-
το έχεις κάπου ανεβασμένο να μην περιμένω το emule?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
το έχεις κάπου ανεβασμένο να μην περιμένω το emule?το ειχα βρει και βαρεθηκα να το βαλω επειδη δεν ειχα χωρο στην mmc, αλλα θα το ξαναψαξω αν ειναι. Παιζει πολυ καλα αν εχεις και GPS
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το ειχα βρει και βαρεθηκα να το βαλω επειδη δεν ειχα χωρο στην mmc, αλλα θα το ξαναψαξω αν ειναι. Παιζει πολυ καλα αν εχεις και GPS
άστο Σπύρο, ευρέθη! Credits to gvala
-
το ειχα βρει και βαρεθηκα να το βαλω επειδη δεν ειχα χωρο στην mmc, αλλα θα το ξαναψαξω αν ειναι. Παιζει πολυ καλα αν εχεις και GPS
άστο Σπύρο, ευρέθη! Credits to gvala
τι μεγεθος εχει τελικα?
-
Εγκατεστημένο στην κάρτα πιάνει περίπου 15-20 ΜΒ
μόλις αγόρασα 256άρα κάρτα και το πέρασα, το προγραμματάκι είναι πολύ καλό παίδες!το απόγευμα στο δρόμο για το σπίτι θα το δοκιμάσω με ένα bluetooth-GPS modulάκι. Δίνει και φωνητικές εντολές από το μεγαφωνάκι του κινητού! Καλό!
-
μπορεις να το ανεβασεις καπου?
-
στο στέλνω μέιλ αν έχεις λογαριασμό με μεγάλο mailbox. Αν όχι, κάνε ένα στο yahoo!
το προγραμματάκι δουλεύει ΑΨΟΓΑ! Μαζί με το bluetooth-GPS δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις τον προορισμό σου! Φωνητικές εντολές σωστές (στρίψε αριστερά στα 200m πχ, και δεύτερη προειδοποίηση αμέσως πριν την στροφή, και αν το αγνοήσεις, κάνει recalculate πολύ γρήγορα την επόμενη σωστή διαδρομή!)
στη διαδρομή δουλειά σπίτι (περίπου 17km), όχι μόνο με πήγε σωστά, αλλά με πήγε και από τις 'καβάτζες' που χρησιμοποιούσα εγώ! ΑΨΟΓΟ!
gvala ευχαριστώ ΠΟΛΥ!
όποιος ενδιαφέρεται του το στέλνω μέιλ (kouk?)
-
Σπύρο .. εγώ το θέλω !!!!
pm ..
-
και εγω το θελω, στελνω pm...
-
ΒΑΣΙΛΗ, Σπύρο οκ
avel κάτι δεν πάει καλά με το mailbox σου, μου το γύρισε πίσω -
μεχρι τωρα εφθασε το 1ο μερος, περιμενω και το αλλο και θα το δοκιμασω!
ευχαριστω!
-
Thanks Σπύρο .... ελήφθη !!!
-
αρχικές οδηγίες:
βάλτε και τα δύο αρχεία σε ένα φάκελο. Το ένα είναι .zip και το άλλο έχει μια περίεργη κατάληξη .z01 (ΔΕΝ την πειράζουμε)
με δεξί και 'extract to....' στο .zip αρχείο, η δουλειά έχει γίνει.
κατόπιν, διαβάστε το .txt αρχείο και όλα θα πάνε καλά
να σημειωθεί ότι χωρίς το bluetooth-GPS modulάκι το πρόγραμμα θα δουλεύει απλώς σαν χάρτης και δεν θα κάνει navigation. ΜΕ αυτό, ΑΛΛΑ κόλπα!
!!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! : κίνδυνος τρακαρίσματος! εγώ δύο φορές σήμερα έπιασα τον εαυτό μου να χαζεύει την οθόνη του κινητού σε επικίνδυνο βαθμό! (με ένα παλιοGPS έτσι? απορώ πώς οδηγούν κάποιοι και βλέπουν DVD ταυτόχρονα ):oops:
-
τα ελαβα και τα 2, ευχαριστω!
-
αρχικές οδηγίες:βάλτε και τα δύο αρχεία σε ένα φάκελο. Το ένα είναι .zip και το άλλο έχει μια περίεργη κατάληξη .z01 (ΔΕΝ την πειράζουμε)
με δεξί και 'extract to....' στο .zip αρχείο, η δουλειά έχει γίνει.
κατόπιν, διαβάστε το .txt αρχείο και όλα θα πάνε καλά
Πειράζει που δεν το κατάλαβα
Τώρα έχω 3 φακέλους και το text ..... τι κάνω ;;
-
έγινε το extract (unzip) δηλαδή?
αν ναι, τα περνάς όλα στο κινητό, στα directories ΑΚΡΙΒΩΣ που γράφει το .txt αρχείο. Κατόπιν, στο κινητό τρέχεις το .sis αρχείο και καθάρισες. Επειδή δεν τα έχω μπροστά μου (είναι στο pc της δουλειάς), ας δώσει κάποιος άλλος παραπάνω λεπτομέρειες αν ξεχνάω κάτι, αλλιώς αύριο πάλι.
-
οκ .. θα το δοκιμάσω αύριο και θα επανέλθω αν χρειαστεί
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
οκ .. θα το δοκιμάσω αύριο και θα επανέλθω αν χρειαστείΛοιπόν. Αν γίνει σωστά το extract, φτιάχνει ΕΝΑ φάκελο που λέγεται RouteGR, o οποίος περιέχει 2 φακέλους (ROUTE66, system), το .sis αρχείο της εγκατάστασης, το .txt με τις οδηγίες και ένα .pdf που είναι το user's manual.
-
οκ .. θα το δοκιμάσω αύριο και θα επανέλθω αν χρειαστεί
Λοιπόν. Αν γίνει σωστά το extract, φτιάχνει ΕΝΑ φάκελο που λέγεται RouteGR, o οποίος περιέχει 2 φακέλους (ROUTE66, system), το .sis αρχείο της εγκατάστασης, το .txt με τις οδηγίες και ένα .pdf που είναι το user's manual.
Θενξ .... πάω να πάρω πρώτα μια 256 κάρτα και μετά θα το βάλω.
-
μια ερωτησούλα για το firefox(συγγνώμη που σας βγάζω λίγο εκτός)
τί πρέπει να κάνω για να μου εμφανίζει τη διεύθυνση IP της σελίδας που βρίσκομαι..;
ευχαριστώ
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#1]