-
Ο χρήστης ARIS SR20VE έγραψε:
Ονομάζομαι Άρης και έχω στην κατοχή μου ένα Ν14(αυτό στην υπογραφή μου) με μοτέρ sr20ve αρκετά βελτιωμένο. Θα τα λέμε από δω και όσοι θέλετε και στο nissantuners.gr... Να στε όλοι πάντα καλά.Παίζει να είναι και το δυνατότερο ατμοσφαιρικο Ν14 στην χωρα μας!!!!!!!!!!!!
-
Πώς σας φαίνεται το ανανεωμένο Ζ με τους 310+ ίππους?
Εγώ πάντως ψήνομαι να αγνοήσω γυναίκα και υιό και να χτυπήσω 350Ζ ΜκΙΙ.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Πώς σας φαίνεται το ανανεωμένο Ζ με τους 310+ ίππους?Εγώ πάντως ψήνομαι να αγνοήσω γυναίκα και υιό και να χτυπήσω 350Ζ ΜκΙΙ.
+1
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Πώς σας φαίνεται το ανανεωμένο Ζ με τους 310+ ίππους?Εγώ πάντως ψήνομαι να αγνοήσω γυναίκα και υιό και να χτυπήσω 350Ζ ΜκΙΙ.
δυνατή επιλογή...
-
Πώς σας φαίνεται το ανανεωμένο Ζ με τους 310+ ίππους?
Εγώ πάντως ψήνομαι να αγνοήσω γυναίκα και υιό και να χτυπήσω 350Ζ ΜκΙΙ.
δυνατή επιλογή...
Και γνήσια...και ξεκάθαρη...
-
Καπου διαβασα οτι η Nissan θα τοποθετησει στα αυτοκινητα της ειδικους αισθητηρες στο τιμονι που θα ελεγχουν ποσο υδρωνουν τα χερια, οπως και αισθητηρες/'λεηζερ' που θα τσεκαρουν τον οδηγο αν ειναι μεθυσμενος οποτε το αυτοκινητο δεν θα ξεκινα.
Τωρα για το πότε και σε ποια αυτοκινητα θα τοποθετηθουν αυτα δεν ξερω. -
Kαι τι θα κάνει το αυτοκίνητο αν ιδρώνουν τα χέρια;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Kαι τι θα κάνει το αυτοκίνητο αν ιδρώνουν τα χέρια;Θα κλεινει ραντεβου στο ΙΚΑ για ελενχο του θυροειδη!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Kαι τι θα κάνει το αυτοκίνητο αν ιδρώνουν τα χέρια;
Θα κλεινει ραντεβου στο ΙΚΑ για ελενχο του θυροειδη!
-
Θα διαθέτει ΑΣΟ (Αυτόματη Σφαλιαριέρα Οροφής) πάνω απ'το κεφάλι και ΑΑΕ (Αρβύλα Αυτόματης Εξόδου) κάτω από το κάθισμα του οδηγού... Ελπίζω να μη μπορούν να απενεργοποιηθούν...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Kαι τι θα κάνει το αυτοκίνητο αν ιδρώνουν τα χέρια;Δεν θα ξεκιναει.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Καπου διαβασα οτι η Nissan θα τοποθετησει στα αυτοκινητα της ειδικους αισθητηρες στο τιμονι που θα ελεγχουν ποσο υδρωνουν τα χερια, οπως και αισθητηρες/'λεηζερ' που θα τσεκαρουν τον οδηγο αν ειναι μεθυσμενος οποτε το αυτοκινητο δεν θα ξεκινα.
Τωρα για το πότε και σε ποια αυτοκινητα θα τοποθετηθουν αυτα δεν ξερω. -
Ρίξε μια ματια και θα σου λυθουν ολες οι αποριες...
-
Τωρα για το πότε και σε ποια αυτοκινητα θα τοποθετηθουν αυτα δεν ξερω.Θελει εγγραφη.Δεν μπορεις να τα αντιγραψεις εδω?
-
-
pathetic....
-
Τελικά θα το αγοράσει το παληκάρι. Δεν ξέρω αν θα το πάρει σε αυτό το χρώμα όμως...
-
Πολύ του πάει του παιδιού, να το πάρει.
Θα πρέπει ν αλλάξει γκαρνταρόμπα, όμως. -
Ποιός γκέι είναι αυτός ρε;
-
Eπιτέλους, ένα αυτοκίνητο που σέβεται την 3η ηλικία
Δείτε το related video όπου δείχνει πώς μετακινείται η θέση του συνοδηγού για να κάτσεις.
Κλασσικά, οι Ιάπωνες στα πρωτότυπα και στα εσωτερικής κατανάλωσης έχουν περίεργο χρώμα στο εσωτερικό! Ωραία η κεντρική κονσόλα.
NISSAN FORUM