-
**Αν υποψιαστω οτι απο πολεμιος , εγινε κρυφοσοατζης .... θα πεθαααααανω **
ριξτε του καλε φιλακια στις μπαρμπεττες του ,και ροδοπεταλα στο μπακετ σμουατς -σμουατς
-
Ο χρήστης ΓνωστόςΆγνωστος έγραψε:
Τελικά θα μοθ πει κανεις εμενα πιος ειναι ο λεβαδος;; Αντε και μετα θα σας πω και πιος ειναι o roadrunner-gr.ΑΓΑΠΗΤΕ ΓνωστοςΑγνωστος,
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ.
Ο ΜΟΣΧΟΥΤΗΣ ΓΕΝΗΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΔΙΝΑΝΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΤΡΕΧΕ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ 'ΠΑΥΛΟΣ',ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ.
Ο ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΝΗΘΗΚΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ...Η ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ.
ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΜΕΝΕΙ ????
ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης WHOGAMIHICUP έγραψε:
**Αν υποψιαστω οτι απο πολεμιος , εγινε κρυφοσοατζης .... θα πεθαααααανω **ριξτε του καλε φιλακια στις μπαρμπεττες του ,και ροδοπεταλα στο μπακετ σμουατς -σμουατς
ΑΓΑΠΗΤΕ WHOGAMIHICUP,
ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ** Ε Π Ω Ν Υ Μ Α** ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ.
ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝ Ο ΝΕΟΣ Σ.Ο.Α.Α. ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΑΣΗ,ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Τι υποστηριξη αγοριναρα μου , να κανεις εσυ ?
Ασε τους βρομομουτζουρισκους , εσυ εισαι για αλλα πραγματα , για σαλονια χλυδατα και βαλε .
Μην ασχολεισε με τετοια ποταπα θεματα , στο υψος σουΠες μου , ποτε θα σε δουμε στο καινουργιο σου βιντεοκλιπ , να τραγουδας ala Moya ,με την αιθερια σου φωνη στον Αρη , την αριστερη ευθεια και μην μου τους κυκλους ταρατε , και εκει που χανεται , αντε και ξαναβρεθουμε ?
-
Φιλαρακο με το περιεργο ψευδωνυμο,κοφτο καλυτερα. Αν δεν το εχεις καταλαβει αυτη τη στιγμη κανεις κακο στον ΣΟΑΑ για τον οποιο κοπτεσαι.
Ο ΣΟΑΑ δεν ανηκει σε κανεναν για να βριζει εξ ονοματος του. Θεση του νεου συμβουλιου(ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ) ειναι ΟΛΟΙ,ΦΙΛΟΙ ΚΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΤΟΝ ΣΟΑΑ!!! Ξαναδιαβασε το Δελτιο τυπου του κα θα το διαπιστωσεις. Γι αυτο σε θερμοπαρακαλω (και δεν ειμαι ο μονος) σταματα αυτη την φθηνη αντιπαραθεση. Δεν βγαζει πουθενα. -
Xristo mporoume!
Καλημέρα μας
ΣτρΥΓ... (κουβεντα δεν εχει γινει ακόμα για προβολή)... ΘΑ ΓΙΝΕΙ!
-
Ο χρήστης WHOGAMIHICUP έγραψε:
Τι υποστηριξη αγοριναρα μου , να κανεις εσυ ?
Ασε τους βρομομουτζουρισκους , εσυ εισαι για αλλα πραγματα , για σαλονια χλυδατα και βαλε .
Μην ασχολεισε με τετοια ποταπα θεματα , στο υψος σουΠες μου , ποτε θα σε δουμε στο καινουργιο σου βιντεοκλιπ , να τραγουδας ala Moya ,με την αιθερια σου φωνη στον Αρη , την αριστερη ευθεια και μην μου τους κυκλους ταρατε , και εκει που χανεται , αντε και ξαναβρεθουμε ?
ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Σ.Ο.Α.Α. ΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΘ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ.
ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 'ΜΑΖΕΨΕΙ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ (TOΣΟ ΤΟΝ WHOGAMIHICUP ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ) ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΚΑΤ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Βρε εσείς, είδατε τι κάνει το Forum?Καί αν ο lev είναι αυτόs πού ενοείs τότε ποιόs είναι ο axerolas;;;;
Καί αν ο axerolas δέν έχει διπλό user name τότε ποιόs είναι ο roadrunner_gr;;;;
Καί αν ο roadrunner_gr δεν εχει διπλο user name τοτε ποιοs είναι george tabs;;;;
Καί αν ο george tabs είναι ο roadrunner_gr τοτε ποιοs είναι ο ΝΑΣΕΝΑ;;;;
Και αν ο ΝΑΣΕΝΑ δεν εχει διπλο user name τοτε ποιοs είναι ο WHOGAMIHICUP;;;;
Και αν ο WHOGAMIHICUP είναι ο ΝΑΣΕΝΑ τοτε ποιος είναι ο p.liatti;;;;
Και αν ο p.liatti δεν έχει διπλό user name τότε ποιοs είναι ο aaa;;;;
Και αν o aaa είναι ο p.liatti τότε ποιοs είναι το gamiolaki;;;;
Και αν το gamiolaki δεν είναι ο aaa τοτε ποιοs είναι ο Γνωστος/Αγνωστος;;;;
Σκεφθειτε ο el-em να μην είναι ο λώρης
ΚΑΛΗ ΔΥΜΑΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΣΟΑΑ.
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΤΡΙΦΤΕΡΟΙ (ΘΑ ΖΑΡΩΣΩ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ) ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.
-
Ελα μωρε Λωρη, δωστε τοπο στην οργη,οτι ειπαμε ειπαμε, να μονιασουμε να δουμε τι θα γινει.
Θα σας γραψω τι περναω αυτες τις τελευταιες μερες να καταλαβετε. Ισως για λογους σκοπιμοτητας δεν θαπρεπε να το κανω, αλλα δεν βαριεστε...
Για φετος ειχα την δια βεβαιωση οτι θα συνεχισω με το Impreza. Για λογους και με συνθηκες που δεν ειναι της στιγμης, αυτο αμφισβητειται.
Αποφασισα (για να μην χασω αυτο που σ ολη μου την ζωη ονειρευομουνα)
να κανω κατι που δεν εκανα ποτε αλλοτε. Να χρησιμοποιησω τις επαφες και τις γνωριμιες μου απο το ιατρειο για να βρω μια χορηγια.
Προσεξτε λοιπον. Εχω συνεργασια με πολλους μεγαλους επιχειρηματιες και στελεχη διαφημιστικων εταιρειων. Απο την αλλη, με το συγκεκριμενο αυτοκινητο αισθανομαι οτι μπορω να εχω μια αξιοπρεπη παρουσια, μα στην πενταδα, μα στην δεκαδα, παντως αξιολογη. Εφτιαξα ενα καλο φυλλαδιο και αρχισα τα τηλεφωνα ζητωντας πολυ λογικα πραγματα. ΜΑ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΑ.. Η απαντηση που απο σοβαρους ανθρωπους μεχρι στιγμης εισπρατω ειναι η εξης:
ΤΡΕΛΛΟΣ ΕΙΣΑΙ? ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟιΑ ΠΡΟΒΟΛΗ? ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΧΩΡΟ?ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΘΑΨΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγω προς στιγμην απαντηση δεν εχω. Εχει κανεις?
Κοφτε το λοιπον, να δουλεψουμε γιατι αλλιως θα μεινουμε τρεις κι ο κουκος.
Καλημερα.Υ.Γ. Με πικρια. Μην τρεξετε να δηλωσετε συμμετοχη. Εχει κλεισει ο καταλογος. Σας προλαβαν καμμια δεκαρια αλλοι. Ο θανατος σου η ζωη μου
-
APR τους φάγαμε τους Γάλλους. DVD έχουμε από πέρυσι
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Να δω πως θα ψησω τον Λωρη ναρθει με 12 Ευρω
Γειααααααααα.Tον Λώρη θα τον φέρει το... πουλί (roadrunner) με το καλάμι και θα του χρεώσει διπλά γιατί τον έχει πρωταγωνιστή στον «...ραλίστα».
AN ΜΕ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ roadrunner_gr ΚΑΙ axerolas ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Αφού είναι τσακωμένοι μετά τις εκλογές, πώς να έρθουν μαζί;
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Να δω πως θα ψησω τον Λωρη ναρθει με 12 Ευρω
Γειααααααααα.Tον Λώρη θα τον φέρει το... πουλί (roadrunner) με το καλάμι και θα του χρεώσει διπλά γιατί τον έχει πρωταγωνιστή στον «...ραλίστα».
AN ΜΕ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ roadrunner_gr ΚΑΙ axerolas ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕ!!!!
ΡΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ 36 ΕΥΡΟΥΔΙΑ!
