-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εγώ δεν έχω μάθει κάτι. Άλλωστε, η συμμετοχή πέρασε στα κρυφά, αφού και εμείς από τις συμμετοχές το μάθαμε, όπως φαντάζομαι και ο Χάρης. Αν μάθω κάτι θα το γράψω πάντως.
Είναι κρυφό δηλαδή ή δεν σας προτιμούν για τα δελτία τύπου τους????!!!!
Εντάξει! Δε νομίζω ότι είναι κρυφό. Νομίζω πως κάποια στιγμή θα μάθουμε. Ας μην είμαστε αρνητικά προκατειλημμένοι, όμως, οτιδήποτε κι αν έχει συμβεί στο παρελθόν. Ή κάνω λάθος;
-
Ο χρήστης ΝΩΝΤΑΣ έγραψε:
Εγώ δεν έχω μάθει κάτι. Άλλωστε, η συμμετοχή πέρασε στα κρυφά, αφού και εμείς από τις συμμετοχές το μάθαμε, όπως φαντάζομαι και ο Χάρης. Αν μάθω κάτι θα το γράψω πάντως.
Είναι κρυφό δηλαδή ή δεν σας προτιμούν για τα δελτία τύπου τους????!!!!
Εντάξει! Δε νομίζω ότι είναι κρυφό. Νομίζω πως κάποια στιγμή θα μάθουμε. Ας μην είμαστε αρνητικά προκατειλημμένοι, όμως, οτιδήποτε κι αν έχει συμβεί στο παρελθόν. Ή κάνω λάθος;
Πάντως διευκρινίζω πως σε εμάς δεν έφτασε κανένα δελτίο Τύπου..
-
Μεγάλη μάχη στην Πορτογαλία με τελικό νικητή τον Travaglia που μετά την εγκαταλειψη του Joseph (έξοδο) και την τεράστια ατυχία του Basso (ηλεκτρικά στην τελευταία ειδική ενω ήταν αγκαλιά με την νίκη) είναι το μεγάλο φαβορί για να ξαναπάρει τον τίτλο!
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Μεγάλη μάχη στην Πορτογαλία με τελικό νικητή τον Travaglia που μετά την εγκαταλειψη του Joseph (έξοδο) και την τεράστια ατυχία του Basso (ηλεκτρικά στην τελευταία ειδική ενω ήταν αγκαλιά με την νίκη) είναι το μεγάλο φαβορί για να ξαναπάρει τον τίτλο!KΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ MADEIRA! O BASSO HTAN ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΑΣΤΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ...
ΩΡΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ROBERT KAI CAMPOS ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΙΚΗ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΑΓΩΝΕΣ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ:
TRAVAGLIA 25
BASSO 13
JEAN-JOSEPH 11 -
Καλημέρα,
Να συμπληρώσω πως στην βαθμολογία ακολουθούν με 10 βαθμούς οι Princen και Holowczyc, έτσι για το τυπικό του θέματος
Από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, προκύπτει πως το ΕΠΡ μάλλον πηγαίνει σε Ιταλικά χέρια, αν και ο Simon Josef θα το παλαίψει.
Ανυπομονώ να δώ την μάχη στην Τσεχία. Αν ο Simon νικήσει, στο ΕΛΠΑ, θα γίνει πραγματική μάχη.
GO!!!!!!!Κ.Βλασταράς
-
Ο χρήστης Longhi έγραψε:
Ανυπομονώ να δώ την μάχη στην Τσεχία. Αν ο Simon νικήσει, στο ΕΛΠΑ, θα γίνει πραγματική μάχη.Έτσι πρέπει, κάθε χρόνο στο ΕΛΠΑ όλο με το πρωτάθλημα στο χέρι έρχονται!
-
Ο χρήστης Longhi έγραψε:
Από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, προκύπτει πως το ΕΠΡ μάλλον πηγαίνει σε Ιταλικά χέρια, αν και ο Simon Josef θα το παλαίψει.
Ανυπομονώ να δώ την μάχη στην Τσεχία. Αν ο Simon νικήσει, στο ΕΛΠΑ, θα γίνει πραγματική μάχη.
GO!!!!!!!ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ!
http://www.barum.rally.cz/2005/vysledky ... ntries.pdf
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ TRAVAGLIA, JEAN-JOSEPH KAI BASSO ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ KOPECKY, PETAK, PECH ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΕΛΟKUZAJ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ IMPREZA (2o Ή 3ο ΦΕΤΟΣ!!!) ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΩΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. -
Ημουν πολωνία και είδα τον αγώνα Κατεστρεψαν evo, spec C και γενικά ότι μπορούσαν αλλά είχνα διαβολικό ρυθμό σε βροχή με ομιχλη.
Έκλεισε η συμφωνία ΠΑΟΚ F.C - Τσολακίδη -
Ο χρήστης alexrally έγραψε:
Έκλεισε η συμφωνία ΠΑΟΚ F.C - ΤσολακίδηΔηλαδή??
-
και όμως !!!!!!!!!!!!!
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsess ... 7190139734
...για τα ελληνικά νέα είναι φυσικά...
-
Έχει ξαναγίνει ποτέ αυτό στο πλανήτη ή πρωτοτυπίσαμε πάλι??
Και τι έχει να κερδίσει ο ΠΑΟΚ από αυτό? Περισσότερους φιλάθλους??ΥΓ:Sorry για το offtopic...
