Άντε και καλή θητεία!Μα εγώ το σκέφτομαι σοβαρά.
Όταν φύγω από την Αθήνα...να δω ποιος από εδώ είναι στο ίδιο μέρος.Εεεε κάποιος θα είναι!!!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Άντε και καλή θητεία!Μα εγώ το σκέφτομαι σοβαρά.
Όταν φύγω από την Αθήνα...να δω ποιος από εδώ είναι στο ίδιο μέρος.Εεεε κάποιος θα είναι!!!
Εγώ πάντως για τα επόμενα 3 χρόνια θα είμαι σίγουρα εκεί!
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Ευχαριστώ τρελέ ( ) φίλε!
charmak66, να είσαι σίγουρος ότι θα ειδοποιήσω άμα ανέβω προς Έβρο (δεν ξέρω γιατί, αλλά το βλέπω το ποτάμι να με χαιρετάει... )
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ευχαριστώ τρελέ ( ) φίλε!
charmak66, να είσαι σίγουρος ότι θα ειδοποιήσω άμα ανέβω προς Έβρο (δεν ξέρω γιατί, αλλά το βλέπω το ποτάμι να με χαιρετάει... )
Σε πολλούς το κάνει...Μην ανησυχείς,δεν είσαι ο μόνος!
-
ερώτηση: γνωρίζει κανείς ποιοί? (εννοώ σε ποιό σώμα κ ειδικότητα) παρουσιάζονται στα Γιάννενα?
Ήρθε το γνωστό ειδοποιητήριο σε ξαδερφάκι μου, αλλά επειδή είναι μακριά (διακοπές πριν τις... 'διακοπές' ) δεν ξέρει τι 'έχει εκεί' κ εγώ επίσης!Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Φιλικά
Νικόλας
Θητεία? Ωχωχωχ...