-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ο Maxthon είναι ακριβώς οτι έλειπε στον Explorer για να γίνει πάρα πολύ καλός.
Απο τότε που έκανα την εγκατάσταση ποτέ δεν το μετάνοιωσα!Άντε Σάββα (elteo)... με το φίλο stilskin γίναμε τρεις στο φόρουμ με Maxthon
Χάρη δεν τον γνωρίζουν για αυτό...όλοι πάνε στο στερεότυπο και πολυδιαφημισμένο fx ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χάρη δεν τον γνωρίζουν για αυτό...όλοι πάνε στο στερεότυπο και πολυδιαφημισμένο fx ...
LOL... η πλάκα είναι πως και στον FF πήγαν όλοι λόγω του στερέότυπου και πολυδιαφημισμένου IE...
-
Πάντως το support του Firefox είναι μακράν μπροστά... έχουν φοβερή κοινότητα τα άτομα, με πολύ δυνατά φόρουμς και side-sites.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Πάντως το support του Firefox είναι μακράν μπροστά... έχουν φοβερή κοινότητα τα άτομα, με πολύ δυνατά φόρουμς και side-sites.Μέχρι να βγει ο βελτιωμένος ΙΕ 7 με όλα αυτά που έχει το Fx και να γυρίσουν πάλι πίσω.
edit : Μέχρι στιγμής τα downloads
o Maxthon ~21 εκατομ.
ο Firefox ~ 25 εκατομ.
ο Opera ~ 20 εκατομ.
ο ΙΕ +- οοTα στοιχεία είναι από τα ίδια τα sites τους.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μέχρι να βγει ο βελτιωμένος ΙΕ 7 με όλα αυτά που έχει το Fx και να γυρίσουν πάλι πίσω.
edit : Μέχρι στιγμής τα downloads
o Maxthon ~21 εκατομ.
ο Firefox ~ 25 εκατομ.
ο Opera ~ 20 εκατομ.
ο ΙΕ +- οοTα στοιχεία είναι από τα ίδια τα sites τους.
Σωστός !!!!!!
Εγώ κατεβάζω προσόψεις τώρα, αλλά μου φαίνεται πως: Noia και πάλι Noia
-
Νέα έκδοση 1.0.2 του Firefox που κλείνει ένα κενό ασφαλείας.
http://www.mozilla.org/products/firefox/ -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Νέα έκδοση 1.0.2 του Firefox που κλείνει ένα κενό ασφαλείας.
http://www.mozilla.org/products/firefox/Ωχ αρχίσανε τα κενά ασφαλείας...;
Μάλλον αρχίζουν να αχολούνται μαζί του οι χάκερς... -
Αυτό το κενό το ανακάλυψε εταιρεία ασφαλείας, όχι κανείς 14χρονος που έπαιζε με το Resource Hacker.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αυτό το κενό το ανακάλυψε εταιρεία ασφαλείας, όχι κανείς 14χρονος που έπαιζε με το Resource Hacker.Εταιρεία ασφαλείας στην οποία «δούλευε» ο 14χρονος...
-
Και η Apple εβγαλε μπαλωμα (patch) http://www.computeractive.gr/default.ph ... art_id=331
-
Ερώτηση για εργασία, τη γράφω και αν έχει κανείς καμιά ιδέα, ας την πει...
Θέμα: Advanced Search
Τι είδους αποτελέσματα θα περιμένατε να βγάλει μια αναζήτηση τύπου:
'football scores'+host:ptΕλπίζω ότι κάποιος θα βγάλει το κεφάλι μου από τον τοίχο που το κοπανάω εδώ και ώρα...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Τι είδους αποτελέσματα θα περιμένατε να βγάλει μια αναζήτηση τύπου:
'football scores'+host:ptΣε ποια μηχανή αναζήτησης; Γενικά θα έλεγα, αποτελέσματα ποδοσφαίρου στα πορτογαλικά... Δεν καταλαβαίνω καθόλου την άσχετη, ξεκάρφωτη ερώτησή σου!
-
...oύτε εγώ κατάλαβα...
-
Ούτε και εγώ που το έχω σαν εργασία!!!
Άρα. δεν είμαι χαζός, ούτε εσείς φυσικά!
Δεν είναι η μόνη ασαφής ερώτηση, οπότε...
Δεν αναφέρει σε ποια μηχανή αναζήτησης, ούτε τίποτα άλλο πέραν από αυτά που σας έγραψα! Συγγνώμη για το οφ-τόπικ (αν είναι) και ευχαριστώ για την προσπάθεια avel, elteo.
-
Σας αναφερω το πρόβλημα που εχω τον τελευταιο καιρό με το πισί (!) και δεν μπορω με ΄τίποτα να βγαλω ακρη...
Αγόρασα ένα dvd-r της plextor το εγκατεστησα και εγραψα μερικά δισκάκια... Ως εδώ όλα καλά... Την επόμενη ημέρα, ανοίγωντας το pc και κάνωντας κλικ στο Nero μου εβγαινε το γνωστο και σπατικό παράθυρο που έλεγε οτι το νερο εξαιτίας κάποιου προβλήματος δεν μπορεί να ανοίξει και μου ζήταγε αν θέλω να στείλει το πρόβλημα στη microsoft ή κατι τέτοιο τελοσπάντων...
Απεγκαθιστώ το νέρο, ξανά Install, ΄γράφω πάλι μερικά δισκάκια, ολα καλα!!! Ξανακλείνω το pc και την επόμενη ημέρα το ιδιο ακριβώς πρόβλημα...