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Έχει ξαναγίνει ποτέ αυτό στο πλανήτη ή πρωτοτυπίσαμε πάλι??
Και τι έχει να κερδίσει ο ΠΑΟΚ από αυτό? Περισσότερους φιλάθλους??ΥΓ:Sorry για το offtopic...
ΑΓΑΠΗΤΕ msamaro,
TΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΩ ? ΦΘΟΝΟ?ΒΛΑΚΕΙΑ?Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ?
ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΧΟΡΗΓΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ,ΒΛΑΠΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ? ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΑΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ.
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
μα φυσικα και εχει να κερδισει ρε συ masmaro χορηγος ειναι τι σημασια ειναι οτι ειναι ομαδα τι εταιρεια γαλακτος πχ εταιρια ειναι και αυτη!
λωρη παπαριες παντα θα υπαρχουν στα φορουμ!!
-
Αγαπητέ ΕΛ ΕΜ
Θα σου πρότεινα να προσέξεις τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεσαι!
Αν το επίπεδο σου είναι τόσο χαμηλό δεν αρμόζει σε αυτό του forum!
ΦΘΟΝΟ? Για ποιο λόγο να ζηλέψω για τον σπόνσορα του Τσολακίδη? Απλός θεατής είμαι...
Όσο για το ποιος λέει ή κάνει παπαριές καλύτερα να μην το σχολιάσω...Ρε παιδιά έκανα μία ερώτηση χωρίς καμία διάθεση ειρωνίας!! Ρώτησα τι έχει να κερδίσει ο ΠΑΟΚ από αυτή την συνεργασία και απάντηση δεν πήρα... Δεν έδωσα κανένα δικαίωμα να μου μιλήσετε με αυτό τον τρόπο, ούτε εσύ fabiawrc. EΛΕΟΣ!
Φιλικά Πάντα!
Μιχάλης Σαμαρόπουλος -
Αγαπητέ ΕΛ ΕΜ
Θα σου πρότεινα να προσέξεις τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεσαι!
Αν το επίπεδο σου είναι τόσο χαμηλό δεν αρμόζει σε αυτό του forum!
ΦΘΟΝΟ? Για ποιο λόγο να ζηλέψω για τον σπόνσορα του Τσολακίδη? Απλός θεατής είμαι...
Όσο για το ποιος λέει ή κάνει παπαριές καλύτερα να μην το σχολιάσω...Ρε παιδιά έκανα μία ερώτηση χωρίς καμία διάθεση ειρωνίας!! Ρώτησα τι έχει να κερδίσει ο ΠΑΟΚ από αυτή την συνεργασία και απάντηση δεν πήρα... Δεν έδωσα κανένα δικαίωμα να μου μιλήσετε με αυτό τον τρόπο, ούτε εσύ fabiawrc. EΛΕΟΣ!
Φιλικά Πάντα!
Μιχάλης ΣαμαρόπουλοςΑΓΑΠΗΤΕ msamaro,
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΟΡΘΩΝΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΕΟ ΧΟΡΗΓΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΛΑΔΟ (ΟΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ) ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ,ΑΠΛΑ Κ Α Ν Ε Ν Α Σ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.
ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ Ο fabiawrc ΚΑΙ ΕΓΩ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ,ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΩ.ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ msamaro,
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΟΡΘΩΝΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΕΟ ΧΟΡΗΓΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΛΑΔΟ (ΟΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ) ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ,**ΑΠΛΑ Κ Α Ν Ε Ν Α Σ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ. **
Κλείνοντας την παρένθεση περί Τσολακίδη εδώ θα ήθελα να εκφράσω την διαφωνεία μου! Είμαστε σε δημόσιο forum όπου ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράζει την άποψη του μέσα σε ευπρεπή πλαίσια είτε συμφωνούμε μαζί του είτε όχι. Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να προσβάλουμε κάποιον με τον οποίο δεν συμφωνούμε!
-
ΑΓΑΠΗΤΕ msamaro,
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΟΡΘΩΝΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΕΟ ΧΟΡΗΓΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΛΑΔΟ (ΟΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ) ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ,**ΑΠΛΑ Κ Α Ν Ε Ν Α Σ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ. **
Κλείνοντας την παρένθεση περί Τσολακίδη εδώ θα ήθελα να εκφράσω την διαφωνεία μου! Είμαστε σε δημόσιο forum όπου ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράζει την άποψη του μέσα σε ευπρεπή πλαίσια είτε συμφωνούμε μαζί του είτε όχι. Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να προσβάλουμε κάποιον με τον οποίο δεν συμφωνούμε!
KANENA ΣΧΟΛΙΟ.
ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ, ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ msamaro,
KANENA ΣΧΟΛΙΟ.
ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ, ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ FORUM, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Π*****ΕΣ... [MODERATOR]
ΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...
Ο KUZAJ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟ IMPREZA ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ. -
Ξέρουμε τι έπαθε ο Jean Joseph στην 2η ειδική?? Κρίμα και τα πάει πολύ καλά! Μετά από 4εις ειδικές πρώτος ο Travaglia και δεύτερος ο Basso με διαφορά 10 δευτερολέπτων.
-
Ξέρουμε τι έπαθε ο Jean Joseph στην 2η ειδική?? .EIXE EΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ...
ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ 8ΑΔΑ...
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2005