-
ÂáóéêÜ êÜíå ìßá åñþôçóç óôï pctechnology (fotum) ìÞðùò êáé âñåèåß êáíÝíáò ðïõ åß÷å ðáñüìïéï ðñüâëçìá.
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Βασικά κάνε μία ερώτηση στο pctechnology (fotum) μήπως και βρεθεί κανένας που είχε παρόμοιο πρόβλημα.thank you!
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Βασικά κάνε μία ερώτηση στο pctechnology (fotum) μήπως και βρεθεί κανένας που είχε παρόμοιο πρόβλημα.Σωστος ο... Trelos!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Βασικά κάνε μία ερώτηση στο pctechnology (fotum) μήπως και βρεθεί κανένας που είχε παρόμοιο πρόβλημα.
Σωστος ο... Trelos!
Απο τρελλο κι απο μικρο μαθαινεις την αληθεια
-
Ήρθε η ώρα να ξεφορτωθώ το εξάχρονο 'χρέπι' μου!!
Επειδή όμως δεν είμαι και πολύ γνώστης όσον αφορά σε θέματα η/υ, ρώτησα μερικά φιλαράκια τι να πάρω και από που, τι να προσέξω κλπ.
Το κακό είναι ότι οι απόψεις δεν συμπίπτουν. Κυρίως όσον αφορά στον επεξεργαστη. Οι μισοί μου λένε να παρώ Pentium και οι αλλοι Athlon....
Να μου πει κανείς ότι οι Athlon είναι 64bit θα το καταλάβαινα, αλλά τώρα και η Intel έβγαλε 64ρηδες pentium.
Το κακό είναι πως επειδή δεν το κατέχω το θέμα μπερδεύτηκα περισσότερο.
Μπορεί κανείς να δώσει τα φώτα του, ή να προτείνει κάποια ιστοσελίδα όπου θα μπορέσω να βρω κάτι σαν συγκριτικό μεταξύ τους προκειμένου να καταλάβω τι πλεονεκτήματα έχει ο ένας έναντι του άλλου?(ελπίζω να μην γίνω αφορμή για κανέναν 'πόλεμο' μεταξύ amdόφιλων και pentiumόφιλων)
-
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Ήρθε η ώρα να ξεφορτωθώ το εξάχρονο 'χρέπι' μου!!
Επειδή όμως δεν είμαι και πολύ γνώστης όσον αφορά σε θέματα η/υ, ρώτησα μερικά φιλαράκια τι να πάρω και από που, τι να προσέξω κλπ.
Το κακό είναι ότι οι απόψεις δεν συμπίπτουν. Κυρίως όσον αφορά στον επεξεργαστη. Οι μισοί μου λένε να παρώ Pentium και οι αλλοι Athlon....
Να μου πει κανείς ότι οι Athlon είναι 64bit θα το καταλάβαινα, αλλά τώρα και η Intel έβγαλε 64ρηδες pentium.
Το κακό είναι πως επειδή δεν το κατέχω το θέμα μπερδεύτηκα περισσότερο.
Μπορεί κανείς να δώσει τα φώτα του, ή να προτείνει κάποια ιστοσελίδα όπου θα μπορέσω να βρω κάτι σαν συγκριτικό μεταξύ τους προκειμένου να καταλάβω τι πλεονεκτήματα έχει ο ένας έναντι του άλλου?(ελπίζω να μην γίνω αφορμή για κανέναν 'πόλεμο' μεταξύ amdόφιλων και pentiumόφιλων)
Με επεξεργαστή Intel ξέρεις πως θα έχεις την αμέριστη προσοχή των τρίτων κατασκευαστών. Οι βελτιστοποιήσεις/ειδικές εκδόσεις προγραμμάτων γίνονται με κύριο άξονα τους επεξεργαστές της Intel. Εκείνες για AMD έπονται ή καμιά φορά δεν υπάρχουν καν.
-
ÂáóéêÜ ìçí åðéëÝîåéò 64Üñç AMD ãéáôß Ý÷ïõí áíáöåñèåß áñêåôÜ ðñïâëÞìáôá.
¼óï ãéá ôïí 64 Üñç pentium êáëü èá Þôáí íá ðåñéìÝíåéò ëßãï ìÝ÷ñé íá äïêéìáóôåß áðü Üëëïõò êáé íá ááöåñèïýí ôõ÷üí ðñïâëÞìáôá.
ÐÜíôùò ãíþìç ìïõ åßíáé íá ðÜñåéò Ýíáí 3,2 pentium ï ïðïßïò äåí ðñüêåéôáé íá óïõ âãÜëåé ôï ðáñáìéêñü ðñüâëçìá ( êõñßùò èåñìïêñáóßåò ) êáé èá ìåßíåéò áðüëõôá åõ÷áñéóôçìÝíïò. -
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Βασικά μην επιλέξεις 64άρη AMD γιατί έχουν αναφερθεί αρκετά προβλήματα.
