Χρόνια πολλά σε όλους και ιδιαίτερα σε εσένα Φάνη.
Εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να μας φέρει υγεία και λιγότερους λογάδες .
Προσπάθησα να διαβάσω τις περισσότερες απαντήσεις για να βγάλω κάποια συμπεράσματα (βάση πάντα της δικής μου λογικής) αλλά λίγα κατάλαβα .
Το μόνο που είδα κάποιοι να διαφωνούν για την ανωνυμία κάποιων ((που με τρελαίνει η ανωνυμία , ίσως κάπου να σημαίνει και έλλειψη θάρρους …ίσως)) , είδα και πολλή λίγους να είναι μέσα στο θέμα ……μα πάρα πολλή μέσα .
Πολλοί σου λένε Φάνη κατά καιρούς , προχώρα και εγώ μαζί σου , μη μασάς Φάνη , να τα πεις Φάνη , και άλλα τέτοια .
Εγώ θα σου πω ένα .
Αν μπορείς να προχωρήσεις μόνος , να το κάνεις , μη στηριχτείς σε λόγια τα οποία δεν θα γίνουνε πράξη ποτέ και σε ανθρώπους που στη δύσκολη θα σου θυμίσουν τα ποντίκια όταν βουλιάζει το καράβι .
Σίγουρα δεν είναι όλοι έτσι , κάποιοι λίγοι θα σταθούν μέχρι τέλος μαζί σου , αλλά για Σιγουραντζα να πιστέψεις ότι είσαι μόνος !!!!!!
Έχω όμως κάποιες καλοπροαίρετες απορίες ρε αδερφέ .
Γιατί τώρα μετά από ενάμιση χρόνο περίπου και όχι νωρίτερα ?
Γιατί με προειδοποιήσει , θα βγω , θα πω , θα ξεράσω και όχι .......έγινε έτσι και έτσι ?
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΑΝΗ ??????
Και τέλος για πρώτη φορά στα χρονικά συμφωνώ απόλυτα και εγκρίνω τα λεγόμενα του Σκαλτσα !
Η αγκαλιά που σου είπε ο Σκαλτσας να ξέρεις ότι σίγουρα είναι τουλάχιστον πάνω από μία
Υ.Γ Αν γνωρίζουμε κάτι και δεν μιλάμε , έχουμε περισσότερη ευθύνη από τους πραγματικά υπεύθυνους , και μην το ξεχνάμε , παίζετε η ζωή μας και η ζωή τρίτων , φάνηκε στη Ριτσώνα , παλιά στο Μερκούρη , Κρήτη ((που το περάσαμε στο ντουκου γιατί ήτανε σπρηντάκι)), στη Θεσσαλονίκη στο Πύργο .