-
-
-
Kρέας ή ψάρι;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Kρέας ή ψάρι;είχε μόνο παριζιάνικη κουζίνα δεν ήξερα τι έτρωγα
αλώστε το δρομολόγιο ακτιο-ελευσινα διαρκούσε μόνο 6 με 7 ώρες και όσο να ναι είχαμε χωνέψει οτι φάγαμε πριν τη πτήση . -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
έχετε πετάξει μαυτο να δείτε πολυτέλειες,εξυπηρέτηση επιβατών ηχομόνωση
βρήκες συνάδελφο, μας πηγαν απο 114πμ ταναγρα, στην 110 Π.Μ λάρισσα. μεχρι να βρουμε που θα καθίσουμε να βλεπουμε , ....προσγειώθηκε, και εμεις 16 ατομα ορθια!
κανεις δεν βγήκε να πει, δεστε ζωνες και άλλες αηδίες.......Εκείνο , πάντως που δεν ξεχνω, ειναι πτήση με NORATLAS ΣΤΗΝ 115 χανιά, για αντιεροπορική βολή.
βλεπαμε τα φτερά να κουνιώνται, και αναρωτιόμαστε, αν θα ...φτάσουμε !
σειρά, Γ' 78 . -
Σε όλα τα αεροπλάνα τα φτερά κάνουν ταλαντώσεις.
-
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
Εκείνο , πάντως που δεν ξεχνω, ειναι πτήση με NORATLAS ΣΤΗΝ 115 χανιά, για αντιεροπορική βολή.
σειρά, Γ' 78 .Τον Καραισκακη τι τον ειχες?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Εκείνο , πάντως που δεν ξεχνω, ειναι πτήση με NORATLAS ΣΤΗΝ 115 χανιά, για αντιεροπορική βολή.
δεν θέλω ειρωνίες , στον πάμπάλαιο, στην σκουριά!!!!!!
-
-
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
δεν θέλω ειρωνίες , στον πάμπάλαιο, στην σκουριά!!!!!!
τα NORATLAS ηταν μια αλλη πονεμενη ιστορια ακτιο-αγρινιο-αραξο-ανδραβιδα-καλαματα-ελευσινα 16 ΩΡΕΣ τρελα παει και το σαββατοκυριακο 5η/74
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ην
μαζί την κοπανάγαμε από τα συρματοπλέγματα. -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
ην
μαζί την κοπανάγαμε από τα συρματοπλέγματα.απο την λάρισσα , κάθε ημέρα.
η πλάκα , ήταν που χρόνια μετά γνώρισα τον ανθύπα που ήταν αρχιμπάτσος στην λάρισσα.
οταν ήμουν εκει, με ειχε για κοκκινο πανί !
απλά έκανα τον/........κινεζο !!! -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
ANTONOV 124-100M-150 .... στο Ελ. ΒενιζελΕσύ είσαι αυτός που είχε ανεβάσει φωτογραφίες από προηγούμενη επίσκεψη του στο LGAV στο dpgr;
ΒΤW, το 225 έχει έρθει ποτέ εδώ; Αυτό θα ήταν πραγματικό θέαμα! -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
.....
ΒΤW, το 225 έχει έρθει ποτέ εδώ; Αυτό θα ήταν πραγματικό θέαμα!Eίχε έρθει τότε με τον τυφώνα Κατρίνα και είχε πάρει κάτι γεννήτριες απο την Αμερικάνικη Βάση που ήταν ικανές να τροφοδοτήσουν ολόκληρο χωριό η κάθε μία.
Μπορούσες να το φωτογραφίσεις άνετα ακόμη και απο την Αττική οδό.
-
Πάλι είχα στενές (και υγρές ) επαφές με τα Phantomια...
Έσκασαν μύτη 2 πάνω από το σπίτι μου, χαμηλά και γρήγορα. Ποιός ξέρει πού πήγαιναν, ίσως για καμιά εικονική του SKG ή των radar?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πάλι είχα στενές (και υγρές ) επαφές με τα Phantomια...Έσκασαν μύτη 2 πάνω από το σπίτι μου, χαμηλά και γρήγορα. Ποιός ξέρει πού πήγαιναν, ίσως για καμιά εικονική του SKG ή των radar?
Και ακόμα δε σε έχουν πετύχει; Έχεις κάνει κούρεμα stealth;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πάλι είχα στενές (και υγρές ) επαφές με τα Phantomια...Έσκασαν μύτη 2 πάνω από το σπίτι μου, χαμηλά και γρήγορα. Ποιός ξέρει πού πήγαιναν, ίσως για καμιά εικονική του SKG ή των radar?
Τα μόνα που έχουν μείνει είναι τα RF της Λάρισας και τα AUP της Ανδραβίδας, άρα μάλλον από τη Λάρισα θα ήρθαν, αλλά γιατί τέτοιο ρόλο;
-
γνωρίζει κανεις να πει,αν πετουν ακόμη τα f 84 kai τα rf 84 ? ΤΟ πάλαι ποτέ, βρίσκοταν στην λάρισσα 338 ΜΠΚ.
-
Δεν μπόρεσα να καταλάβω αν ήταν RF, είχα τον ήλιο κόντρα. Σπανίως περνάνε από το σημείο που βρίσκομαι εγώ μαχητικά, είμαι και ακριβώς στο final για την προσγείωση των επιβατικών. Μου έκανε εντύπωση, ποιός ξέρει.
irou37, τα F-84 δεν πετάνε εδώ και πολύ καιρό.
-
ε, καλά, τώρα πάλι μπηχτές για ..ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ????????
ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