-
τετοια πες μας!!! Με τη γρια δε θα προλαβαινουμε να κερναμε τσαι!!!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Πςςςςς .. τώρα που μάλλον θα δουλεύει και η γριά .... ποιός μιας πιάνειAμάν!!Δουλεύει?
Βρήκες τον πρώτο σου συνοδηγό! -
Ε ρε γλέντιααα!!!
Η γριά του Βασίλη δουλεύει...η δικιά μου γριά αρνείται (τώρα και από τους 10 βαθμούς!!! )....μπορεί να φέρω το 206!!
-
Δεν τη φέρνεις ... να την ψάξουμε κι όλας
-
Δεν τη φέρνεις ... να την ψάξουμε κι όλας...αμα πάρει,ευχαρίστως!!!
-
ρε τι διαβαζωωωω!!!
Βασιλη, επιασε το ... μποτοξ, στη γρια ??? Ξανανιωσε ???
Απο τα καλυτερα νεα που εχω ακουσει!!!!
(φανταζομαι το τσαφ - τσουφ ακουγεται ακομα, πραγμα που σημαινει οτι το συναχι δεν περασε, ε ? )
Κριμα που δε θα μπορεσω να παραβρεθω ....
-
Επιασε
Είχα παραλαβή chip και μπουζί στις 12:00 και ...... δούλεψαν
Κρίμα .. για προσπάθησε να έρθεις -
τι ώρα θα είστε εκεί? Τσίλη θα έρθεις τελικά? Κουκ στείλε μου και μήνυμα αν μπορείς γιατί έχω ξεμείνει από ιντερνετ. Θενξ.
Σπύρος
-
Μιλάμε ότι από θέαμα χορτάσαμε!!
Τι S3000 ( )...M3...Opel Speedster....Type R άφθονα...F3...χαμός!Ωραία ήταν!...Μέχρι και η κυρία μου το καταφχαριστήθηκε (αλλά με έκανε να φύγω και νωρίς!!! )
Δούλεψε και η γριούλα του Βασίλη (αλλά θέλει αναρτήσεις)..έπεσε και άφθονο γέλιο!!!
Αντε και στο 6!!
ΥΓ Οι άλλοι ακόμα τρώνε!!!
-
δεν τα κατάφερα ρε συ Νίκο να έρθω, πλακώσανε σόγια-μόγια και έγινε ο χαμός η υπόσχεση για κέρασμα παραμένει ωστόσο
Σπύρος
-
Ολα καλά
Τρομερό το S3000 ..... πρέπει να δούλευε στις 10.000 + σαλ !!!!
.... αλλά ακόμη καλύτερη η Μ3 ..... όχι σε χρόνους αλλά σε θέαμαΚαι τα 2 όμως τα είχε για πρωινό το EVO του Κώστα
Πολλά αυτοκίνητα όμως στη πίστα .... ήθελε προσοχή ... αλλά είχε και θέαμα με τόσα Focus RS , S2000 , TypeR
To moter της Delta δούλεψε , αλλά από αναρτήσεις φρένα .... μαύρα χάλια ....... θα δούμε
Νίκο , τι φάγαμε ;; ... 1 κιλό παϊδάκια και 1 κιλό ζυγούρι
-
μπραβο, βασιλη!
παντα τετοια!!!
Για πες, τι σκοπευεις να βαλεις απο αναρτηση και φρενα ? (ρε συ... αυτη η δελτα ειναι ιστορια! δε δημιουργεις κανενα καινουργιο θεμα στα τεχνικα, να μας πεις την ιστορια της ζωης της ??) -
Είμαι στη φάση του ψαξίματος ...... αλλά κοντεύω ...... λεφτά χρειάζονται
-
Ωραια ηταν, πολυς κοσμος, πολλα αυτοκινητα, ωραιο θεαμα απο τη Μ3
-
Νίκο , τι φάγαμε ;; ... 1 κιλό παϊδάκια και 1 κιλό ζυγούρι
Αυτά είναι για πρόγευμα!!! ...Κανονικά τι φάγατε?...Και από σαλάτες?.. Μπυρίτσες δεν ήπιατε?....Κανένα λουκανικάκι?...Πατατούλες?!!...Ε?
-
Λουκανικάκι,τώρα που το σκέφτομαι δεν φάγαμε...από τα υπόλοιπα εννοείται!
Αφού έλειπες,τσιμπήσαμε απλώς
Στο τραπέζι ένας Κούκος φέρνει την άνοιξη! -
Ωραία ήταν, μία ευχάριστη μέρα! Λίγοι οι φορουμάδες αλλά καλοί! Γυρίσαμε λίγο, αλλά το θέαμα ήταν εντυπωσιακό. Ναί, η Μ3 ήταν χάρμα οφθαλμών. Χαμός από Typr R & S2000 και 1 S3000!! , EVO, STI,speedster κλπ. Το EVo του Κώστα όλα τα λεφτά!
Για φαγητό πήγαν οι πειναλέοι, εγώ πήγα σπίτι...Αντε και στο VI...σύντομα! -
Ρε γμτ, δεν προλαβα να ετοιμαστω.
Ειδα τελευταια στιγμη την ανακοινωση(Νικο 3 μερες πριν το event βγαζεις ανακοινωση? )Δεν πειραζει ελπιζω να γινει συντομα το td6!
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Ειδα τελευταια στιγμη την ανακοινωση(Νικο 3 μερες πριν το event βγαζεις ανακοινωση? )Δεν πειραζει ελπιζω να γινει συντομα το td6!
Εχεις δίκηο Σπύρο!!
Αλλά η πίστα φαίνεται ότι είναι κλεισμένη συνέχεια και αναγκαστικά περίμενα μέχρι να πάρω το ΟΚ!!!Παλεύαμε από το Σεπτέμβριο να βρούμε ημερομηνία,αλλά ήταν αδύνατο!!!!
Και αυτό το Σ/Κ ηταν το τελευταίο διαθέσιμο για φέτος!!Μόλις πήρα το ΟΚ έβγαλα την ανακοίνωση!!
Στο επόμενο θα προσπαθήσω να έχω την ειδοποίηση πιο νωρίς αλλά δεν εξαρτάται από μένα!!!
Αντε μακάρι να τα πούμε πάλι από κοντά!!!
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Κάτι τέτοια κάνει ο πρόεδρος και τρέχουμε να βρούμε μπέιμισιτερ....
Την άλλη φορά πιο αργανωμένο. Νίκο, τον Γενάρη δεν έχει αγώνες δεν το κοιτάμε λιγάκι?
ΥΓ Σπύρο, Χρόνια Πολλά για χθες!
4TF-TD5 :: Χαμένοι στην μετάφραση!!! ;-)