-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Τα περισσότερα νισσανικά αυτοκόλλητα είναι χωρίς τρύπα.Πάντως, να σου πω την αλήθεια, καλύτερα χωρίς...
Για να κερνάω τσαγάκι τους ανυποψίαστους;
Μπά... δεν κάνω τέτοια εγώ... πλέον! Έχω ηρεμήσει λόγω ηλικίας...
Αρχικά πάντως ούτε εγώ το ήθελα, λόγω κλοπών, μπάτσων, μπλόκων κλπ. Αλλά τώρα το σκέφτομαι.
-
Στο 200sx παιδιά είναι με τρύπα!! Είτε με αυτοκόλλητο είτε με τρύπα το κακό είναι οτι βγαίνουν πολύ πολύ δύσκολα!!! Καλό αυτό για να μην τα κλέβουν! Το μπροστινό όταν έβαψα προφυλακτήρα το είχα κολλήσει με ταινία διπλής όψεως 3M! Και είχα ένα φόβο μην το κλέψει κανεις ή μην φύγει σε κανένα πλύσιμο...! Τώρα που χρειάστηκε να το βγάλω κόντεψα να το σπάσω.... έκοψα και προφυλακτήρα για να βγει! 3M λοιπόν και δεν υπάρχει φόβος για κλοπή!
-
Γειά σας παιδιά και από εμένα! Είμαι ο micras με ένα κ12 1.4 και διψάω να μάθω ότι καινούργιο βγαίνει για τα νισσανάκια μας!
-
KATARXEIN KSEKINAO DATSUN A100 TOY 1976 PROSTHIOKINITO NISSAN MICRA CHALLEGE 1000CC .NISSA ALMERA 1500NI6KAI OLA EINAI AYTI TIN STIGMI STIN KATOXI MOY KAI SIGKEKRIMENA TO DATSUN EXEI 700.000KM DEN KAIEI LADIA PERNAEI KTEO XORIS LADOMA KAI PROXTHES ME STAMATISAN ENA VANAKI APO TO IPOURGIO MOY DOSANE KAI SINXARITIRIA MAGES TO PAN STO AYTOKINITO EINAI TA LADIA STON DATSUN TA ALLAZO KATHE 2000KM KAI STA ALLA 2 KATHE 5000KM MAZI PANTA ME FILTRO LADIOY.JAPAN KAI PALI JAPAN
-
Kαλώς τον.
Γράφε μόνο σε παρακαλώ με ελληνικούς χαρακτηρες και πεζά. Με κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις.
Φίλος μου καλός παρέδωσε πινακίδες απο Datsun Y120 γιατί αρχισε να μπερδεύει και δεν ήθελε να ασχοληθεί άλλο. Κατα τα άλλα μια χαρά πήγαινε. -
Ιάπωνας και να μην πηγαίνει μια χαρά? Αποκλείετε!!!!
-
Μα κάθε 2000 χλμ λάδι; Αυτό ξοδεύει περισσότερο από 10μελή οικογένεια.
-
Δεύτερο service στο Ζ, κάτω απο 200ε.
Μου κάνει όμως κάτι θορύβους (clicking) στα ημιαξόνια. Το έψαξα και φαίνεται είναι σύνηθες και θέλει γρασάρισμα. Μήπως το γαμ στην πίστα?
Κατα τ'αλλα, οκ...
-
Ωραίος. Τι λάδια σου βάζουν;
Υ.Γ. Με τα Note Challenge θα αυξηθεί η επισκεψημότητα εδώ...
