-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
http://users.hol.gr/~ananast1/midi/karaghiozis.midΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ
Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ....
Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΕΑ
ΠΩΠΩ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ! ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΩΩΩΩΩΩΝ!!!
Καλώς τον...
-
Εχουμε πήξει στους καραγκιόζηδες τελικά!!!
Ειδικά το τελευταίο επεισόδιο που παίχτηκε τον τελευταίο μήνα είχε πολύ πλάκα....
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Δεν εννοούσα αυτό, αλλα μια που το ανέφερες αύτο και δεν ήταν μόνο για γέλια, ήταν και για κλάματα...
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Στις παράνομες κρύβεται και στις κάθε λογής μπόρες...
-
-
Ξεπέρασαν εαυτόν!
Αλήθεια, θα τους ανταμοίψουμε με μαζική αποχή από τους επόμενους 3 αγώνες τους όποτε κι αν γίνουν, ό,τι μορφής κι αν είναι;;;
Πρέπει να τους δώσουμε φόρο τιμής, μιας και υπολογίζουν τόσο και επιπλέον με τις απαντήσεις τους είναι προφανές τι τεράστιο σεβασμό μας έχουν...
-
-
-
Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ MODERATOR