-
Γνωριζω τον Φανη αρκετα καλα και ειμαι αδιαμφισβητητα απολυτος για την αληθεια των λεγομενων του. Ειναι γεγονος οτι ο Φανης εχει πει πολυ λιγα πραγματα σχετικα με το δυστυχες συμβαν ακομα και στους φιλους τους...
Εχει κρατησει πολλα πραγματα μεσα του και αγωνιζεται μοναχος του ωστε να αποκαλυφθει η αληθεια.μια ψυχη χαθηκε και αλλη μια καταστραφηκε...δεν ειναι αδικο; δε θα επρεπε καποιοι να αναλαβουν τις ευθυνες...εστω και για ηθικη ικανοποιηση;
Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο Φανης γνωριζει πολυ καλα τους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ των αγωνων και το κιτρινο βιβλιο...
ισως ηρθε η ωρα να απαντηθουν τα αναριθμητα ερωτηματα και να ριχτει επιτελους φως στην υποθεση...
Νικος Μ.
-
AΓΑΠΗΤΕ ΝΑΣΕΝΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΟ ΣΥΓΧΩΡΩ!ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΙ ΕΓΩ ΓΡΑΦΟΥΜΕ!!!ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ,ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ!ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑΥΤΟΝ!ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΦΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ!!!!! ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ!!!!!ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ????ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ!
-
Ο χρήστης nifitsa έγραψε:
AΓΑΠΗΤΕ ΝΑΣΕΝΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΟ ΣΥΓΧΩΡΩ!ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΙ ΕΓΩ ΓΡΑΦΟΥΜΕ!!!ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ,ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ!ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑΥΤΟΝ!ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΦΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ!!!!! ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ!!!!!ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ????ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ!ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ
ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ TOPICΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΩΤΟΣ
-
καλησπερα φιλε piero liatti .Ποτε σου ειπα εγω αυτα που σχολιασες που ακριβως ... ποιος εισαι και αν με γνωριζεις παρε με τηλ να μου πεις ποιος εισαι και να σου πω οτι δεν ειμαι απο τα παιδια που γονατιζουν ευκολα.χαρηκα καλες γιορτες ΦΑΝΗΣ ΧΑΣΙΩΤΗΣ
-
Γεια σου αδερφε, δεν γραφω και πολυ στο φορουμ να σε καλωσορησω, χαιρομαι ομως να σε καλωσοριζω στα flying των ειδικων, και επειδη πιστευω οτι εσυ χαιρεσαι πολυ περισσοτερο που μας βλεπεις περιμενοντας με αγωνια, γι'αυτο προχωρα αν ειναι να βελτιωσουμε εστω και κατι,γιατι ρε γαμωτο ολα ξεχαστηκαν και παλι κερμα στριβουμε.......
-
Παιδιά, πρέπει να τεθούν προδιαγραφές ασφαλείας στις ειδικές. Επιπέδου Ακρόπολις. Και αμα λάχει να πετάει και ελικόπτερο.
Τέλος του 2004 και δε μπορέσαμε να μαντρώσουμε τα γουρούνια στη στάνη !!!!
Δηλαδή τι έπρεπε να γίνει για να πάρουμε μέτρα ?
-
καλοσώρισες Φάνη και καλή πορεία και συμμετοχή στο φοριουμ.Τυχαίνει να κατάγομαι απο την Αρτα και να εχω μεγαλώσει εκεί,και γνώριζα καλά τον ατυχο Δημήτρη πρίν ακόμα να πάρει το πρώτο του αγωνιστικό το 205!
Σίγουρα θα θέλαμε να έχεις μια καταλυτική παρουσία με αποψη στις ενότητες που συνομιλούμε όλοι μας.καλή διαμονή.
Οικονόμου χρυσοβαλάντης -
Φάνη καλώς ήρθες και απο εμένα και καλές γιορτές.
-
Φάνη καλημέρα!
Μείνε κοντά μας!
Η αλήθεια αργά η γρήγορα θα λάμψει.
