-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
:oops:
Ναι ναι, σε πιάσανε οι ντροπές. Τώρα με την Μερκ να δω πως θα σε προλαβαίνουμε..
σιγά το βρωμόγκαζο ρε
Αποκλείεται να μπορώ να κινηθώ με την Merc όπως με τη γιάρδα.Γιατί ρε συ? Περισσότερο γκάζι έχεις, καλύτερο στήσιμο έχεις, μόνο το μέγεθος βλέπω ως μειονέκτημα..
Ούτε περισσότερο γκάζι έχω, ούτε καλύτερο στήσιμο έχω, ούτε καλύτερο τιμόνι έχω. Μόνο περισσότερο βάρος έχω
Θα δείξει και στα Μέγαρα το Σάββατο, αν αποφασίσω να μπω μέσα. Εκτίμώ ίσαμε 5' χειρότερα πάντως, σοβαρά.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αν και μια φορά δεν μπόρεσα να ΚΑΝ να πλησιάσω στα 100μέτρα ένα Ατος σε στροφές από Νεμέα->Ναύπλιο από τον παλιό δρόμο (για όσους ξέρουν στο κομμάτι που έχει πολλές στροφές που ο γκρεμός κι εσένα σε χωρίζουν μόνο κάτι μπαριέρες-και όχι παντού -) το οποίο όσο και να πίεζα αυτός χανόταν! ...βέβαια πινακίδες τοπικές αλλά καράφλιασα...
Χαμένο ταλέντο ο τύπος.Δεν μπορείς να τα βάλεις ΠΟΤΕ με ντόπιο που έχει αποφασίσει να πάει γρήγορα, Ο,ΤΙ κι αν οδηγεί.-
Κι όμως ταρίφας στη Μήλο έχασε την μπάλα απο το 106κι μου!
Και είχα και συνοδηγό, που κάνει για esp
-
H χειροτερη:
Ηπια τσαι απο μια modena σχεδον αμεσως μετα τα 100χλμ/ω αλλα ημουν με το bandit 400 τοτε.Ας μου ερθει τωραΗ καλυτερη:
Στις στροφες της παλιας περιφερειακης Υμηττου(οχι Α.Ο.), σε μια γλυστερη στροφη, περασα απο την εξωτερικη ενα RX-7 που προσπαθουσα να φτασω!
Στην συνεχεια ηρθε πισω μου προς ''ενδειξη σεβασμου''
Εγω οδηγουσα το....................Citroen Visa 650 που ειχαμε τοτε για δευτερο αμαξι
Ρε παιδια τι αμαξι ηταν αυτο!!!
135 λαστιχο, εγερνε σαν πλοιο, αλλα δεν εφευγε ρουπι με οσα και αν εμπαινε, και σταματαγε ακομα και σε παγο!!!
Πραγματικα μου εδεινε εμπιστοσυνη 100%, λυπαμαι που το δωσαμε -
Κόντρες στην ευθεία; Ταλαιπωρία για λάστιχα, συμπλέκτη, κιβώτια, ημιαξόνια και κινητήρά; Ευχαριστώ δεν θα πάρω! Μια γρήγορη βόλτα στην αγαπημένη μου διαδρομή είναι αρκετή. Προφανώς αν και πηγαίνω στα όρια μου, είμαι τραγικά αργός, αλλά η ευχαρίστηση του ανεπαίσθητου γλιστρήματος (πάντα όπου υπάρχει ορατότητα και χώρος) είναι απίστευτη χώρια που αν οδηγείς αμάξι χωρίς ESP είναι και διδακτική! Δοκιμάστε και εσείς ξεκινώντας σταδιακά και πάντα με ασφάλεια και θα το ευχαριστηθείτε περισσότερο από οποιαδήποτε κόντρα ευθείας!
ΚΟΝΤΡΙΤΣΕΣ , ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ , ΤΡΕΛΛΙΤΣΕΣ Κ' ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ..........