-
τι έγινε τελειώσαν οι εκλογές, εκλεγήκαμε και τον ξεχάσαμε τον άμοιρο τον καραγκιώζη που μας έκανε πλάτες τόσο καιρό???
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
ti fwnazeis vre?
anyway twra diakopeuw se merh makrina kai oneiremena.
syzhthsh apo vdomada pou eistrefw....filiaaaaaaaaa -
-
Να'μαι κι εγώωωωω.....
τι λέγαμε λοιπόν??? -
Άντε, μαλλιοτράβηξέ την, και εσύ ξεπουπούλιασέ το!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
...ξεπουπούλιασέ το!!υπάρχει και άλλος τρόπος!
-
δεν λέει η αναμέτρηση αυτού του είδους....γιατι αυτός με τα μαλλιά μου μπορεί να κάνει και καμια προσθετική ενώ εγώ με τα φτερά του τι να κάνω
φτεραααααααααα και πουπούλααααααααα -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
...ξεπουπούλιασέ το!!
υπάρχει και άλλος τρόπος!
Nα το βάλω τώρα ή να μην το βάλω.... , ιδού η απορία.....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
...ξεπουπούλιασέ το!!
Ασε καλύτερα!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
...ξεπουπούλιασέ το!!
-
για λέγ, για λεγ...
-
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
τι έγινε τελειώσαν οι εκλογές, εκλεγήκαμε και τον ξεχάσαμε τον άμοιρο τον καραγκιώζη που μας έκανε πλάτες τόσο καιρό???
ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟ 'SΗOPPING LIST' ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!!!
(ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ 'ΛΙΣΤΑ ΨΩΝΙΩΝ' ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΨΩΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΕ)
ΓΡΑΦΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΣΩΝΟΥΠΟ ΕΤΟΙΜΟΙ!
Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΔΕΕΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ Ω ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ
Βγες που να πάρει, να σηκώσει γιατί θα λυσάξει και θα μας τσιμπήσει ούλους. Βγες να του κάνεις το χατήρι γιατί σε βλέπω σενάριο, ή έμμετρο και τότε διέι γιαστ...
Άντε πουλάκι πάλι. Για σένα δουλεύω. Ρίχνω γαλαζόπετρα και να δεις που θα βγει η... καμήλα απ' τη θαλάμι. Έσω έτοιμος και μόλις σκάσει Μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπισέ τηνΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!
KAMIIIIIIL!!!!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
δεν λέει η αναμέτρηση αυτού του είδους....γιατι αυτός με τα μαλλιά μου μπορεί να κάνει και καμια προσθετική ενώ εγώ με τα φτερά του τι να κάνω
φτεραααααααααα και πουπούλαααααααααΠάπλωμα... Μαξιλάρι... κτλ κτλ... Ολόκληρο σετ φτιάχνεις!
-
έχω χάσει επεισόδια μήπως???
τι περιμένεις...ήρθα, εμφανίστηκα, εδώ είμαι αλλά όχι για πολύ οπότε μπίμπισε να δούμε τι θα καταλάβειςέχεις και σύμμαχο τον α-ξερόλα τον ξεροκέφαλο , ποιος την χάρη σου
-
Τι επεισόδια, σεζόν ολόκληρη!!
Ψώνισες τουλάχιστον, ή πάλι θα φάμε, θα πιούμε και νηστικοί θα κοιμηθούμε; -
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠ'ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΑΛΛΟ , ΜΕ ΤΙΤΛΟ .
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ (ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ'ΤΑ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ, ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ IQ ΤΟΥΣ ) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ , ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ , ΟΔΗΓΟ ΑΓΩΝΩΝ , Η ΕΣΤΩ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙ ΓΝΩΜΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟ !
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ , ΚΑΙ ΔΙΑΜΩΡΦΩΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΝΩΜΗ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΒΑΛΕΙ , ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙ , ΑΓΑΠΑ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ , ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΩΣ ΠΥΡΙΝΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΥΤΑΕΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΓΚΟ ΤΟΥ .
ΘΑ ΠΕΙΤΕ , ΠΟΙΟΣ ? Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ? ΕΔΩ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ,( ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ) ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ , ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΟΥΝ ΤΗΛΕΦΑΚΟ , ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΗΘΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΡΔΟΝΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΦΑΚΟΣ ΠΡΟΣ ΜΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ , ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΑΝΕ ΑΛΛΟΤΕ ΑΠ'ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ,ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΑΠ'ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ .ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΙΟΥΜΕ , ΑΣ ΤΑ ΛΟΥΣΤΟΥΜΕ
ΦΙΛΑΚΙΑ
-
Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ MODERATOR