Όσο για τον 64 άρη pentium καλό θα ήταν να περιμένεις λίγο μέχρι να δοκιμαστεί από άλλους και να ααφερθούν τυχόν προβλήματα.
Πάντως γνώμη μου είναι να πάρεις έναν 3,2 pentium ο οποίος δεν πρόκειται να σου βγάλει το παραμικρό πρόβλημα ( κυρίως θερμοκρασίες ) και θα μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος.Ευχαριστώ.
Τα στο τέλος υπονοούν κάτι, ή συνοδεύουν κάθε post του τρελού για να συμπληρώνουν το nick?!? -
Äåí õðïíïïýí êÜôé !!!!
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Βασικά μην επιλέξεις 64άρη AMD γιατί έχουν αναφερθεί αρκετά προβλήματα.
Όσο για τον 64 άρη pentium καλό θα ήταν να περιμένεις λίγο μέχρι να δοκιμαστεί από άλλους και να ααφερθούν τυχόν προβλήματα.
Πάντως γνώμη μου είναι να πάρεις έναν 3,2 pentium ο οποίος δεν πρόκειται να σου βγάλει το παραμικρό πρόβλημα ( κυρίως θερμοκρασίες ) και θα μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος.Προβλήματα: κανένα!
Υπερθέρμανση: είναι περίεργο και ανησυχητικό να βλέπεις την εσωκλειόμενη στη συσκευασία δωρεάν αλουμινένια ψύκτρα να κρατάει τη θερμοκρασία μεταξύ 36-46 βαθμών, με ανεμιστήρα που να γυρνάει στις ~2000 στροφές (άρα αρκετά αθόρυβο).
Ξεχάστε αυτά που ξέρατε μέχρι πριν 1 χρόνο. Τα πράγματα αντιστράφηκαν τελείως. Πλέον υπερθερμαίνονται οι Pentium, όχι οι Athlon 64. Ζητάνε πολύ ρεύμα και καλές ψύκτρες των 30-40
-
Ãéá ôïõò AMD 64 áðü üóá Ý÷ù äéáâÜóåé óå äéÜöïñá ðåñéïäéêÜ êáé Forum Ý÷ïõí ðáñïõóéÜóåé ðñïâëÞìáôá .¼óï ãéá ôïõò pentium üíôùò Ý÷ïõí êÜðïéï ðñüâëçìá ìå ôéò èåñìïêñáóßåò áëëÜ ðåñéóóüôåñï åõèýíåôáé ç Üèëéá øýêôñá ðïõ Ý÷ïõí, ðñüâëçìá ôï ïðïßï ëýíåôáé áãïñÜæïíôáò ìéá êáëÞ øýêôñá(30-40 euro ôï ðïëý ) .
-
re παιδια απο τοτε που εβαλα το msn massenger μου βγαζει error απο υπηρεσεια msn messenger , οταν ειμαι ιντερνετ , και μου λεει να μπω σε καποιο σιτε για να κανω scan , free αλλα μετα για να ολοκληροθει πρεπει να πληροσω . τι ειναι αυτο το πραγμα ? help me
-
Ðïéá Ýêäïóç ôïõ msn Ý÷åéò?
Ðñüóåîå ãéáôß ìÝóù ôïõ msn êõêëïöïñåü éüò. -
SL:
Φαίνεται πως έχεις κολλήσει κάποιο adware/malware που σου κόβει τη σύνδεση του MSN οδηγώντας σε στη συγκεκριμένη σελίδα. Σκανάρισε το σύστημα με το Lavasoft Ad-Aware και με κανένα antivirus. Αποκλείεται να ευθύνεται το MSN γι'αυτό που συμβαίνει.Mig:
Το πράγμα είναι απλό: χάλια είναι και η ψύκτρα της AMD. Όμως οι επεξεργαστές της τρέχουν σε πολύ χαμηλότερη ταχύτητα, έχοντας ταυτόχρονα ίδιες πάνω κάτω επιδόσεις. Για παράδειγμα ο P4 3000 που τρέχει στα 3 GHertz έχει ίδιες επιδόσεις με τον Athlon64 3000+ που τρέχει στα 2 GHertz! Γι'αυτό θερμαίνεται λιγότερο ο δεύτερος (και καταναλώνει πολύ λιγότερη ενέργεια). -
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Ποια έκδοση του msn έχεις?
Πρόσεξε γιατί μέσω του msn κυκλοφορεό ιός.eixa thn 7 beta αλλα τωρα την απεγκατ. και παλι τα ιδια .