Πάντα φίλος σου,
Κώστας Βλασταράς
-
Καλησπέρα σε όλους!Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον φίλο όλων μας ΣΩΤΗΡΗ ΣΚΑΛΤΣΑ μου ζήτησε να γράψω κάτι αντί αυτού και μεταφέρω αυτολεξί τα λεγόμενα του:
ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΘΕΡΜΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΛΙΟΠΑΝΟΥ.ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ!ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΝΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ!
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΚΑΛΤΣΑΣΑυτά από τον Σωτήρη τον Σκαλτσά
-
Επειδή πολλά γράφονται και λέγονται αυτές τις ημέρες, η προσωπική μου τοποθέτηση σε ότι αφορά τον συναθλητή μας Φάνη Χασιώτη, είναι πως πάντα μου άρεσε η αγάπη που έδειχνε και δείχνει κυρίως σε νέους ανθρώπους για να γνωρίσουν τον χώρο των αγώνων, ο σεβασμός και αλληλοεκτίμηση, καθώς και η μακρόχρονη γνώση σε ότι αφορά τους κανονισμούς των αγώνων. Μακάρι να ξαναγυρίσει!!! Μου έχει υποσχεθεί άλλωστε να κατεβούμε μια Φτέρη μαζί!!!
Κώστας Βλασταράς ( το Β- αρνητικό δικό σου )
-
ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΚΡΗ.
- ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΣΙΩΤΗ-ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΕ ΚΟΜΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΕΝΩ Ο ΣΚΑΛΤΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑΠΕ ΥΠΟΤΘΙΘΕΤΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΟΣΗ ΣΤΟ ΚΑΡΤ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΡΥΒΗ. ΑΜΑΝ ΠΕΙΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΥΤΟΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΛΑΒΗ Η ΟΡΓΑΝΟΣΗ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΑΣΤΡΑΠΕΣ.
- ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ Κ. κΟΥΚΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΠΟΛΕΣ ΩΡΕΣ. ΣΚΑΛΙΣΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΕΞΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΚΑΤΕΧΗ ΘΕΣΗ ΕΠΙΤΗΡΙΤΗ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
ΣΚΕΦΤΗΚΑ, ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΙΡΟΣ ΘΕΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ Η ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΕΠΟΠΤΗ.
ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΜΕ ΒΑΡΕΙΣ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΣΜΟΥΣ (ΓΕΛΟΙΕ, ΓΛΥΦΤΗ ΚΛΠ ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΨΑΛΙΔΟΧΕΡΗΣ.
ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΒΡΩΜΑ. ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙΣ κ. ΚΟΥΚ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΩΡΙΜΕΣ ΚΥΡΙΕΣ? ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΗ ΒΡΗΣΙΑ ΣΤΟ (ΒΑΖΕΙΣ ΠΛΑΤΗ)? ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ κ. ΚΟΥΚΟ
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΥΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.
-
Οντως ΝΑΣΕΝΑ,δεν είμαι αγωνιζόμενος,ούτε καν κριτής!
Το πως και είμαι επιτηρητής εδω,το λες και μόνος σου!Η δουλειά μου είναι να κρατάω τις ισορροπίες και να μην αφήνω θέματα να καταλήγουν σε καβγάδες!Φυσικά πρέπει να φροντίζουμε (όλοι οι επιτηρητές να τηρείται ο Κανονισμός του Φόρουμ)!Οσο για ψαλίδι!!!...Δεν θυμάμαι να έσβησα κάτι στην δημοσίευσή σου!
Σημείωση έκανα να μην χρησιμοποιούμε υπονοούμενα!Αν σβήσω..θα το καταλάβεις!Να με συγχωρείς αν σου βρώμισα την δημοσίευση!!Καλές Γιορτές!
-
Χρόνια πολλά και καλά σε όλους..
Μόλις γύρισα από ολιγοήμερη απόδραση και διαβάζω και δεν το πιστεύω...
