-
Απορω πως πας να λυντσάρεις καποιον χωρις καλα-καλα να ξερεις τι εχει γινει Διαλέξανε κιόλας και χρίσανε τον μικρό ως αποκλειστικό υπεύθυνο!
-
αυτό είναι και το μειονέκτημα της όλης υπόθεσης όσον αφορά το λυντσάρισμα. Ο λαός βασίζεται στη δική του 'κρίση' και σε αυτά που του πασάρουν τα ΜΜΕ και βγάζει το δικό του συμπέρασμα. Κανείς δεν γνωρίζει την αλήθεια, παρά μόνο ο ίδιος ο κατηγορούμενος και ο όποιος δράστης υπάρχει.
-
Σε καταλαβαίνω, δυστυχώς... Και μένα μου τρακαρανε το αμάξι μου πριν καν κλείσω ένα μήνα μαζί του, τον περασμένο οκτώβρη. Πήγα να μπω σε μια πάροδο και ο άλλος δεν με είδε και βγήκε. Έκανε την πίσω πόρτα σαν τσαλακωμένο χαρτι. Έμεινα μέσα στο αμάξι 2 λεπτά πριν κατεβώ από τα νεύρα μου, ευτυχώς ήταν και ο αδελφός μου μαζί μου...
Αλλά όπως λενε και τα άλλα παιδιά, το σημαντικό είναι ότι δεν έπαθε τίποτα κανένας. Υγεία πάνω απ όλα.Επ ευκαιρία, καλή χρονιά εύχομαι σε όλους σας.
-
Φιλε Μανωλη εσυ να'σαι καλα και ολα τα αλλα γινονται
-
Μανώλη το έμαθα τηλεφωνικώς και δε το πίστευα!
Έλεος με την ατυχία σου βρε παιδί μου. Κρίμα για το αυτοκίνητό σου αλλά αν είναι μονάχα πόρτες και φτερά δε θα υπάρχει πρόβλημα. Τα υπόλοιπα απο κοντά... -
Λαμαρίνες που θα φτιαχτούν ή θ'αντικατασταθούν, μη χολοσκάς. Αν έχει πειραχτεί το πλαίσιο, κυνήγησε ολική καταστροφή. Ευτυχώς που δεν ήσουν μέσα.
-
Λυπάμαι πάρα πολύ
Ταλαιπωρία χωρίς λόγο....
-
Με έναν ψηλό τύπο που έχει ένα τικ στο δεξί ώμο, όταν γελάει τρομάζεις και θεωρεί το εαυτό του γουρλή, μήπως είσαστε συγγενείς, γείτονες, κατι τίς τελος πάντων? Μητσοτάκη, νομίζω τον λένε...
-
Μανώλη , όντως αυτό είναι ατυχία ...... αφού εσύ είσαι καλά , υπομονή
-
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Με έναν ψηλό τύπο που έχει ένα τικ στο δεξί ώμο, όταν γελάει τρομάζεις και θεωρεί το εαυτό του γουρλή, μήπως είσαστε συγγενείς, γείτονες, κατι τίς τελος πάντων? Μητσοτάκη, νομίζω τον λένε...ΩΧΩΧΩΧ!!! ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΦΙΛΕ;;;;; ΛΕΣ;;;
Συγγενης μου δεν ειναι, ΑΛΛΑ η εταιρεια που δουλευω ειναι ιδιοκτησια βουλευτη της ΙΔΙΑΣ παραταξης!!!Λετε ρε σεις να εχει τοση μεγαλη γκαντεμια αυτος ο ανθρωπος;
(αντε να γελασει λιγο το χειλακι μου)ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
-
Ο χρήστης alfasud έγραψε:
Εδω αν εχεις μια σοβαρη συγκρουση αυτοματα η ασφαλιστικη εταιρια βγαζει το αυτοκινητο εκτος κυκλοφοριας και η κρατικη εταιρια ετησιου ελεγχου των οχηματων, μετα την επισκευη δεν το παιρναει πλεον απο τον απλο ετησιο ελεγχο, αλλα απο ενα εξωνυχισατικο ελεγχο, μετρανε ακομα και με οργανα αποστασεις αναρτησεων και ξυνουν αντισκωριακα για να ελεξουν την ποιοτητα των κολησεων!