δειτε ακριβως τι μου λεει .
ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ URGENT SE MESSAGE STIS 27/3/05 5:00
Critical error :Windows has deteced 47 instances of spyware installed on your computer . Spyware can damage system file , track you on line activities and display pop-up advertising. Anti-varius and firewall software can not protect you .
visit http://www.win-fix.com for free removal information
και στο τελος εχει ενα ok
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Mig:
Το πράγμα είναι απλό: χάλια είναι και η ψύκτρα της AMD. Όμως οι επεξεργαστές της τρέχουν σε πολύ χαμηλότερη ταχύτητα, έχοντας ταυτόχρονα ίδιες πάνω κάτω επιδόσεις. Για παράδειγμα ο P4 3000 που τρέχει στα 3 GHertz έχει ίδιες επιδόσεις με τον Athlon64 3000+ που τρέχει στα 2 GHertz! Γι'αυτό θερμαίνεται λιγότερο ο δεύτερος (και καταναλώνει πολύ λιγότερη ενέργεια).Εγώ δεν είπα τίποτα για θερμοκρασίες... ο Trelos ήταν (τον έδωσα κι εγώ στεγνά; )
Εγώ είπα πως οι συντριπτικά περισσότεροι 3οι κατασκευαστές υποστηρίζουν πρώτα Intel και μετά οτιδήποτε άλλο...
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ URGENT SE MESSAGE STIS 27/3/05 5:00
Critical error :Windows has deteced 47 instances of spyware installed on your computer . Spyware can damage system file , track you on line activities and display pop-up advertising. Anti-varius and firewall software can not protect you .
visit http://www.win-fix.com for free removal information
και στο τελος εχει ενα ok
Όπως σωστά προέβλεψε ο Μάνος, είσαι πήχτρα στο Spyware.
Για αρχή, κατέβασε τα:
Κάνε live update και στα δυο και σκανάρισε το σκληρό σου δίσκο. Βάστα backup όταν σου ζητηθεί και καθάρισε όλα όσα σου βρουν τα παραπάνω προγράμματα.
Επίσης, καλό θα ήταν να απενεργοποιήσεις τα ActiveX και τα Java Αpplets στον broswer σου (ενδεχομένως και τα Java Scripts), για να αποφύγεις να ξανακολλήσεις τέτοια πράγματα... αλλά δεν θα μπαίνεις πλέον σε όλες τις σελίδες.
Ή ακόμα καλύτερα, άρχισε να χρησιμοποιείς Maxthon (κλαπ κλαπ κλαπ) ή Firefox (ου ου ου ου)
ΥΓ.Μάνο, πλάκα κάνω στι... παρενθέσεις
-
deleted double-post
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εγώ δεν είπα τίποτα για θερμοκρασίες... ο Trelos ήταν (τον έδωσα κι εγώ στεγνά; )Εγώ είπα πως οι συντριπτικά περισσότεροι 3οι κατασκευαστές υποστηρίζουν πρώτα Intel και μετά οτιδήποτε άλλο...
ΟΚ. Είναι γνωστή η 'συμπάθεια' μεταξύ Intel και Microsoft (εξ ου και η λέξη 'Intelsoft'). Όμως, παρά το ότι η Intel έχει ισχυρές συμμαχίες, δεν κατάφερε να κρατήσει την AMD στο 10% που είχε πριν μερικά χρόνια. Τώρα στις πωλήσεις επεξεργαστών γίνεται πόλεμος κι αν δεν ήταν οι μεγάλοι κατασκευαστές έτοιμων συστημάτων (HP, Dell, Compaq κλπ), η AMD θα είχε τα πρωτεία. Επίσης ορισμένες (λίγες πάντως) εταιρείες λογισμικού δίνουν βάρος στα χαρακτηριστικά των P4 (πχ στις εντολές SSE3 και στο HyperThreading). Μικρό το κακό, αφού οι A64 γενικά λίγο χάνουν και μόνο στις εφαρμογές αυτές. Με τα 64 bit θα κουνήσουν μαντήλι. Όσο για το SSE3, θα ενσωματωθεί κι αυτό συντομα στους νεότερους Α64.
Για την υποστήριξη 64 bit στους νέους Pentium 4: προς το παρόν κανείς τέτοιος επεξεργαστής δεν πωλείται στην Ελλάδα (έτσι νομίζω τουλάχιστον) κι όταν αυτό γίνει, σίγουρα θα κοστίζουν πολύ ακριβά. -
migf1 äåí Ý÷åéò êáé ðïëëÝò çèéêÝò áíáóôïëÝò áðü üôé âëÝðù ,ìå äßíåéò ÷ùñßò êáíÝíá äéóôáãìü.Bravo migf1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÐëÜêá êÜíù
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#1]