Κύριε ΝΑΣΕΝΑ από πότε κάποιος πρέπει να είναι αγωνιζόμενος για να εκφέρει άποψη στο φόρουμ.Προσβάλλετε από την πρώτη σας δημοσίευση κρυβόμενος πίσω από την ανωνυμία σας...Προφανώς είστε κάποιος επιφανής και επιτυχημένος ράλλυμαν (τρομάρα μας...) που ξέρει πολλά ή νομίζει ότι ξέρει και κερνάει τον κόσμο (ανθρώπους που πραγματικά δεν έχετε ιδέα για το ποιόν τους) χολή, γιορτινές μέρες....Κρατείστε την ανωνυμία σας γιατί σίγουρα είναι χρήσιμη...Άλλα θερμή παράκληση...ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ....
Καλη χρονιά με υγεία και ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!
ΣΠ
-
Φάνη καλώς ήρθες και Χρόνια Πολλά,
Γράφω σχεδόν ποτέ στο forum, παρακολουθώ όμως σχεδόν από την γέννησή του σχεδόν τα πάντα ( η αγάπη πολύ μεγάλη για τον χώρο και ίσως αθεράπευτη.... ). Πήρα την απόφαση να γράψω γιατί θυμήθηκα εκείνο το βράδυ στο σταθμό του Ο.Σ.Ε Θεσσαλονίκης, ( μετά την στιγμή μας με τον Κ.Φ στο Δ.Ε.Θ ) τις πλάκες και την στήριξη ηθική αλλά και ουσιαστική, που μας έδωσες και σε ευχαριστώ για ακόμα μια φορά.
Σου εύχομαι ολόψυχα η νέα Χρονιά να σου δώσει ότι εσύ επιθυμείς .Φιλικά
Γιώργος Μάλλης -
Ο χρήστης xasiotis έγραψε:
Προσεχως και μετα το περας των εορτων θα σας ενημερωσω για τις ελλειψεις και τις παραλειψεις της διοργανωτριας λεσχης του 28 rally ελπα οπως τα κατεθεσαν οι αυτοπτες μαρτυρες και οπως τα εζησα εγω τα γεγονοτα απο τη δικια μου θεση ως συνοδηγος του φιλου μου και ατυχου Δημητρη Κολιοπανου.Σας ευχαριστω πολυ, ο φιλος σας Φανης Χασιοτης.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΑΝΗ. ΟΙ ΕΟΡΤΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ Η ΑΓΟΝΙΑ ΚΟΡΥΦΟΝΕΤΑΙ!
ΘΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΘΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ?
ΘΑ ΣΑΦΗΣΟΥΝ Η ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΨΑΛΙΔΙΑ.
ΜΗ ΚΟΛΩΝΕΙΣ ΦΙΛΕ. ΕΣΥ ΓΛΙΤΩΣΕΣ ΑΠΤΟ ΧΑΡΟ ΘΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ?
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΦΟΡΑ ΠΡΤΙΔΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΗΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΝ ΔΕ ΣΑΦΗΣΟΥΝ ΕΔΩ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΧΑΣΟΥΜΕ ΚΟΛΙΟΠΑΝΟΥΣ.
ΒΑΣΤΑ ΦΑΝΑΡΑ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ -
ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 3 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!!