Πριν απο αυτον τον ελεγχο το εχει κοιταξει η ιδια η ασφαλιστικη εταιρια για να δουνε και αυτοι στα εργαστηριο τους οτι το αυτοκινητο εκπληρει την ασφαλεια!Αυτο για να μην δημιουργισει αυτο το αυτοκινητο αλλα ατυχημα που μπορει να εχει και νεκρους!Τοτε καποιος/οι εχουν να λογοδοτησουν με τον νομο για καποιο λαθος που κανανε!Το 'εκεί' είναι κάτι που δεν έχει καμία σχέση με το 'εδώ', ή μάλλον έχουν την ίδια σχέση που έχουν ένα κιλό ντομάτες με μία αφηρημένη έννοια όπως η αγοραφοβία.
-
Μακάρι να έχουμε όλοι μόνο παρόμοιες ατυχιες στη ζωή μας.
Τι να κάνεις Μάνο. Δεν λες πάλι καλά που σε καλύπτει η ασφάλεια?
Περαστικά και τα λέμε... -
Ξυπνησα σημερα πρωι πρωι και πηρα τους δρομους με το καινουργιο μου αυτοκινητο Mitsubishi EVO (L200) .
Το δρομολογιο ηταν το εξης: Τροχαια, για να παρω αντιγραφο του συμβαντος, μετα στην ασφαλιστικη μου για να κανω δηλωση. Εκει ομως μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται να κανω κατι σε αυτους, αλλα επιδη ειναι ξεκαθαρο το ποιος φταιει πρεπει να παω στην ασφαλιστικη του αλλου (αρχισαν τα πινγκ πονγκ) .
Πηγα στην Αγροτικη και μολις η υπαλληλος καταλαβε την περιπτωση μου λεει 'ωχ εισαι απο εκεινη τη τρακα με τα 7 αυτοκινητα; ενταξει θα ενημερωσω τον εμπειρογνωμονα μας για να ξεκινησουν οι διαδικασιες να σας πληρωσουμε ολους.'
Φευγω απο εκει και παω στη Ρενω. Το αυτοκινητο το εχω παει ηδη στο συνεργειο της Ρενω απο το Σαββατο. Μολις με βλεπουν οι υπαλληλοι επεσαν ολοι επανω μου (εχουν ηδη φτιαξει τρεις τρακες και ειμαι κατι σαν φιρμα εκει περα)
'Τι εγινε Μανο'
'Παλι σε χτυπησαν'
'Οχι ρε γαμωτο'Η ουσια ειναι οτι στο φως της μερας τα πραγματα ισως να ειναι λιγο χειροτερα απο την αρχικη διαγνωση.
Σιγουρα ειναι 4 πορτες, σιγουρα ειναι 3 φτερα (το πισω αριστερα μαλλον τη γλιτωσε), σιγουρα οι καθρεφτες. Το πιο σοβαρο χτυπημα απο τη πορτα του οδηγου μεχρι και το μπροστα αριστερο φτερο. Τους ειδα καπως προβληματισμενους, ειδικα με το ακουσμα οτι ο συμπλεκτης ειναι 'εκτός. Επισης η λαμαρινα γυρω απο τις πορτες εχει χτυπηθει αρκετα ασχημα.
φευγοντας μου ειπαν οτι για να εχουμε πιο καλη εικονα, θα πρεπει να λυθουν τα χτυπημενα μερη για να δουν τι γινεται και απο μεσα.
Θα δουμε... -
Μανώλη,κοτέτσι υπάρχει πουθενά στή γειτονιά σου;
Αν ναί,πήγαινε τό αυτοκίνητο στό κοτέτσι,άφησέ τό όλο τό βράδυ νά τό κουτσουλήσουν οι κότες.
Ετσι φεύγει η γκαντεμιά.Πέρα από τήν πλάκα τώρα,δέν ξέρω τί νά σού πώ.
