-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Καλημέρα.
Επιτέλους, χθές εδόθη η παραγγελία για το νέο μου αυτοκίνητο!
Θα είναι μαύρο ΝΙSSAN ALMERA 1.5 4d CHALLENGE και η παράδοσή του θα γίνει σε 12 εργάσιμες μέρες σύμφωνα με τον αντιπρόσωπο.
Εν αναμονή λοιπόν του νέου αυτ/του.....
Mε το καλό να το παραλάβεις...
Χθες είδα ένα μαύρο 5d και μου άρεσε πολύ. Το δικό σου χαμηλωμένο και με ζάντες θα είναι ακόμα ομορφότερο...Ευχαριστώ πολύ!8)
Δέν θα έχει ζάντες αλουμινίου, δέν διατίθεται στην έκδοση Motiva στο στάνταρ εξοπλισμό με ζάντες, αλλά και τα τάσια του ήταν πολύ ωραία!
Χαμηλωμένο όντως θα είναι, και πιό σκληρή ανάρτηση θα έχει μου είπαν....έχω αγωνία να δώ πώς πάει(καλά, δέν περιμένω και τα.....θαύματα του GT!! ) -
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Εν αναμονή λοιπόν του νέου αυτ/του.....
Άντε με το καλό,μετο καλό!
-
αντε με το καλο... 12 μερουλεσ ειναι... για ποτε θα περασουν ουτε που θα το καταλαβεισ....!!!!
-
Thank's guys....
-
Καλοριζικο και απο μενα!
-
Ευχαριστώ.....
Εννέα και σήμερα!!
-
Καλοτάξιδο!!! Άντε, υπομονή!
-
Kaλοριζικο και Καλοταξιδο
Και κατι αλλο,Που μπορω να βρω φωτογραφιες για ΑLMERA N15 4D??
(640X480 και πανώ)
Tις χρειαζομαι για λιγο photoshoping -
Καλησπέρα.
Έξι και σήμερα...
Ποιός είναι ο κωδικός του μοντέλου μου άραγε?? Είναι το νέο Almera face lift....
-
Καλοφόρετο και από εμένα
-
Υπομονη!Το Punto το πουλησες τελικα?
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Ποιός είναι ο κωδικός του μοντέλου μου άραγε?? Είναι το νέο Almera face lift....
Δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα αλλά δεν έχω δεί να αλλάζει το ήδη γνωστό Ν16 για το μοντέλο σου.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα αλλά δεν έχω δεί να αλλάζει το ήδη γνωστό Ν16 για το μοντέλο σου.
Thank's a lot mate..
-
Καλημέρα σε όλα τα μέλη του forum. Μέχρι σήμερα ήμουν κάτοχος Ιταλικών αυτοκινήτων και σκέφτομαι να αλλάξω το Punto με το Micra 1.2 Motiva. Θα ήθελα σαν πιο ειδικοί, τις απόψεις τόσο σε θετικά όσο και σε αρνητικά σημεία του εν λόγω μοντέλου.
-
Καλημέρα,λοιπόν έχουμε και λέμε...
Θετικά:
Κινητήρας διαμάντι
Κιβώτιο (σχέσεις αλλά και αίσθηση)
Στήσιμο ανάρτησης
Κατανάλωση (όταν δε το πιέζεις)
Εξοπλισμός
Πολύ ευέλικτο στη πόλη (κυρίως λόγω μικρού κύκλου στροφής)Αρνητικά:
Πιο σφιχτή ανάρτηση απο τα ανταγωνιστικά μοντέλα με αποτέλεσμα να κοπανάει ελαφρώς περισσότερο (Με τις 15άρες ζάντες γιατί με τις 14άρες δε το έχω οδηγήσει)
Ευαίσθητο BAS,εμπλέκεται η υποβοήθηση φρεναρίσματος λίγο απότομα (αυτό θα σε προβληματίσει μονάχα σε γρήγορους ρυθμούς οδήγησης)
Ελαφρύ τιμόνι γύρω απο το κέντρο (πολύ καλύτερο απο του Punto πάντως)
Χώροι όχι όσο αυτοί του Punto ή του Yaris αλλά αρκετοί για 4 άτομα.
Οι κοντές σχέσεις του κιβωτίου σε συνδιασμό με τον θορυβώδη στις ψηλές στροφές κινητήρα θα κουράσει τα ευαίσθητα αυτιά σε πολύωρο ταξίδι.Αυτά προς το παρόν,όταν θυμηθώ και άλλα θα τα γράψω...
-
το micra επισησ σου δινει την αισθηση οτι οδηγασ αυτοκινητο μεγαλυτερησ κατηγοριασ
-
Πραγματικα 1,25 πεταει...
Ειναι μια απο τις καλυτερς επιλογες
Το εχω οδηγησει και ξερω -
Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. Το οδήγησα για λίγο το Σάββατο, βέβαια η διαδρομή που έκανα δεν βοήθησε για να καταλάβω πολλά. Τα σχόλιά μου έχουν να κάνουν με το τιμόνι, που μου φάνηκε περισσότερο βαρύ από αυτό της 147 και ένα περίεργο τριγμό από το παράθυρο του οδηγού. Κατά τα άλλα ο κινητήρας αν και με μόλις 180 χλμ. ανέβασε άνετα μέχρι τα 160 με 3 άτομα. Επίσης τα φρένα μου έκαναν καλή εντύπωση, άλλα από οδική συμπεριφορά δεν κατάλαβα και πολλά αφού σε μια ευθεία έκανα ένα μεγάλο πήγαινε-έλα. Όταν το παραλάβω την άλλη εβδομάδα θα έχω περισσότερα να πω.
-
Άντε με το καλό να σου 'ρθει!
Ένα άλλο επίσης αρνητικό που τώρα θυμήθηκα είναι η περιορισμένη στήριξη που προσφέρουν τα εμπρός καθίσματα. -
Εχει κανείς εμπειρία απο Service Nissan (Αuto Praxis?) επί της Συγγρού?
NISSAN FORUM