-
Φίλε Φάνη .σου εύχομαι καλή χρονιά. Διάβασα όλα τα περίεργα εδώ μέσα και συμφωνώ με τις απόψεις του .(platis)(nifitsa,για λογαριασμό του Σωτήρη) θα πρέπει να σταματήσει αυτό που γίνεται εδώ μέσα ,δεν είναι σωστό ένα θέμα τόσο σοβαρό που μας πονάει όλους να πέφτει σε τέτοιο επίπεδο ,αν και πιστεύω, ότι όλους τους πονάει απλά έχουμε όλοι διαφορετική αντίδραση και τρόπο σκέψεις .Το θέμα είναι το τραγικό γεγονός του φίλου μας του Δημήτρη να είναι τα θεμέλια, ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί…να δημιουργήσομε τις προϋποθέσεις για να μην ξανασυμβεί ένα τέτοιο τραγικό γεγονός ποτέ. Αυτό είμαι σίγουρος ότι μπορεί να γίνει μόνο όταν είμαστε όλοι ενωμένοι ..οργανωτές που να σέβονται και ξέρετε τι εννοώ .αγωνιζόμενοι.. κριτές. θεατές και φυσικά και τού ειδικού τύπου… αναγκάστηκα να γράψω μόνο και μόνο.. στην μνήμην του ταλαντούχου παιδιού, που τόσο τραγικά μας άφησε. Τέλος εύχομαι χρόνια πολλά και καλή χρονιά με ασφαλείς αγώνες σε όλους τους αγωνιζόμενους –οργανωτές-κριτές –μηχανικούς και φυσικά στους θεατές ……
-
Χρόνια πολλά σε όλους και ιδιαίτερα σε εσένα Φάνη.
Εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να μας φέρει υγεία και λιγότερους λογάδες .
Προσπάθησα να διαβάσω τις περισσότερες απαντήσεις για να βγάλω κάποια συμπεράσματα (βάση πάντα της δικής μου λογικής) αλλά λίγα κατάλαβα .
Το μόνο που είδα κάποιοι να διαφωνούν για την ανωνυμία κάποιων ((που με τρελαίνει η ανωνυμία , ίσως κάπου να σημαίνει και έλλειψη θάρρους …ίσως)) , είδα και πολλή λίγους να είναι μέσα στο θέμα ……μα πάρα πολλή μέσα .
Πολλοί σου λένε Φάνη κατά καιρούς , προχώρα και εγώ μαζί σου , μη μασάς Φάνη , να τα πεις Φάνη , και άλλα τέτοια .
Εγώ θα σου πω ένα .
Αν μπορείς να προχωρήσεις μόνος , να το κάνεις , μη στηριχτείς σε λόγια τα οποία δεν θα γίνουνε πράξη ποτέ και σε ανθρώπους που στη δύσκολη θα σου θυμίσουν τα ποντίκια όταν βουλιάζει το καράβι .
Σίγουρα δεν είναι όλοι έτσι , κάποιοι λίγοι θα σταθούν μέχρι τέλος μαζί σου , αλλά για Σιγουραντζα να πιστέψεις ότι είσαι μόνος !!!!!!
Έχω όμως κάποιες καλοπροαίρετες απορίες ρε αδερφέ .
Γιατί τώρα μετά από ενάμιση χρόνο περίπου και όχι νωρίτερα ?
Γιατί με προειδοποιήσει , θα βγω , θα πω , θα ξεράσω και όχι .......έγινε έτσι και έτσι ?
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΑΝΗ ??????
Και τέλος για πρώτη φορά στα χρονικά συμφωνώ απόλυτα και εγκρίνω τα λεγόμενα του Σκαλτσα !
Η αγκαλιά που σου είπε ο Σκαλτσας να ξέρεις ότι σίγουρα είναι τουλάχιστον πάνω από μίαΥ.Γ Αν γνωρίζουμε κάτι και δεν μιλάμε , έχουμε περισσότερη ευθύνη από τους πραγματικά υπεύθυνους , και μην το ξεχνάμε , παίζετε η ζωή μας και η ζωή τρίτων , φάνηκε στη Ριτσώνα , παλιά στο Μερκούρη , Κρήτη ((που το περάσαμε στο ντουκου γιατί ήτανε σπρηντάκι)), στη Θεσσαλονίκη στο Πύργο .
-
Καλώς ήλθες Φάνη στο Forum των 4Τροχών, Χρόνια Πολλά και πραγματικά περαστικά σου για ότι σου έτυχε εκείνη την αποφράδα ημέρα...............
Ένας απλός Θεατής....
Υ.Γ. ΝΑΣΕΝΑ σε παρακαλώ τουλάχιστον πρόσεχε την ορθογραφία σου..........
Φιλικά
Χατζηαναστασίου Ιωάννης
Φανης Χασιωτης 28 rally ελπα