Τουλάχιστον νά είναι αυτή η τελευταία φορά πού σέ χτυπάνε. -
Να σου πω, κανόνισε να το φτιάξεις το εργαλείο και να το κρατήσεις, γιατί αν το βγάλεις Ι5 η το πουλήσεις και πάρεις άλλο, θα πρέπει και να αλλάξεις όνομα...
-
Καλυτερα να σου χτυπανε συνεχεια το ίδιο,φαντάζεσαι να αλλαζες κάθε φορά; Ασε που μετα την πρώτη στούκα,ξεπερνάς το 'ατρακάριστο' και τελειώνει αυτη η ιστορία
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Να σου πω, κανόνισε να το φτιάξεις το εργαλείο και να το κρατήσεις, γιατί αν το βγάλεις Ι5 η το πουλήσεις και πάρεις άλλο, θα πρέπει και να αλλάξεις όνομα... -
Λοιπον...
Ηρθε και η λυπητερη...
Ειδε ο εμπειρογνωμονας το αμαξι και γυρισε ο κοσμος αναποδα.
Συμφωνα με τις τιμες της αγορας, το αυτοκινητο μου πωλειται στην αγορα γυρω στα 10000. Η αξια του δικου μου ειναι 9000. Οι ζημια που εχει (τουλαχιστον αυτα που φαινονται) ειναι 7800. Σε αυτα θα πρεπει να προσθεσουμε και τη ζημια του συμπλεκτη η οποια μπορει να ειναι μηδαμινη εως και να θελει σασμαν. Μου ειπαν οτι θα το σηκωσουν για να δουν ακριβως τι γινεται.
Η Ρενω μου ειπε οτι εχω 2 επιλογες:- Ξεγραφω το αμαξι, παιρνω τα 7500 χιλιαρικα cash απο την ασφαλιστικη, πουλαω το αμαξι για ανταλακτικα γυρω στα 2000, και παιρνω αλλο.
- Με την προυποθεση οτι δεν θα χρειαζεται το αμαξι σασμαν, μπορει η Ρενω να μου φτιαξει το αμαξι. Επισης αλλη προυποθεση, να μπορεσουν να βρουν μεταχειρησμενες πορτες και καθρευτες, για να ριξουν το κοστολογιο.
Εχει τουμπανιασει το μυαλο μου απο εκεινη τη στιγνη. Η πρωτη λυση ειναι δικοπο μαχαιρι γιατι με δεδομενο οτι οικονομικη ευχερια δεν υπαρχει, ή θα βαλω γραμματια για να παρω ενα αμαξι να μπορω να κινηθω με αξιοπρεπια ή θα παρω κανενα μικρο 1200αρι και δε θα μπορω να κανω με ασφαλεια μια προσπεραση της προκοπης.
Η δευτερη λυση εχει ερωτηματικα και αυτη. Θα ειναι το αμαξι οπως πριν; Αν θελω να το πουλησω θα πιασει 8000; Ποσο χρονο θα χρειαστει για να φτιαχτει;Βοηθεια παίδεεες!!!!
-
Απλά τα πράγματα: αν το κρατήσεις, το παντρεύτηκες. Όποιος θελήσει να το αγοράσει και το ελέγξει, θα νομίζει ότι το έριξες από το Λυκαβητό.
Επίσης δεν ξέρεις τι θ'αρχίσει να βγάζει μελλοντικά από τριγμούς και λοιπά προβλήματα και τότε δεν θα σε καλύπτει καμιά ασφαλιστική.
Προσωπική γνώμη: Πάρε τα λεφτουδάκια κι αγόρασε κανένα μεταχειρισμένο ίδιο ή παρόμοιο σε καλή κατάσταση. Τι είχαμε τι χάσαμε δηλαδή, αλλά θα έχεις πιο ήσυχο το κεφάλι σου και ταυτόχρονα θα μπορείς να το πουλήσεις στο μέλλον. -
Θά συμφωνήσω μέ τόν Μάνο.
Δέν νομίζω ότι άν τό επισκευάσεις,θά ξαναγίνει όπως πρώτα.
Καποιος να με λυπηθει (HAPPY END)!!!!!!!!!!!