ΕΠΙΤΑΓΗ ΓΙΑ 36 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ???? ΤΟΣΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΤΡΙΤΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Φιλαρακο με το περιεργο ψευδωνυμο,κοφτο καλυτερα. Αν δεν το εχεις καταλαβει αυτη τη στιγμη κανεις κακο στον ΣΟΑΑ για τον οποιο κοπτεσαι.
Ο ΣΟΑΑ δεν ανηκει σε κανεναν για να βριζει εξ ονοματος του. Θεση του νεου συμβουλιου(ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ) ειναι ΟΛΟΙ,ΦΙΛΟΙ ΚΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΤΟΝ ΣΟΑΑ!!! Ξαναδιαβασε το Δελτιο τυπου του κα θα το διαπιστωσεις. Γι αυτο σε θερμοπαρακαλω (και δεν ειμαι ο μονος) σταματα αυτη την φθηνη αντιπαραθεση. Δεν βγαζει πουθενα.Κυριε Πλατη αφου δεν γνωριζομαστε (καθοτι κρυφος ) δεν μπορει να ειμαι ....φιλαρακος , σας , τουλαχιστον .
Ο Λωρακος με γνωριζει , απ'την εποχη που ειχε μακρια μαλλακια , οταν τον επαιζα στα ποδια μου , και εκεινος με μηχανακια .
Καποιο σοβαρο προβλημα εχετε ,απεναντι στον συνδεσμο σας , απ'οτι δειχνετε , αλλα αυτο ειναι καθαρα θεμα δικο σας , γιατι ουτε δικο μου ειναι , ουτε του φιλου μου του Λωρη .
Θα μου επιτρεψετε στο μελλον , οποτε εγω θεωρω οτι μπορω να πειραζω τον φιλτατο μου Λωρη , να κανετε τουμπεκι , ψιλοκομενο , για την ακριβεια . -
Ο χρήστης glf έγραψε:
APR τους φάγαμε τους Γάλλους. DVD έχουμε από πέρυσιΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕ ΝΙΚΟΛΑ ?
ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ? ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ . -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ελα μωρε Λωρη, δωστε τοπο στην οργη,οτι ειπαμε ειπαμε, να μονιασουμε να δουμε τι θα γινει.
Θα σας γραψω τι περναω αυτες τις τελευταιες μερες να καταλαβετε. Ισως για λογους σκοπιμοτητας δεν θαπρεπε να το κανω, αλλα δεν βαριεστε...
Για φετος ειχα την δια βεβαιωση οτι θα συνεχισω με το Impreza. Για λογους και με συνθηκες που δεν ειναι της στιγμης, αυτο αμφισβητειται.
Αποφασισα (για να μην χασω αυτο που σ ολη μου την ζωη ονειρευομουνα)
να κανω κατι που δεν εκανα ποτε αλλοτε. Να χρησιμοποιησω τις επαφες και τις γνωριμιες μου απο το ιατρειο για να βρω μια χορηγια.
Προσεξτε λοιπον. Εχω συνεργασια με πολλους μεγαλους επιχειρηματιες και στελεχη διαφημιστικων εταιρειων. Απο την αλλη, με το συγκεκριμενο αυτοκινητο αισθανομαι οτι μπορω να εχω μια αξιοπρεπη παρουσια, μα στην πενταδα, μα στην δεκαδα, παντως αξιολογη. Εφτιαξα ενα καλο φυλλαδιο και αρχισα τα τηλεφωνα ζητωντας πολυ λογικα πραγματα. ΜΑ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΑ.. Η απαντηση που απο σοβαρους ανθρωπους μεχρι στιγμης εισπρατω ειναι η εξης:
ΤΡΕΛΛΟΣ ΕΙΣΑΙ? ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟιΑ ΠΡΟΒΟΛΗ? ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΧΩΡΟ?ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΘΑΨΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγω προς στιγμην απαντηση δεν εχω. Εχει κανεις?
Κοφτε το λοιπον, να δουλεψουμε γιατι αλλιως θα μεινουμε τρεις κι ο κουκος.
Καλημερα.Υ.Γ. Με πικρια. Μην τρεξετε να δηλωσετε συμμετοχη. Εχει κλεισει ο καταλογος. Σας προλαβαν καμμια δεκαρια αλλοι. Ο θανατος σου η ζωη μου
ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕΣ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ (ΣΤΟ ΤΙ ΘΑΘΕΛΑ ΤΟ 2005 ) , ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΞΕΛΙΣΟΝΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΒΡΗΣΚΟΝΤΕ , ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΥΠΟ ΕΞΕΛΙΞΗ , ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ , ΕΥΥΠΟΛΗΠΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗ , ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ , ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ , ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ Η ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΜΑΔΩΝ .
ΦΙΛΑΚΙΑ . -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕ ΝΙΚΟΛΑ ?
ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ? ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ .Δεν το είδα, αλλά από την άλλη είναι κάτι που εύκολα μπορεί να γίνει και όπως είπες να μπει και στους 4Τ για να μοιραστεί παραπέρα.
Λίγη φαντασία θέλει και μια καλή ιδέα.Εδώ ένας νεαρός οδηγός έβγαλε DVD, ένα μοντάζ από ένα επαγγελματία χρειάζεται και είναι έτοιμο και αυτό.. οχι και στα πιο τρελά όνειρα
Πάντως ακόμα περιμένουμε πιπεράτες ιστορίες
-
ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΕ ΦΟΡΟΥΜ Ο arisvovos . ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ , ΝΑ ΜΑΣ ΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ (ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ..) ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΩΝΩΝ .
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ , ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ , ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ , ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΙ ΤΟΥ ΣΟΑΑ .
Χ.Α. -
Τελικά θα μοθ πει κανεις εμενα πιος ειναι ο λεβαδος;; Αντε και μετα θα σας πω και πιος ειναι o roadrunner-gr.Αγαπητέ ΓνωστέΆγνωστε
Το ψευδώνυμο 'Λέβαδος' το χρησιμοποίησα εγώ το διάστημα που ήμουν στρατιώτης, αφού ως γνωστόν, σκαστός πλέον, συμμετείχα σε 12-14 αγώνες το χρόνο, δηλαδή σε όλους τους αγώνες ασφάλτου και χώματος.
Όμως όπως έχω δηλώσει σε συγκεκριεμένα άτομα, το ψευδώνυμό μου δεν έχει καμία σχέση με κανένα όνομα χρήστη του forum. Φαντάζομαι το θέμα να ξεκίνησε από τοn Platis (φίλος από όταν η Ακρόπολη ήταν οικόπεδο, όπως αναφέρεις), στόν οποίο προφανώς κατά την διάρκεια των δοκιμών του ΕΛΠΑ κάποιος του θύμισε ή του γνωστοποίησε ότι γιά κάποιο μικρό διάστημα χρησιμοποιούσα το ψευδώνυμο Λέβαδος, έκαναν τους συνδυασμούς, και όπως κατά τα λεγόμενα του Χρήστου, δεν μπορεί να κρατήσει το στόμα του κλειστό (έχει μάθει να λέει ...ανοίξτε το στόμα σας καλά παρακαλώ...γιά το χωρέσει το χέρι του), προφανώς το κυκλοφόρησε ως είδηση. Το ίδιο βράδυ με πήρε τηλέφωνο και μου τόπε. Του κάναμε μία πλάκα με τον επίσης φίλο και κουνιάδο μου (αν και ποτέ δεν έγινε το έρμο το μυστήριο με εκείνη την ξαδέρφη, την γνώρισα μετά από πέντε χρόνια) Νίκο Τσάδαρη λέγοντάς του ότι ο τελευταίος ανακάλυψε και αυτός ποιός είναι ο Lev και το γλυκό ήρθε και έδεσε, παρά το ότι στο memorial του είπα ότι δεν έχω σχέση με κανένα άλλο όνομα χρήστη.
Αυτά γιά την αποκατάσταση των πραγμάτων. Εάν πραγμαμτικά ήθελα να χρησιμοποιήσω δεύτερο όνομα χρήστη, σίγουρα θα χρησιμοποιούσα κάτι που να μην παραπέμπει, ακόμη και μικρό παιδί, σε εμένα. Ακόμη και σήμερα κάποιοι με φωνάζουν Λέβαδο.
Δεν παρεξηγώ κανέναν. Είναι μέσα στο παιχνίδι του forum και το αποδέχομαι πλήρως. Τον κάθε κακοπροαίρετο όμως σαφώς και τον απορρίπτω εξ αρχής.
Ας κοιτάξουμε τώρα μπροστά γιά να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, μιάς και δείχνει ότι μπορούμε να συγκλίνουμε. Θεωρώ ότι η εποχή είναι πονηρή και δύσκολη.
Γειά και χαρά
Γιάννης Μεσημέρης
Εκλογές ΣΟΑΑ