-
Χρησιμοποιω τον online ελενχο των παντα και fsecure ,δεν τα εχω εγκαταστησει .
-
-
-
Πρόβλημα.... ιός η νέα μαλακια των windows.
Εκέι που σερφάριζα στο forum και δεν έκανα τιποτα άλλο μου πέταξε ένα παράθυρο με την επιγράφη YOU SHOULD NOT SEE ME και ο υπολογιστής έκανε επανεκκίνηση.
Τι είναι αυτο βρε παιδία???????
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Πρόβλημα.... ιός η νέα μαλακια των windows.Έκαι που είμουν στο forum δεν έκανα τιποτα άλλο μου πέταξε ένα παράθυρο με την επιγράφη YOU SHOULD NOT SEE ME και ο υπολογιστής έκανε επανεκκίνηση.
Έχει 'τρύπες το σύστημά σου! Χρησμιοποιείς τίποτα ICQ, MSN και λοιπά τέτοια;
Ξεκίνα με AntiVir Personal, μετά με ScanSpyware. Καθάρισέ τα όλα και μετά (προαιρετικά, άλλά καλό θα ήταν) βάλε ZoneAlarm Personal (ή Kerio).
ΥΓ. Το pm το πήρες;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Πρόβλημα.... ιός η νέα μαλακια των windows.
Έκαι που είμουν στο forum δεν έκανα τιποτα άλλο μου πέταξε ένα παράθυρο με την επιγράφη YOU SHOULD NOT SEE ME και ο υπολογιστής έκανε επανεκκίνηση.
Έχει 'τρύπες το σύστημά σου! Χρησμιοποιείς τίποτα ICQ, MSN και λοιπά τέτοια;
Ξεκίνα με AntiVir Personal, μετά με ScanSpyware. Καθάρισέ τα όλα και μετά (προαιρετικά, άλλά καλό θα ήταν) βάλε ZoneAlarm Personal (ή Kerio).
ΥΓ. Το pm το πήρες;
Σου απάντησα στο pm.
Eίχα το Ζοnealarm αλλά μετά απο αυτο δεν κάνει τίποτα. Ουτε επανεγκατασταση δεν μπορώ να το κάνω.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
:oops: -
δοκιμασε να κανεις online scan στον υπολογιστη σου οπως εισαι τωρα!
δεν ξερω καποια σελιδα βεβαια, αλλα ισως καποιο απο τα παιδια γνωριζει...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δοκιμασε να κανεις online scan στον υπολογιστη σου οπως εισαι τωρα!δεν ξερω καποια σελιδα βεβαια, αλλα ισως καποιο απο τα παιδια γνωριζει...
http://www.pandasoftware.com/products/a ... ncipal.htm
http://support.f-secure.com/enu/home/ols.shtml
Θελουν μονο ΙΕ για να δουλεψουν .Κατεβαζουν ενα αρχειο απο 6ΜΒ εως 8ΜΒ
και ξεκινουν να σκαναρουν . -
Πρόβλημα.... ιός η νέα μαλακια των windows.Εκέι που σερφάριζα στο forum και δεν έκανα τιποτα άλλο μου πέταξε ένα παράθυρο με την επιγράφη YOU SHOULD NOT SEE ME και ο υπολογιστής έκανε επανεκκίνηση.
Πάρε Mac να βρεις την υγειά σου!!!
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Ποιο, αυτό που άμα σου χαλάσει στοιχίζει το σέρβις όσο η αγορά δυο PC και η αναβάθμισή του όσο ένα PC
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ποιο, αυτό που άμα σου χαλάσει στοιχίζει το σέρβις όσο η αγορά δυο PC και η αναβάθμισή του όσο ένα PC
Τώρα που η apple ανακοίνωσε ότι θα χρησιμοποίηση Intel στους Mac μπορεί να πέσουν και οι τιμές
-
Βρε παιδία κάνα σπαστήρι για το scanspyware υπάρχει? Έχω φάει το internet αλλά τίποτα.Λουκά στο έχω στείλει mail, δύο φορές μάλιστα!
-
Πάντως στο poll που είχε κάνει ο Σπύρος ανθίσταται ο ΙΕ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πάντως στο poll που είχε κάνει ο Σπύρος ανθίσταται ο ΙΕ...ο Χάρης φταίει!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πάντως στο poll που είχε κάνει ο Σπύρος ανθίσταται ο ΙΕ...
ο Χάρης φταίει!
Μαxthon...
-
Βρε παιδία κάνα σπαστήρι για το scanspyware υπάρχει? Έχω φάει το internet αλλά τίποτα.
Λουκά στο έχω στείλει mail, δύο φορές μάλιστα!
Σπύρο δεν μου ήρθε κάτι.
Με τα πόδια το έστειλες??
Σοβαρά τώρα, αν το αρχείο που μου έστειλες ήτανε .exe η zip – rar και μέσα είχε το exe το gmail τις πλείστες φορές δεν τα στείλει για λόγους ασφαλείας,
-
χμ... με gmail πάιρνω συνέχεια τέτοια mail. Μήπως έχεις βάλει εσύ κάποιο φίλτρο ασφαλείας? Αν στείλω σκέτο το .exe, θα το κόψει σίγουρα, γι' αυτό το ζιπάρισα. Πες μου πώς θέλεις να το στείλω και θα το κάνω αύριο το πρωί πάλι.
-
χμ... με gmail πάιρνω συνέχεια τέτοια mail. Μήπως έχεις βάλει εσύ κάποιο φίλτρο ασφαλείας? Αν στείλω σκέτο το .exe, θα το κόψει σίγουρα, γι' αυτό το ζιπάρισα. Πες μου πώς θέλεις να το στείλω και θα το κάνω αύριο το πρωί πάλι.Έιμαι εντάξη έχω βρεί τελικά.
Ευχαριστώ για την προσπάθεια.
Δεν έχω βάλει κάποιο φίλτρο αλλά αυτό που παρατήρησα είναι πως αν μου στείλουν το λαμβάνω αλλά εγώ δεν μπορώ να στίλω ουτε σε zip. μου βγάζει το εξής μήνυμα .
Αν έχεις καμία ιδέα για το πρόβλημα πες μου γιατί είναι απελπιστική η κατασταση. Θέλω να στίλω κάνα πρόγραμμα και δεν μπορώ γιατί έχει μέσα αρχείο .exe. -
χμ... με gmail πάιρνω συνέχεια τέτοια mail. Μήπως έχεις βάλει εσύ κάποιο φίλτρο ασφαλείας? Αν στείλω σκέτο το .exe, θα το κόψει σίγουρα, γι' αυτό το ζιπάρισα. Πες μου πώς θέλεις να το στείλω και θα το κάνω αύριο το πρωί πάλι.
Έιμαι εντάξη έχω βρεί τελικά.
Ευχαριστώ για την προσπάθεια.
Δεν έχω βάλει κάποιο φίλτρο αλλά αυτό που παρατήρησα είναι πως αν μου στείλουν το λαμβάνω αλλά εγώ δεν μπορώ να στίλω ουτε σε zip. μου βγάζει το εξής μήνυμα .
Αν έχεις καμία ιδέα για το πρόβλημα πες μου γιατί είναι απελπιστική η κατασταση. Θέλω να στίλω κάνα πρόγραμμα και δεν μπορώ γιατί έχει μέσα αρχείο .exe.Μέσω pop τα στέλνεις ή μέσω web?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#1]