-
Γουστα ειναι αυτα βεβαια αν υπηρχε ενα ενδεχομενο να αποκτησω ενα τετοιο το σκεφτομουν μονο επειδη ειχα σκοπο να παρω το 2.0 που τουλαχιστον εχει πανω και 17 αρες και δειχνει αλλιως το Ρ12 δεν λεει...Ειναι και αργο εχει και μετρια εμφανιση....
-
Μηπως γνωριζει καποιος τις επιδοσεις του Almera Challenge 1,5 (5πορτο)με τα 115 αλογα?
Τι βελτιωσεις (πχ στην αναρτηση) εχει σε σχεση με την απλη εκδοση?
Αξιζει σαν αγορα σε σχεση με την Toyota Corolla 1,4 Privelege?
Ευχαριστω!!! -
Ακομα κανεις? :
-
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
Ακομα κανεις? :Για ψάξε και στα ελληνικά Nissan forum...
-
στους 4Τ δεν εχει δοκιμαστει?
ακληροτερη αναρτηση θυμαμαι αλλα θυμαμαι και οτι δεν ειναι και τοσο γρηγορο οσο θυμιζει το ονομα του λογω μακριων σχεσων...και η κορολα δεν ειναι και κανα αδυνατο 1.4.....
-
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
Μηπως γνωριζει καποιος τις επιδοσεις του Almera Challenge 1,5 (5πορτο)με τα 115 αλογα?
Τι βελτιωσεις (πχ στην αναρτηση) εχει σε σχεση με την απλη εκδοση?
Αξιζει σαν αγορα σε σχεση με την Toyota Corolla 1,4 Privelege?
Ευχαριστω!!!Aπ' οτι ξερω εχει σκληροτερα ελατηρια της eibach και αμορτισερ monroe
Aν μπεις στο http://www.nismoclub.gr υπαρχουν ατομα που γνωριζουν και εχουν το αμαξι και μπορουν να σε βοηθησουν
Και μιας και ειμαι κατοχος και μιας corolla καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολη η αποφαση αλλα απ' την 1.4 μαλλον καλυτερα το almera η 1.6 ομως ειναι αλλου (τουλαχιστον απο γκαζι!) -
Δεν ήξερα πού να το γράψω, οπότε ήρθα εδώ.
Από το πρωί είναι παρκαρισμένο ένα κίτρινο δεξιοτίμονο (κυπριακό) Skyline, 2 καταστήματα πιο πέρα.
Πήγα λοιπόν να ρωτήσω, as it turns out είναι ενός υπαλλήλου εκεί (Κύπριος, όπως κι ο ιδιοκτήτης).
Τετρακίνητο, 3.5 λίτρα, 380 ίπποι (τουλάχιστον έτσι είπε).
Σύντομα θα με πάει / θα το πάρω και για βόλτα.
Αλλά σε κίτρινο.
Βέβαια εγώ ξέρω ότι κανονικά είναι 2,5 λίτρα και 280 ίπποι, αλλά τι να του πεις...
-
δεν εχει σημασια...
-
SKYLINE
Ζαληστικα τωρα που το ειδα!
-
Mπορει με τα κυβικα να κανει καποιο λαθος γιατι δεν υπαρχει λογος να το υπερκυβισεις για να παρεις μονο 380 αλογα
Παντως οταν το πας βπλτα περιμενουμε να μας πεις πως σου φανηκε η εμπειρια! -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Βέβαια εγώ ξέρω ότι κανονικά είναι 2,5 λίτρα και 280 ίπποι, αλλά τι να του πεις...
2.6 λίτρα είναι με τον κινητήρα να έχει κωδικό RB26DETT.
-
A!
Kαι η πρώτη βλάβη του Ζ.
Το CD player δεν δίνει ήχο στα αριστερά ηχεία - ενώ το ραδιόφωνο παίζει κανονικά.
Είναι απο τις κουφές βλάβες που δεν ξέρεις αν, πηγαίνοντάς το για επισκευή, θα στο κάνουν χειρότερο.
.
-
maxmara δεν ειναι κατι σοβαρο αυτο ειχα κατι αναλογο σε ενα cd player σπιτιου και επισκευαστηκε μεσα σε μια μερα...Παιζει και απλα να θελει ενα καθαρισμο...
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
A!Kαι η πρώτη βλάβη του Ζ.
Το CD player δεν δίνει ήχο στα αριστερά ηχεία - ενώ το ραδιόφωνο παίζει κανονικά.
Είναι απο τις κουφές βλάβες που δεν ξέρεις αν, πηγαίνοντάς το για επισκευή, θα στο κάνουν χειρότερο.
.
Mηπως εχει χωρια ρυθμιση μπαλανς για ραδιο κ χωρια για cd και πειραξες τη ρυθμιση cd?
-
Ο χρήστης JABAR έγραψε:
Mηπως εχει χωρια ρυθμιση μπαλανς για ραδιο κ χωρια για cd και πειραξες τη ρυθμιση cd?Οχι... .
Χθές έπαιζε κανονικά...σήμερα πάλι τα ίδια... . Με βλέπω για αντιπροσωπεία ..
-
Ιάπωνες...χάλασαν και αυτοί...
....
-
Σιχτή .... χθές έπαιξε ένα CD κανονικά, και μετά 'έχασα' το αριστερό κανάλι του 'The Wall' (εγώ φταίω που ακούω τέτοια ).
-
Εμ, έπρεπε να έχεις πάει στη Μαλακάσα το βράδυ της Κυριακής και να το ακούσεις LIVE! Ποιος σου είπε να το ακούς στο αμάξι?
(ΥΓ: δικός μας κι εσύ...)
-
Ψαχνωντας και μαζευωντας στοιχεια για να φτιαξω την ιστορια της Nissan απο Ελληνικα και ξενα site.
(τελικα τα καταφερα και την εχω ποσταρει στο http://www.nismoclub.gr)
Βρηκα και καποιες φωτογραφιες απο καποια μοντελα τα οποια προηλθαν μετα απο συνεργασια της Nissan με καποιες εταιρειες.Nissan-Austin
και
Nissan-VW
Ξερει καποιος απο εσας παραπανω λεπτομερειες?
Ευχαριστω εκ των προταιρων.
Γιωργος -
για ποιο πράγμα θα ήθελες περαιτέρω πληροφορίες; Έχω κάτι κιτάπια και μερικές φωτογραφίες...κυρίως από '80 δεκαετία που είναι και το πιο δύσκολο...
NISSAN FORUM