Κάνω φορμάτ , windows xp από την αρχή και όλα τα συναφή... Τέλος εγκατάσταση του Νερο.. Δουλέυει και αυτό αλλά μόλις κλείσω και ξανανοιξω το pc μια απο τα ίδια... Άρχισα να υποπτεύομαι το Νερο που ειχε μεσα η συσκευασία του dvd-r και ετσι το εσβησα και εκανα install το νερο ενός φίλου ( Η ίδια έκδοση μόνο που αυτός την είχε αγοράσει)... Το πρόβλημα παρέμεινε... Ξανά φορμάτ, δοκιμάζω εγκατάσταση από άλλα win xp και το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει....
Και οπως ολοι καταλαβαίνετε καθε φορά που θέλω να γράψω ένα dvd, σβήνω και εγκαθιστώ το nero απο την αρχή.... τα νεύρα μου εχουν αρχίσει και βαράνε κόφτες. Καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;;;; Σκέφτομαι να κάνω τράμπα το σκληρό του αδερφού μου και να δω μήπως είναι θέμα σκληρού αν και δεν νομίζω
P IV 1500Mhz
256 Ram
HDD 20 GB western Digital 7200rpm -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Σας αναφερω το πρόβλημα που εχω τον τελευταιο καιρό με το πισί (!) και δεν μπορω με ΄τίποτα να βγαλω ακρη...Αγόρασα ένα dvd-r της plextor το εγκατεστησα και εγραψα μερικά δισκάκια... Ως εδώ όλα καλά... Την επόμενη ημέρα, ανοίγωντας το pc και κάνωντας κλικ στο Nero μου εβγαινε το γνωστο και σπατικό παράθυρο που έλεγε οτι το νερο εξαιτίας κάποιου προβλήματος δεν μπορεί να ανοίξει και μου ζήταγε αν θέλω να στείλει το πρόβλημα στη microsoft ή κατι τέτοιο τελοσπάντων...
Απεγκαθιστώ το νέρο, ξανά Install, ΄γράφω πάλι μερικά δισκάκια, ολα καλα!!! Ξανακλείνω το pc και την επόμενη ημέρα το ιδιο ακριβώς πρόβλημα...
Κάνω φορμάτ , windows xp από την αρχή και όλα τα συναφή... Τέλος εγκατάσταση του Νερο.. Δουλέυει και αυτό αλλά μόλις κλείσω και ξανανοιξω το pc μια απο τα ίδια... Άρχισα να υποπτεύομαι το Νερο που ειχε μεσα η συσκευασία του dvd-r και ετσι το εσβησα και εκανα install το νερο ενός φίλου ( Η ίδια έκδοση μόνο που αυτός την είχε αγοράσει)... Το πρόβλημα παρέμεινε... Ξανά φορμάτ, δοκιμάζω εγκατάσταση από άλλα win xp και το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει....
Και οπως ολοι καταλαβαίνετε καθε φορά που θέλω να γράψω ένα dvd, σβήνω και εγκαθιστώ το nero απο την αρχή.... τα νεύρα μου εχουν αρχίσει και βαράνε κόφτες. Καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;;;; Σκέφτομαι να κάνω τράμπα το σκληρό του αδερφού μου και να δω μήπως είναι θέμα σκληρού αν και δεν νομίζω
P IV 1500Mhz
256 Ram
HDD 20 GB western Digital 7200rpmΔεν βγαίνει εύκολα άκρη, μπορεί να είναι 1002 πράγματα.
Άλλη έκδοση του Nero δοκίμασες? Άλλο πρόγραμμα εκτός από το Νέρο; Κανένα firmware update του Plextor;
-
ÂáóéêÜ øÜîå íá âñåéò ôçí ôåëåõôáßá Ýêäïóç ôïõ nerï.
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Βασικά ψάξε να βρεις την τελευταία έκδοση του nerο.Δοκιμασα την τελευταια και την προτελευταια εκδοση του νερο... βασικα δεν νομιζω να εχει να κανει κατι με το firmware Του αντιγραφικου καθως αυτό δουλευει μια χαρα (οταν δουλευει και το προγραμμα)
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Βασικά ψάξε να βρεις την τελευταία έκδοση του nerο.
Δοκιμασα την τελευταια και την προτελευταια εκδοση του νερο... βασικα δεν νομιζω να εχει να κανει κατι με το firmware Του αντιγραφικου καθως αυτό δουλευει μια χαρα (οταν δουλευει και το προγραμμα)
Τι λειτουργικό χρησιμοποιείς;
Βασικά για να βγάλεις άκρη, πρέπει να οπλιστείς με υπομονή και να κάνεις πολλές δοκιμές.
Αν έχεις XP, φτιάχνε Σημεία Επαναφοράς Συστήματος (Έναρξη->Βοηθήματα->Εργαλεία Συστήματος->Επαναφορά Συστήματος) και δοκίμαζε:
- Firmware update & drivers update του Plextor
- Τουλάχιστον ένα ακόμα πρόγραμμα εκτός του Nero
- Έλεγχο για ομαλή λειτουργία των ASPI Drivers
- Έλεγχο για το αν το πρόβλημα παρουσιάζεται μόνο στην εγγραφή DVD ή και στην εγραφή CD.
Γενικώς προσπάθησε να ακολουθείς βήματα που σου αποκλείουν κάποιες πιθανότητες.
ΦΛΑΣ: Ελεύθερο χώρο έχεις στον σκληρό σου δίσκο; Μήπως έχεις ορίσει στο Nero να MHN σβήνει τα προσωρινα αρχεία της εγγραφής και σου γεμίζει το δίσκο;
-
Win xp pro εχω... θα ξεκινησω σιγα σιγα τις δοκιμες...
σχετικά με το ΦΛΑΣ (!) απο που ορίζω τα σχετικά με τα αρχεία στο σκληρό του nero??
Eυχαριστώ
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#1]