Και χώροι και δύναμη...αλλά μάλλον και θόρυβος. -
Πείτε μου την γνώμη σας όσοι είστε γραμμένοι στο nissanclub.gr forum για το παρακάτω γεγονός:
Ψάχνω για ένα silvia s13 και έκανα κάποιες ερωτήσεις σε ένα σχετικό thread στο forum σας. Μια από αυτές ήταν προς τον kikis, όπου τον ρώτησα εαν μια αγγελία στο car.gr αφούσε το δικό του 200sx. (είχε τις ίδιες φώτο και την ίδια περίπου περιγραφή που είχε η εισαγώγική σελίδα στο site σας). Το ρώτησα αυτό 1ον γιατί με ενδιέφερε το αμάξι και 2ον γιατί μου έκανε εντύπωση η χαμηλή τιμή που το έδινε (11000
-
Το 1995 αγόρασα μεταχειρισμένο το SUNNY 1.6 N14, μοντ. 1992. Το κράτησα 11 χρόνια και με ταξίδεψε σε ολόκληρη την Ελλάδα χωρίς να μου ζητήσει τίποτα. Το πούλησα πέρυσι και πλέον οι μετακινήσεις μου γίνονται με ένα χιλιοδιακοσάρι Corsa του 98, που όσο είχα το Nissan, δεν του είχα δείξει τον κόσμο έξω από τον μεγάλο δακτύλιο
Στο προσεχές διάστημα θα αγοράσω καινούργιο sedan αυτοκίνητο, με budget 15.000 - 17.000 ευρώ. Σκέφτομαι να πάρω το PRIMERA, κυρίως λόγω της πολύ καλής μου εμπειρίας με το SUNNY, αν και εξετάζω και τις περιπτώσεις των COROLLA, MAZDA 3 για τα οποία έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, όσον αφορά την αξιοπιστία τους.
Από το νέο μου αυτοκίνητο ζητάω οικογενειακό χαρακτήρα, αξιοπιστία, οικονομία στο service και αξιοπρεπείς επιδόσεις.
Διάβασα τα προηγούμενα posts και με προβλημάτισαν κάποιες αναφορές που έκαναν λόγο για προβλήματα στο PRIMERA. Αν υπάρχει κάποιος κάτοχος του PRIMERA που μπορεί να μου δώσει τη γνώμη του, θα με βοηθούσε πολύ στην απόφασή μου. -
-
το κορολα οικογενειακο αυτοκινητο;;;;
-
ξερει κανεις γιατι δεν εισαγωνται τα infinity στην Ελλαδα;απο οτι ξερω ουτε στην Ιταλια.εχω δει απειρα βεβαια και πανακριβα στην Μοσχα.
τυχαια σε περιοδικο με αγγελιες εχω δει 1 να πουλιεται.καπου 68000-78000 δεν θυμαμαι καλα μεταχειρισμενο φυσικα.αυτος πληρωσε τελωνειο;
-
-
Τα Ιnfinity δεν εισάγονται πουθενά στην Ευρώπη. Αυτά που βλέπεις είναι παραεισαγωγές από Αμερική
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τα Ιnfinity δεν εισάγονται πουθενά στην Ευρώπη. Αυτά που βλέπεις είναι παραεισαγωγές από ΑμερικήAκριβώς. Κάποια στιγμή θα έλθουν και στην Ευρώπη όμως.
Infiniti είναι ονομασία -
-
Max is back. Είμουν Κύπρον όπου οδήγησα το νέο ΝΟΤΕ για δέκα μέρες.
Καταπληκτικοί χώροι, καλή ποιότητα ( ), όλοι οι συνεπιβάτες εκθειάζανε την άνεσή του.
Οδηγούσα το 1.4 που μου θύμισε επιδόσεις του αγαπημένου μου 304.
Επίσης, πρέπει να είχε κοντές σχέσεις μετάδοσης, γιαπωνέζικη 'γκρίζα' είσαγωγή γαρ.
-
sotiris28
να'σαι καλα με εκανες να γελάσω -
Προς ολους τους τρελαμενους με τα nissan:
http://www.nissantuners.gr -
Έλα ρε Γιώργαρε, και συ εδώ? Γεια σας και από εμένα παιδιά.΄...
-
Ονομάζομαι Άρης και έχω στην κατοχή μου ένα Ν14(αυτό στην υπογραφή μου) με μοτέρ sr20ve αρκετά βελτιωμένο. Θα τα λέμε από δω και όσοι θέλετε και στο nissantuners.gr... Να στε όλοι πάντα καλά.
NISSAN FORUM