-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Πότε έγινε αυτό αν επιτρέπεται? έχω την εντύπωση ότι συμμετείχε και ο κουμπάρος μου (ως στρατεύσιμος)Το 2004 αν θυμάμαι καλά. Αν ήταν μέσα ο κουμπαρος σου, χαιρετίσματα από τον Υπίλαρχο (τότε) Αντώνογλου πες του.
Η ατάκα που θα ακολουθεί για πάντα τους 'κόκκινους' εξαιτίας ενός διοικητή!
Εκπαίδευση,εμπειρίες και ωραίες στιγμές είναι κάποια από τα πράγματα που παίρνεις!
Σας χάρηκα πάντως! Μου θυμήσατε λίγο την Σχολή!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πότε έγινε αυτό αν επιτρέπεται? έχω την εντύπωση ότι συμμετείχε και ο κουμπάρος μου (ως στρατεύσιμος)
Το 2004 αν θυμάμαι καλά. Αν ήταν μέσα ο κουμπαρος σου, χαιρετίσματα από τον Υπίλαρχο (τότε) Αντώνογλου πες του.
Η ατάκα που θα ακολουθεί για πάντα τους 'κόκκινους' εξαιτίας ενός διοικητή!
Εκπαίδευση,εμπειρίες και ωραίες στιγμές είναι κάποια από τα πράγματα που παίρνεις!
Σας χάρηκα πάντως! Μου θυμήσατε λίγο την Σχολή!
Το 2003 πρέπει να απολύθηκε, ήταν 280 σειρά (Σεπ 2002) και από τους λίγους αλεξιπτωτιστές στην 71 τότε.
-
-
Τα πέρασε κι αυτός αυτά αγαπητέ Δημήτρη. Απλά ίσως όχι με εμένα. Απλά θύμισε τα του.
Πάω για ποτάκι, τα λέμε μετά.
-
Ο χρήστης nomikosas έγραψε:
Youtube VideoΚαραγκιόζηδες
Το μόνο ωραίο στο βίντεο είναι ο στίβος μάχης και το ραντάρ του αεροδρομίου στο Ηράκλειο το οποίο κοιτούσαμε κατά τις ατελείωτες ώρες σκοπιάς.
-
Ωραίο θεματάκι και θα ήθελα να γράψω κι εγώ που ήμουν και τι έκανα, αλλά πάντα απορούσα κατά πόσο επιτρέπεται!!!
Μήπως ξέρει κανένας εμπεριστατωμένα;
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Ωραίο θεματάκι και θα ήθελα να γράψω κι εγώ που ήμουν και τι έκανα, αλλά πάντα απορούσα κατά πόσο επιτρέπεται!!!Μήπως ξέρει κανένας εμπεριστατωμένα;
Εδω ολοι εγραψαν και ρωτας???
-
Ωραίο θεματάκι και θα ήθελα να γράψω κι εγώ που ήμουν και τι έκανα, αλλά πάντα απορούσα κατά πόσο επιτρέπεται!!!Μήπως ξέρει κανένας εμπεριστατωμένα;
Παίζει δηλαδή να είναι και απόρρητο?
Λέω μυστικό αν πω ότι υπηρέτησα Σάμο? -
Πες τα....φαντάζομαι δεν θα είναι κάτι που δεν ξέρουν οι εχθροί μας
-
Σειρα 316Γ1, 2011 Γ1 ΕΣΣΟ
ΚΕΤΘ Αυλωνα
311 ΕΜΑ Ορεστιαδα, μετα απο εναν μηνα στην μοναδα εφυγα με αποσπαση για την ΛΑΦ Ορεστιαδας και απολυση απο εκει
ΥΓ. Δεν εβαλα βυσμα . Σιγα μην εβαζα για να βολευτω 1000χλμ μακρια. -
287 (2004 B ) ΕΛΔΥΚ 1ο ΜΚΤΠ
Sent from my GT-S5570 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
287 (2004 B ) ΕΛΔΥΚ 1ο ΜΚΤΠSent from my GT-S5570 using Tapatalk
ιδιο μερος,μερικα χρονακια διαφορα,313 σειρα
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
ωραιος
Εγώ ήμουν λόχο διοικήσεως διαβιβαστής -
ωραιος
Εγώ ήμουν λόχο διοικήσεως διαβιβαστήςλυτ,δεκανεας-αποθηκαριος,ουτε που καταλαβα πως καταφερα και χωθηκα αποθηκαριος και γλιτωσα ολες τις ευθυνες του δεκανεα
-
Tελικά είμαστε πολλοί οι ΕΛΔΥΚάριοι!
-
ελδυκ σημαινει παλικαρι.. ετσι ελεγε το βιντεο
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Tελικά είμαστε πολλοί οι ΕΛΔΥΚάριοι!Μάχιμοι
Εσυ τι σειρα ήσουν και ποτε υπηρετησες ?
-
πουλακι μου drunkard... θυμάσαι πότε πάτησες νησί? μήπως σου έβαλα σφραγίδα στο αεροδρόμιο στο κούτελο
-
Μάχιμοι
262, από το Γενάρη του 2000 έως τον Μαρτη του 2001 ήμουν στο νησί.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
πουλακι μου drunkard... θυμάσαι πότε πάτησες νησί? μήπως σου έβαλα σφραγίδα στο αεροδρόμιο στο κούτελοΠουλακι μου ή πουστονεο ?
Λοιπον παρουσιάστηκα στο κέντρο (Κόρινθος 2ος Λόχος) 27 Μάιου του 2004 , αφου ορκιστήκαμε μετα 20 ημερες με 1 μηνα και πηραμε ειδικοτητες και μεταθέσεις, οσοι ειχαμε επιλεγει για ΕΛΔΥΚ μας πήγανε στο ΧαΪδαρι στις διαβιβάσεις οπου εκει κατσαμε 2-3 ημερες μεσα , απ΄ότι θυμαμαι την ημερα που πηραμε το Euro 2004 ( κυριακη 4 Ιουλιου ) ημουν μεσα στον Χαϊδαρι και μετα μας δωσανε αδεια 10 ημερες προτου φύγουμε για Κυπρο , οποτε στο Νησι πρεπει να ημουν περιπου 15-16 Ιουλιου .
Μολις παρουσιαστηκαμε εμεις επαναπατριζόντουσαν οι 283 και αμεσως μας πήγανε για θερινη διαβίωση στο Μαρί (στην περιοχη οπου εγινε περυσι η εκρηξη των πυρομαχικων στα κοντέινερ ) , εκατσα Κυπρο 10 μηνες και 1 μηνα πριν απολυθω επαναπατρίστηκα και ξαναγυρισα στην Κορινθο στην 75 Μ.Ε .
Μάχιμοι
262, από το Γενάρη του 2000 έως τον Μαρτη του 2001 ήμουν στο νησί.
το Trocadero το θυμάσαι ?
Που υπηρέτησες και τι σειρά, φαντάρε?